If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
те жените са непостоянни. Малко разочарование и къса раздяла, да оцени какво губи и се връща страстта
То хубаво, че се върна тя. Представи си да беше дошъл брадатия Йосиф и да ни зачеластри с псувни като пиян файтонджия !!! По добре Димка, че е културна.
товарищ Паспарту подобни "съкрушителни" икономически кризи е имало през вековете не една или две, просто развитието на медиите ги преекспонира в нещо "чудовищно"...но то трябва малко любознателност за да се знаят тези неща , а не само да четеш трудовете на брежнев ,ленин и съветска литература
....и са затънали в трилионни дългове,изконсумирайки бъдещето си за 100 години напред....Иначе нямаше да ходят на крака при тиранина молейки му се да им купува бондовете....
И за кви демокрации говориш след като цялата система рухна през 2008 г. и либерално-фекалния модел предаде Богу дух во веки веков...Амин ! ....
товарищ Паспарту подобни "съкрушителни" икономически кризи е имало през вековете не една или две, просто развитието на медиите ги преекспонира в нещо "чудовищно"...но то трябва малко любознателност за да се знаят тези неща , а не само да четеш трудовете на брежнев ,ленин и съветска литература
Българският премиер Борисов предостави правителствения самолет на футболния си отбор за участие в среща на Черноморието. И въобще не разбира произтеклата от това суматоха, пише германският всекидневник Die Welt, цитиран от Deutsche Welle.
В дъното на светското пътуване на българския отбор "Витоша" - Бистрица, към Черно море е една изгубена игра на карти.
И двата отбора на колкото рутинираните, толкова и поохранени футболни приятели са базирани в околностите на София. Но защо трябва да се играе наблизо, след като морето е толкова далеч? И така под ръководството на Борисов и Димитров двата отбора се качват на ербъса на българското правителство - самолетът откарва косматите футболни прасци на приятелски мач във Варна.
В средата на август, позовавайки се на анонимни опозиционни депутати, вестник "Преса" прави самолетната екскурзия на футболистите публично достояние. А у бившия бодигард, който дори бе избран за футболист на 2011 г. с гласовете на феновете в знак на протест срещу жалките постижения на местните национали, няма и следа от угризения на съвестта.
....и са затънали в трилионни дългове,изконсумирайки бъдещето си за 100 години напред....Иначе нямаше да ходят на крака при тиранина молейки му се да им купува бондовете....
И за кви демокрации говориш след като цялата система рухна през 2008 г. и либерално-фекалния модел предаде Богу дух во веки веков...Амин ! ....
Само ако цената на петрола падне, гледай какво става с икономиката на тиранина. Ще ходи да целува ръка и да моли за помощ същите, които сега заплашва...
Петролно шейхство плюс остаряло ядрено оръжие - дотам я докарахте вие с вашия тиранин..
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Че кой го плюе него тук ? ....Ми той не слиза от медиите - чрез тях се говори с 'електората' почти непрекъснато ("Вие сте прости - и аз съм прост!" - обяснява всичко).
В БГ от началото на декорацията ' 89 няма политик който да не се е радвал на широк медиен комфорт. И мутрата не прави изключение....или може би прави,като се преекспонира (както казват ПиаР-специалистите....).
Политиците по белия свят се изявяват директно по медиите само в краен случай,като преди това се водят по начертан график....Примерно Обама се изявява веднъж седмично с "Обръщения към нацията" .....Камерън отправя послания в часа по парламентарен контрол и т.н. за останалите....Дори Путин който вие отрепките,наричате тиранин има предварително съгласувани медиини изяви в които отправя политически послания....Иначе,да - и при него има понякога пресилен пиар (кара самолет,влак и кво ли не,което все пак си заслужава емоциите от гледането и дори поражда възторг....).Докато мутрата досега съм го видял да се кандилка на предната седалка на раздрънкан пожарникарски ЗИЛ и развявайки си епилептичната усмивка
А нещо да кажеш за третият мандат на Путин. Хората в развитите демокрации са преценили , че повече от 2 мандата на един и същ президент е пагубно за Демокрацията. А твоят любимец иска да се пенсионира, на президентският пост, Нама срам, Това ли е демокрацията? А всички които протестират против потъпкването на конституцията в тюрмата!
Че кой го плюе него тук ? ....Ми той не слиза от медиите - чрез тях се говори с 'електората' почти непрекъснато ("Вие сте прости - и аз съм прост!" - обяснява всичко).
В БГ от началото на декорацията ' 89 няма политик който да не се е радвал на широк медиен комфорт. И мутрата не прави изключение....или може би прави,като се преекспонира (както казват ПиаР-специалистите....).
Политиците по белия свят се изявяват директно по медиите само в краен случай,като преди това се водят по начертан график....Примерно Обама се изявява веднъж седмично с "Обръщения към нацията" .....Камерън отправя послания в часа по парламентарен контрол и т.н. за останалите....Дори Путин който вие отрепките,наричате тиранин има предварително съгласувани медиини изяви в които отправя политически послания....Иначе,да - и при него има понякога пресилен пиар (кара самолет,влак и кво ли не,което все пак си заслужава емоциите от гледането и дори поражда възторг....).Докато мутрата досега съм го видял да се кандилка на предната седалка на раздрънкан пожарникарски ЗИЛ и развявайки си епилептичната усмивка
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ми аз му казвах на Стамболов, че когато е на власт ГЕРБ, няма страшно за тези дето имат връзки с БСП, ма той толкоз я разбира политиката.
Ся разбра ли бре Стамболов, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!
Ти прочете ли какво 4un4o е написал? Щото той опровергава твоите твърдения.
Да не правиш разлика между ГЕРБ и БСП е все едно да не правиш разлика между мечка и бик Как при това положение играеш на борсата?
Когато ти казвам да не бъркаш ябълките с краставиците, имам предвид че да искаш нови процедури в политическата система е едно, а отговора за коя партия ще гласуваш на парламентарни избори съвсем друго. Но теб те е страх да отговориш на този въпрос, може би защото ще трябва да правиш разлика между мечка и бик.
Така че мойто критика е изцяло на твойта сбъркана логика. А това не е Argumentum ad hominem
Ванчо Бакалов и той прост, та дрънка - по подобие на МъВъНъръто, взема отношение по казус който не познава. Дори не си е направил труда да провери през нета фактите около т.нар отец ,който е най-обикновен пияница от 15 години насам :
И между впрочем курвите изобщо не пожелаха да се покаят,въпреки че това се очакваше от тях след като поискаха лична среща с дякон Всеволод Чаплин...Което означава че присъдата им е напълно справедлива . Дори делото им не се гледаше от заседатели (казусът и законът не го изискват).
Шапкарино, по тази логика трябва на всички тук които плюят Боко да им лепнат минимум по 2 годин. Амин! Тази простотия в Овенното училище ли я учите????
А ако в близките години БСП дойдат на власт и на мене дядо попе, двойна доза.
Да не говорим ,че сега се стяга една групичка митничари от Капитан Андреево, преди това 2 групички катаджии 1 едни митничарчета от русенско, кметове разни ако разбира се не изкарат големи връзки с БСП и червената прокуратура. Гришко ганчев , този от Варна, Много вероятно и гочето илиев да е нагазил лука, щом са му свършили паричките и заряза ЛОКОто а и бомбичка му гръмнаа.
Ми аз му казвах на Стамболов, че когато е на власт ГЕРБ, няма страшно за тези дето имат връзки с БСП, ма той толкоз я разбира политиката.
Ся разбра ли бре Стамболов, че ГЕРБ и БСП са от един червен дол дренки !!!
Коментар