Оказа се, че има терористи, които не обичат дюнер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи щур ли си?! На летището в Бургас в разгара на летния сезон ще проверяват всяка раница
Ти пътувал ли си последните 20 години някъде? Да са те събували по чорапки и гащи на летищата в ЕС и САЩ? Почи никъде не може да влезеш без да те прегледат.
Коментар
-
Дано сега да разберете защо толкова дълго обяснявам колко е страшно българското контра-разузнаване да се занимава с покровителството на енергийната мафия, амфетаминовото производство и контрабандата на всичко което може да се контрабандира, а не да преследва терористи и агентурата на чужди правителства. Защото някои агентури на арабски държави са си "вкъщи" в България заради контрабандата на синтетични наркотици, а за руските служби да не говоря пред вид това че тези които управляват нашите служби като чуят за руска далавера в енергетиката са готови да умрат за нея. Сега Хизбула или Башар Асад, който и да го е направил атентата, трябва да награди с медал за заслуги групата на Иван Драшков в ДАНС, чрез която той и сега управлява службата за целите на измамите и далаверите в България. Никой не им е помогнал повече от този човек да убият тези израелски туристи. Срамувам се, че моето общество се оказва едно от най-неспособните в света да се справи с такова раково обществено заболяване...Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:
На мястото на терористичен акт, на улицата, пред камерите и микрофоните на медиите, върху площ от ДВА КВАДРАТНИ МЕТРА, се бяха изтипосали Президентът на Републиката, ДВАМАТА вицепремиери, Министърът на външните работи и кметът на Бургас. Също така медиите съобщиха че по същото време министър-председателят пътува към мястото на атентата.
Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!
Друг е въпросът дали втора бомба в рамките на тия 2 м2 е нямало да изкупи греховете на терористите за първата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениеНе е в пикадили. Там щяха да го накарат да отвори раницата. Едно време си спомням как охраната на Поли Пантев ме наобиколи и ме накара да си отварям раницата, само затова че минавах близо до колата му, а нямаха НИКАКВО право. А наще "охранени" другия път ще предложат количка за раницата че да не му тежи на бомбаджията, Наще теле-зрители може пак да ги успят, ама чуждите май им загубиха безвъзвратно доверието пишман управляващите. Шнеген - некст тайм!
Коментар
-
Прави логически упражнения. Човек, който външно не се отличава от израелски турист влязъл в БГ с фалшив американски паспорт, снабдил се с бомба и взривил автобуса. А кой е изготвил и му е дал тази бомба или човекът с фалшивия паспорт е успял да пренесе не само фалшивото си аз, а и истинска бомба през всички скенери? Май са прави израелците, че в България има база на терористи.
Призовавам армията и тюлените да започнат да претърсва местностите с ислямистко влияние в България!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"Същият е използвал неистински документ - шофьорска книжка от американския щат Мичиган." - извинявам се, но със шофьорка книжка от Мичиган ли се влиза в страната???
Това ли е великата ни подготовка за влизане в Шенген и желязна проверка на границите ни, щом тоя се е промъкнал с шофьорска книжка (!) през границата? Утре някой ще влезе в страната и с брошура от Практикер! В нормалните страни се влиза в дадена страна с международен паспорт, а тук - с книжка, от Мичиган.. Браво бе! Атентатът е изключително лоша атестация за и без това силно проблемното ни влизане в Шенген..
И нали уж "сигурността била гарантирана, понеже взривът не бил в района на летището, а извън него"? Тоя на камерите, ако е наистина камикадзето, къде е? Разхожда се с бомбата на гърба в Пикадили, или вътре в летище Бургас?
Last edited by Тялото; 19.07.2012, 15:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:
На мястото на терористичен акт, на улицата, пред камерите и микрофоните на медиите, върху площ от ДВА КВАДРАТНИ МЕТРА, се бяха изтипосали Президентът на Републиката, ДВАМАТА вицепремиери, Министърът на външните работи и кметът на Бургас. Също така медиите съобщиха че по същото време министър-председателят пътува към мястото на атентата.
Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!
Сега влиза в учебниците по история, утре ще го възпяват в светото писание
Коментар
-
Коментар
-
Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Сега, когато страстите тръгват да се успокояват, мога да споделя какво ми направи впечатление снощи:
Е, питам аз "великата" служба НСО: ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ? С кой акъл допускате такава концентрация на важни и застрашени личности на едно място? Добре че кака Маргарита и дедо Аню си останаха в София, та да не се обезглави нацията..... Според мен новият шеф на НСО трябва да си извади служебното оръжие и да се гръмне в тъпата глава!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеама и ти кво се праиш на гугушчук, бре,
не се ли сещаш че може да е влязал със
всякакви документи и тук да си е направил
ментетата, аре малко по-сериозно
И нали само снощи обясняваха, че сигурността на летището била ненакърнена понеже бомбата избухнала отвън.. А тоя сега къде се мота??????? Шенген .. да бе!Last edited by Jay Gould; 19.07.2012, 15:34.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеОчевидно е, че изплашен от невъзможността да свърши работа на летището, се е помотал доста и извън него е решил да се самовзриви. Постигнал е малък ефект - само 5 от омразните му е очистил в замяна на собствения си живот. Съгласно чл.50, ал.2 от ЗБДС, СУМПС е идентификационен документ за самоличност на територията на РБ.
Сам знаеш, че трудно ще влезеш от Турция да речем само с шофьорска книжка.
Коментар
-
ама и ти кво се праиш на гугушчук, бре,
не се ли сещаш че може да е влязал със
всякакви документи и тук да си е направил
ментетата, аре малко по-сериозно
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"Същият е използвал неистински документ - шофьорска книжка от американския щат Мичиган." - извинявам се, но със шофьорка книжка от Мичиган ли се влиза в страната???
Това ли е великата ни подготовка за влизане в Шенген и желязна проверка на границите ни, щом тоя се е промъкнал с шофьорска книжка (!) през границата? Утре някой ще влезе в страната и с брошура от Практикер! В нормалните страни се влиза в дадена страна с международен паспорт, а тук - с книжка, от Мичиган.. Браво бе! Атентатът е изключително лоша атестация за и без това силно проблемното ни влизане в Шенген..
И нали уж "сигурността била гарантирана, понеже взривът не бил в района на летището, а извън него"? Тоя на камерите, ако е наистина камикадзето, къде е? Разхожда се с бомбата на гърба в Пикадили, или вътре в летище Бургас?
Коментар
-
Очевидно е, че изплашен от невъзможността да свърши работа на летището, се е помотал доста и извън него е решил да се самовзриви. Постигнал е малък ефект - само 5 от омразните му е очистил в замяна на собствения си живот. Съгласно чл.50, ал.2 от ЗБДС, СУМПС е идентификационен документ за самоличност на територията на РБ.
Коментар
Коментар