IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Сами отлетяха

Чай ся, аз не съм го оскубал пилето. Говориме си за политика. Пък и то това май не е сокол пиле. На папагал ми мяза.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Нали не твърдиш, че това е СоКоЛоВ?

Това е проскубан папагал. Не че има разлика!
      Не, това е ПаПаГаЛоВ

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добре де, според теб кой изтърва братя Галеви ???
        Ами доста тъп въпрос в контекста на темата ама нищо, то толкова ви е акъла на троловете.
        Това изтърва ли е или друг термин предпочиташ в тезата си? Я пак етническо Българче с пообъркано съзнание.Все едно това е най важното, но не е.А по важното знаеш ли кое е мазно тролче.Защото си точно такъв.
        Я да чуем кога и как щеше да си тръгне Дянков и това правителство.

ДУУТРОБНО ВЪПРОСА Е КОЛКО ТОНА НАРКОТИЦИ ХВАНА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОВА УСПЕХ ЛИ Е ИЛИ НЕ?
        Колко тона бре болни тролове можете ли да смятате.
        Я сега ми кажете, какво значение имат братя Галеви, след като в интервюто си за БНТ Такси са се качили още 2006 г. и говорят че са невинни.А ти ме питаш кои ги бил изтървал.Защо даваш присъда на хора за които нищо и не знаеш, а говориш със същият патос за моряците. хахахах
        Ей поляризирани и болни тролове няма да ме занимавате с проблемите си вътрешни и външни.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Сами отлетяха

Нали не твърдиш, че това е СоКоЛоВ?

Това е проскубан папагал. Не че има разлика!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
            Аууу ще кажеш мутризация и полицейщина и тиквата и ще напишеш после това ли? хахахах та ти си напълно ненужемн никому боклук.
            За кого говориш в помията си ве пума?

Ти знаеш ли какво е историческо време и знаеш ли Станишев като видя че ще е мин.председател какви движения направи още тогава в парламента.
            Супер неадекватни и какво направи следващите 4 години, само боза и изхарчи излишъка, а уж го бил завещал.Ами това нито е политически плурализъм, нито приемственост.Няма как фирмата майка сдава властта и никога няма да я има пак.
            Ти защо не следиш за политическа приемственост, а?
            Знаеш ли какво значи това или наистина си малоумен?Явно си такъв защото резултатите от това за което ти говориш за видими днес.
            И заради тези резултати и както и заради такива като теб болни комунисти, днес няма развитие за никога, това разбра ли го цървулче пенсионирано и душевно болно.

ГИГОВ ГОВОРИШ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, А НИЕ НЕ СМЕ НЕКОРФИЛИ.ЯВНО ТИ СИ ТАКЪВ.НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С НЕКРОФИЛСКИТЕ ТИ НАКЛОННОСТИ.
            Разбра ли колко си глупав сега?
            Някой разбра ли му нещо на този?

Коментар

Сами отлетяха

Коментар

Хайде кажи ти КОЙ според теб, за да те навря в на кучето г...... след това???

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                  и ако го нямаше станишев щяхме да живеем в пещери..
                  Глупости на таркалета.
                  Ако го нямаше Станишев можеше и друг да свърши тази работа. Ама факта е, че СТАНИШЕВ ни вкара в ЕС. А Боко не успя нито за "еврозоната", нито за "Шенген". А му затръшнаха и силно вратата, като казаха, че следващия доклад ще е след повече от година.
                  На Боко му казаха в прав текст: "С тебе вече няма да се занимаваме. Не ти вярваме!"

Коментар

Ами като за начало ...
                    хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
                    Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
                    Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
                    А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.

Аууу ще кажеш мутризация и полицейщина и тиквата и ще напишеш после това ли? хахахах та ти си напълно ненужемн никому боклук.
                    За кого говориш в помията си ве пума?

Ти знаеш ли какво е историческо време и знаеш ли Станишев като видя че ще е мин.председател какви движения направи още тогава в парламента.
                    Супер неадекватни и какво направи следващите 4 години, само боза и изхарчи излишъка, а уж го бил завещал.Ами това нито е политически плурализъм, нито приемственост.Няма как фирмата майка сдава властта и никога няма да я има пак.
                    Ти защо не следиш за политическа приемственост, а?
                    Знаеш ли какво значи това или наистина си малоумен?Явно си такъв защото резултатите от това за което ти говориш за видими днес.
                    И заради тези резултати и както и заради такива като теб болни комунисти, днес няма развитие за никога, това разбра ли го цървулче пенсионирано и душевно болно.

ГИГОВ ГОВОРИШ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ, А НИЕ НЕ СМЕ НЕКОРФИЛИ.ЯВНО ТИ СИ ТАКЪВ.НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С НЕКРОФИЛСКИТЕ ТИ НАКЛОННОСТИ.
                    Разбра ли колко си глупав сега?

Коментар

Ко стана бре къде сте бре модита, куде сте да затриете истинските тролове.Гигов, кат123,4и4о.Това са ви проблемите изтрийте тях или мен избирайте си.
                      Само тъпотии в този форум, а то било фирма.аххахаха
                      Ами нека, но първо администратори с морал и да следят за такива отвратителни цървули като горните.

Значи излязох, аз щута, неграмотника, викат ми Соки.Смятай във какъв форум се намирам.Сами тролове.Така ли е? АДМИНА ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАНО ПРОВЕРИ ЛИПСАТА ИМ НА АРГУМЕНТИ И ФАКТИ И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ НА ОТРКОВЕННИ ОБИДИ И ОЧЕРНЯНЕ.Което няма кои да търпи, нито пък вашата липса на морал или въобще липса.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Ко стана бре къде сте бре модита, куде сте да затриете истинските тролове.Гигов, кат123,4и4о.Това са ви проблемите изтрийте тях или мен избирайте си.
                        Ами нека, но първо администратори с морал и да следят за такива отвратителни цървули като горните.

Значи излязох, аз щута, неграмотника, викат ми Соки.Смятай във какъв форум се намирам.Сами тролове.Така ли е? АДМИНА ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАНО ПРОВЕРИ ЛИПСАТА ИМ НА АРГУМЕНТИ И ФАКТИ И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ НА ОТРКОВЕННИ ОБИДИ И ОЧЕРНЯНЕ.Което няма кои да търпи, нито пък вашата липса на морал или въобще липса.
                        Колега не им се връзвай на платените клакьори! Колкото повече врещят, толкова повече означава, че България /кораба/ се управлява в правилната посока. Това е добър индикатор. Гледай на него от положителната му страна.

Коментар

Фактите са си ФАКТИ.
                          Станишев подписа договора с ЕС. А Боко тиквата гледа и маже сълзи и сополи..
                          и ако го нямаше станишев щяхме да живеем в пещери..

Коментар

Ко стана бре къде сте бре модита..
                            Соки,
                            много ни забавляваш! Давай все така!

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                              да , хармонизираха си
                              Фактите са си ФАКТИ.
                              Станишев подписа договора с ЕС. А Боко тиквата гледа и маже сълзи и сополи..

Коментар

• Ко стана бре къде сте бре модита, куде сте да затриете истинските тролове.Гигов, кат123,4и4о.Това са ви проблемите изтрийте тях или мен избирайте си.

Коментар

Working...
                                X