IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Meчо това не пречи голямата част от народа да завистливи прости злобни и мързеливи.Качи се на колата и тръгни по пътищата за да се убедиш колко прост народ има.
    Защо да харчиш пари за бензин? Огледало нямаш ли у вас?

Коментар

• То много лесно ще се разбере дали Боко има нещо общо, дори и да не излезе нищо официално от западните служби.

Ако спрят да канят Бойко на всякакви визити в ЕС и САЩ - извън официалните срещи на ЕС, очевидно мнението на западните ни партньори за него се е променило доста негативно. Така след Първанов Бойко може да се окаже втория ни висш политик неофициално обявен за персона нон грата в цивилизования свят.

Коментар

• И цялото това странно държание на Бойко и Цецо, съчетано с миналото на мутра на Премиера ни, и откровените разкрития на ЦРУ че той се занимавал с трафик и преди. И нещата някак си изплуват. И то никак ласкаво за герберското ръководство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
          a Бойко какво го правят ..начело със станишев, който дава добър пример за качествен политик... Ето последно се прокрадва в болните глави ,че трите тона кокаин били на Бойко.... и за това "хвърлил" моряците на лъвовете за да си спасял собствената кожа....Не съм чувал държава в която така да си обругаваме хората на които сме поверили да ни управляват....
          Ми Бойко се държи все едно има нещо общо по-скоро с трафика, отколкото с хващането му. Очевидно и той и Цветанов са държани настрана от чуждите агенции, защото си нямаха идея какво всъщност става. А да държиш настрана държава чиито хора всъщност разследващ е леко казано странно, освен ако не смяташ че така е добре за разследването. Ако чужденците смятаха че Бойко и Цветанов са читави щяха да провеждат разследването И В БЪЛГАРИЯ.

След това като го пипнаха кокаина, Цветанов си счупи краката да бърза за испания - което пак е странно, защото това са просто едни трафиканти - не са първите заловени, няма и да са последните. Бойко в същото време веднага се среща с роднините, ядосва им се че го въвличат в това - нещо КРАЙНО НЕОБИЧАНО за Слънцето, който обикновено сам се въвлича във всякакви неща дето имат общо с МВР.

И не само това ами и откровено казва капитана да поеме цялата вина. Което е очевидно във всякакво противоречие с всякакви принципи за едно разследване.Защото очевидно не капитана е гаранта на пратка за половин милиард.

А тъй като пък българската следа в този трафик е организирала транспорта, нормално е да има Някой - наистина с голямо Н - който да гарантира за този трафик пред колумбийците.

НО едно голямо НО нито Бойко нито Цветанов търсят този Някой. Не го споменават, не се се хвалят че МВР го следи. Нещо отново необичайно за държанието им по всякакви кокошкарски дела.

Е веднага се вижда че Боко и Цвъчко всъщност се опитват да замитат следи. И то супер нервно. Ето вчера Цвъчко направо си съобщи на всички замесени в българия че имат 15 дена да си оправят бакийте, защото испанците идват да разследват тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            1. Ти българин ли си, ако си, значи и ти си същия като нас. Ако не си, аре ал палто и гит !!!
            2. Така е, ако искаме ще го плюем, а той ще ни козирува. Ние българския народ сме суверена. Политиците са наши слуги
            3. Казваш да сме замълчели. Ами свободата на словото ??? Или вие от комунистическа партия ГЕРБ, тъй като сте комунисти, за нищо я нямате демокрацията
            Meчо това не пречи голямата част от народа да завистливи прости злобни и мързеливи.Качи се на колата и тръгни по пътищата за да се убедиш колко прост народ има.

Коментар

Експертното ми мнение е, че кавичките са излишни. Моряците са за да карат корабите. Чорбаджиите са виновни !!! А чорбаджиите за да не са в затвора досега, (защото за тези чорбаджии съм дочул туй онуй и никога не бих работил за тях), това означава, че Цецовата полиция ги пази !!!
              мечо за това сте дразнещи пич...Съда ги пусна , а не Цецо...Ти не правиш ли разлика между разследващи и съд.... още си мислиш ,че са 3 в едно....хайде един път поне си научи урока и тогава си давай мнението.... Да плюем , храчим и виним е лесно и безопасно , но отговорния човек си ги спестява тези полюции... аз знам ,че думата отговорен за тебе е чуждица , но все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Сега не е от онези жълти парцали дето Бойко ги е купил. Ама ти би трябвало да го знаеш това
                Знае го, как да не го знае, обаче е гербаджия !!!
                Те гербаджиите са майстори да кажат, че сестра му на някой е кур*а, пък той да обяснява после, че няма сестра !!!
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
                  a Бойко какво го правят ..начело със станишев, който дава добър пример за качествен политик... Ето последно се прокрадва в болните глави ,че трите тона кокаин били на Бойко.... и за това "хвърлил" моряците на лъвовете за да си спасял собствената кожа....Не съм чувал държава в която така да си обругаваме хората на които сме поверили да ни управляват....
                  Експертното ми мнение е, че кавичките са излишни. Моряците са за да карат корабите. Чорбаджиите са виновни !!! А чорбаджиите за да не са в затвора досега, (защото за тези чорбаджии съм дочул туй онуй и никога не бих работил за тях), това означава, че Цецовата полиция ги пази !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                    О това е от онези вестници и телевизии дети бойко ги е купил и чудно защо постоянно плюе собственото си правителство в тях. Още по чудно е че собственици на тези вестници са все червени, а бойко нали е уж техен човек пък те го плюят да се чуди човек.
                    Сега не е от онези жълти парцали дето Бойко ги е купил. Ама ти би трябвало да го знаеш това

Коментар

• О това е от онези вестници и телевизии дети бойко ги е купил и чудно защо постоянно плюе собственото си правителство в тях. Още по чудно е че собственици на тези вестници са все червени, а бойко нали е уж техен човек пък те го плюят да се чуди човек.

Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Напористата земеделска пиарка се оказа и крупна земевладелка

Само месеци след апетитния договор с ведомството на Мирослав Найденов фирмата на 25-годишната Кристина Спасова вече е съсобственик на 455 дка и арендатор на още 1000 дка ниви

http://www.segabg.com/article.php?id=613626

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Навремето Славчо прави едно интервю с Любиша Самарджич и го пита: Защо сръбските певци и артисти успяват по лесно да пробият на Европейският пазар. Знаеш ли какво отговори сърбина?
                        В Югославия когато дойде някой режисъор да се интересува от някой артист и отива да поразпита колегите му как е професионалист ли е? и колегите му отговаряли:
                        Той е велик.
                        Като идвал в България и питал за някой артист винаги получавал отговори от рода на
                        Я махни го тоя! Той за нищо не става. или посредствен е и куп други плюнки.
                        Та по повод на демокрацията, Като не знаеш какво да кажеш и къде да го кажеш по добре си замълчи. Ти плюеш мене и успелите и доказали се хора , аз плюя тебе, а работното място и кинтите отиват при сърбина, при гърка и т.н. защото на нас дяволи на казана не ни трябват, ние сами сме се хванали гуша за гуша. Не е важно аз да съм добре важно е Вуте да е зле.
                        Виж Стоичков какво го правят постоянно. направиха го на парцал, Гимнастичките оплюха Нешка, Във футболната федерация също, във волейболната пак, царя и него, Няма публична личност която да не е оплюта по най долен начин. Ние сами ходим и носим в Брюксел информация която вреди на националните интереси. затова ни гледат под лупа .

Коментар

1. Ти българин ли си, ако си, значи и ти си същия като нас. Ако не си, аре ал палто и гит !!!
                          2. Така е, ако искаме ще го плюем, а той ще ни козирува. Ние българския народ сме суверена. Политиците са наши слуги
                          3. Казваш да сме замълчели. Ами свободата на словото ??? Или вие от комунистическа партия ГЕРБ, тъй като сте комунисти, за нищо я нямате демокрацията
                          Навремето Славчо прави едно интервю с Любиша Самарджич и го пита: Защо сръбските певци и артисти успяват по лесно да пробият на Европейският пазар. Знаеш ли какво отговори сърбина?
                          В Югославия когато дойде някой режисъор да се интересува от някой артист и отива да поразпита колегите му как е професионалист ли е? и колегите му отговаряли:
                          Той е велик.
                          Като идвал в България и питал за някой артист винаги получавал отговори от рода на
                          Я махни го тоя! Той за нищо не става. или посредствен е и куп други плюнки.
                          Та по повод на демокрацията, Като не знаеш какво да кажеш и къде да го кажеш по добре си замълчи. Ти плюеш мене и успелите и доказали се хора , аз плюя тебе, а работното място и кинтите отиват при сърбина, при гърка и т.н. защото на нас дяволи на казана не ни трябват, ние сами сме се хванали гуша за гуша. Не е важно аз да съм добре важно е Вуте да е зле.
                          Виж Стоичков какво го правят постоянно. направиха го на парцал, Гимнастичките оплюха Нешка, Във футболната федерация също, във волейболната пак, царя и него, Няма публична личност която да не е оплюта по най долен начин. Ние сами ходим и носим в Брюксел информация която вреди на националните интереси. затова ни гледат под лупа .
                          Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            За какви аргументи говориш. то българската простотия , завист и омраза край нямат. Избрали сте го този Президент и веднага започвате да го плюете за щяло и не щяло. Ами кажете нещо хубаво за човека, пък ако не ви харесва замълчете и на следващите избори не гласувайте за него. Човека който е забогатял с акъла си може да го хули критикува само човек който е спечелил повече от него. Всички голтаци критикуват, все едно те са направили нещо в този живот. Той Стоичков хубаво му каза на Каролев. Ти когато направиш повече пари от мен тогава ще дойдеш да ми даваш акъл. и онзи скляпаше като мишка в трици в ефира и си глътна граматиката.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
                              Където свършат аргументите почват обидите
                              За какви аргументи говориш. то българската простотия , завист и омраза край нямат. Избрали сте го този Президент и веднага започвате да го плюете за щяло и не щяло. Ами кажете нещо хубаво за човека, пък ако не ви харесва замълчете и на следващите избори не гласувайте за него. Човека който е забогатял с акъла си може да го хули критикува само човек който е спечелил повече от него. Всички голтаци критикуват, все едно те са направили нещо в този живот. Той Стоичков хубаво му каза на Каролев. Ти когато направиш повече пари от мен тогава ще дойдеш да ми даваш акъл. и онзи скляпаше като мишка в трици в ефира и си глътна граматиката.

Коментар

Правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Чунчо, имаше на времето един филм - "Врагът в моето легло"
                                Щом си върши работата за която е назначена ,не ме касае потеклото и. А щом спи с врага значи добре си върши "работата." Малко шпионаж малко туй онуй без .....
                                Last edited by 4un4o; 23.08.2012, 22:06.

Коментар

Working...
                                X