IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Закон за конфискация на незаконно придобито имущество

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    пууу да еви закона да еви!
    Хиляди противоречиви казуси, излишна работа се очертава, несъобразен праг с други нива в НК за престъпни групи, търговия с влияние, подкуп в особено големи размери, престъпление по служба и т.н.
    След шест месеца напускам.........................
    По добре да си отворя магазин.
    оппа първия с несходства доход - разход изскокна..хайде сега рентиерче да обясниш как стана капиталист.... нали се кефиш на наемите които събираш..Сега нека други се кефят на имотите които ще ти вземат...

Коментар

• msimov

Няма по лесно нещо от това на ББ да му се вземе властта ! Нищо му няма на управлението обаче и няма алтернатива за по добро ...ако резерните пари бяха гориво за един автомобил , то той при това управление измина условно 1000 километра с това количество гориво , с което при тройната би изминал дори само 150. Следователно управлението на ББ е в пъти по добро за България в такъв момент. Само не ми обяснявай , как парите при друго управление в условията на икономическа депресия нямаше да се стопят !
      Този закон се приема по натиск от вън , с цел да доят още България и много пари да отпътуват за Швейцария например сродните дестинации. Целта на кукловодите отвън е точно тази. Законът обаче ще се окаже работещ и ще напълни и хазната и в България ще влязат отвън пари , които ще са преработени с произход което няма да им излезе на мутрите безплатно , НО тези пари те няма и да си помислят после да ги забиват по някакви острови , защото това ще струва пари като решат да си ги върнат тук.
      Не може Бойко да бъде обвиняван , че поддава на натиска отвън , защото той друг ход няма и не може да им се противопостави. Онези не си поплюват и биха го ликвидирали на момента. Тогава ще си сложат дори някой , който е тъп и перверзен да управлява БГ и той с най голямо удоволствие ще ги слуша и ще си доставя наслада от простотиите които прави спрямо България.Никакъв проблем не представлява да го направят. България в момента се управлява от самата себе си чрез ББ , не е необходимо в такъв момент да наслагаме небългари да я управляват..макар че сме го правили.
      А че ни доят като дойна крава отвън , това е ясно ..НО не е подходящ момента и той Борисов няма полезен ход с който да ги възпре. Други неща трябва да се случат - например яки технологични шамари за икономиките на кукловодещите държави и тяхното отслабване , и още по важно - да изчезне ЕЗ за да се обедини Европа и вече като част от една голяма общност от държави , ще можем да ги респектираме и ще се откажат да ни скубят.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Йоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда доброупра , да понапълни бюджета.
        и
        Точно така е. Държавата вече няма пари и то само за 3 години управление на Борисов.

Голяма чума излезна това управление.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Йоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда добро , да понапълни бюджета.
          Божеееееееееее, брат колко си изостанал! Мутрите се научиха да плащат на умни хора още в края на 90-те.
          Имах един приятел, който бачкаше за Пашата и ми разказваше често как събирали всичко в общи каси. Аз тогава работих при Алексей. Само, че аз почнах 1996г. а моя приятел още в зората на демокрацията. Събираха ги от боксовите и борческите зали.
          Моя човек беше боксьор. Та той го гледам през злочестата 1997-ма година с една мазда Ф-ка с клепачите. Възкликнах, че кара хубава кола, а той с досада ми вика-"Тоя почна да плаща повече на разни адвокати и счетита на които почна да раздава и служебни баварци и мерджани, а мен дето съм му носил огромни средства ми се подигра с тази издухана Мазда" Та доста си позакъснял, щом самия Коларов казва, че закона няма да има ефект, явно няма да има. Той не е просто от кухнята, той е главния готвач.

Коментар

• йосиф

Йоска ще бачка закона , че пушек ще се вдига ! Не ги слушай какво разправят , не е редно хора които са лишени от интелект да си изперат парите , да имат пари. Мутрите да се научат да си плащат на по умни хора , ако искат да имат пари. Ето сега се налага да помогнат на държавата с натрупаните от тях незаконно пари , разбира се че е редно тя да им ги конфискува..Добре от къде да вземе България пари тогава - да затъне в заеми и лихвите да се повишат ли ? На мен перцето ми изглежда добро , да понапълни бюджета.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Абе стига сте разправяли смешки На данъчните още не знам дали едната им ръка знае кво прави другата.
              Факт! Както и митничарите. Писали са ми такива актове дето вътре няма и 1 дума вярна. После какви са последствията за тях - никакви.
              Каквито и закони да се приемат, ако българи ги прилагат , все едно аборигени свирят на цигулки.

