IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ама и ти всеки ден с различно настроение и мнение
    вчера Борисов беше прошляк, който се е пречкал в краката на батковците от СИК и които от съжаление почти са го взимали за съдружник....а днес, не познава подобни структури
    а ИПОН на коя майка сучеше...недрата ))
    Че е прошляк прошляк си беше. Нищо не решаваше той, а другите на смимката. Въпросът обаче е, че те не са обвинявани или осъждани за нищо за да ги наричат престъпници разни старшинки, които е по-вероятно да са крали от ГСМ-ма или артелната

Коментар

Има граници и степен на търпимост, над които е мазохизъм да полагаш усилия да изясняваш позиции.
      Когато няма спор по същество, а нападки и обиди, емоциите отиват на ниво махленски скандал и следва римската максима "убий глупака с мълчание", с което и герберите постигат целта си да няма дискусия, в която има нелицеприятни въпроси.

Сега...политиката е битовизирана - във всеки дом от екрана наднича вожда, от всяка паланка или фабрика изскача батман, готов с решението(от днес до утре) и всъщност се постига обратния(и търсен) ефект - размиване на партийността и държавността, която се свежда основно до един образ
      Е може би защото аз всъщност не се напрягам, каквито ще глупости да приказват. А в същото време ама наистина обичам да споря За това и не приемам лично нападките, но в същото време техните нападки ме освобождават от всякакви цивилизовани ограничения които иначе се опитвам да спазвам. Така единственото нещо което постигат всякакви нападки - поне спрямо мен е да ми развържат ръцете и аз да започна с техните камъни по тяхната глава.

А иначе и това с образа е грешка според мен. Няма нищо лошо една партия да се опитва да спечели избори на гърба на популярността на някой свой политик. Но ако и в периоди без избори набляга на същата стратегия единственото което постига е първо постопенна, а след това бърза деградация на самата основа върху която си градят силата. Винаги е по-добре да подпреш една плоча с няколко колони, вместо само с една, особено когато тази една колона привлича все повече и повече удари върху нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        ...
        Факта че плюеш премиера и го наричаш криминален престъпник и не си привикан в ДАНС , не са те извикали запас и не са те разжалвали, след това отнели привилегиите на стажа първа категория и пратили в каторга е достатъчно доказателство, че няма полизцейска репресия. Щота аз ако бях на мястото на премиера, не съм сигурен дали нямаше да го направя след такива необостовани обвинения в публичното пространство. Всички бълвочини за дейността на Борисов във СИК са пълни глупости. Най-малкото СИК беше компания на партията майка и досега да са му изкарали 1000 компромата на Борисов от самите техни среди. Да, ама не, както казва П. Бочаров.
        ама и ти всеки ден с различно настроение и мнение
        вчера Борисов беше прошляк, който се е пречкал в краката на батковците от СИК и които от съжаление почти са го взимали за съдружник....а днес, не познава подобни структури
        а ИПОН на коя майка сучеше...недрата ))

Коментар

Плюй си ги колкото искаш, не ми пречиш. Обаче от компанията на старата снимка от линка има ли някой обвинен за нещо или осъден?!
          И аз това питам ???
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            1. Политиците имаме право да ги плюем.
            2. Един друг нямаме право да се плюем
            3. Премиера наистина е БАНДИТ от СИК
            4. http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
            Плюй си ги колкото искаш, не ми пречиш. Обаче от компанията на старата снимка от линка има ли някой обвинен за нещо или осъден?!

