IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атентат на летище Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Готино и сбито Макар че - нищо ново не казва. Всичко това сме го дъвкали, дъвкали.... Е към му е проблемът да работи там?
    aми както казваше дядо ми (бог да го прости) - всичко ново е забравено старо
    А къв му е проблема, ами такъв:

Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита:
    - Деца, имате ли въпроси?
    Иванчо вдига ръка:
    - Имам три въпроса:
    1) Защо хората в страната са толкова бедни?
    2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
    3) Защо се нарушават правата на човека?
    ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:
    - Имам пет въпроса:
    1) Защо хората в страната са толкова бедни?
    2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?
    3) Защо се нарушават правата на човека?
    4) Защо звънеца би 20 минути по-рано?
    5) И къде е Иванчо?!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      ето това задължително трябва да се чуе - мисля, че най-точно, ясно и правдиво отразява ситуацията около атентата. Само не знам този журналист как още работи там
      Готино и сбито Макар че - нищо ново не казва. Всичко това сме го дъвкали, дъвкали.... Е към му е проблемът да работи там?

Коментар

• ето това задължително трябва да се чуе - мисля, че най-точно, ясно и правдиво отразява ситуацията около атентата. Само не знам този журналист как още работи там
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не знам дали може да се вярва на всичко, което излиза в медиите. По-скоро информациите са като манипулация. Съмнявам се, че ще разберем какво точно се е случило

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Да !!! И докато предотвратяваха другия атентат изтърваха братя Галеви !!!
            мдааа, май единствените с ефективна присъда, при това от дело, започнато от комунистическото управление и изтървани от "най-реактивното" правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              И израелтяните казаха, че нашите служби са се справили перфектно и са предотвратили друг атентат преди няколко месеца. Браво на Св. Бойко и компания! Долу тези дето ги плюят! В Белоградчик политическа партия ГЕРБ печели двойно повече гласове от левите гейове / мръсни комунисти/!
              http://www.focus-news.net/?id=n1678900
              Да !!! И докато предотвратяваха другия атентат изтърваха братя Галеви !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Днес хванах малко по новините от Киров. Бившия шеф на разузнаването. Не знам защо, но много ми напомни на Пената (футболният треньор) като го чух.
                Ако имаш предвид, че е употребявал изрази като "тоя", "оня", "номер 5" и т.н., и че мисълта му е препускала от въпрос на въпрос насред изреченията, не виждам нищо нелогично Все пак е ставало дума за разузнаване, ти да не си очаквал да чуеш трите имена и егн-тата на агентите или пък някой разказ в стил Чейс или Чандлър

Коментар

Прав си! Абсолютна тъпотия. Ако тръгнат да проверяват всички, такъв вой ще нададат антиГЕРБовете! От една страна реват, че сме полицейска държава, а от друга реват, че не били проверявани всички сакове. Е, хайде угоди на вечните опозиционери. Ако му каже, че слънцето изгрява от изток, веднага е готов да те обори.
                  Пък аз мислех, че Бащицата Слънце е скаран с Рашките. Нали Мастъра все го плюе !!!
                  Last edited by mechobikov; 24.07.2012, 09:27.
                  tnm

Коментар

Щото са скромни и дума не продумаха 3 години за свинщините на предишните. Строят съвременна България и търпят критики от пикоещи във фонтани пияници катоРумен Петковци, дето се срещат с доказани мафиоти, които избягаха позорно, Румен Овч. - овци дето са триглавата глава на енергийната мафия, Е. Маслоркови, дето крадяха милиони в Ст. Загора, СерГЕЙ СтаниШЕФ- ци дето нямаха ден трудов стаж преди да оглавят България, Ахмед Догановци, дето търгуват с влияние и вземат милионни хонорари за привидно нема нищо, монархофашисти, дето единствено си взеха земя от България незаконно, но политическа партия ГЕРБ им намери цаката и други подлоги и боклуци. Народа няма да ги забрави!
                    "Направих много грешки аз преди,
                    но верен път налучках ми се струва.
                    На изборите, който победи,
                    при него домандатно ще членувам.

Ах, мили мои, партии любими,
                    аз ще бъда с таз', която е на власт!"
                    tnm

Коментар

• Днес хванах малко по новините от Киров. Бившия шеф на разузнаването. Не знам защо, но много ми напомни на Пената (футболният треньор) като го чух.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Щото са скромни и дума не продумаха 3 години за свинщините на предишните. Строят съвременна България и търпят критики от пикоещи във фонтани пияници катоРумен Петковци, дето се срещат с доказани мафиоти, които избягаха позорно, Румен Овч. - овци дето са триглавата глава на енергийната мафия, Е. Маслоркови, дето крадяха милиони в Ст. Загора, СерГЕЙ СтаниШЕФ- ци дето нямаха ден трудов стаж преди да оглавят България, Ахмед Догановци, дето търгуват с влияние и вземат милионни хонорари за привидно нема нищо, монархофашисти, дето единствено си взеха земя от България незаконно, но политическа партия ГЕРБ им намери цаката и други подлоги и боклуци. Народа няма да ги забрави!
                        Браво, наистина имаме заслуги и то големи.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ех, Радославе....

Коментар

• Настоявам заглавието на темата ми да се въстанови, в противен случай ще престана да създавам нови теми в този форум! Демократичните ми права бяха отнети, опетнени и аз съм дълбоко наранен. Не искам децата ми да бъдат убивани от ислямисти с бомби, само защото журналистите и медиите толерират една дълбоко криминална религия.
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                            X