абе верно много мизерници тарикати има в този форум, а уж инвеститорски се водим - ужасТ и безумие, честно. Като сте купували хапартаментиту преди 40-50 години (т.е. като ви ги даваха на калпак, като за селяци на преференциални цени) и 3-стаен в София беше на цената на такъв в Каспичан, а сега разликата е поне 10 пъти не ревете, ама като трябва да се плаща парно, което е неразделна част от хапартаментя, който ДОБРОВОЛНО сте закупили - ревете Ами ултра странна логика, честно. Парното е нераздлна част от за панеляците. Точка. Ако искате да се отказвате, има си напълно законов ред - давайте цялата пасмина от селяци, живущи в комуналката и готово - кой ще ви спре да се откажете. Има си там Общо събрание, процедура и сте жик-так. Ама не шете, нали, щото искате да се отоплявате за без пари, щото сте тарикати, нали???? Аз примерно не сиакм да плащам данък сгради, щото не получавам нищо в замяна, а имам и няколко имота, в които не живея и не се ползват за нищо реално. Ама плащам, че даже и такса за смет плащам за тях, а не изхвърлям и една хартийка. искам да не я плащам, писна ми от държавата, щото тян е най-големия монополист
По темата - решението на съда си е ок от юридическа гледна точка, но е незидържано от морална, малко като Мoral hazard в уса-та преди 3 години.... И само легитимира едно отдавна доказано твърдение - можеш да крадеш ток, парно, вода и там каквото се сетиш колкото си искаш, да не си плащаш вноските за лизинга или необезпечените кредити и т.н., като прехвърлиш всичко и нямаш нищо на свое име, го духа отсрещаната страна. примери - колкото си искате. проблемът е, че не можем да флаираме топлофикация и сметката на тарикатоте ще я поемат всички останали, но и това не е нищо ново за родния Бантустан, понякога ме е срам, че съм българин и подобни селски тарикати петнят това велико име.....
П.С. Не ползвам услугите на топлофикация - на климатици и бойлери съм и най-високата сметка, , която съм платил тази година (3-стаен, 105 квадрата) е 190 кинта. Е, друг е въпросът колко съм се оръсил за енергоспестяващи клиамтици и бойлери
По темата - решението на съда си е ок от юридическа гледна точка, но е незидържано от морална, малко като Мoral hazard в уса-та преди 3 години.... И само легитимира едно отдавна доказано твърдение - можеш да крадеш ток, парно, вода и там каквото се сетиш колкото си искаш, да не си плащаш вноските за лизинга или необезпечените кредити и т.н., като прехвърлиш всичко и нямаш нищо на свое име, го духа отсрещаната страна. примери - колкото си искате. проблемът е, че не можем да флаираме топлофикация и сметката на тарикатоте ще я поемат всички останали, но и това не е нищо ново за родния Бантустан, понякога ме е срам, че съм българин и подобни селски тарикати петнят това велико име.....
П.С. Не ползвам услугите на топлофикация - на климатици и бойлери съм и най-високата сметка, , която съм платил тази година (3-стаен, 105 квадрата) е 190 кинта. Е, друг е въпросът колко съм се оръсил за енергоспестяващи клиамтици и бойлери
Коментар