IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВАТА КОМУНИСТКА маце мейси

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    На Герб електората са циганите,канцеларските мишки/разбирай администрация/ и част от милиционерите на Цвък.Един нормален човек никога не би гласувал за тях

http://www.focus-news.net/?id=n1674448

Най-силни критични настроения към правителството като цяло регистрираме сред хората на възраст над 50 години, сред нискообразованите респонденти, сред жителите на малките градове и селата, както и сред крайно бедните

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      На Герб електората са циганите,канцеларските мишки/разбирай администрация/ и част от милиционерите на Цвък.Един нормален човек никога не би гласувал за тях
      Добре де - щом пада подкрепата за ГЕРБ, според твоите "анализи" означава, че се случват едно или няколко от следните 4 неща:
      1. Намаляват циганите.
      2. Намалява администрацията
      3. Намаляват "милиционерите".
      4. Някои от горните три стават "нормални" според твоя аршин.

Кое е вярното?

П.П. От известно време съм загубил интелектуалния си тренинг да пиша в тази тема и затова ми прости, ако въпросът ми е тъп.
      Last edited by anon6706; 11.07.2012, 14:50.

Коментар

• 11 юли 2012 | 10:33 | Агенция "Фокус"

На фона на растящата критичност към управлението през изминалия месец, ГЕРБ свива електоралното си влияние с 4,5%. В момента за ГЕРБ биха гласували 26,6% от пълнолетните българи
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Аз съм сигурен, че Св.Бойко ще вдигне заплатите и пенсиите след като види, че бюджета отива в излишък вече! И ще го направи около юни 2013г.
          Тогава сите гражданя като се качат с колите на дунав мост, на магистралите Тракия, Струма и по влаковете дето вече може да се движат с 200км. в час, ще си кажат "Благодариме ти Св. Бойко, ние пак ще сме с теб!!!

Св. Бойко
          Last edited by LANDLORD 31; 11.07.2012, 14:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Стамболов, крайно време е да разбереш, че откакто Той е на власт, телевизорът систематически побеждава хладилника. Но това не може да продължава вечно. Рано или късно хладилникът побеждава. Вече има индикации, че палачинката се обръща. И не е задължително някой да гладува в прекия смисъл. Ето моето семейство например е далеч от понятието "гладувам", но със сигурност в последните 3 години портфейлът ми олекна. Хладилникът ми е все така пълен, но вече по-рядко в него се срещат любимите ми скариди, октоподи, сьомга и червен хайвер. Същото се отнася и за мои приятели и познати от моя кръг, независимо какво работят и кой им е работодателя.Та си мисля, че Той много скоро ще разбере, че хладилникът е по-важния.
            Никой не отрича, че в момента наистина хладилника е поолекнал, но това е нормално когато си принуден да провеждаш реформите по пътя на прехода с ускорени темпове, защото предните преди тебе нищо не са правили и са ти оставили лошо наследство. Когато се намираш в период на преход и реформи, съвсем нормално е да ти поолекне хладилника, но това е временно състояние. Търпение и работа трябва, когато се приключи с реформите, тогава и хладилника ще се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
              Чак пък срив!?
              Аз от тези данни съм много доволен

И за какъв глад говориш - явно имаш параноично-халюцинаторни пристъпи.

Глад имаше по времето на Луканов (купони за храна) и Виденов (дефицит на хляб, хиперинфлация). Страшно зло са червените
              Стамболов, крайно време е да разбереш, че откакто Той е на власт, телевизорът систематически побеждава хладилника. Но това не може да продължава вечно. Рано или късно хладилникът побеждава. Вече има индикации, че палачинката се обръща. И не е задължително някой да гладува в прекия смисъл. Ето моето семейство например е далеч от понятието "гладувам", но със сигурност в последните 3 години портфейлът ми олекна. Хладилникът ми е все така пълен, но вече по-рядко в него се срещат любимите ми скариди, октоподи, сьомга и червен хайвер. Същото се отнася и за мои приятели и познати от моя кръг, независимо какво работят и кой им е работодателя.Та си мисля, че Той много скоро ще разбере, че хладилникът е по-важния.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Чак пък срив!?

Глад имаше по времето на Луканов (купони за храна) и Виденов (дефицит на хляб, хиперинфлация). Страшно зло са червените
                Ти ако се разхождаш само по жълтите плочки в София, както и вожда ти..., не виждате обективната истина в страната. А народът на истина гладува!!!

А почти 5% надолу в рейтинга на ГЕРБ за един - два месеца, си го отчитай както искаш. Реално сигурно е 10 % и повече, но все пак соц. агенцията на НС какво друго да отчете.
                Щом те радват тези резултати на ГЕРБ, радвай се, че това ще ти остане!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  ...Темата е за да плюем бащицата, а не да се плюем един друг !!!
                  ...подкрепата за работата на Бойко Борисов остава висока сред хората на възраст между 40 и 49 години, сред заможните българи, сред жителите на големите градове и сред симпатизантите на ГЕРБ....Борисов има много по-висок рейтинг от този, който са имали Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев на третата година от управлението си....
                  http://dnes.dir.bg/news/dps-meglena-...-11540612?nt=4

Хи, хи! Плюенето срещу ББ е като плюене срещу вентилатор. Само лудите го правят!

Коментар

• Със съдействието на ГЕРБ – Пловдив Област МОН отпуска 1 милион лева за завършване на училището в Съединение
                    11-07-2012

До 1 милион лева мога да дам при условие, че децата влязат до края на календарната година в училището“ – това заяви министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов пред учителския екип, общински съветници и граждани на Съединение в ОУ „Христо Ботев“, където беше на посещение заедно с народния представител Димитър Лазаров. „С Лазаров не сме губили темата от полезрението си още от май месец, когато бяхме заедно тук“ – допълни министърът и обясни, че сумата, която се отпуска от бюджета на МОМН, буквално е „изчегъртана“. „Тук няма никаква политика – просто даваме шанс на едно поколение да учи и живее по-цивилизовано“, каза още Игнатов. По думите му, министерството ще помогне за оборудването на кабинетите и ще подкрепи предложение от бизнеса, направено по време на срещата днес, за създаване на профилирани паралелки, след които децата да намерят работно място в предприятия от региона. Това е още една възможност и за училището да привлече за обучение ученици и от други общини.
                    Министър Игнатов и Димитър Лазаров показаха новото училище на медиите и коментираха, че част от дейностите - по почистване на двора от бурени например – може да се инициират и изпълнят от обществеността.
                    Стартът на строежа на 11 класното училище е даден още през 1984-та година. Но и до днес то не е завършено, а децата учат в условия, далече от европейските. Тоалетната се намира в постройка, до която за да се стигне, трябва да се пресече улица, а зимата в класните стаи отоплението на дърва не позволява да се постигне температура по-висока от 10 градуса. „Камбанката, която ни подарихте при предишното ви посещение, явно ще ползваме още тази година“, коментираха от ръководството на училището.
                    На срещата в старото училище и обиколката на новото присъства и началникът на РИО Пловдив Иванка Киркова, която обясни на поставен въпрос за завършване на средно образование от лица над 16 години, че в пловдивска област по проект на МОМН „Нов шанс за успех„ са одобрени 10 училища. За повече въпроси може да се потърсят Бюрата по труда и РИО, съобщи още Киркова.

Коментар

• И аз съм доволна от данните, още повече че това са само данни за подкрепата, а не за гласовете. Сега има време да се объжда и да се приеме предизборен закон по гръцки модел, т.е. водещата партия да получи служебно още гласове, и така да имаме стабилно управление. Само със стабилно управление може да вървим по пътя на прехода и реформите, иначе ще зациклим.

Коментар

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВИЯ КОМУНИСТ kat123

Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                        Държавната НЦИОМ: ГЕРБ - 26,6 %, БСП - 18 %, партията на Меглена Кунева - 7,5 %, ДПС - 6,4 %

11 юли 2012 | 10:33 | Агенция "Фокус"

На фона на растящата критичност към управлението през изминалия месец, ГЕРБ свива електоралното си влияние с 4,5%. В момента за ГЕРБ биха гласували 26,6% от пълнолетните българи. Електоралното влияние на БСП не се променя за последния месец и остава около 18%. Това сочат резултати от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи през м. юни на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), съобщиха за Агенция “Фокус” от НЦИОМ.
                        Партията на Меглена Кунева, която бе основана по време на провеждане на изследването, е трета политическа сила с резултат от 7,5%. Засега симпатии към личността на Меглена Кунева по-масово декларират левите избиратели. В същото време обаче, сред готовите да гласуват за новата партия превес имат центристки и дясно ориентирани избиратели.
                        ДПС има електорално влияние от 6,4% в началото на юли, а Атака – от 2,5%.
                        Ако Синята коалиция бъде запазена, тя има шансове да попадне в следващия парламент. Поотделно СДС и ДСБ обаче имат близки и невисоки електорални дялове, от по 1,6% – 1,7%.
                        В края на третата година от мандата ГЕРБ запазва 70% от избирателите си от предишните парламентарни избори, а БСП – 76%. Крайно разочаровани от ГЕРБ и категорично нежелаещи повече да ги подкрепят са една пета от бившите им избиратели. При БСП този дял е по-нисък – 13% от гласувалите за тях през 2009 г.
                        Новата партия на Меглена Кунева печели симпатизанти главно сред бивши поддръжници на други партии и в по-малка степен успява да привлече политически пасивни избиратели.
                        Изследването е проведено в периода 27 юни – 3 юли 2012 г. сред 1000 пълнолетни българи в 86 населени места в цялата страна.

