IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Станишев: ГЕРБ са разбойници облечени във власт
    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5015071
    Той, Станишев, е прав.
    Само където не казва, че ББ е кученце на бесепарите.

И тъй като пишем в инвестиционен форум, време е да се погрижа за твоето икономическо образование:

Референдумът за АЕЦ "Белене": Популизмът е лесен, но милиардите ги няма[/B][/QUOTE]

И да!
    Милиардите не че ги няма, има ги, ама твоят ББ прикрива неговите батковци, които ги взеха, откраднаха ей така от тоя тъп овчи, свински, педерастски народ, в който и аз вирея, за съжаление.

Аз съм заложник на българи-страхливци, на българи-дупедавци, на българи-мошеници, на българи-овце.

Но както и да е, българин съм.

Отгоре на това, като гражданин на света, съм заложник на евреите, които никога няма да се наядат. Мойте съболезнования за хората, повервали на евреите.
    Last edited by vmаnkov; 30.07.2012, 16:37.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      1. Комуниста Станишев краде преди.
      2. БАНДИТА от СИК явяващ се настоящ премиер краде сега.
      3. Няма значение, кой е събрал подписите, важното е че достатъчно много хора искат референдум.
      4. Според бройката, която даваш - да ни е честит РЕФЕРЕНДУМА !!!
      Твоето единодушие с БСП на Бузлуджа е поразително:
      Станишев: ГЕРБ са разбойници облечени във власт
      http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5015071

И тъй като пишем в инвестиционен форум, време е да се погрижа за твоето икономичесто образование:

Референдумът за АЕЦ "Белене": Популизмът е лесен, но милиардите ги няма
      http://www.capital.bg/politika_i_iko...dite_gi_niama/

Заиграването с ядрената енергетика чрез опъване на патриотични струни може би е силен политически ход с наближаването на парламентарните избори догодина. За това говорят близо 800-те хил. подписа за референдум за рестартирането на проекта АЕЦ "Белене", които БСП успя да събере през последните месеци. Този "успех" е разбираем особено когато насреща имаш драстично увеличение на цената на тока, гарнирано с лозунги за енергийна независимост.

Лидерът на партията Сергей Станишев днес опитва да убеди бъдещите си избиратели, че ще плащат пак стотинки за електричество, ако ядрената централа бъде построена. В този случай гражданите, подписали се "за" референдум, ще бъдат разочаровани. Дори и с пет атомни централи сметките им за ток няма как да намалеят, освен ако не санират жилищата си и не започнат да пестят енергия. Има и друго - проектът, макар да няма точно определена цена, показа, че атомната енергия далеч няма да е евтина. А тези, които биха спечелили, са група хора, за които от този проект зависи поредният милион. Тъй като обаче няма как да се мине без държавата, голяма част от тези милиони ще бъдат пари на данъкоплатците.

Тук е и най-същественият недостатък: че най-ниската спрягана цена на централата от 10 млрд. евро е непосилна за българската страна. Частен инвеститор не хареса проекта, което означава, че или трябва да станем по-зависими енергийно от Русия (ако има накъде повече), или средствата трябва да бъдат осигурени от българската държава, било то и през НЕК. След като държавната енергийна фирма се затрудни да изплати дълг от 250 млн. евро за началото на Белене и намекна за неплатежоспособност, то милиардите в бъдеще явно ще са абсолютно непосилни. Дори и данъкоплатците да кажат "да", пари просто няма.