Коментар

Не си съвсем прав Другарю Старшина! Всички интелигенти трябва да харесват меката китка СтаниШЕФ ли за да са демократи? И САЩ са полицейска държава, но предпочитам такава, пред пълно беззаконие. Отвличанията спряха ли? Спряха. 600 организирани престъпни групи неутрализирани ли са? Неутрализирани. Може да не са осъдени, но това не зависи от изпълнителната власт. Поне са неутрализирани за бъдеща престъпна дейност ще имат едно на ум, щото СРС-тата работят с пълна пара!
              Факта че плюеш премиера и го наричаш криминален престъпник и не си привикан в ДАНС , не са те извикали запас и не са те разжалвали, след това отнели привилегиите на стажа първа категория и пратили в каторга е достатъчно доказателство, че няма полизцейска репресия. Щота аз ако бях на мястото на премиера, не съм сигурен дали нямаше да го направя след такива необостовани обвинения в публичното пространство. Всички бълвочини за дейността на Борисов във СИК са пълни глупости. Най-малкото СИК беше компания на партията майка и досега да са му изкарали 1000 компромата на Борисов от самите техни среди. Да, ама не, както казва П. Бочаров.
              1. Политиците имаме право да ги плюем.
              2. Един друг нямаме право да се плюем
              3. Премиера наистина е БАНДИТ от СИК
              4. http://meto76.blog.bg/politika/2011/...-za-sik.700067
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Мога да разбера оня тъпанар от Русе, дето си изрисува Бойко на капака на колата. Простият пожарникар се харесва на простаците. И сам си го признава. Мога да разбера такъв, дето едвам чете да хвали криминалния тип Бойко, защото така му внушават чалгарските телевизии. А такива типове не четат вестници, освен жълтите, няма да отворят списание "Тема" например и да прочетат политически анализ... Няма как да премислят факта, че днес парламентът приема един закон, а утре премиерът под натиска на улицата го спира. За тях това е демокрация. Ама на какво основание го спира? Няма значение... Щом казва Бойко, значи така трябва.
                Мога да разбера и разни позастарели лелки, дето им се подмокрят слабините като виждат "пича" Бойко. Надат се жените...
                Ама не мога да разбера как може хора, дето се имат за интелигентни, хеле пък и демократи, да защитават криминалния тип!!!! Какво демократично има в една милиционерска партия, която за няколко години успя да отврати всички интелигентни хора? Какво вършат тези гербери освен да се хвалят от сутрин до вечер и да харчат натрупаното преди тях? Какви реформи бе Боже? Да пратиш аминистрацията на агенция "Митници" в Русе реформа ли е? Ами това са чиновници бе! Дори не са митничари. Те са ЦЕНТРАЛНО управление. И трябва да са в ЦЕНТЪРА. Кво ще правят в Русе. Ами прати ги на Пампорово. Конфискувайте един хотел на Цветелина (купен с препрани мафиотски пари) и готово.
                Не си съвсем прав Другарю Старшина! Всички интелигенти трябва да харесват меката китка СтаниШЕФ ли за да са демократи? И САЩ са полицейска държава, но предпочитам такава, пред пълно беззаконие. Отвличанията спряха ли? Спряха. 600 организирани престъпни групи неутрализирани ли са? Неутрализирани. Може да не са осъдени, но това не зависи от изпълнителната власт. Поне са неутрализирани за бъдеща престъпна дейност ще имат едно на ум, щото СРС-тата работят с пълна пара!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  И значи, ако някой изрази мнение различно от твоето, ти се отвращаваш и плашиш. Бре, чак пък толкова раним.

Не си спомням да си оплюл опозицията. Освен това някои имаме по-високи цели и си мислим за позитивна позиция - утре можем да гласуваме и се интересуваме за кого

Ами казвам бля бля. особено когато някои никове пуснат 5-6 поредни поста един след друг. И те са ми отговаряли по същия начин. Особено след спорове за Трактора

Не знаех с една дума, че съм толкова страшен. Ти всъщност ми повиши самочуствието

Хайде днес спирам да пиша в името на толерантността. Щом пък чак толкова преча на оплюването на правителството
                  Ти пак лъжеш нагло.

1. Къде видя в поста ми да казвам, че се отвращавам и плаша
                  2. Не си ти този, който да ми държи сметка кого да плюя и кого да не плюя.
                  3. Ти най нагло обвиняваш колежката, без тя да е декларирала, че има нещо общо с въпросния комбайн
                  4. Ами защитавайте си позитивната позиция с аргументи, а не с лични обиди и квалификации.
                  5. Пречиш да. Правиш така, че да се нападаме един друг, а не да нападаме политиците.
                  Last edited by mechobikov; 25.07.2012, 18:01.
                  tnm

Коментар

Гигов, твоите пристрастия не бяха ли към НДСВ и в по-нови времена към М.Кунева
                    През 2005та и 2009та гласувах за НДСВ. На президентските гласувах за Кунева и на втори тур за Калфин. А на предните президентски гласувах за Първанов. Сега стоя твърдо зад Кунева. Докато не се издъни. Ако направи коалиция с престъпника Борисов, ще я зарежа и нея. На криминалните типове мястото е в затвора.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мога да разбера оня тъпанар от Русе, дето си изрисува Бойко на капака на колата. Простият пожарникар се харесва на простаците. И сам си го признава. Мога да разбера такъв, дето едвам чете да хвали криминалния тип Бойко, защото така му внушават чалгарските телевизии. А такива типове не четат вестници, освен жълтите, няма да отворят списание "Тема" например и да прочетат политически анализ... Няма как да премислят факта, че днес парламентът приема един закон, а утре премиерът под натиска на улицата го спира. За тях това е демокрация. Ама на какво основание го спира? Няма значение... Щом казва Бойко, значи така трябва.
                      Мога да разбера и разни позастарели лелки, дето им се подмокрят слабините като виждат "пича" Бойко. Надат се жените...
                      Ама не мога да разбера как може хора, дето се имат за интелигентни, хеле пък и демократи, да защитават криминалния тип!!!! Какво демократично има в една милиционерска партия, която за няколко години успя да отврати всички интелигентни хора? Какво вършат тези гербери освен да се хвалят от сутрин до вечер и да харчат натрупаното преди тях? Какви реформи бе Боже? Да пратиш аминистрацията на агенция "Митници" в Русе реформа ли е? Ами това са чиновници бе! Дори не са митничари. Те са ЦЕНТРАЛНО управление. И трябва да са в ЦЕНТЪРА. Кво ще правят в Русе. Ами прати ги на Пампорово. Конфискувайте един хотел на Цветелина (купен с препрани мафиотски пари) и готово.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Спри се бре. На мен ми е все едно как ме наричаш. Не ми е все едно обаче, че така отвращаваш и плашиш хората.

