IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идва ли нов сух режим

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Ами, нека се погърчат и те малко.

Интересно пожелание като се има предвид, че пиещите са предимно пушачи

http://addiction-dirkh.blogspot.com/...rink-more.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Е а стига де! Ми аз пуша, пия, по жени ходя, и хазарта не ми е чужд... Кво ся, дмократичен пандиз или комунизъм?
      И аз пуша, пия малко и харесвам блондинки, ама никой не ни пита. Ако не си педераст и пушиш, значи си враг на обществото. Ето, на нас ни спряха пушенето. Ами, нека се погърчат и те малко.
      Last edited by Jay Gould; 15.09.2012, 21:40.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Абсурдна тема.
        Че тук има теми за дограма, за готварски рецепти,, за общи приказки та тази ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Няма зависимости и абстиненции , не им вярвай на тези приказки защото са внушения.Зависимостите се преодоляват без абстиненции под смъртна заплаха , странно нали.Даваш му един бомбон на зависимия и му казваш , че това ликарство му замества алкохола , НО ако си позволи да пие и капка алкохол вече организма му не може да го разгражда и алкохола е отрова която ще предизвика смъртта му. И една капка няма да изпие и няма и да трепери, пък да умре от това абсурд. Странно е че медицината твърди друго, много е странно дори.
          Имал съм досег с алкохолици. Това което казваш може да свърши работа при някой свикнал с кокаин и да му мине за ден два, без нещо повече от сънливост, но пиенето е най-тежката нарко-зависимост в света.

Абстиненцията към алкохол се проявява в цялото тяло - треперене, понякога неконтролируемо повръщане, понякога придружено и с кръв. Безсъние и кратък сън, придружен от кошмари. След време, може да доведе до слухови и зрителни халюцинации. При тежки случаи, делириум тременс. Симптомите на абстиненция са много вредни за пациента, тъй като това състояние често е придружено от влошаване на съществуващите заболявания и развитието на нови. Спешно лечение с медикаменти е единственото вярно решение в тежките случаи. Забавяне е опасно и често може да доведе и до смърт.

Всъщност, най-леките форми на алкохолизъм са - тревожност при липсата на алкохол, треперене на ръцете при малко по тежка, когато човек не си е взел дневната доза. Ако искате да проверите дали имате алкохолна зависимост, опитайте да спрете за 3-4 дни изцяло всякакво приемане на алкохол - дори и глътка бира. Ако през това време, не се чувствате комфортно и "имате нужда от една биричка", то значи имате проблем.

Алкохолът е най-тежкия опиат признат в човешката история. Както казах от това, че спираш хероин, няма да умреш, но от внезапно и без лекарства спиране на тежка алкохолна зависимост се умира и то гадно. Гърчове от които сам може да си счупиш кости и т.н. Имам приятел, който умря от това, тоест така са го намерили. Веднъж гледах и човек в тежък делириум тременс. В по-леки форми на абстиненция съм имал познати - един от чичовците на жена ми (почина), един колега по татово време, който ако не пиеше поне една бира сутрин почваше да трепери, ставаше нервен и почваше да се заяжда с околните, да хвърля и да чупи. Той бил още жив..

Delirium tremens http://en.wikipedia.org/wiki/Delirium_tremens
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абсурдна тема.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• А! Преди да излеза за наливане - един поздрав
              http://www.youtube.com/watch?v=e2h3_sthgNU

Текстът е тук:
              http://www.slovo.bg/old/smirnenski/kafe.htm

-----------------

Свободен във виелицата.
              http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Да ни забраните да дишаме не искате ли ???

