IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Г-н Каролев, относно спора ви с Христо Стоичков има една приказка:
    "Не спори с простак, ще те смъкне на своето ниво и ще те бие с опит"
    А относно участието Ви в този форум под собственото ви име-не ви съветвам. Тук има доста простаци. И то с опит. Ще Ви смъкнат на тяхното ниво.
    Гигов, ти кога станеш доктор, тогава се изказвай, че олекваш, с тази критика към най добрият Бг футболист-доктор.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Имах един приятел и му качих сам един диван до петият етаж по стълбите.
      И този се занася горе: Еееее Як си като бик Помълча малко и добави: и почти толкова умен
      Че тук и без диван те разбираме

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Ей, ужасно много левичарско мислене, и то в инвестиционен форум.
        Прав си! Що не вземете да спрете социалните помощи на циганите

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Мен пък това ме дразни,че Ицето си мисли ,че разбира от футбол!!!
          Той не разбира от футбол, а е най добрият, и това се дължи на огромното му желание за победа и самораздаване както и физически данни.
          Бате е як оти е гл.....
          Имах един приятел и му качих сам един диван до петият етаж по стълбите.
          И този се занася горе: Еееее Як си като бик Помълча малко и добави: и почти толкова умен

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Елементарен Гугъл
            За това требе през 15 минути да пускаш търсене в Гугльото - всеки ден по 24 часа на денонощие.

Но бат ти Каролев много бързо реагира на първото споменаване на фамилията му, след като се е регистрирал в този форум.

Нали не мислиш, че три месеца го е следил без сън?

Програмка, батка, както отбеляза Чунчо.
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
              Акъл или умения. В много видове спорт и много течения на културата се правят пари без много задълбочени познания в основни сфери на науката. Това, че Мандела има по-малко пари от Митко Пайнера, не го прави по-малко вещ в човешките права и международната политика от Митко, нали? Но гаранция го прави по-неук в бизнеса с музика/чалга. Е, аз никога не съм имал амбиции да уча Стоичков на футбол. И не споря с него по футболни въпроси. Но да си мерим ...... за да установим кой е по-кадърен в икономиката, май е глупаво, не мислите ли?
              Г-н Каролев, относно спора ви с Христо Стоичков има една приказка:
              "Не спори с простак, ще те смъкне на своето ниво и ще те бие с опит"
              А относно участието Ви в този форум под собственото ви име-не ви съветвам. Тук има доста простаци. И то с опит. Ще Ви смъкнат на тяхното ниво.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Акъл или умения. В много видове спорт и много течения на културата се правят пари без много задълбочени познания в основни сфери на науката. Това, че Мандела има по-малко пари от Митко Пайнера, не го прави по-малко вещ в човешките права и международната политика от Митко, нали? Но гаранция го прави по-неук в бизнеса с музика/чалга. Е, аз никога не съм имал амбиции да уча Стоичков на футбол. И не споря с него по футболни въпроси. Но да си мерим ...... за да установим кой е по-кадърен в икономиката, май е глупаво, не мислите ли?
                Мен пък това ме дразни,че Ицето си мисли ,че разбира от футбол!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Повишението на доходите е напълно възможно. Няма политическа воля да се направи. Високите заплати и свободната конкуренция вдигат производителността, а не обратното.
                  Отново смесица между мечка и бик. Напълно съм съгласен, че конкуретноспособността на една икономика е фактор за повишаване на производителността на труда. За високите заплати е точно обратното - те са следствие от повишаване на производителността на труда.

Да се твърди, че повишаването на доходите е следствие от политическа воля е типично комунистическо мислене. Дянков прави каквото може по въпроса, без да наруши фискалната консолидация. Но доходите са следствие на растежа на икономиката, а не обратното.

Ей, ужасно много левичарско мислене, и то в инвестиционен форум.
                  Last edited by Стамболов; 24.08.2012, 15:10.

Коментар

И аз имам един въпрос. Каква програма ползваш за да разбереш в кои форум се споменава името ти?
                    Елементарен Гугъл

Коментар

И аз имам един въпрос. Каква програма ползваш за да разбереш в кои форум се споменава името ти?
                      Да, и аз го забелязах, Чунчо!

Има една много добра израелска програма, ако искаш, ще ги покажа от къде да я вземеш.

Но рискът за това си остава твой.
                      Аз не съм и не бих припарил към тази програма. Щото ... е, защото
                      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        И-и-и!
                        Владимир Каролев!?
                        Истинският?

Е-е-е, човек, странно ми е, как от май-месец досега не са те накачулили с въпроси, критики, похвали и т.п.

Е, аз имам два лични въпроса към теб.

- Твоята фамилия е по рядко срещана даже от моята. От къде/какво идва тази фамилия "Каролев"?
                        - Защо не се регистрира по-рано в този форум?

Коментар

• И-и-и!
                          Владимир Каролев!?
                          Истинският?

Е-е-е, човек, странно ми е, как от май-месец досега не са те накачулили с въпроси, критики, похвали и т.п.

Е, аз имам два лични въпроса към теб.

- Твоята фамилия е по-рядко срещана даже от моята. От къде/какво идва тази фамилия "Каролев"?
                          - Защо не се регистрира по-рано в този форум?
                          Свободен във виелицата.

Коментар

Не знам колко съм виден, но ако може да ме въведете в темата, че има много страници и не съм наясно точно за какво спорите. Нещо за МРЗ?
                            Аз твърдя, че повишението на заплатите със закон нарушава пазарният принцип, че цената на труда ,се формира като пресечна точка на търсенето и предлагането на труд.и за всички ефекти (от това вдигане на МРЗ и осигурителните прагове със закон), за Бюджета от една страна, за работещите от друга и за работодателите от трета!
                            Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 15:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                              Чий?
                              Не беше ли сред предизборните обещания - герберски и това за повишение на доходите до средните на европейските?
                              Повишението на доходите е напълно възможно. Няма политическа воля да се направи. Високите заплати и свободната конкуренция вдигат производителността, а не обратното.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Не знам колко съм виден, но ако може да ме въведете в темата, че има много страници и не съм наясно точно за какво спорите. Нещо за МРЗ?
                                Че това проблем ли е за теб? Да не би за първи път да спориш, без да знаеш за какво?
                                Иначе еваларка, голям фен съм ти като почнеш да спориш

Коментар

Working...
                                X