IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Докато червените агитатори беснеят от злоба и завист, ние от ГЕРБ работим:

Подписано: 11% по-евтин газ от Русия
    Намалението важи със задна дата от април, обяви Делян Добрев
    http://www.economymagazine.bg/news/8...-obnovena.html
    Ти защо имаш такъв голям мерак да продължава да управлява ГЕРБ?

На мен ми омръзна това еднообразие.

Коментар

• Докато червените агитатори беснеят от злоба и завист, ние от ГЕРБ работим:

Подписано: 11% по-евтин газ от Русия
      Намалението важи със задна дата от април, обяви Делян Добрев
      http://www.economymagazine.bg/news/8...-obnovena.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Хората на тръстиката по прости ли са или по умни
        От кого От шефовете им от ГЕРБ са със сигурност много по-умни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          ....в подвижни пясъци
          ...в Европа

Коментар

За това мислят политиците. Те решават, "Искам това" което много често е някаква пълна простотия. И след това го спускат на хората на тръстиката да мислят начин и да намират средства как да се правят на джина от бутилката.
            Хората на тръстиката по прости ли са или по умни
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение

Виждам пред очите си туткане, компютрите им забавят работата, вместо да я ускоряват,
              В НОИ още ли работят с тези (без флашката)?

П.П. Имам едни дискети от големите на ИЗОТ. Чудя се дали ще ми ги изкупят от НОИ.

Коментар

С папагал на Станишев какво да споря. Едно си ravnovesie знае, едно си лае. Но кучетата си лаят, а керванът си върви...
                ....в подвижни пясъци

Коментар

Европейска милиционерщина. Що на давате пари за някои по свестни европейски изисквания ми само за тези дето са свързани с милиционерщина.
                  С папагал на Станишев какво да споря. Едно си ravnovesie знае, едно си лае. Но кучетата си лаят, а керванът си върви...

Коментар

Тея твои хора много са си вдигнали носа, бе!

Нека помислят и за моите, на простия човек, оплаквания.
                    Ние сме милиони, на всеки спестено едно ходене или полвин час - я виж кво пестене ще е. И на нерви също. <плач>

Кáжи им там, все пак и гишетата са техна грижа.
                    За това мислят политиците. Те решават, "Искам това" което много често е някаква пълна простотия. И след това го спускат на хората на тръстиката да мислят начин и да намират средства как да се правят на джина от бутилката.

Коментар

Твоя опит е от хората на гишета, моя опит е с тези дето правят политиката, която след това политиците приказват че е тяхна.
                      Виж за това ти вярвам напълно !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Твоя опит е от хората на гишета, моя опит е с тези дето правят политиката, която след това политиците приказват че е тяхна.
                        Тея твои хора много са си вдигнали носа, бе!

Нека помислят и за моите, на простия човек, оплаквания.
                        Ние сме милиони, на всеки спестено едно ходене или полвин час - я виж кво пестене ще е. И на нерви също. <плач>

Кáжи им там, все пак и гишетата са техна грижа.

Коментар

Европейска милиционерщина. Що на давате пари за някои по свестни европейски изисквания ми само за тези дето са свързани с милиционерщина.
                          Целта е милиционерския контрол върху населението да е на НАД европейско ниво, другото е между другото

Коментар

Ти нещо за европейски изисквания и удобство на гражданите да си чувал? Отново червен агитатор...

Коментар

Ми отново милиционерщина, вие за друго кинти не давате.

Ти нещо за европейски изисквания и удобство на гражданите да си чувал? Отново червен агитатор...

Коментар

Добре е, че имаш такива впечатления.

Аз говоря също от свой опит, опита на обикновен "клиент" на държавните "услуги".

Виждам пред очите си туткане, компютрите им забавят работата, вместо да я ускоряват, чудовищни срокове за изпълнение на елементарни искания, една трета от справките, искани от тях, са ненужни, една трета те сами могат, че и са длъжни да си доставят чрез развития държавно-административен апарат, ма елате един път, че елате втори път ... и т.н.
                                И освен таксата, ми излиза тройно по-скъпо, ако се вземе предвид загубата на време, да оставим нервите само да им гледам туткавенето.

Предполагам, че е невъзможно да нямаш и ти подобен опит?

Коментар

Working...
                                X