Коментар

• Много го ударихме на политика.
        Предлагам да продължим спора по различни елементи за и против, като например може да започнем от екологията.
        Лично аз тук съм раздвоен почти наравно - аварии се случват навсякъде, но авария като Чернобил е неприемлива. Проблемът ми сега е каква е вероятността да се случи отново.
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
          ББ си спечели изборите без фалшификации преди три години. Щеше да го направи и без Доган, макар с по-слаб резултат.
          За пътищата в северна България си прав. Но не и че магистрала към Гърция и Бургас не са необходими. Те просто трябваше да бъдат завършени. Сега има проекти за магистрала на юг от Русе, за скоростен път по трасето на Хемус. И престанете да разсъждавате така егоистично - на мен не ми трябва това, на мен онова. Та ако ви слуша човек, то ще настъпи пълна анархия, или както казва онзи с мечия прякор - пряка демокрация. Това ли искаш?
          Доста по слаб резултата.....
          За справка два месеца преди това имаше избори за евродепутати...
          А следващите избори ви виждам под 20 % и опозиция до пълно разпадане на партията ви...Борисоф какв ще играе тогава пред медиите....
          Аутсайдер . А вие къде ще бъдете ами питайте Радослава която пееше дитирамби в чест на Станишев а сега лиже задните части на Борисоф.......
          Все не може да оцели това момиче ,гуру.....
          тамън мине на някоя страна и го свалят....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            Живеят добре защото нямат Станишев да им организира социалистическо съревнование

Ударници за АЕЦ "Белене"
            http://www.capital.bg/politika_i_iko...ref=akcentmenu

На Бузлуджа социалистите припомниха, че са успели да съберат 773 447 гласа в подкрепа на искането за провеждане на национален референдум за изграждането на АЕЦ "Белене".

На място бяха отличени активистите, постигнали най-добри резултати при събирането на подписите. Заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов отбеляза, че най-старият член на БСП - 102-годишният Асен Костов е събрал 200 подписа. Първенец в събирането на подписи е област Видин, а първенец по качество на подписката - град Търговище. Йордан Стоянов от Белене е преплувал с лодка разстоянието от извора на река Дунав до град Белене, за да рекламира националната подписка, допълва "Дарик Радио".

1. Комуниста Станишев краде преди.
            2. БАНДИТА от СИК явяващ се настоящ премиер краде сега.
            3. Няма значение, кой е събрал подписите, важното е че достатъчно много хора искат референдум.
            4. Според бройката, която даваш - да ни е честит РЕФЕРЕНДУМА !!!
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Хи, хи! Тревичка ли си пушнал, че си пееш едно и също?
              Хайде, бързи се запиши и там! https://www.facebook.com/Alexey.Petrov.Traktora
              Като свършат аргументите почват обидите !!!

Постът ти може да влезе в учебниците като пример за ad hominem !!!
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Мечо, пропускаш една малка но според мен съществена подробност - в Швейцария живеят швейцарци!
                Хората на всякъде са хора. Българите не сме по долу от никого. Обиколил съм целия свят няколко пъти и знам какво говоря.

За дереджето в България е виновен натрапеният ни с окупирането от червената армия през 1944 година политически елит, който ни управлява и до днес.

Толкоз за плаченето срещу пряката демокрация

А знаеш ли как се нарича плашенето на хората с пряката демокрация ???

Верен отговор - смешен плаш !!!
                tnm

Коментар

• Смешни са герберските медии, веднага се хвърлиха в боя и охулването на врага, няма значение писанията им дали са пълни сами по себе си с лъжи, с преднамерени доводи или дали ако се сменят една-две думи(напр. аец с магистрала) в тях не стават анти-герберистки насочени

А Референдумът дори не е сигурен още.
                  Герб има достатъчно време до есента да измисли някоя причина, за да не се проведе.

Но същите медии не питат:
                  1. ГЕРБ против ядрените реактори ли е?
                  2. Герб ЩЕ местят ЛИ реактора от Белене в Козлудуй - ако да (верно не е бонбонче ), срещу какви пари, време и очаквания за бъдещата цена на енергията от него...ще трябват и доста години за нови одобрения
                  3. Имат ли Стратегия за енергийните нужди и пазар на страната?