И престани с наглите лъжи. Искаш да кажеш, че не казваш бля бля и не обвиняваш инакомислещите, че са комунисти ли.

Тук сме точно за да плюем правителството и опозицията !!! Щото колкото повече ги плюем, толкова повече се съобразяват с нас.

В тема политика не помня да съм нападал някой друг освен теб, Димка и Дилетанта. Не помня да съм нападал друг с мнение различно от моето. (може и да съм, но не помня). Но вие си го просите защото атакувате колегите с цел да омаловажите мненията им или да ги откажете !!!
                        И значи, ако някой изрази мнение различно от твоето, ти се отвращаваш и плашиш. Бре, чак пък толкова раним.

Не си спомням да си оплюл опозицията. Освен това някои имаме по-високи цели и си мислим за позитивна позиция - утре можем да гласуваме и се интересуваме за кого

Ами казвам бля бля. особено когато някои никове пуснат 5-6 поредни поста един след друг. И те са ми отговаряли по същия начин. Особено след спорове за Трактора

Не знаех с една дума, че съм толкова страшен. Ти всъщност ми повиши самочуствието

Хайде днес спирам да пиша в името на толерантността. Щом пък чак толкова преча на оплюването на правителството

Коментар

• Гигов, твоите пристрастия не бяха ли към НДСВ и в по-нови времена към М.Кунева

Коментар

Ами по езика който използваш приличаш на старшинка.

И на вас от БСП не ви ли омръзна 110 години да водите вечна борба с американския империализъм. А той все гние, гние и все по-сладък става.
                            Ето Стамболов, наглата лъжа лъсна. Можеш ли да ми кажеш, кога колегата е декларирал подкрепата си за БСП.

СПРИ С ЛЪЖИТЕ !!!
                            tnm

Коментар

Ами не го правя. Твърдя го съвсем сериозно.

А ти следва да се позамислиш. Ето едно твое твърдение - тук сме за да нападаме правителството. Излиза, че ако някой иска да защити правителството, следва да бъде изгонен от форума. Не казвам, че си го казал, но така излиза от ожесточените ти нападки срещу всеки с различно мнение от твоето.

Просто прилагай към хората същите критерии, които искаш да прилагат към теб.
                              Спри се бре. На мен ми е все едно как ме наричаш. Не ми е все едно обаче, че така отвращаваш и плашиш хората.

И престани с наглите лъжи. Искаш да кажеш, че не казваш бля бля и не обвиняваш инакомислещите, че са комунисти ли.

Тук сме точно за да плюем правителството и опозицията !!! Щото колкото повече ги плюем, толкова повече се съобразяват с нас.

В тема политика не помня да съм нападал някой друг освен теб, Димка и Дилетанта. Не помня да съм нападал друг с мнение различно от моето. (може и да съм, но не помня). Но вие си го просите защото атакувате колегите с цел да омаловажите мненията им или да ги откажете !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Званието ми е майор. Разбра ли платен герберски драскач! Това е което се опитва да ти каже Мечкобиков, че се герберите се мъчите да обидите опонента, да го уязвите, а не да използвате политически аргументи. Ама какви политически аргументи може да имаш, като защитаваш криминален престъпник, като Пожарникаря. Криминален престъпник, за който американците си дават ясна сметка какъв е. За справка грамата на посланик Байърли. Обаче докато Бойко и такива като платеният от американците Георги Ганев прокарват американските интереси, те ще ги държат. А че "икономиста" Георги Ганев е на американската хранилка си личи от публикуваните на сайта на ИПИ спонсори. Там са и "Отворено общество" и Демократическата комисия към Конгреса на САЩ. Като виждам кой дава парите, ми е ясна позицията на американските агенти!
                                Ами по езика който използваш приличаш на старшинка.

И на вас от БСП не ви ли омръзна 110 години да водите вечна борба с американския империализъм. А той все гние, гние и все по-сладък става.

Коментар

Working...
                                X