IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, прав съм, миналата година си умиха очите

http://grigorsimov.blog.bg/politika/...voto-v-.981419

5 юли 2012 г. Съветът на ООН за правата на човека прие историческа резолюция за правото на свобода на словото в интернет. Малцина знаят и, че преди година Комитетът на ООН прие не по-малко знаменателно решение, постановяващо, че преследването на граждани за отричане на холокоста е недопустимо за страните подписали Конвенцията за правата на човека. Демократичните медии не забелязаха този сензационен документ.
    Новината е скрита в Европа, а в частност и у нас!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Знам че мисленето не ви е силна страна ,но да ви мислят тези който ви избраха , аз от вас далече бягам и никакви хватки не правя......
      Щом не разбираш за какво става въпрос. , няма аз да те просвещавам . Имаш си районен кординатор , градски ,областен и т.н.
      Само едно ще ти кажа основната задача на служба ГРАО е да пази личните данни а не да ги разпространява по сайтовете за да могат такива като вас с Яне да трупат информация....
      Къде са разпространени бе, Монти?

ПП Монти, споко! Току що взех решение да не те преследваме - теб, семейството ти и близките ти. Предадох вече решението си на кварталния координатор, на районния, на градския, на областния. След уикенда ще го дадат и на най-високото равнище. Така че, спи спокойно и не тревожи повече семейството. Спасен си от мен. А от БСП - не зная. Питай Гиговчо и Бичомеков.
      Last edited by diletant; 02.08.2012, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov
        Бе Мечо!

Не спори с жълти еврейчета.
        Бий ги по главата, тех спора не ги интересува.

Бой по главата, Кристал нахт!
        Те само това могат да разберат.

Не им се спускай на нечовешкото ниво - ние все пак сме хора.
        Май си прав. Те евреите понеже не могат да мислят логично и да спорят, бяха забранили на целия свят да се съмнява в мащабите на преследването на евреи през втората световна война !!!

Добре, че ООН, миналата година май беше, си уми очите от СРАМА !!!

1. Забраняват на хората да се съмняват
        2. Забраняват на хората да мислят
        3. Щото те самите не могат и развиват комплекс за малоценност
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Анонимните да вземат да "превземат" сайтовете на банките, ЧСИ, НАП, КАТ, ЕОН, ЧЕЗ. .
          Тренировката с НС мина.

Да се готвят банковите изедници.
          Тук вече нема да сме меки.
          Но ще сме твърди.
          Свободен във виелицата.
          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Фактически Станишев ви изигра всичките. Той е влязъл в таен съюз с ГЕРБ и събра на хартия всички врагове на ГЕРБ. Сега му ги даде и в момента ГЕРБ вече започва да преследва тези 770 000 души.
            Монти, Монти, браво на теб! Ти си единственият, който разкри големия заговор на Станишев и ГЕРБ. Сега само ти, твоето семейство и твоите близки сте спасени. Всички останали, включително Бичомеков и Гиговчо ще треперят. Леле, мале, какво стана!
            Знам че мисленето не ви е силна страна ,но да ви мислят тези който ви избраха , аз от вас далече бягам и никакви хватки не правя......
            Щом не разбираш за какво става въпрос. , няма аз да те просвещавам . Имаш си районен кординатор , градски ,областен и т.н.
            Само едно ще ти кажа основната задача на служба ГРАО е да пази личните данни а не да ги разпространява по сайтовете за да могат такива като вас с Яне да трупат информация....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ами с този твой пост определено не доказваш, че умееш да мислиш правилно !!!
              Напротив, много съм умен! Я виж как обясних на Монти големия заговор на Станишев и ГЕРБ.

Коментар

Това го няма и в най полицейската държава. Да се качат всички противници на днешното управление с ЕГН ,имената и адресите на стената и заклеймени като врагове .....
                Бай Тошо ряпа да яде.......
                Фактически Станишев ви изигра всичките. Той е влязъл в таен съюз с ГЕРБ и събра на хартия всички врагове на ГЕРБ. Сега му ги даде и в момента ГЕРБ вече започва да преследва тези 770 000 души.
                Монти, Монти, браво на теб! Ти си единственият, който разкри големия заговор на Станишев и ГЕРБ. Сега само ти, твоето семейство и твоите близки сте спасени. Всички останали, включително Бичомеков и Гиговчо ще треперят. Леле, мале, какво стана!

