IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Атентат на летище Бургас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оказа се, че има терористи, които не обичат дюнер
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ти щур ли си?! На летището в Бургас в разгара на летния сезон ще проверяват всяка раница
      Да, няма смисъл, само за някви 8 жертви....
      Ти пътувал ли си последните 20 години някъде? Да са те събували по чорапки и гащи на летищата в ЕС и САЩ? Почи никъде не може да влезеш без да те прегледат.

Коментар

• Дано сега да разберете защо толкова дълго обяснявам колко е страшно българското контра-разузнаване да се занимава с покровителството на енергийната мафия, амфетаминовото производство и контрабандата на всичко което може да се контрабандира, а не да преследва терористи и агентурата на чужди правителства. Защото някои агентури на арабски държави са си "вкъщи" в България заради контрабандата на синтетични наркотици, а за руските служби да не говоря пред вид това че тези които управляват нашите служби като чуят за руска далавера в енергетиката са готови да умрат за нея. Сега Хизбула или Башар Асад, който и да го е направил атентата, трябва да награди с медал за заслуги групата на Иван Драшков в ДАНС, чрез която той и сега управлява службата за целите на измамите и далаверите в България. Никой не им е помогнал повече от този човек да убият тези израелски туристи. Срамувам се, че моето общество се оказва едно от най-неспособните в света да се справи с такова раково обществено заболяване...
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Сега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:

На мястото на терористичен акт, на улицата, пред камерите и микрофоните на медиите, върху площ от ДВА КВАДРАТНИ МЕТРА, се бяха изтипосали Президентът на Републиката, ДВАМАТА вицепремиери, Министърът на външните работи и кметът на Бургас. Също така медиите съобщиха че по същото време министър-председателят пътува към мястото на атентата.

Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!

Друг е въпросът дали втора бомба в рамките на тия 2 м2 е нямало да изкупи греховете на терористите за първата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
            Не е в пикадили. Там щяха да го накарат да отвори раницата. Едно време си спомням как охраната на Поли Пантев ме наобиколи и ме накара да си отварям раницата, само затова че минавах близо до колата му, а нямаха НИКАКВО право. А наще "охранени" другия път ще предложат количка за раницата че да не му тежи на бомбаджията, Наще теле-зрители може пак да ги успят, ама чуждите май им загубиха безвъзвратно доверието пишман управляващите. Шнеген - некст тайм!
            Ти щур ли си?! На летището в Бургас в разгара на летния сезон ще проверяват всяка раница

Коментар

• Прави логически упражнения. Човек, който външно не се отличава от израелски турист влязъл в БГ с фалшив американски паспорт, снабдил се с бомба и взривил автобуса. А кой е изготвил и му е дал тази бомба или човекът с фалшивия паспорт е успял да пренесе не само фалшивото си аз, а и истинска бомба през всички скенери? Май са прави израелците, че в България има база на терористи.

Призовавам армията и тюлените да започнат да претърсва местностите с ислямистко влияние в България!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                ‎"Същият е използвал неистински документ - шофьорска книжка от американския щат Мичиган." - извинявам се, но със шофьорка книжка от Мичиган ли се влиза в страната???

Това ли е великата ни подготовка за влизане в Шенген и желязна проверка на границите ни, щом тоя се е промъкнал с шофьорска книжка (!) през границата? Утре някой ще влезе в страната и с брошура от Практикер! В нормалните страни се влиза в дадена страна с международен паспорт, а тук - с книжка, от Мичиган.. Браво бе! Атентатът е изключително лоша атестация за и без това силно проблемното ни влизане в Шенген..

И нали уж "сигурността била гарантирана, понеже взривът не бил в района на летището, а извън него"? Тоя на камерите, ако е наистина камикадзето, къде е? Разхожда се с бомбата на гърба в Пикадили, или вътре в летище Бургас?

Не е в пикадили. Там щяха да го накарат да отвори раницата. Едно време си спомням как охраната на Поли Пантев ме наобиколи и ме накара да си отварям раницата, само затова че минавах близо до колата му, а нямаха НИКАКВО право. А наще "охранени" другия път ще предложат количка за раницата че да не му тежи на бомбаджията, Наще теле-зрители може пак да ги успят, ама чуждите май им загубиха безвъзвратно доверието пишман управляващите. Шенген - некст тайм!
                Last edited by Тялото; 19.07.2012, 15:45.

Коментар

Сега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:

На мястото на терористичен акт, на улицата, пред камерите и микрофоните на медиите, върху площ от ДВА КВАДРАТНИ МЕТРА, се бяха изтипосали Президентът на Републиката, ДВАМАТА вицепремиери, Министърът на външните работи и кметът на Бургас. Също така медиите съобщиха че по същото време министър-председателят пътува към мястото на атентата.

Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!
                  Абсолютно, в съобщението на Хизбула се споменава за втора бомба и помислих, че тя е за тях в един момент. Добре, че Св. Бойко е роден под щастлива звезда.
                  Сега влиза в учебниците по история, утре ще го възпяват в светото писание

Коментар

Същото си го помислих и аз. И за държавните мъже и за затворените в терминала. Като дете бях свидетел на терористичния акт в Горна Оряховица. Бяха се събрали над 2-3000 души на площада и зяпаха ваденето на разкъсаните тела. И тогава си помислих същото. Трябва да се измисли процедура за най-бързо извеждане на хората, дори с риск да се изпусне атентатор

Коментар

Те нациите не са като хората. Като ги обезглавят не умират, а им става по хубаво !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Сега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          ама и ти кво се праиш на гугушчук, бре,
                          не се ли сещаш че може да е влязал със
                          всякакви документи и тук да си е направил
                          ментетата, аре малко по-сериозно
                          И каква работа му върши шофорска книжка от Мичиган в България Наема си кола с нея? Тегли пари от банка? Минава с нея паспортен контрол, показва че има 18 г. пред дискотеките ли? Що ?
                          И нали само снощи обясняваха, че сигурността на летището била ненакърнена понеже бомбата избухнала отвън.. А тоя сега къде се мота??????? Шенген .. да бе!
                          Last edited by Jay Gould; 19.07.2012, 15:34.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Очевидно е, че изплашен от невъзможността да свърши работа на летището, се е помотал доста и извън него е решил да се самовзриви. Постигнал е малък ефект - само 5 от омразните му е очистил в замяна на собствения си живот. Съгласно чл.50, ал.2 от ЗБДС, СУМПС е идентификационен документ за самоличност на територията на РБ.
                            Правилно, закона за БЪЛГАРСКИТЕ документи за самоличност.
                            Сам знаеш, че трудно ще влезеш от Турция да речем само с шофьорска книжка.

Коментар

• ама и ти кво се праиш на гугушчук, бре,
                              не се ли сещаш че може да е влязал със
                              всякакви документи и тук да си е направил
                              ментетата, аре малко по-сериозно
                              Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              ‎"Същият е използвал неистински документ - шофьорска книжка от американския щат Мичиган." - извинявам се, но със шофьорка книжка от Мичиган ли се влиза в страната???

Това ли е великата ни подготовка за влизане в Шенген и желязна проверка на границите ни, щом тоя се е промъкнал с шофьорска книжка (!) през границата? Утре някой ще влезе в страната и с брошура от Практикер! В нормалните страни се влиза в дадена страна с международен паспорт, а тук - с книжка, от Мичиган.. Браво бе! Атентатът е изключително лоша атестация за и без това силно проблемното ни влизане в Шенген..

И нали уж "сигурността била гарантирана, понеже взривът не бил в района на летището, а извън него"? Тоя на камерите, ако е наистина камикадзето, къде е? Разхожда се с бомбата на гърба в Пикадили, или вътре в летище Бургас?

Коментар

• Очевидно е, че изплашен от невъзможността да свърши работа на летището, се е помотал доста и извън него е решил да се самовзриви. Постигнал е малък ефект - само 5 от омразните му е очистил в замяна на собствения си живот. Съгласно чл.50, ал.2 от ЗБДС, СУМПС е идентификационен документ за самоличност на територията на РБ.

Коментар

Working...
                                X