Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закон за конфискация на незаконно придобито имущество
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВъобще що за въпрос е това??? Премиерът трябва да удължава и живота на хората ли?? Нали сега той ще приеме закона за пушенето /аз съм категорично ПРОТИВ него/!
Тук говорим за доходите откакто той е премиер съизмеримо с всички членки на ЕС в %!
Т.е. в Гърция през 2009 г. са взимали 1000 Евро, ние 250. Към 2013 г. в Гърция примерно взимат 800 Евро, а ние 350 - това означава, че Боко е повишил доходите с 30%, а на гърците им е намален с 20%. Ако някой обвинява правителство за това, че взимаме по-малко от англичаните например ще му препоръчам учебници по история! Не е сериозно да се наваксат хилядолетия за 10, 20 г.!
Пушенето е простотия, злоупотребявам понякога, пури, в уикендите и обикновено след 2 часа........
Ти дай подробности за конкретен доход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеКой доходи са се увеличили бе ей. Минималната заплата само се е увеличила. Мизерник на минимална заплата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЗвучиш като опозицията, а тя е опорочена колкото явно си и ти.
Някои от доводите ти са медийни.Как го правите това ми е много чудно.
Особенно за "неразплащането" и за "изключителната некадърност при разследвания"
Това са поредните квалификации и понятия, които медийте ви наслагват в главите.
Така ще е...
А не да си пиша с простаците като Йосиф или пък да отговарям на малоумни коментари като на Първи стъпки.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеВъобще що за въпрос е това??? Премиерът трябва да удължава и живота на хората ли?? Нали сега той ще приеме закона за пушенето /аз съм категорично ПРОТИВ него/!
Тук говорим за доходите откакто той е премиер съизмеримо с всички членки на ЕС в %!
Т.е. в Гърция през 2009 г. са взимали 1000 Евро, ние 250. Към 2013 г. в Гърция примерно взимат 800 Евро, а ние 350 - това означава, че Боко е повишил доходите с 30%, а на гърците им е намален с 20%. Ако някой обвинява правителство за това, че взимаме по-малко от англичаните например ще му препоръчам учебници по история! Не е сериозно да се наваксат хилядолетия за 10, 20 г.!
а и няма да те разберат в смисъла който ти влагаш..те ще кажат да в Гърция от 1000 са паднали на 800 ..ама 800 е повече от 350 ... и как да им се обясни на леваците ,че в случая 800 е по малко от 350 заради тренда , заради делтата...то трябва да си ходил на училище , а не на събрания на ППО.... да си прочел учебни по икономика , а не тезисите на Първия секретар на ЦК на БКП
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеМа ти не си у ред бе. Я ходи се застреляй най добре.
Фискален резерв, външна задлъжнялост, приходи в държавата, приходи в НАП, резервите на здравната каса.
Разруха на болниците, разруха на общините, разрува в резерватите, разруха на фирмите и предприятията с неразплащането.
Управлението на Герб породи повече престъпност. Изключителна некадърност при воденето на разследвания.
А двете магистрали да си ги навре на кучето у ауспуха.
Ей ама сте пълни малоумници комунистическите поддръжници на изедника Борисов.
Някои от доводите ти са медийни.Как го правите това ми е много чудно.
Особенно за "неразплащането" и за "изключителната некадърност при разследвания"
Това са поредните квалификации и понятия, които медийте ви наслагват в главите.
Така ще е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАми да си говорим в цифри, На теб Боко с колко години ти увеличи живота
ако си умен ( леко се съмнявам ) думите - Боко изхарчи 5 милиарда не би ги изговарял в смисъла който влагат станишеви и Ко
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАми да си говорим в цифри, На теб Боко с колко години ти увеличи живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЗнаеш ли тънкостта на закона? Значи прага е 240 бона. Моите имоти на пазарна цена са два пъти по толкова!
Баща ми няма кой да го върне от оня свят.! Дано почива в мир!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе мога да го изчисля, но ми увеличи дохода с 21%, докато в ЕС той се снижи!
Давай факти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение21% ръст на доходите при положение, че другите от ЕС ги намаляват!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение21% ръст на доходите при положение, че другите от ЕС ги намаляват!
25% ръст на крайното потребление през Март!
Моля те за цифри, а не за философстване, надявам се че на всички тук ни е ясно, че всеки един един от нас се смята за най- умният. Важното е ФАКТИТЕ да подкрепят неговата теза!
За обидите ти няма да правя коментар - считай го за бонус
Фискален резерв, външна задлъжнялост, приходи в държавата, приходи в НАП, резервите на здравната каса.
Разруха на болниците, разруха на общините, разрува в резерватите, разруха на фирмите и предприятията с неразплащането.
Управлението на Герб породи повече престъпност. Изключителна некадърност при воденето на разследвания.
А двете магистрали да си ги навре на кучето у ауспуха.
Ей ама сте пълни малоумници комунистическите поддръжници на изедника Борисов.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Давай факти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПа ти слепо ли си какво става у държавата.
Имаш ли си на представа колко цифри могат да се дадат.
Знаеш ли, че мога да те изкарам напълно малоумно. И аз благодарая.
25% ръст на крайното потребление през Март!
Моля те за цифри, а не за философстване, надявам се че на всички тук ни е ясно, че всеки един един от нас се смята за най- умният. Важното е ФАКТИТЕ да подкрепят неговата теза!
За обидите ти няма да правя коментар - считай го за бонус
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПа ти слепо ли си какво става у държавата.
Имаш ли си на представа колко цифри могат да се дадат.
Знаеш ли, че мога да те изкарам напълно малоумно. И аз благодарая.
Всичко предходно е съвкупност от събития и факти, ти какви събития и факти видя в досегашните правителства, че след като това е резултат на техните управления си недоволен и мрънкаш.Last edited by Вътрещаря; 06.05.2012, 01:45.
Коментар
Коментар