И като идват хрантутниците ви у къщи да им колим кокошки и като си оцапат зъбите да плащаме диш хакъ. Ай сиктир !!!
                Ти какво мислиш, че няма да се пръкне някой който ще изчисли дишанията ти за година и лепне данък въздух. За по сигурно и чип може да зашият, че справките да са по-точни
                Last edited by IvanG; 15.09.2012, 21:10.
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Няма зависимости и абстиненции , не им вярвай на тези приказки защото са внушения.Зависимостите се преодоляват без абстиненции под смъртна заплаха , странно нали.Даваш му един бомбон на зависимия и му казваш , че това ликарство му замества алкохола , НО ако си позволи да пие и капка алкохол вече организма му не може да го разгражда и алкохола е отрова която ще предизвика смъртта му. И една капка няма да изпие и няма и да трепери, пък да умре от това абсурд.
                  Странно е че медицината твърди друго, много е странно дори.
                  Медицината съм забелязал, че твърди това, което ще и донесе кинти !!! То не бяха луди крави, свински грипове, птичи грипове.
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Няма зависимости и абстиненции , не им вярвай на тези приказки защото са внушения.Зависимостите се преодоляват без абстиненции под смъртна заплаха , странно нали.Даваш му един бомбон на зависимия и му казваш , че това ликарство му замества алкохола , НО ако си позволи да пие и капка алкохол вече организма му не може да го разгражда и алкохола е отрова която ще предизвика смъртта му. И една капка няма да изпие и няма и да трепери, пък да умре от това абсурд.
                    Странно е когато дадеш бонбона на милион души, но милион и първия реши да пие и вижда, че нищо не става. Тогава става страшно

Коментар

• Да ни забраните да дишаме не искате ли ???

И като идват хрантутниците ви у къщи да им колим кокошки и като си оцапат зъбите да плащаме диш хакъ. Ай сиктир !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Отивам бързо да се наливам, докато още не са въвели и на нас туканка сух режим

Чао!
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Jay Gould

D.Y.F-091066

Коментар

В САЩ производителите на бира и вино са стояли зад забраната. Само, че съвсем малко, по-късно забраняват и тях. Винаги в историята една забрана е водила други след себе си

Мафията също е за забраната, както и политиците които се и ще се облагодетелстват от нея. За забрана ще са и всички мюсюлмани в Европа, тъй като Коранът забранява пиенето. Щом мюсюлманите са за забрана, то и всички либерасти ще са за такава! Със сигурност. Както и всички глупаци на които медиите ще промият мозъка. Само малко обработка е нужна и половината българи биха дали и децата си за органи ако властта и медиите им кажат, много лесно ще прежалят и чичо си алкохолик, и съпрузите си, стига малко да ги обработят. Общественото мнение може да се обърне само за броени месеци за тотална забрана, както не веднъж се е случвало.

Личното ми мнение - Нека! Тия гореизброение не ги обичам, обаче щом шибаното население ми забрани да пуша, да му спрат пиенето! Изцяло

Почти не пия, мога и съвсем без, ще си вкарвам по някоя бутилка качествен алкохол за празници.. но ще настане веселие за охлювите които ми гласувах против цигарите, но лочат бира всеки ден, или пият по половинка водка. Ще е весело да гледам 250 000 алкохолици в страната и над 500 000 редовно пиещи всеки ден - полу-алкохолици, как ще се потят, ще са нервни, раздразнителн, ще треперят, по-тежките случаи ще виждат мишки и паяци, ще ги лазят студени тръпки или ще изпадат в кома. Алкохолната абстиненция е най-страшната нарко зависима такава. Хероинът ряпа да яде през нея. От спиране на хероин никой не умрял, но от рязко спиране на алкохол и се мре понякога и то гадно, в гърчове и мускулни спазми, при които човек може и сам да си счупи костите. Нека забраняват. С две ръце ще съм за сух режим. Най-малко сеир ще гледаме, а и някой лев може да извадим
                            Е а стига де! Ми аз пуша, пия, по жени ходя, и хазарта не ми е чужд...
                            Кво ся, дмократичен пандиз или комунизъм?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Е, на това нема какво да кажа.
                              Шъ видим
                              Всъщност мотивите на САЩ през 1919 са били колкото да избегнат хлебни бунтове и прикрият инфлацията която е довела първата световна война и цените на суровините са достигнали рекордно високи нива

Коментар

По абсолютно същия аналогичен начин като в Чехия и по същите причини е въведена забраната във Финландия, която продължава вече много-много десетилетия.
                                И финландците вече не пият, нали?
                                Или просто плащат десеторно повече на държавата заради това изкуствено ограничение?
                                Или във влака до Скт.Петербург и обратно могат да ходят на двата си крака? Или в Швеция, където също е скъпо, не са станали пословични?

Финландия - страната на въздържателите
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X