IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Без диференциране на ДДС, отсече Дянков

14 август 2012 13:49

Финансовото министерство няма да допусне диференциране на ДДС ставките, въпреки че всяка година преди бюджетната процедура се появяват такива идеи. Това заяви финансовият министър Симеон Дянков. По думите му данъчната политика на правителството няма да се промени.
    Единствената промяна, която ще настъпи, е по отношение на акциза върху дизела, но тя е минимална и се дължи на ангажимент, поет от предишните управляващи. „Това е въпрос, доколкото помня, на под 1 стотинка, така че не е определящо за това дали това правителство смята да прави промяна в данъчната си политика в бюджет 2013. Отговорът от мен е: не, не смятаме да правим каквито и да било промени, включително от гледна точка на диференциране на ДДС. Министерството на финансите няма да подкрепя каквито и да било идеи за диференциране на ДДС в който и да е сектор", категоричен беше финансовият министър.
    Дянков изтъкна, че страните, които в момента са във финансов колапс, имат диференцирано ДДС. „Те имат и други проблеми, разбира се, но диференцирането особено на ниски данъци, каквито има България, веднага води до много по-лесно заобикаляне на данъчната система", обясни финансист номер едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Дай статистика. Говориш като комунист- наизуст. колкото лаф да става. Всичката ви работа е такава.
      http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...07&a4=905#cont
      Що ли тук пише .че безработицата е намаляла?????/
      Аз ти говоря за заети, не за наети. Заетите включват и тези които работят и за себе си. И ОК с единия милион съм преувеличил но са половин милион - което и сам можеш да видиш в същата тази страница която си дал. Пък половин милион на 3,5 милиона работна сила си е 14% от населението - този процент си е загубил хляба от както Тиквата управлява.

Безработицата се мери само като се броят тези които се записват безработни. заетостта се мери от представителни анкети. за това и заетостта е много по-съществен показател на всякъде по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз по тези пътища дето се движа един нов километър няма. Като направихте метрото и си оставихте ръцете. Ами като бяхте разкопали половин софия поне тогава да бяхте оправили и кръстовищата, а не сега отново да слагате софия под блокада. Ама то за това трябва и малко акъл, не само копане. А за нелегалния внос - де го видя това спиране - на мен ми се вижда че само сменихте каналджиите с ваши хора. Пардон той нали Боко носи цялата отговорност и той взима всички решения.

къде я видя тази работа за българските предприятия - аз виждам заетост паднала почти с милион от както Боко е на власт. такъв срив и по времето на Жан Виденов не е имало.
        Дай статистика. Говориш като комунист- наизуст. колкото лаф да става. Всичката ви работа е такава.
        http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26...07&a4=905#cont
        Що ли тук пише .че безработицата е намаляла?????/
        Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 13:41.

Коментар

Като си караш колата по хубави пътища и пестиш време, като се качиш на метрото и пестиш време и пари от задръстването, Като спреш нелегалният внос и създадеш работа за българските предприятия и туризъм, това Вальо Златев и Цветан Василев ли са го направили.?
          Аз по тези пътища дето се движа един нов километър няма. Като направихте метрото и си оставихте ръцете. Ами като бяхте разкопали половин софия поне тогава да бяхте оправили и кръстовищата, а не сега отново да слагате софия под блокада. Ама то за това трябва и малко акъл, не само копане. А за нелегалния внос - де го видя това спиране - на мен ми се вижда че само сменихте каналджиите с ваши хора. Пардон той нали Боко носи цялата отговорност и той взима всички решения.

къде я видя тази работа за българските предприятия - аз виждам заетост паднала почти с милион от както Боко е на власт. такъв срив и по времето на Жан Виденов не е имало.

Коментар

Хахаха - точно описание на дерибейството на Боко и слугинажа на министрите, депутатите му и всичките му роби надолу по пирамидата на властта

Успехи за кого - за Вальо Златев и Цветан Василев ли, защото като гледам май за тези които уж трябва да суверена не остава нищо успешно - само ново и ново претарашване на джобовете им.
            Като си караш колата по хубави пътища и пестиш време, като се качиш на метрото и пестиш време и пари от задръстването, Като спреш нелегалният внос и създадеш работа за българските предприятия и туризъм, това Вальо Златев и Цветан Василев ли са го направили.? Ииии можеш да отидеш и да го видиш ,че го има наистина и да го пипнеш и да разбереш ,че парите на данъкоплатците са вложени там а не в офшорните фирми на Батко и братко.на Вълка, на Доктора, на Самоковеца и т.н.
            Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 13:30.

Коментар

Бойко им дава пълна свобода да си вършат работата , но решенията се вземат в министерският съвет пред него, и ако някой си министър реши да прокарва лобистки интереси и да се облажи, отнася хърката както и трайчо я отнесе. Само бойко работи в екип, Предишните министри баха дерибеи и си правеха кой каквото си поиска. Няма такъв филм при Боко и затова има успехи!
              Хахаха - точно описание на дерибейството на Боко и слугинажа на министрите, депутатите му и всичките му роби надолу по пирамидата на властта

Успехи за кого - за Вальо Златев и Цветан Василев ли, защото като гледам май за тези които уж трябва да суверена не остава нищо успешно - само ново и ново претарашване на джобовете им.

