Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАз съм против партийно оцветените, проруски и рушветчийско-цигански решени референдуми. А има и полезни диктатури - Франко, Пиночет!
Тук да споря с комунистите на Живков по демократи ще излезат от герберите....
Дано нямат сила да ни докарат да там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕгати и примеро!!!
Защото той е суверена.
Какво искаш ти бре, вечно да остават скрити от нас параметрите по сделките от национално значение ли. Това ли искаш. Да могат да ни крадат политиците - това ли искаш ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
[QUOTE=mechobikov;1059288903]Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
Искаш да кажеш, че швейцарците живеят по лошо от нас ли ???
Ама ти наистина истината за нищо я нямаш !!!
Коментар
-
[QUOTE=diletant;1059288893]Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Ходил ли си в Швейцария? Ако не - иди и ще разбереш!
Ама ти наистина истината за нищо я нямаш !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСилно съм очуден , че има хора против референдумите, а диктарурата е полезна така ли
. Нека се запитаме в кои държави референдумите са практика
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВал, що за логика. Като ти се развали колата какво правиш. (ако ти и мъжът ти не можете да оправяте коли) ???
Давате я на майстор нали ???
И кой решава на кой майстор да я дадете ???
Вие нали ???
Щото е ваша !!!
Може да сгрешите, но вие сте тези, които решавате, а не експертите (майсторите) !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСилно съм очуден , че има хора против референдумите, а диктарурата е полезна така ли
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз ги намирам референдумите за силно вредни, особено по експертни въпроси.
Давате я на майстор нали ???
И кой решава на кой майстор да я дадете ???
Вие нали ???
Щото е ваша !!!
Може да сгрешите, но вие сте тези, които решавате, а не експертите (майсторите) !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеГоворя за демократическа, а не за недемократическа. Върни се по-назад във времето - говоря за пръвата.
Жокер едно - не е официална държава, жокер 2 - не в Европа.
Коментар
-
[QUOTE=mechobikov;1059288890]Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
И защо да ги оставям Швейцарците. Защото те са жив пример, че не си прав ли ???
Пряката демокрация ще победи и в България, също както и в Швейцария.
Какво лошо има да сме Швейцария на Балканите ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе Дуче, фюрер, първи секретар - все бяха водачи. То и в Северна Корея има водачи. Както и да е!
Не мога да се сетя за подобна държава. Имаше Съветска Русия, после СССР, после демократически лагер, после Куба, сега Северна Корея. Не мога, предавам се! КАжи!
Жокер едно - не е официална държава, жокер 2 - не в Европа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
[QUOTE=diletant;1059288872]Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Остави ги швейцарците
Пряката демокрация ще победи и в България, също както и в Швейцария.
Какво лошо има да сме Швейцария на Балканите ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар