IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Токът поскъпна заради некадърността на ГЕРБ

Несериозно е да се обяснява бурния ръст на развитие на възобновяемите източници с предишното управление

http://argumenti-bg.com/16247/tokat-...ostta-na-gerb/
    Петър Димитров по принцип не е с много умствен багаж, но в случая е прав. Докъде я докарахме обаче, хора като него да са гении в сравнение с настоящите премиер и министри.

Коментар

• Петър Пенчев: Бойко Борисов е замесен в 30 поръчкови убийства, пише Congressional Quarterly

http://www.cross.bg/1311765

Коментар

• Токът поскъпна заради некадърността на ГЕРБ

Несериозно е да се обяснява бурния ръст на развитие на възобновяемите източници с предишното управление

http://argumenti-bg.com/16247/tokat-...ostta-na-gerb/

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
          чакам коментари...основно от равновесния.
          Тъй като знам мнението на останалата сволач , не си хабете силиците.
          Чичка извини ме че не съм те споменал, но ти като най-голяма мишка , изкачащ от дупката си от време на време е нормално да не те забелязвам....

очаквам старшина гигов да зове "дай линк , това без линк е лъжа".... може би да , може би не старшина.... но още от библейско време е казано "Който ТЪРСИ намира"..............

Цитат:
          Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение

Цитат на деня: ГЕРБ прикрива кризата с тодорживковско безочие и простотия

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...odorjivkovsko/

бях се притеснила ,че си болен .... ох вече съм спокойна....Пчела недей така да ни плашиш ..сал един борец за правда и за свобода ни остана...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Абе Йосифе, пардон сега Димка - ти мъж ли си, жена ли си един път пишеш в женски род / "бях се притеснила/, друг път в мъжки род / " .... че не съм те споменал..."? Какво си бе човек?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Че кой ти е казал че ще го мерим в пари?Нима е лошо когато човек е щастлив и да е богат?А най добре и млад и здрав.Нима имаш нещо против??
            Ами да! То още О'Хенри го е казал: По-добре здрав и богат-отколкото беден и болен!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Че кой ти е казал че ще го мерим в пари?Нима е лошо когато човек е щастлив и да е богат?А най добре и млад и здрав.Нима имаш нещо против??
              Визирах парите защото повечето измерват щастието си в тях.Та Бате Пешо колкото повече натрупвам години, толкова по-млада се чувствам и по -щастлива съм.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Благодаря Бате ,но не желая. А и щастието не го измервам в пари.

Коментар

Коки искаш ли аз да те направя богата и щастлива.
                  Благодаря Бате ,но не желая. А и щастието не го измервам в пари.

Коментар

Тва обещание за женитба лЕ е?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Героите на 23 годишният преход ви казват от затвора -добро утро

Коментар

• Героите на 23 годишният преход ви казват от затвора -добро утро

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          ВМРО и техния доносник от ДС Каракачанов никога не са потърсили контакти с коя да е група в мрежата обявила се против цените на тока и горивата. Къде бяха и когато имаше протести против Лукойл? А когато циганите убиха Боби пред ченгетата и когато приятелите му се бяха събрали пред парламента? Я се запитай защо.. А не бяха ли "борците" от ВМРО тия които бяха в коалиция с Ковачки - човек на Доган и известен енергиен олигарх? Така, че не ми приказвай басни императоре, как ВМРО където са все родинина-милицонер като във всяка друга партия били големите борци против цените на тока... Тяхното е само театър, реално те не искат никаква промяна, тях това сега ги устройва идеално. В сайта на скапаната им партия от предатели, нямат дори 2 думи казани за цените на тока който е + 13 % явно чакат да видят как ще изтъргуват и това за пари - Поп Кръстювците..

http://donosnik.net/index.php/compon...-00-14-05.html

Пък това, че във Варна са в коалиция с Кирил Йорданов и мангалите, тотално не мога им простя..
                          Няма нужда да им прощаваш. Мекерета са. Пишман националисти. Само кепазят идеята. Императорът се заблуждава.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Жей - краен си - казах ти и в Блиц. От една страна, наглото и публично прокламиране отстрана на шепа извратенци на гнусните им сексуални навици е посегателство срещу добрите нрави - а добрите нрави са стожерът на едно силно общество. От друга страна - именно ВМРО води дългогодишна и безпощадна битка срещу монополистите - НЕК, ВиК и Топлофикация. Потърси данни в Нетът и ще видиш.
                            ВМРО и техния доносник от ДС Каракачанов никога не са потърсили контакти с коя да е група в мрежата обявила се против цените на тока и горивата. Къде бяха и когато имаше протести против Лукойл? А когато циганите убиха Боби пред ченгетата и когато приятелите му се бяха събрали пред парламента? Я се запитай защо.. А не бяха ли "борците" от ВМРО тия които бяха в коалиция с Ковачки - човек на Доган и известен енергиен олигарх? Така, че не ми приказвай басни императоре, как ВМРО където са все родинина-милицонер като във всяка друга партия били големите борци против цените на тока... Тяхното е само театър, реално те не искат никаква промяна, тях това сега ги устройва идеално. В сайта на скапаната им партия от предатели, нямат дори 2 думи казани за цените на тока който е + 13 % явно чакат да видят как ще изтъргуват и това за пари - Поп Кръстювците..

http://donosnik.net/index.php/compon...-00-14-05.html

Пък това, че във Варна са в коалиция с Кирил Йорданов и мангалите, тотално не мога им простя..
                            Last edited by Jay Gould; 01.07.2012, 00:50.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                              За мен посегателство върху добрите нрави беше чалга концерта, блокирал центъра на София в понеделник. А Джей е прав, че ДС националистите крещят срещу супер маловажни теми.
                              Не мисля, че чалга-концертът е по-гнусно и неморално зрелище от парад на извратенци. Атака вече не желая да ги коментирам - за ВМРО казах.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Жей - краен си - казах ти и в Блиц. От една страна, наглото и публично прокламиране отстрана на шепа извратенци на гнусните им сексуални навици е посегателство срещу добрите нрави - а добрите нрави са стожерът на едно силно общество. От друга страна - именно ВМРО води дългогодишна и безпощадна битка срещу монополистите - НЕК, ВиК и Топлофикация. Потърси данни в Нетът и ще видиш.
                                За мен посегателство върху добрите нрави беше чалга концерта, блокирал центъра на София в понеделник. А Джей е прав, че ДС националистите крещят срещу супер маловажни теми.

Коментар

Working...
                                X