IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закон за конфискация на незаконно придобито имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Ма ти не си у ред бе. Я ходи се застреляй най добре.

Фискален резерв, външна задлъжнялост, приходи в държавата, приходи в НАП, резервите на здравната каса.

Разруха на болниците, разруха на общините, разрува в резерватите, разруха на фирмите и предприятията с неразплащането.

Управлението на Герб породи повече престъпност. Изключителна некадърност при воденето на разследвания.

А двете магистрали да си ги навре на кучето у ауспуха.

Ей ама сте пълни малоумници комунистическите поддръжници на изедника Борисов.
    Първи стъпки виждаш ли как разсъждава един кретен ... как да водиш дебат с подобна маймуна.. необразован даже с най-елементарни познания....

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
      Въобще що за въпрос е това??? Премиерът трябва да удължава и живота на хората ли?? Нали сега той ще приеме закона за пушенето /аз съм категорично ПРОТИВ него/!
      Тук говорим за доходите откакто той е премиер съизмеримо с всички членки на ЕС в %!
      Т.е. в Гърция през 2009 г. са взимали 1000 Евро, ние 250. Към 2013 г. в Гърция примерно взимат 800 Евро, а ние 350 - това означава, че Боко е повишил доходите с 30%, а на гърците им е намален с 20%. Ако някой обвинява правителство за това, че взимаме по-малко от англичаните например ще му препоръчам учебници по история! Не е сериозно да се наваксат хилядолетия за 10, 20 г.!
      Увеличението на средния доход е вследствие на загубата на работа на нискоквалифицирания човешки ресурс...

Пушенето е простотия, злоупотребявам понякога, пури, в уикендите и обикновено след 2 часа........

Ти дай подробности за конкретен доход.....

Коментар

Кой доходи са се увеличили бе ей. Минималната заплата само се е увеличила. Мизерник на минимална заплата.
        Симов, това са махленски спорове, дай факти и цифри, а не борави като 17г. манекенка само с недоказуеми неща и обиди! Всяко нещо е спрямо друго нещо и понеже заговори за дефицити, резерви и т.н. давай цифри как сме ние спрямо ЕС тази година, миналата и т.н.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
          Звучиш като опозицията, а тя е опорочена колкото явно си и ти.

Някои от доводите ти са медийни.Как го правите това ми е много чудно.
          Особенно за "неразплащането" и за "изключителната некадърност при разследвания"
          Това са поредните квалификации и понятия, които медийте ви наслагват в главите.
          Така ще е...
          На мен пък ми харесва тона ти.

А не да си пиша с простаците като Йосиф или пък да отговарям на малоумни коментари като на Първи стъпки.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Въобще що за въпрос е това??? Премиерът трябва да удължава и живота на хората ли?? Нали сега той ще приеме закона за пушенето /аз съм категорично ПРОТИВ него/!
            Тук говорим за доходите откакто той е премиер съизмеримо с всички членки на ЕС в %!
            Т.е. в Гърция през 2009 г. са взимали 1000 Евро, ние 250. Към 2013 г. в Гърция примерно взимат 800 Евро, а ние 350 - това означава, че Боко е повишил доходите с 30%, а на гърците им е намален с 20%. Ако някой обвинява правителство за това, че взимаме по-малко от англичаните например ще му препоръчам учебници по история! Не е сериозно да се наваксат хилядолетия за 10, 20 г.!
            по точно за 2-3 години...Това искат мишоците ...
            а и няма да те разберат в смисъла който ти влагаш..те ще кажат да в Гърция от 1000 са паднали на 800 ..ама 800 е повече от 350 ... и как да им се обясни на леваците ,че в случая 800 е по малко от 350 заради тренда , заради делтата...то трябва да си ходил на училище , а не на събрания на ППО.... да си прочел учебни по икономика , а не тезисите на Първия секретар на ЦК на БКП

Коментар

Фискален резерв, външна задлъжнялост, приходи в държавата, приходи в НАП, резервите на здравната каса.

Разруха на болниците, разруха на общините, разрува в резерватите, разруха на фирмите и предприятията с неразплащането.

Управлението на Герб породи повече престъпност. Изключителна некадърност при воденето на разследвания.

Звучиш като опозицията, а тя е опорочена колкото явно си и ти.

Някои от доводите ти са медийни.Как го правите това ми е много чудно.
              Особенно за "неразплащането" и за "изключителната некадърност при разследвания"
              Това са поредните квалификации и понятия, които медийте ви наслагват в главите.
              Така ще е...

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                Ами да си говорим в цифри, На теб Боко с колко години ти увеличи живота
                със резака е излишен разговора, но ти си малко по интелигентен... давай да видим цифрите които доказват мракобесието на това правителство ,а в същото време подкрепят тезата ,че ако тройната коалиция бяха останали на власт нещата щяха да са по различни...
                ако си умен ( леко се съмнявам ) думите - Боко изхарчи 5 милиарда не би ги изговарял в смисъла който влагат станишеви и Ко

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Знаеш ли тънкостта на закона? Значи прага е 240 бона. Моите имоти на пазарна цена са два пъти по толкова!

Баща ми няма кой да го върне от оня свят.! Дано почива в мир!
                    не разбрах, освен че съм алкохолик какво ти е притеснението.... Ти броиш че имотите ти струват 500 000 лева..аз пък казвам ,че не струват и 200 хил..аре лягай и спи спокоен - извън схемата си..

Коментар

Не мога да го изчисля, но ми увеличи дохода с 21%, докато в ЕС той се снижи!
                      Давай факти!
                      Шегуваш се, дай подробности....Ако клиентите ти са общината и държавата може............

Коментар

21% ръст на доходите при положение, че другите от ЕС ги намаляват!
                        Кой доходи са се увеличили бе ей. Минималната заплата само се е увеличила. Мизерник на минимална заплата.

Коментар

25% ръст на крайното потребление през Март!

Моля те за цифри, а не за философстване, надявам се че на всички тук ни е ясно, че всеки един един от нас се смята за най- умният. Важното е ФАКТИТЕ да подкрепят неговата теза!
                          За обидите ти няма да правя коментар - считай го за бонус

Коментар

Не мога да го изчисля, но ми увеличи дохода с 21%, докато в ЕС той се снижи!
                            Давай факти!

Коментар

Па ти слепо ли си какво става у държавата.

Имаш ли си на представа колко цифри могат да се дадат.

Знаеш ли, че мога да те изкарам напълно малоумно. И аз благодарая.

25% ръст на крайното потребление през Март!

Моля те за цифри, а не за философстване, надявам се че на всички тук ни е ясно, че всеки един един от нас се смята за най- умният. Важното е ФАКТИТЕ да подкрепят неговата теза!
                              За обидите ти няма да правя коментар - считай го за бонус

Коментар

Па ти слепо ли си какво става у държавата.

Имаш ли си на представа колко цифри могат да се дадат.

Знаеш ли, че мога да те изкарам напълно малоумно. И аз благодарая.
                                Симов ти кои искаш на власт, някои като от БСП или ДПС, щом е демократично все ще му се види края на прехода.Ти къде живееш в развиваща се икономика или в блянове.
                                Всичко предходно е съвкупност от събития и факти, ти какви събития и факти видя в досегашните правителства, че след като това е резултат на техните управления си недоволен и мрънкаш.
                                Last edited by Вътрещаря; 06.05.2012, 01:45.

Коментар

Working...
                                X