п.п. Вълчо, добро послание до Стършела

Коментар

ББ си спечели изборите без фалшификации преди три години. Щеше да го направи и без Доган, макар с по-слаб резултат.
                    За пътищата в северна България си прав. Но не и че магистрала към Гърция и Бургас не са необходими. Те просто трябваше да бъдат завършени. Сега има проекти за магистрала на юг от Русе, за скоростен път по трасето на Хемус. И престанете да разсъждавате така егоистично - на мен не ми трябва това, на мен онова. Та ако ви слуша човек, то ще настъпи пълна анархия, или както казва онзи с мечия прякор - пряка демокрация. Това ли искаш?
                    Пак твърдя че магистрала след Благоевград не ни трябва.Гърция е фалирала а пътища не се строят за да се ходи на море.След Пловдив към Бургас две ленти в посока са достатъчни както и между Търново и Шумен.Но Хемус задължително трябва да стигне до Търново.Не разсъждаваме егоистично Бойко е егоист.Не може да се строи само в София и южна България.Трябва по малко навсякъде.Оказва че румънците са ни основен партньор и вкарват много пари в България.Трябва нещо да направим за да ги привлечем.Трябват мостове над Дунава и хубави пътища.А за пътищата по които пътувам всеки ден нямам думи трагедия.Правителството не е дало и стотинка за града до който живея.Как да гласувам за такива????А за простотията какво да кажа мисля че се вижда от Космоса.Да наречеш лекар който е прославил страната ти оня якия касапин е висша простотия.Просто от тия днешните дето се имат за политици ми се повръща.Никога не съм си представял че в условия на демокрация простотията ще властва в управлението на страната и най големите негодници и боклуци ще управляват страната.Клоуни циркаджии бездарници и некадърници.Затова не ходя да гласувам.

Коментар

А това дето плачете срещу пряката демокрация е смешен плач !!!

Швейцарците живеят добре !!!
                      Живеят добре защото нямат Станишев да им организира социалистическо съревнование

Ударници за АЕЦ "Белене"
                      http://www.capital.bg/politika_i_iko...ref=akcentmenu

На Бузлуджа социалистите припомниха, че са успели да съберат 773 447 гласа в подкрепа на искането за провеждане на национален референдум за изграждането на АЕЦ "Белене".

На място бяха отличени активистите, постигнали най-добри резултати при събирането на подписите. Заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов отбеляза, че най-старият член на БСП - 102-годишният Асен Костов е събрал 200 подписа. Първенец в събирането на подписи е област Видин, а първенец по качество на подписката - град Търговище. Йордан Стоянов от Белене е преплувал с лодка разстоянието от извора на река Дунав до град Белене, за да рекламира националната подписка, допълва "Дарик Радио".

Коментар

Независимо как премиера е спечелил изборите, въпросите от съществено национално значение следва да се решават с РЕФЕРЕНДУМ !!!

Да ни е честит РЕФЕРЕНДУМА !!!
                        Хи, хи! Тревичка ли си пушнал, че си пееш едно и също?
                        Хайде, бързи се запиши и там! https://www.facebook.com/Alexey.Petrov.Traktora

Коментар

А това дето плачете срещу пряката демокрация е смешен плач !!!

Мечо, пропускаш една малка но според мен съществена подробност - в Швейцария живеят швейцарци!

Коментар

• А това дето плачете срещу пряката демокрация е смешен плач !!!

tnm

Коментар

Независимо как премиера е спечелил изборите, въпросите от съществено национално значение следва да се решават с РЕФЕРЕНДУМ !!!

Да ни е честит РЕФЕРЕНДУМА !!!
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Дилетант Доган има голям пръст в спечелването на предишните избори.Какви са им отношенията към момента е видно за всеки.Факт е че поразяващите им усти не млъкнаха вече три години а вкарани в затвора няма.Само не ми казвай за съда.Полицията и прокуратурата са в ръцете на Бойко.НС също.Решат ли могат всичко.Президентските изпити са фалшифицирани и това не подлежи на съмнение.Не познавам вече хора които да казват и една добра дума за това управление.За северна България нищо не е направено.Няма пътища няма магистрали.Тирове и румънци ни газят по пътищата а Румъния вкарва най много пари у нас.Магистрала след Благоевград към Гърция и такава от Пловдив до Бургас не е необходима.Необходими са от Търново до Русе и София.Една стотинка не е вложена на север от Балкана.Такава власт на нас не ни трябва.Най лошото е че няма за кого да се гласува.Комунягите са за рзстрел Янко и Волен са хора с психически отклонение,Куневица е смешница.

Коментар

Working...
                                X