Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закон за конфискация на незаконно придобито имущество
Collapse
X
-
msimov
Няма по лесно нещо от това на ББ да му се вземе властта ! Нищо му няма на управлението обаче и няма алтернатива за по добро ...ако резерните пари бяха гориво за един автомобил , то той при това управление измина условно 1000 километра с това количество гориво , с което при тройната би изминал дори само 150. Следователно управлението на ББ е в пъти по добро за България в такъв момент. Само не ми обяснявай , как парите при друго управление в условията на икономическа депресия нямаше да се стопят !
Този закон се приема по натиск от вън , с цел да доят още България и много пари да отпътуват за Швейцария например сродните дестинации. Целта на кукловодите отвън е точно тази. Законът обаче ще се окаже работещ и ще напълни и хазната и в България ще влязат отвън пари , които ще са преработени с произход което няма да им излезе на мутрите безплатно , НО тези пари те няма и да си помислят после да ги забиват по някакви острови , защото това ще струва пари като решат да си ги върнат тук.
Не може Бойко да бъде обвиняван , че поддава на натиска отвън , защото той друг ход няма и не може да им се противопостави. Онези не си поплюват и биха го ликвидирали на момента. Тогава ще си сложат дори някой , който е тъп и перверзен да управлява БГ и той с най голямо удоволствие ще ги слуша и ще си доставя наслада от простотиите които прави спрямо България.Никакъв проблем не представлява да го направят. България в момента се управлява от самата себе си чрез ББ , не е необходимо в такъв момент да наслагаме небългари да я управляват..макар че сме го правили.
А че ни доят като дойна крава отвън , това е ясно ..НО не е подходящ момента и той Борисов няма полезен ход с който да ги възпре. Други неща трябва да се случат - например яки технологични шамари за икономиките на кукловодещите държави и тяхното отслабване , и още по важно - да изчезне ЕЗ за да се обедини Европа и вече като част от една голяма общност от държави , ще можем да ги респектираме и ще се откажат да ни скубят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЙоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда доброупра , да понапълни бюджета.
Точно така е. Държавата вече няма пари и то само за 3 години управление на Борисов.
Голяма чума излезна това управление.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЙоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда добро , да понапълни бюджета.
Имах един приятел, който бачкаше за Пашата и ми разказваше често как събирали всичко в общи каси. Аз тогава работих при Алексей. Само, че аз почнах 1996г. а моя приятел още в зората на демокрацията. Събираха ги от боксовите и борческите зали.
Моя човек беше боксьор. Та той го гледам през злочестата 1997-ма година с една мазда Ф-ка с клепачите. Възкликнах, че кара хубава кола, а той с досада ми вика-"Тоя почна да плаща повече на разни адвокати и счетита на които почна да раздава и служебни баварци и мерджани, а мен дето съм му носил огромни средства ми се подигра с тази издухана Мазда" Та доста си позакъснял, щом самия Коларов казва, че закона няма да има ефект, явно няма да има. Той не е просто от кухнята, той е главния готвач.
Коментар
-
йосиф
Йоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда добро , да понапълни бюджета.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе стига сте разправяли смешки На данъчните още не знам дали едната им ръка знае кво прави другата.
Каквито и закони да се приемат, ако българи ги прилагат , все едно аборигени свирят на цигулки.
Коментар
-
пууу да еви закона да еви!
Хиляди противоречиви казуси, излишна работа се очертава, несъобразен праг с други нива в НК за престъпни групи, търговия с влияние, подкуп в особено големи размери, престъпление по служба и т.н.
След шест месеца напускам.........................
По добре да си отворя магазин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЕдно инфо се иСпусна в публичното пространство, преди около месец...... след около 2 години лични карти с чип... За мен това е срок, в който НАПърите ще са натрупали опит в обработката на продажбите на ЮЛ с касови апарати и ще сложат тотален контрол вурху Разходите на всички лица......
Да кажем ако нямаш законни доходи и искаш да пазаруваш в Кауфланд, ще трабва да помолиш някой със законни доходи да ти направи покупката, иначе ще светнеш при НАПърите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе стига сте разправяли смешки На данъчните още не знам дали едната им ръка знае кво прави другата.
Да кажем ако нямаш законни доходи и искаш да пазаруваш в Кауфланд, ще трабва да помолиш някой със законни доходи да ти направи покупката, иначе ще светнеш при НАПърите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАбе има магарийки, пропуски в нормативната база, говоря за ЗДДФЛ, което дава възможност на НАПърите да тълкуват закона при голЕм рейндж
Нямам идея защо толкова го бързаха този закон и дали имат кой да ги съветва по такива въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, аз ходя на покупки само в краен случай и със списък от жената, но дневник не им водя
Ще си запазя ли апартамента, се чудя
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеНе само, от Дневник-покупки по ЗДДС, също... Например, ако жиесема ти е регистриран на твоето ЕГН, всички фактури...... базата данни на НАПърите дава възможност за филтър по всичките ти сделки с всички лица по ДДС
Знам за случай, в които в паричния поток се включват даже и разходите за потребителска такса 2,40лв, ако си ходил на личен лекар
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеНе само, от Дневник-покупки по ЗДДС, също... Например, ако жиесема ти е регистриран на твоето ЕГН, всички фактури...... базата данни на НАПърите дава възможност за филтър по всичките ти сделки с всички лица по ДДС
Знам за случай, в които в паричния поток се включват даже и разходите за потребителска такса 2,40лв, ако си ходил на личен лекар
Ще си запазя ли апартамента, се чудя
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетой може да реши ,че е милиони сега , но ти си го купил преди 20 г.... а покупката се извърша с издаване на нот.акт и на него пише за колко си го купил .... Ти как мислиш че става преценката за колко е купен даден имот...ами точно така по цената ВПИСАНА в НА .... инфантилно се провежда дебата ....почнете да рзасъждавате като хора с интелект , а не като селски далавераджии... Всички знаем ,че в нот.акт при повечето сделки се вписва фиктивна цена ( обикновено данъчна оценка ) ... ами пич това са парите , а не колко би бил струвал или е струвал....Ти как мислиш ,че ще се правят проверките , ами по извлечения от имотни и търговски регистри...
Коментар
Коментар