IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    200 кинта месечно тва са 12000 бре. Кой туй нящо?
    Има и нови коли с лизинг 5 лв на ден(една кутия цигари)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Господин Каролев не с рогите. Синята линийка е България. от 2006 г (около +5.5%) върви все надолу и през 2009 стига до( -6% ) Или през цялото управление на тройната коалиция този показател е спадал. В момента се движи право нагоре докато европейските са с по висока абсолютна стойност но са насочени надолу. Извод. че по време на управлението на Герб Икономиката се възстановява и ръста е нараснал от -6 до +1% Да не забравяме ,че съм трейдър и ТА ми е до болка познат.
      Прав ли съм?
      Драги, мандатът на Тройната Коалиция свършва през 2008 година с положителен ръст на БВП (и то много положителен). ГЕРБ започват през 2009 година. Навсякъде по света имаш възстановяване, т.е нормално е БВП да се подорбява от световната криза насам. Въпросът е защо е под средното за ЕС и света. И няма какво да коментираме накъде вървят линийките, щото го извървяха. Мандатът им свърши. Да го мислят следващите. Освен ако си мислиш, че светът ще влезе в рецесия през 2012? Щото в БГ ще имаме ръст около нулата (след методиките, които не ги коментираме). Така че няма да сме над линийката на света. Относно линийката на ЕС... голям съспенс ще има до последно. Дали социализмът на ЕС или корупцията н ГЕРБ ще успеят да направят по-голяма съсипия.

П.С. В ЕС има дългова криза. Не знам в БГ да има дългова криза. Може и да има, пък аз да не съм я забелязал, ама все си мисля, че дългът ни е около 17% от БВП.
      Last edited by vladimir.karolev; 24.08.2012, 22:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Ти щур ли си , жена ми е даскалица и купила нова кола точно преди да отидем на море!
        Сгълчах я здраво, а тя ми вика какво толкова с хонорарните ми ще си я плащам
        Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/
        Брей, ще зема утре и аз да си купя една кола на близинг Че те по еФтини от колело

Коментар

Що така бе Миме? Ами в една от моите подопечни фирми. строим ново хале 150000 лв ,че поръчките ни скочиха 2 пъти. ще назначаваме 15 нови работници. В най големият обувен завод в Бг са заринати от поръчки. Чорбаджиите на едната ми фирма стоят един палт за около 500 хил. другият макентош си прибра за миналаъа година 400 ооо девидент. Нямам една фалирала фирма. г-н Каролев ще каже че пак извадката е случайна. и не е достоверно. Пардон. Единият ни магазин под наем го освободиха преди 2 месеца .ноза сметка на това м-тел нае един друг магазин и сегапак само един е без наематели от 1 месец.
          Що така бе чукчи......?
          Живееш в най-бедния квартал а имаш един завод, две фабрики,три кооперации, четири магазина и милион китайци за работници .........
          Намали пиенето и малко уважавай форумците.....Каролев е нов тука, него ако искаш го уважавай , но ние си те знаем......

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ти щур ли си , жена ми е даскалица и купила нова кола точно преди да отидем на море!
            Говоря за Хюндай i-30. Щях да си помисля, че лопатата до вратата не е лопата /по Мечобиков/
            Ха ха, култово! Важното в случая Лорде е, хонорарните и те й да са си хонорарни

Коментар

• Чунчо, аз и вчера ти казах. Говориш за работи дето не ги разбираш. не ми повярва тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                чунчо, моловете и китайското карго сринаха произовдителите на обувки от среден и дребен калибър.
                60-100 лв за обувки дето не струват и половина ги сринаха. изведнъж българските производители на обувки си повярваха че правят много качествена стока и могат да и искат висока цена. Да ама не

Коментар

• Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнение
                  Извинявай, но ти коя графика гледаш? Аз постнах тази:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Как ще пада ръст на БВП по време на тройната коалиция? Дори и да има леки колебания, той остава над 5% устойчиво, което е МНОГО над средното за ЕС и света.

ГЕРБ идват и се мотаем около нулата, под средното за ЕС и света. Няма какво да се коментира повече освен методиките на ГЕРБ за изчисление, но те съветвам тях да не почваме да ги коментираме
                  Господин Каролев не с рогите. Синята линийка е България. от 2006 г (около +5.5%) върви все надолу и през 2009 стига до( -6% ) Или през цялото управление на тройната коалиция този показател е спадал. В момента се движи право нагоре докато европейските са с по висока абсолютна стойност но са насочени надолу. Извод. че по време на управлението на Герб Икономиката се възстановява и ръста е нараснал от -6 до +1% Да не забравяме ,че съм трейдър и ТА ми е до болка познат.
                  Прав ли съм?

Коментар

чунчо, моловете и китайското карго сринаха произовдителите на обувки от среден и дребен калибър.
                    Права си. Вижте плъзналите навсякъде "МАГАЗИН ПО 10 ЛЕВА". Аз от кога им говоря на ГЕРБ, че трябва освен журналисти, в ПР отдела си да включат и ПР-и и специалисти. Гледай как са му казали да ни лъже. Че строителството и обувната индустрия били в подем. То те най-смазани от всичко. По-неубедителна лъжа от това, здраве му кажи

Коментар

• чунчо, моловете и китайското карго сринаха произовдителите на обувки от среден и дребен калибър.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Абе ти верно ни вземаш за малоумни тук. Кое семейство с 1600 кинта доход ще си купи нова кола? Че и 2

Коментар

Що така бе Миме? Ами в една от моите подопечни фирми. строим ново хале 150000 лв ,че поръчките ни скочиха 2 пъти. ще назначаваме 15 нови работници. В най големият обувен завод в Бг са заринати от поръчки. Чорбаджиите на едната ми фирма стоят един палт за около 500 хил. другият макентош си прибра за миналаъа година 400 ооо девидент. Нямам една фалирала фирма. г-н Каролев ще каже че пак извадката е случайна. и не е достоверно. Пардон. Единият ни магазин под наем го освободиха преди 2 месеца .ноза сметка на това м-тел нае един друг магазин и сегапак само един е без наематели от 1 месец.
                          Всяка извадка започваща с "една" не е представителна

Коментар

аз живея в най бедният квартал -работническият. и нямам познат, които да е зле. Най зле от мойте познати са двама лекари семийство с около 1600 лв месечен доход и двама учители с около 1400 +200лв от наем или пак 1600 . даскалите купиха за 5 години 2 нови автомобила на лизинг . Единият го изплатиха. Защо така не мога да мерна някой беден та да му помогна с каквото мога. Явно са бедни ама горди и не казват.
                            А за твърдениято по долу дай да видим някои цифрички. Там е истината. във фактите. другото са приказки от селски вечеринки. и ако може сравнено примерно с Италия, с Испания, с Португалия с Гърция, и да видим нашето лошо правителство как се справя.

Каква сума ще отпуснеш и какви документи ти трябват и ти уреждам до 100 К човека до три дни....

Коментар

Г-н Каролев, НДСВ хванахте тренд предпоставен от ОДС, а и "международната обстановка" бе благоприятна.
                              И никога не съм отричал постиженията на правителството на ОДС. Но съм ги критикувал много за корупцията. Като извадиш CPI на Transparency International и сравниш ОДС и НДСВ, целият разговор завършва.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                http://www.slovo.bg/old/smirnenski/story.htm

Театро играят значи?
                                През 2008 г във фирмата работеха 360 души.
                                Сега работят 100 души.
                                Колко ли са щастливи тези дето ги уволнихме? Сигурно като теб!
                                Що така бе Миме? Ами в една от моите подопечни фирми. строим ново хале 150000 лв ,че поръчките ни скочиха 2 пъти. ще назначаваме 15 нови работници. В най големият обувен завод в Бг са заринати от поръчки. Чорбаджиите на едната ми фирма стоят един палат за около 500 хил. другият макентош си прибра за миналаъа година 400 ооо девидент. Нямам една фалирала фирма. г-н Каролев ще каже че пак извадката е случайна. и не е достоверно. Пардон. Единият ни магазин под наем го освободиха преди 2 месеца .ноза сметка на това м-тел нае един друг магазин и сегапак само един е без наематели от 1 месец.
                                Last edited by 4un4o; 24.08.2012, 22:29.

Коментар

Working...
                                X