Коментар

• пууу да еви закона да еви!
                Хиляди противоречиви казуси, излишна работа се очертава, несъобразен праг с други нива в НК за престъпни групи, търговия с влияние, подкуп в особено големи размери, престъпление по служба и т.н.
                След шест месеца напускам.........................
                По добре да си отворя магазин.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  Едно инфо се иСпусна в публичното пространство, преди около месец...... след около 2 години лични карти с чип... За мен това е срок, в който НАПърите ще са натрупали опит в обработката на продажбите на ЮЛ с касови апарати и ще сложат тотален контрол вурху Разходите на всички лица......

Да кажем ако нямаш законни доходи и искаш да пазаруваш в Кауфланд, ще трабва да помолиш някой със законни доходи да ти направи покупката, иначе ще светнеш при НАПърите....
                  Теб някой много сериозно те облъчва за тва колко страшни са данъчните. Няма да се прожектират скоро такива филми в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Абе стига сте разправяли смешки На данъчните още не знам дали едната им ръка знае кво прави другата.
                    Едно инфо се иСпусна в публичното пространство, преди около месец...... след около 2 години лични карти с чип... За мен това е срок, в който НАПърите ще са натрупали опит в обработката на продажбите на ЮЛ с касови апарати и ще сложат тотален контрол вурху Разходите на всички лица......

Да кажем ако нямаш законни доходи и искаш да пазаруваш в Кауфланд, ще трабва да помолиш някой със законни доходи да ти направи покупката, иначе ще светнеш при НАПърите....

Коментар

Абе има магарийки, пропуски в нормативната база, говоря за ЗДДФЛ, което дава възможност на НАПърите да тълкуват закона при голЕм рейндж
                      Да, на всичкото отгоре ако сгрешат се оказва че нямаш право на защита?!

Нямам идея защо толкова го бързаха този закон и дали имат кой да ги съветва по такива въпроси.

Коментар

• Абе стига сте разправяли смешки На данъчните още не знам дали едната им ръка знае кво прави другата.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Е, аз ходя на покупки само в краен случай и със списък от жената, но дневник не им водя

Ще си запазя ли апартамента, се чудя
                          Абе има магарийки, пропуски в нормативната база, говоря за ЗДДФЛ, което дава възможност на НАПърите да тълкуват закона при голЕм рейндж

Коментар

Не само, от Дневник-покупки по ЗДДС, също... Например, ако жиесема ти е регистриран на твоето ЕГН, всички фактури...... базата данни на НАПърите дава възможност за филтър по всичките ти сделки с всички лица по ДДС

Знам за случай, в които в паричния поток се включват даже и разходите за потребителска такса 2,40лв, ако си ходил на личен лекар

Коментар

Не само, от Дневник-покупки по ЗДДС, също... Например, ако жиесема ти е регистриран на твоето ЕГН, всички фактури...... базата данни на НАПърите дава възможност за филтър по всичките ти сделки с всички лица по ДДС

Знам за случай, в които в паричния поток се включват даже и разходите за потребителска такса 2,40лв, ако си ходил на личен лекар
                              Е, аз ходя на покупки само в краен случай и със списък от жената, но дневник не им водя

Ще си запазя ли апартамента, се чудя

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                той може да реши ,че е милиони сега , но ти си го купил преди 20 г.... а покупката се извърша с издаване на нот.акт и на него пише за колко си го купил .... Ти как мислиш че става преценката за колко е купен даден имот...ами точно така по цената ВПИСАНА в НА .... инфантилно се провежда дебата ....почнете да рзасъждавате като хора с интелект , а не като селски далавераджии... Всички знаем ,че в нот.акт при повечето сделки се вписва фиктивна цена ( обикновено данъчна оценка ) ... ами пич това са парите , а не колко би бил струвал или е струвал....Ти как мислиш ,че ще се правят проверките , ами по извлечения от имотни и търговски регистри...

Коментар

Working...
                                X