Първоначално изпратено от ACTA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Атентат на летище Бургас
Collapse
X
-
Факт е че човека е драснал с мангизите
Ама щом при код чИрвено е успял, то представям си при нормална обстановка какъв фурор щеше да направи чилякът. Да ревеш ли, да се смееш ли...........
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеТози идиот явно не гледа телевизия да види, че в момента в Бургас е пълно с агенти на ЦРУ, ФБР, ДАНС, МОСАД, КГБ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПикап "Фолксваген" бе взривен тази вечер на ул."Чипровци" в Русе и минути по-късно се взриви, предаде БНР.
http://news.ibox.bg/news/id_1082776614
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПикап "Фолксваген" бе взривен тази вечер на ул."Чипровци" в Русе и минути по-късно се взриви, предаде БНР.
]
Коментар
-
Пикап "Фолксваген" бе взривен тази вечер на ул."Чипровци" в Русе и минути по-късно се взриви, предаде БНР.
http://news.ibox.bg/news/id_1082776614Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеТози идиот явно не гледа телевизия да види, че в момента в Бургас е пълно с агенти на ЦРУ, ФБР, ДАНС, МОСАД, КГБ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDAОбир в пощенски клон в бургаския квартал „Изгрев” е бил извършен тази вечер, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Сигналът за обира е подаден около 18,30 часа. По първоначална информация – неизвестен е влязъл в пощенския клон, стрелял е по служителката с газов пистолет и е откраднал пари.
+++++++++++++++++++
В Бургас няма ли засилено полицейско присъствие??????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКви мюслита те гонят, като всички улики водят към бял американец от френско потекло в щата Луизиана или Мичиган?
http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzve...-11601701?nt=4
Аз още в началото споменах CIA, ама тука всички сте американски подлоги и се правите на дръж ми шапката.
Всъщност е Европеец,с не -европейски произход!
От тези които си ги отглеждат в Европа!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАз съм ядосан, понеже страда доброто име на България и българите.
А го направиха мюслитата, към които също така сме били гостоприемни. И те ни се изсраха в къщата в отговор на гостоприемството.
"Българските" турци са същите мюслита.
Долу!
----------------
А номерът, Анон, на производителите у нас - да вдигат цените по какъвто и да е повод - минава, понеже го търпим и им даваме парите си под вещото ръководство на любимите управители.
http://dnes.dir.bg/news/tzvetan-tzve...-11601701?nt=4
Аз още в началото споменах CIA, ама тука всички сте американски подлоги и се правите на дръж ми шапката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм възмутен, защото ...
А го направиха мюслитата, към които също така сме били гостоприемни. И те ни се изсраха в къщата в отговор на гостоприемството.
"Българските" турци са същите мюслита.
Долу!
----------------
А номерът, Анон, на производителите у нас - да вдигат цените по какъвто и да е повод - минава, понеже го търпим и им даваме парите си под вещото ръководство на любимите управители.Last edited by vmankov; 19.07.2012, 22:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГруйчи не мой така с рогите.Как да няма служби?Има и още как и много неща умеят.Умеят да се напиват и да се бият после да си вадят картите и да се правят на велики.Умеят да бият деца.Умеят да паркират на забранени места да карат с превишена скорост и да се перчат с картите кои са те.Е те това умеят.България е разграден двор.Народа оскотя и освирепя.Никой не спазва никакви правила.
Ще ти цитирам една мисъл на Ерих Ремарк- "Всяко обобщение е признак на повърхностно мислене". Само да не го прочетат 80% от писателите в Политика, че ще се припознаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекоки, не знам как е у нас (предполагам същото), но всеки документ за самоличност се сканира след като бъде издаден и се съхранява в базата данни на издаващия орган.
Дано това отговори на въпроса ти.....Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар