Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеКо стана бре къде сте бре модита, куде сте да затриете истинските тролове.Гигов, кат123,4и4о.Това са ви проблемите изтрийте тях или мен избирайте си.
Само тъпотии в този форум, а то било фирма.аххахаха
Ами нека, но първо администратори с морал и да следят за такива отвратителни цървули като горните.
Значи излязох, аз щута, неграмотника, викат ми Соки.Смятай във какъв форум се намирам.Сами тролове.Така ли е? АДМИНА ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАНО ПРОВЕРИ ЛИПСАТА ИМ НА АРГУМЕНТИ И ФАКТИ И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ НА ОТРКОВЕННИ ОБИДИ И ОЧЕРНЯНЕ.Което няма кои да търпи, нито пък вашата липса на морал или въобще липса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение2005 г.
13 април - Европейският парламент гласува с абсолютно мнозинство в подкрепа на подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 1 януари 2007 г. Подписването на Договора за присъединяване е подкрепено с 522 гласа “за”, 70 гласа “против” и 69 “въздържали се”.
25 април - На тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват Договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министърът на външните работи Соломон Паси и министърът по европейските въпроси Меглена Кунева
Като ви казвам ,че сте мяхове пълни с пръдня вЕрвайте ми!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГлупости на таркалета.
Ако го нямаше Станишев можеше и друг да свърши тази работа. Ама факта е, че СТАНИШЕВ ни вкара в ЕС. А Боко не успя нито за "еврозоната", нито за "Шенген". А му затръшнаха и силно вратата, като казаха, че следващия доклад ще е след повече от година.
На Боко му казаха в прав текст: "С тебе вече няма да се занимаваме. Не ти вярваме!"
Как мислиш, дали французите са навити да влезем в Шенген и да ги нападнат още 780 000 мангала - те, дето и с 28 000 не могат да се оправят?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениехората решили да ни приемат 2007 г. и ти тъпия старшина да беше Мин.Председател и ти щеше да разписваш поради това обстоятелство... не знам на Боко кой му казва това освен Холандия, но заради станишев дедо и доган сложих клауза за мониторинг , после спряха еврофондове и не ни пускат в шенген...
А като ходи насам натам всички се прегръщат с Боко , еврокомисар Георгиева редовно е в България , мислиш ли ,че ако беше толкова компрометиран ( както на тебе ти се иска ) тя щеше да е редовен посетител.... А за еврозоната няма да ти обяснявам ,защото на шапкар да му говориш за финанси е загуба на време.... така че шапка мечтай си колко добри бяха онези и колко е лош Боко...
Впрочем сякаш Пчелата е прав. Ти ли си Йосифчо?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми като за начало ...
хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.
А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.
13 април - Европейският парламент гласува с абсолютно мнозинство в подкрепа на подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 1 януари 2007 г. Подписването на Договора за присъединяване е подкрепено с 522 гласа “за”, 70 гласа “против” и 69 “въздържали се”.
25 април - На тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват Договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министърът на външните работи Соломон Паси и министърът по европейските въпроси Меглена Кунева
Като ви казвам ,че сте мяхове пълни с пръдня вЕрвайте ми!Last edited by 4un4o; 30.08.2012, 21:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеНАИВНИК МНОГО СИ СМЕШЕН С ТАЗИ СНИМКА ПОКАЗВА КОЛКО СТРУВАШ В ЕДИН МОМЕНТ КАТО ТОЗИ.
АЗ СЕГА ПАПАГАЛОВ ЛИ СЪМ ЗАЩОТО ВИ ПОВТАРЯМ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И ВИЕ ПАК СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЬОНОВЕ. АЗ ЛИ СЪМ ПАПАГАЛОВ ИЛИ ВИЕ ТРОЛЧЕТА С НЕЗЕМНИ ГЛУПСТИ КОИТО ПИШЕТЕ.АХАХХА
ЕЙ ГЛУПАВ МАЙМУНСКИ ТРОЛ, СТЕЗИ СНИМКИ СКАЧАЙ НА РЕДА В ДРУГАТА ТЕМА.