Коментар

1. Грънци
                  2. Грънци
                  3. Грънци
                  4 Логиката ми не е куца
                  5. Твоята логика е куца
                  6 Щом си офицер, няма начин да не са ти избили логиката в казармата
                  7 Това е положението
                  Ами с този твой пост определено не доказваш, че умееш да мислиш правилно !!!
                  tnm

Коментар

Щото ти свършиха аргументите, затова ли обиждаш колегата ???
                    Това го няма и в най полицейската държава. Да се качат всички противници на днешното управление с ЕГН ,имената и адресите на стената и заклеймени като врагове .....
                    Бай Тошо ряпа да яде.......

Коментар

1. Опитваш се да ме имитираш, само дето логиката ти куца.
                      2. БСП, ГЕРБ и РЗС и останалия СВИНСКИ елит са за РЕФЕРЕНДУМ, не щото го искат, а защото българския народ им изви ръцете.
                      3. Хубаво е, че българския народ се осъзна и не прости на управляващите и опозицията драстичното повишаване на цената на тока.
                      1. Грънци
                      2. Грънци
                      3. Грънци
                      4 Логиката ми не е куца
                      5. Твоята логика е куца
                      6 Щом си офицер, няма начин да не са ти избили логиката в казармата
                      7 Това е положението
                      8. Ти адвокат ли стана на колегата Монти.
                      9 Остави го да се оправя сам.
                      10. Не е малък

Коментар

Абе, Монти-Тарапонти! Как може да си такъв бъзльо. Кой ще седне да те проверява бе? Кой се интересува от теб? Пък и защо си разтревожил семейството и близките? Ти нещо не си в ред. Да се страхуваш толкова, бива ли. Я по-смело! Я се разругай както трябва! Я виж какво правят Гиговчо, Бикомечов. Бъди мъж и ругай - това е политически модно днес.
                        А ако искаш да се докопаш до мен - става. Обади се. Ще излезем двамата навън да се разберем като мъже.
                        Щото ти свършиха аргументите, затова ли обиждаш колегата ???
                        tnm

Коментар

Дилетант, ще дойде време когато ще ви бъде върнато всичко което лошо сте направили за страната и ти ще бъдеш един от отговорните заради подкрепата на нарушаване на всички закони в тази страна...
                          Точно заради такива катож теб никой от мойто семейство и близки не се подписаха в тази подписка а всички имаха желание. Спрях ги че някой ненормалник ще ги проверява по линия на МВР ,друг ненормалник ще ги изкара в някой вестник или форум заедно с ЕГН и адресите им....
                          Но всичко се връща ......има начин и до теб да се стигне.....
                          Абе, Монти-Тарапонти! Как може да си такъв бъзльо. Кой ще седне да те проверява бе? Кой се интересува от теб? Пък и защо си разтревожил семейството и близките? Ти нещо не си в ред. Да се страхуваш толкова, бива ли. Я по-смело! Я се разругай както трябва! Я виж какво правят Гиговчо, Бикомечов. Бъди мъж и ругай - това е политически модно днес.
                          А ако искаш да се докопаш до мен - става. Обади се. Ще излезем двамата навън да се разберем като мъже.

Коментар

1. Щом БСП е за референдум,
                            2. Щом ГЕРБ е за референдум,
                            3. Щом РЗС са за референдум
                            4. Щом Бикомечов е за референдум,
                            5. Значи Бикомечов одобрява политиката на БСП, ГЕРБ и РЗС взети заедно.
                            6. Значи Бикомечов иска нова тройна коалиция от БСП, ГЕРБ и РЗС.
                            7 Браво, Бикомечов! Честито!
                            1. Опитваш се да ме имитираш, само дето логиката ти куца.
                            2. БСП, ГЕРБ и РЗС и останалия СВИНСКИ елит са за РЕФЕРЕНДУМ, не щото го искат, а защото българския народ им изви ръцете.
                            3. Хубаво е, че българския народ се осъзна и не прости на управляващите и опозицията драстичното повишаване на цената на тока.
                            tnm

Коментар

Ето, на този мъж може да вярваме. Той знае как се фалшифицират подписи.

