IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Верен отговор:

Да трябва !!!
    Ами това ,че Симката ,не му върви по гайдата и не му дава парички,не са ли лични причини. Иска да оказва натиск върху правителството.
    Вие не ми давате парички ама Аз сега като си тръгна и ще видите!
    Ако е частна фирма от къде ще вземе пари , от Симката ли? Ами да се наредим тогава всички пред финансовото и да искаме субсидии.
    А знаете ли ,че когато се роди бебе и първата дума която произнесе е НЯМА вместо МАМА това е знак ,че ще става финансов министър.
    Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 12:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      В интервю за Националното радио подалият оставка директор на БДЖ Йордан Недев опроверга лъжата на министъра, че оставката му е по "лични" причини. Каза че подава оставка заради политиката на финансовото министерство.
      Аз не мога да разбера задължително ли трябва да си лъжец за да си герберски министър?
      Верен отговор:

Да трябва !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• В интервю за Националното радио подалият оставка директор на БДЖ Йордан Недев опроверга лъжата на министъра, че оставката му е по "лични" причини. Каза че подава оставка заради политиката на финансовото министерство.
        Аз не мога да разбера задължително ли трябва да си лъжец за да си герберски министър?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Ейййй, ако можете да го приложите и за полицаите, честен кръст ще гласувам за герб
          Това е проблема ,че в тази държава начело на Профсъюзите са шайка разбойници, които крадат заедно с властимащите. А за да можем да контролираме политиците ,трябва силна и сплотена организация на работниците по браншове и национален Профсъяз с умни ръководители и на заплата от членският внос.. Като има корумпирани политици, излизаме и им искаме оставките и докато не ги подадат стачки до дупка. Сега кой да организира стачка, Правят го политическите партии за да извличат популярност.
          П.П. В Европа когато работодател търси работник за дадена позиция се изискват препоръки от предишните работодатели и от профсъюза. Профсъюза гарантира ,че изпратеният работник отговаря на изискванията на работодателя. А тук профсъюза си затваря очите когато работниците организирано крадат.
          Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 12:17.

Коментар

Не съм много в час с цените, ама...

Брашно - 1 леф
            Захар - 2 лефа
            Ориз - 2 лефа
            Олио - 2.50
            Макарони - 1 леф
            Рекламна тоърбичка Герп - 5 лефа

Тотал - 13,50
            Кефи ме как в калкулацията най- скъпа е торбичката. Ама съм сигурен че баш така е станало.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Сега да ти кажа нещо. Няма управия в държавните фирми. Гледай Гърция. 60% от икономиката е държавни фирми. и докъде я докараха? До под кривата круша.
              Не може работниците масово да крадат и да се скатават и Профсъчза да ги защитава и само да искат и да искат. Ами за да вземеш първо трябва някой да го заработи. От какъв зор аз като данъкоплатец ще плащам 90 милиона субсидии на железничарите. Ами да си оптимизират състава , да си оптимизират разходите, да работят повече, и с каквото спечелят да си получат заплатите пък ако ще и по 5000 евро да са. Ама да кръшкат от работа ,да крадат нафта, желязо и какво ли не. А да искат да получават облаги за сметка на бюджета не съм съгласен.
              Ейййй, ако можете да го приложите и за полицаите, честен кръст ще гласувам за герб

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Да бе! Лични! Просто човека не иска да остава в историята като гробокопача на БДЖ. .
                Хей това в червеното много ми хареса. Браво. Нали комунизма беше гробокопач на капитализма. Ха-ха-ха-хе-хе-хе-хе. Ще падна от смях. А бре ти да не участваш в ленински кръжоци.
                Сега да ти кажа нещо. Няма управия в държавните фирми. Гледай Гърция. 60% от икономиката е държавни фирми. и докъде я докараха? До под кривата круша.
                Не може работниците масово да крадат и да се скатават и Профсъюза да ги защитава и само да искат и да искат. Ами за да вземеш първо трябва някой да го заработи. От какъв зор аз като данъкоплатец ще плащам 90 милиона субсидии на железничарите. Ами да си оптимизират състава , да си оптимизират разходите, да работят повече, и с каквото спечелят да си получат заплатите пък ако ще и по 5000 евро да са. Ама да кръшкат от работа ,да крадат нафта, желязо и какво ли не. А да искат да получават облаги за сметка на бюджета не съм съгласен.
                Last edited by 4un4o; 22.08.2012, 11:50.

Коментар

Брашно - 1 леф
                  Захар - 2 лефа
                  Ориз - 2 лефа
                  Олио - 2.50
                  Макарони - 1 леф

Тотал - 13,50
                  Как не са се сетили за по консерва Русенско варено

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Така де така, ГЕРБ мисли за всички други (цигани, турци, марсиянци) само не и за Българите.....
                    Герб мисли за добруването на Боко, на няколко други висши гербери и разбира се на шефовете им олигарси.

Всичко друго е пропаганда.

Още ме изумява как само с пропаганда ГЕРБ успя да се обяви за антикомунистическа партия.

Една тотална лъжа, която обаче с много повтаряне и с инвестиране във вестинкарски статии и изведнъж почна да се възприема като истина. Не само това ами се обявиха и за единствената алтернатива на БСП - някакъв пълен абсурд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение

Пакетите с провизии включваха брашно, захар, ориз, олио и макарони.

Брашно - 1 леф
                      Захар - 2 лефа
                      Ориз - 2 лефа
                      Олио - 2.50
                      Макарони - 1 леф

Тотал - 13,50

Коментар

• Така де така, ГЕРБ мисли за всички други (цигани, турци, марсиянци) само не и за Българите.....
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ето кой мисли за благото на народа, а другите партии никакви ги няма.

ГЕРБ – Девин раздаде продукти на 60 мюсюлмански семейства
                          21-08-2012

Общинското ръководство на ГЕРБ – Девин раздаде хранителни продукти на 60 мюсюлмански семейства от селата Триград, Гьоврен и Грохотно. Дарението бе връчено по повод свещения им празник Рамазан Байрям с послание за здраве, сполука и сплотеност в семействата на вярващите.
                          Пакетите с провизии включваха брашно, захар, ориз, олио и макарони. Общинският ръководител на ГЕРБ в Девин Диана Чаушева обясни, че хранителни стоки са получили най-бедните и нуждаещи се жители, като имената на социално слабите домакинства са били подадени от кметовете на трите девински села. Тя заяви, че хората с огромна благодарност са приели дарението и са си пожелавали да има повече такива благодетели, защото досега никой в региона не се е сещал за тях

Коментар

• Шефът на БДЖ Йордан Недев подаде оставка

Изпълнителният директор на Холдинг БДЖ ЕАД Йордан Недев е депозирал оставката си, съобщи в сряда транспортният министър Ивайло Московски след символичната първа копка на Западната дъга от Околовръстното шосе в София.

Министърът обясни лаконично, че причините за решението на Недев са "лични" без да уточни за какво става въпрос.
                            Да бе! Лични! Просто човека не иска да остава в историята като гробокопача на БДЖ. Той поне ясно каза: "Некадърни сме!" Браво на човека. Осъзнава че не му е там мястото.
                            Ама Пожарникарят няма да го осъзнае никога.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              Братчед - това е мисленето на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ политици, не само на българските. Та няма какво да ми се правят на по-светци от папата. Икономически и политически изгодно ли е за държавата, трябва да се използва на всяка цена, в политиката морал няма! Много по-вредно е политическото държание/проституция на една друга, проруска партия, която първо не ни пускаше, а после ни изгони от БГ и, която управлява държавата над половин век в полза на азиатските североизточни варвари.
                              За никакъв морал не говоря. Казвам че критериите на ЕЦБ не са политически. И ама изобщо не ги е еня какво си мисли този или онзи български политик.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Това е мисленето и на редица български политици. Но ЕЦБ не мисли така. И това формално изпълнение не минава като номер.
                                Братчед - това е мисленето на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ политици, не само на българските. Та няма какво да ми се правят на по-светци от папата. Икономически и политически изгодно ли е за държавата, трябва да се използва на всяка цена, в политиката морал няма! Много по-вредно е политическото държание/проституция на една друга, проруска партия, която първо не ни пускаше, а после ни изгони от БГ и, която управлява държавата над половин век в полза на азиатските североизточни варвари.

Коментар

Working...
                                X