Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеТая Кунева не ти дава да спиш. Гласувай за Доган, тогава. Той е другият либерал, най-близък до твоята идеология
1. Направи се, че не знаеш, че Кунева е Пръмова, снаха на главен секретар на политбюро на ЦК на БКП
2. Твърдиш, че си либертарианец, а спориш срещу пряката демокрация в полза на представителната.
3. Твърдиш, че си либертарианец, а в същото време поддържаш мнението, че народа е прост и не става за пряка демокрация.
4. Колегата Манков като ти ги задава тези въпроси, ти ги задава точно за това, за да ти гледа сеира как ще се извъртиш.
5. Явно подценяваш нивото на участниците във форума.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеДай ги пак тези въпроси. Не си записвам всички въпроси на листче, пропуснал съм ги.
За банковата система нямам опасения. Моите инвестиции са в недвижимости, за добро или лошо (по-скоро за последното). За икономиката - има си прогнозиран ръст на БВП от около/под 1%. За мен това е страшно ниско. За ГЕРБ е нечуван успех. Всеки човек да си състави собствено мнение.
ЕК понижи ударно прогнозата за растежа на България
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеДай ги пак тези въпроси. Не си записвам всички въпроси на листче, пропуснал съм ги.
За банковата система нямам опасения. Моите инвестиции са в недвижимости, за добро или лошо (по-скоро за последното). За икономиката - има си прогнозиран ръст на БВП от около/под 1%. За мен това е страшно ниско. За ГЕРБ е нечуван успех. Всеки човек да си състави собствено мнение.
Донев и Софарма и натиска на правителството.... това засяга цялата здравна система и медииният и банковият бизнес....
Захариев и ФИБ ,Сосиете женерал и фалит....
Фиб и дадените заеми Недин , Ковачки и т.н..
ЦКБ- сделки вътре в групата и извън с фиктивни печалби и бъдещето на ХИМ
Гръцките банки ако Гърция излезе от Еврозонато...
Земята на търг и как ще се отрази на АДСИЦ и цената на земята ...
Конкретни въпроси и вашето мнение като неангажирана страна...
П.П. Износителите като Стара планина ,Монбат и т.н..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеБлагодаря за съветите. Само че продължавам да не разбирам какво искате от мен. Нито съм избран за нещо. Нито съм политик. Нито искам да бъда избран. Е, изборите за кмет на София правят изключение, но там беше ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеМежду другото, нещо интересно. Вижте за последните 5 години СОФИКС срещу чуждите му "братчета"Доста интересна картинка се получава
Приятна Неделя. Довечера ще видя какво е писано пак.
Коментар
-
Приличате си ахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladimir.karolev Разгледай мнениеМежду другото, нещо интересно. Вижте за последните 5 години СОФИКС срещу чуждите му "братчета"Доста интересна картинка се получава
Приятна Неделя. Довечера ще видя какво е писано пак.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСкрий се бе SoPoLoV. Тук говорим за сериозни работи. Нямаме нужда от форумни недоразумения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсе има някаква тукашна артия.
Без значение къде е Е-то,
Трябва да е меко на д*пето.
На поезия ме изби с тези артииLast edited by Beti; 26.08.2012, 11:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе ви знам, кои сте тези дето имате акции на БФБНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа герберите ,че сме ги натикали в миша дупка е благодарение на правителството и неговите мерки за развитие на капиталовият пазар в БГпрез изминалите три години .
Привърженици са спуснати отгоре и малко от играчите на валутните пазари...
Господин Каролев зададох ясни въпроси за икономическата и финансова обстановка в БГ в близката година за трети път ...Българските банки ,българските предприятия...
Ако ги игнорирате ще сметна че водиме празни разговори от рода "Как е времето днес "
Има колеги с акции включително и аз в тези компании и банки който всяка лоша дума смятат че им нарушава финансовата стабилност ,но истината е по важна за мен....
Коментар
Коментар