50% от подписите за референдума ще паднат, смята Яне
                              РЗС иска ГРАО да ги публикува и обвини БСП в цинизъм

РЗС се усъмни в истинността на подписката на БСП за референдум за АЕЦ „Белене“ и призова ГРАО незабавно да я публикува на интернет страницата си.
                              В съобщение до медиите партията на Яне Янев посочва, че през 2009 година, когато БСП бе на власт и имаше премиер, президент и почти цялата административна власт в държавата, на парламентарните избори получила 740 хил. гласа, а сега събрала 770 хил. подписа в подкрепа на референдум за АЕЦ „Белене”.
                              Според РЗС това било грандиозна фалшификация.
                              От партията дават за пример и Белоградчик, където в подкрепа на референдума са събрали над 850 подписа, а на частичните избори, които се проведоха два дни по-късно, получили едва 347 гласа.
                              В Сандански пък БСП събрала 1800 подписа, а на последните местни избори получила едва 900 гласа.
                              Във Варна на местните избори листата на левицата взела 16 849 гласа, а сега подписите за референдум били над 43 000.
                              „Убедени сме, че при проверката от ГРАО поне 50% от подписите ще паднат заради манипулациите на БСП. Как са събрани подписите, какво е участието на ромските тартори в тях и колко от гражданите, фигуриращи в списъците, не знаят, че са там, ще стане ясно на следващ етап“, посочват от РЗС.
                              "През последните няколко дни разбрахме колко подписи са събрали БСП в подписката им за референдум, с какъв цвят папки са ги подвързали, колко часа са ги окомплектовали, но не разбрахме отговора на истинския въпрос -щом като са такива радетели за развитието на ядрената енергетика, защо не защитиха АЕЦ "Козлодуй", чиито блокове бяха закрити от партньорите им НДСВ и ДПС, с дейното участие на г-жа Меглена Пръмова", посочват хората на Янев.
                              Според тях е цинизъм БСП да иска референдум.
                              „Те винаги са били срещу идеите на РЗС за референдумна демокрация. Защо, когато бяха на власт, не допуснаха нито един референдум? Защо криха два мандата подписката за АЕЦ „Козлодуй” в мазетата на парламента?“, питат още от партията на Янев.
                              РЗС подкрепяла идеята важните въпроси на българското общество да бъдат решавани с референдум. Но не можела да приеме „подлостта и лицемерието на БСП“.
                              http://www.dnes.bg/politika/2012/08/...ta-iane.165370
                              Дилетант, ще дойде време когато ще ви бъде върнато всичко което лошо сте направили за страната и ти ще бъдеш един от отговорните заради подкрепата на нарушаване на всички закони в тази страна...
                              Точно заради такива катож теб никой от мойто семейство и близки не се подписаха в тази подписка а всички имаха желание. Спрях ги че някой ненормалник ще ги проверява по линия на МВР ,друг ненормалник ще ги изкара в някой вестник или форум заедно с ЕГН и адресите им....
                              Но всичко се връща ......има начин и до теб да се стигне.....

Коментар

Щом и БСП и ГЕРБ и РЗС са за РЕФЕРЕНДУМ

Ами, да ни е честит РЕФЕРЕНДУМА !!!
                                1. Щом БСП е за референдум,
                                2. Щом ГЕРБ е за референдум,
                                3. Щом РЗС са за референдум
                                4. Щом Бикомечов е за референдум,
                                5. Значи Бикомечов одобрява политиката на БСП, ГЕРБ и РЗС взети заедно.
                                6. Значи Бикомечов иска нова тройна коалиция от БСП, ГЕРБ и РЗС.
                                7 Браво, Бикомечов! Честито!

Коментар

Working...
                                X