Неразбрах на летиштето в София....летиштето ли охраняват или хората....невиждам проблем хората да отиват до летиштето след като се проверят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа пореден път си губя времето с теб:
Разгледай картата от сайта на Лукойл. Защо ли Ирак е оцветен на нея?!?!
Прочети долното:
Така или иначе нямаш друга работа - чети и други източници, различни от кубински автори.
Той обича Рубладжиите и изборите каза, че са били честни и прозрачни.Last edited by msimov; 19.07.2012, 21:20.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРазгледай картата от сайта на Лукойл. Защо ли Ирак е оцветен на нея?!?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеподписа, направо кърти
Besides the odd combination of "Jacque"(not Jacques) and "Felipe" as names, something else the Bulgarians wouldn't have spotted is the impossible combination of a LOUISIANA residence address on a MICHIGAN driver's license! In the USA you must be a resident of the state that issues your driver's license. To my knowledge, no state would issue a license showing the home address as being in some other state. (As seen on the sample Michigan license in this article. This crude mistake, to American eyes, was obviously not something that European inspectors would have had any idea about, since I presume that all of your driver's licenses or ID cards are done nationally, while ours are state-by-state. Only US passports are issued by the federal government.
- Anthony, California, USA, 19/7/2012 18:03
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz215bVMN4I
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевключи се в самото начало на писането ми днес в темата, та не си пропуснал нищо, освен личните си болежки
Шизофренията не прощава, а като се гарнира с другото ти заболяване става страшно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнениене би ме учудило ако след няколко дена чуждите служби установят други извършители, а въпросния клечо от видеото се окаже че е бил пътник в някой от самолетите. Защо мисля така ли? Вие ако сте решили да се самовзривявате ПРЕД летището, ще влизате ли да зяпате по таблото под камерите с бомбата на гръб? Ще рискувате да ви засекат, или обискират случайно и да провалите операцията? Още малко ще кажат че му е станало жега и е влязъл да си купи студена бира от скъпата.
пп.Междувпрочем не забравяйте че на няколко стотин метра от мястото където стана атентата е американската база в САРАФОВО над където и пиле не прехфръкваLast edited by ТАТО; 19.07.2012, 21:08.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЯвно не си на ти с английския щом не знаеш значението на думичката about?!... Кани се... Кани се да добива, ама надали ще стане... Може и да стане ако пускат хамерикански военни доставки за Афганистан през руска територия?!
Веднъж окупирали тези държави натовските господарите в Ирак и Либия разпродават богатствата на тези държави включително за да сключват сделки с руски, китайски, индийски и бразилски фирми. Но това не означава че фирмите от БРИК са равноправни на фирмите от нато в тези държави!
Няма, симов и анонимов, няма действаща концесия която да работи в Ирак или Либия на ненатовска държава. Всичко е само пазарлък в момента...
Разгледай картата от сайта на Лукойл. Защо ли Ирак е оцветен на нея?!?!
Прочети долното:
Така или иначе нямаш друга работа - чети и други източници, различни от кубински автори.
Коментар
-
подписа, направо кърти
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеMaнЕ и в ДейлиМейл има една книжка
http://www.dailymail.co.uk/news/arti....html?ITO=1490
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА ти защо се хващаш на шизофренията на съни(тя)???!!!
Доколкото съм чел днешните мнения В ТАЗИ ТЕМА - никой от тук пишещите не е споменавал/обвинявал Иран за атентата.
Може и да съм пропуснал някой пост, но духът на писанията не е насочен срещу Иран.
Шизофренията не прощава, а като се гарнира с другото ти заболяване става страшно ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПотърсих за Русия. Долното е от април 2012:
Russia Oil Giant LUKOIL Is About To Start Drilling In Iraq
Веднъж окупирали тези държави натовските господарите в Ирак и Либия разпродават богатствата на тези държави включително за да сключват сделки с руски, китайски, индийски и бразилски фирми. Но това не означава че фирмите от БРИК са равноправни на фирмите от нато в тези държави!
Няма, симов и анонимов, няма действаща концесия която да работи в Ирак или Либия на ненатовска държава. Всичко е само пазарлък в момента...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеВсъщност ако човек прочете коментарите в дира под новината ще види, че почти никой не се е хванал на тази лъжа - обаче тука в инвестора нивото е трагично и почти всички се хващат.
Доколкото съм чел днешните мнения В ТАЗИ ТЕМА - никой от тук пишещите не е споменавал/обвинявал Иран за атентата.
Може и да съм пропуснал някой пост, но духът на писанията не е насочен срещу Иран.
Коментар
-
Всъщност ако човек прочете коментарите в дира под новината ще види, че почти никой не се е хванал на тази лъжа - обаче тука в инвестора нивото е трагично и почти всички се хващат.
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Израелският външен министър веднага след атентата каза, че бил сигурен че Иран е виновника, нищо че нямал доказателства и всички запяхте неговата песен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАло я да вземеш да се опомниш.
Лукойл и Газпром взеха част от нефта на Ирак
http://www.bnews.bg/article-2993
Даже съм, че някъде, че те са с най-голям дял в Ирак.
Русия и САЩ са ръка за ръка. Карат се само като театро а реално после си разпределят благата.
Коментар
-
Какви ислямисти бе - и децата разбраха кой го е напарвил - а именно ония дето излезе един час след случката и обвини Иран.
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОт такава фалшива "политическа коректност" сме на такова дередже! Аман от толерасти! Нещата трябва да се наричат с истинските им имена, именно ислямисти, цигани и т.н., а не с разни евфемизми от сорта на "роми", "анти-ционисти" и т.н. Няма нужда от замазване на нещата. Твоят призив ми напомня за това как вече наричали жените в САЩ - вместо "жени" ги наричали "вагиноамериканци".
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеми не е лесно да се отговори )
Странно е, че ако въпросната книжка е иззет доказателствен материал от мястото на престъплението и не е качвана в нета, как е попаднала в медиата, но явно си имат човек в службите - чуждите или нашите
Коментар
Коментар