Коментар

О какъв ужас, министерски съвет било фирма на Боко. Аз си мислих че по конституция изпълнителната власт се назначава от законодателната, която пък се избира от суверена - демек народа. А абсолютната монархия не е имало по българските земи от времето на султан Мурад 5.
                А бре олигофрен Кой носи цялата отговорност за провала на политиката на Правителството. Трайчо ли? или Боко? Е за какво е тази ерархия? министър - председател равно ли е на министър?? когато Жан Виденов се посра, да си спомняш някой министър да е бил оплют. Отнесе си го момчето въпреки ,че той лично не е откраднал 1 стотинка. И ако това правителство се провали, няма да кажат Трайчо провали правителството. Бойко им дава пълна свобода да си вършат работата , но решенията се вземат в министерският съвет пред него, и ако някой си министър реши да прокарва лобистки интереси и да се облажи, отнася хурката както и Трайчо я отнесе. Само Бойко работи в екип, Предишните министри баха дерибеи и си правеха кой каквото си поиска. Няма такъв филм при Боко и затова има успехи!
                Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 13:20.

Коментар

Ти ако управляваш собствената си фирма и работниците не ти вдигат телефона и фирмата понесе огромни загуби, какво ще направиш? Ще им повишиш заплатата ли?
                  О какъв ужас, министерски съвет било фирма на Боко. Аз си мислих че по конституция изпълнителната власт се назначава от законодателната, която пък се избира от суверена - демек народа. А абсолютната монархия не е имало по българските земи от времето на султан Мурад 5.

Коментар

• http://www.pressadaily.bg/publicatio...E%D1%80%D1%82/

Коментар

Слугуват, слугуват, то мутрата на чело не признава други отношения освен слугинаж. Ако някой не се държи като слуга, то няма да работи за него. Ето Трайчо е типичен пример - единствения министър със собствено мнение бе изхвърлен, защото видиш ли не си вдигал телефона когато господаря му го търсил.

Всичките гербери са с манталитет на роби. То само робите си търсят господари.
                      Ти ако управляваш собствената си фирма и работниците не ти вдигат телефона и фирмата понесе огромни загуби, какво ще направиш? Ще им повишиш заплатата ли?
                      Боко е много либераллен даже. Бай Ганьо само един Хитлер може да го вкара в правия път. Минаваш на червено бум бухалката в тиквата, крадеш бум пак бухалката в тиквата. Още хан Крум е разбрал тази работа преди 1000 и кусур години, ти ми говориш за обноски. На Ганьо не му ли стъпиш здраво на врата, ще ти извърти такъв номер, че ще се размирише чак в Брюксел. Да не говорим как комунягите ходят и носят злепоставяща информация в Брюксел срещу собствената си страна. Гнус ме е да ги споменавам. Отвратяги!
                      Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 13:21.

Коментар

Не слугуват а управляват държавата,
                        Слугуват, слугуват, то мутрата на чело не признава други отношения освен слугинаж. Ако някой не се държи като слуга, то няма да работи за него. Ето Трайчо е типичен пример - единствения министър със собствено мнение бе изхвърлен, защото видиш ли не си вдигал телефона когато господаря му го търсил.

Всичките гербери са с манталитет на роби. То само робите си търсят господари.

Коментар

Е не всички са като Боко Тиквата с червена книжка. Но щом слугуват на комунист с тоталитарно мислене, ако това можое да се нарече изобщо мислене значи и те са комунисти
                          Не слугуват а управляват държавата, за да ни извадят от комунистическото блато от което грачите и плюете без да си размърдате мозъците. Боко може да е диктатор но е довел едни от най способните млади и некорумпирани българи доказали качествата си не само в България но и в чужбина.
                          Пуяка Калфин вчера се похвали как разигравал сценки в европейският Парламент, че не му изписвали правилно името на кирилица. А бре шльоко. чергата на ЕС гори от кризата ,а ти си седнал да ангажираш административен ресурс и БАН за да ти изпишат правилно селското тъпо име. Ей това са комунистите. Борят се с вятърни мелници и после се тупат по гърдите, колко много безсмислена работа са свършили.
                          Вече ми се повръща от тях. Много калфи и лаладжии а малко майстори има в редиците им.
                          Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 12:51.

Коментар

Ха-ха Плевнелиев -комунист; Дянков-комунист; Николай Младенов-комунист, Вежди Рашидов-комунист Делян Александров Добрев-комунист; СВИЛЕН ЕМИЛОВ НЕЙКОВ- комунист; ИВАЙЛО АНГЕЛОВ МОСКОВСКИ =комунист;ТОМИСЛАВ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ -комунист. Дръжте ме падам от смех!
                            Е не всички са като Боко Тиквата с червена книжка. Но щом слугуват на комунист с тоталитарно мислене, ако това можое да се нарече изобщо мислене значи и те са комунисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Че то точно това са комунистите - ГРОБ не са светлосини, а тъмночервени.
                              Ха-ха Плевнелиев -комунист; Дянков-комунист; Николай Младенов-комунист, Вежди Рашидов-комунист Делян Александров Добрев-комунист; СВИЛЕН ЕМИЛОВ НЕЙКОВ- комунист; ИВАЙЛО АНГЕЛОВ МОСКОВСКИ =комунист;ТОМИСЛАВ ПЕЙКОВ ДОНЧЕВ -комунист.ДИАНА ПЕТРОВА КОВАЧЕВА-комуниска Дръжте ме падам от смех!
                              Един виц. Императора и разни други се събрали на комунистическа седянка. Някой се обадил: Ей това Диначето голямо парче брееее! Императора го смъмрил: А бре тя е комуниска. Кому ниска кому висока за мене си е таман!
                              Last edited by 4un4o; 14.08.2012, 12:39.

Коментар

Не съм вярвал че ще видя българско правителство което да смятам за по-лошо от това на комунистите. Но в момента ако има само две партии партии, опазил ни господ от това, БСП и ГЕРБ съм твърдо за БСП.
                                Че то точно това са комунистите - ГРОБ не са светлосини, а тъмночервени.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X