http://www.focus-news.bg/?id=n1674403

Даже и държавната НЦИОМ вече не може да скрие срива на ГЕРБ!!!

Глад в буквалния смисъл на думата!!!
                        Чак пък срив!?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Защо ли не ме учудва новината?.Въоръжен грабеж е бил извършен рано тази сутрин на магазин от известна верига в София http://www.dnes.bg/crime/2012/07/11/...-sofiia.163483
                          Напрежението си е всеобщо явление ,но на някой психиката им не издържа Изтрещяла барета държи на прицел колегиСлучката се разиграла в софийския квартал “Надежда http://www.novini.bg/news/75275-%D0%...%B3%D0%B8.html
                          Глад в буквалния смисъл на думата!!!

Last edited by kat123; 11.07.2012, 11:37.

Коментар

• Държавната НЦИОМ: ГЕРБ - 26,6 %, БСП - 18 %, партията на Меглена Кунева - 7,5 %, ДПС - 6,4 %

11 юли 2012 | 10:33 | Агенция "Фокус"

На фона на растящата критичност към управлението през изминалия месец, ГЕРБ свива електоралното си влияние с 4,5%. В момента за ГЕРБ биха гласували 26,6% от пълнолетните българи. Електоралното влияние на БСП не се променя за последния месец и остава около 18%. Това сочат резултати от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи през м. юни на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ), съобщиха за Агенция “Фокус” от НЦИОМ.
                            Партията на Меглена Кунева, която бе основана по време на провеждане на изследването, е трета политическа сила с резултат от 7,5%. Засега симпатии към личността на Меглена Кунева по-масово декларират левите избиратели. В същото време обаче, сред готовите да гласуват за новата партия превес имат центристки и дясно ориентирани избиратели.
                            ДПС има електорално влияние от 6,4% в началото на юли, а Атака – от 2,5%.
                            Ако Синята коалиция бъде запазена, тя има шансове да попадне в следващия парламент. Поотделно СДС и ДСБ обаче имат близки и невисоки електорални дялове, от по 1,6% – 1,7%.
                            В края на третата година от мандата ГЕРБ запазва 70% от избирателите си от предишните парламентарни избори, а БСП – 76%. Крайно разочаровани от ГЕРБ и категорично нежелаещи повече да ги подкрепят са една пета от бившите им избиратели. При БСП този дял е по-нисък – 13% от гласувалите за тях през 2009 г.
                            Новата партия на Меглена Кунева печели симпатизанти главно сред бивши поддръжници на други партии и в по-малка степен успява да привлече политически пасивни избиратели.
                            Изследването е проведено в периода 27 юни – 3 юли 2012 г. сред 1000 пълнолетни българи в 86 населени места в цялата страна.

http://www.focus-news.bg/?id=n1674403

Даже и държавната НЦИОМ вече не може да скрие срива на ГЕРБ!!!

Last edited by kat123; 11.07.2012, 11:39.

Коментар

• Защо ли не ме учудва новината?.Въоръжен грабеж е бил извършен рано тази сутрин на магазин от известна верига в София http://www.dnes.bg/crime/2012/07/11/...-sofiia.163483
                              Напрежението си е всеобщо явление ,но на някой психиката им не издържа Изтрещяла барета държи на прицел колегиСлучката се разиграла в софийския квартал “Надежда http://www.novini.bg/news/75275-%D0%...%B3%D0%B8.html
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Специален музикален поздрав за Стамболов

Соня Иванова - Гербер 2012

http://www.youtube.com/watch?v=IY1l4...source=message

Да бъдеш гербер никак не е лесно!!!

Коментар

Working...
                                X