нЕ СЪМ ТИ НИТО, СОКОЛОВ, НИТО ПАПАГАЛОВ.
Бахти и малоумните тролове.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеВодка-менте!
Наивник, по-серизоно моля те! Виж първо в коя тема постваш преди да го правиш!
А това аз кои съм е много маловажно, тъй като на мислене и възгледи ви слагам в малкият си джоб.Болни тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениехората решили да ни приемат 2007 г. и ти тъпия старшина да беше Мин.Председател и ти щеше да разписваш поради това обстоятелство... не знам на Боко кой му казва това освен Холандия, но заради станишев дедо и доган сложих клауза за мониторинг , после спряха еврофондове и не ни пускат в шенген...
А като ходи насам натам всички се прегръщат с Боко , еврокомисар Георгиева редовно е в България , мислиш ли ,че ако беше толкова компрометиран ( както на тебе ти се иска ) тя щеше да е редовен посетител.... А за еврозоната няма да ти обяснявам ,защото на шапкар да му говориш за финанси е загуба на време.... така че шапка мечтай си колко добри бяха онези и колко е лош Боко...
Коментар
-
НАИВНИК МНОГО СИ СМЕШЕН С ТАЗИ СНИМКА ПОКАЗВА КОЛКО СТРУВАШ В ЕДИН МОМЕНТ КАТО ТОЗИ.
АЗ СЕГА ПАПАГАЛОВ ЛИ СЪМ ЗАЩОТО ВИ ПОВТАРЯМ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И ВИЕ ПАК СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЬОНОВЕ. АЗ ЛИ СЪМ ПАПАГАЛОВ ИЛИ ВИЕ ТРОЛЧЕТА С НЕЗЕМНИ ГЛУПСТИ КОИТО ПИШЕТЕ.АХАХХА
ЕЙ ГЛУПАВ МАЙМУНСКИ ТРОЛ, СТЕЗИ СНИМКИ СКАЧАЙ НА РЕДА В ДРУГАТА ТЕМА.
нЕ СЪМ ТИ НИТО, СОКОЛОВ, НИТО ПАПАГАЛОВ.
Бахти и малоумните тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТова е морен Сокол пил Водка от Вардаро
Наивник, по-серизоно моля те! Виж първо в коя тема постваш преди да го правиш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеГлупости на таркалета.
Ако го нямаше Станишев можеше и друг да свърши тази работа. Ама факта е, че СТАНИШЕВ ни вкара в ЕС. А Боко не успя нито за "еврозоната", нито за "Шенген". А му затръшнаха и силно вратата, като казаха, че следващия доклад ще е след повече от година.
На Боко му казаха в прав текст: "С тебе вече няма да се занимаваме. Не ти вярваме!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСами отлетяха
А Румен Петков като ходи при тях "за кафе" и е бил супер любезен къде беше ти тогава бре маймуна глупава.
Много глупава маймуна си не ме занимавай с проблемите си.Това разбра ли го.
Пак ще ви повторя като на болни пациенти не съм ви Соки, но като него ще поискам да ме изтрият защото помията която бълвате е супер смешна и банална вече.Гореща за вас и нивото ви.Аз няма вечно да слизам и да ви оправям мисленето, болни същества.
АДМИНИСТРАТОРИТЕ КЪДЕ СПИТЕ ВИЖТЕ КОЛКО ТРОЛА ВИ ПОКАЗАХ САМО ДНЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧай ся, аз не съм го оскубал пилето. Говориме си за политика. Пък и то това май не е сокол пиле. На папагал ми мяза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеАми доста тъп въпрос в контекста на темата ама нищо, то толкова ви е акъла на троловете.
Това изтърва ли е или друг термин предпочиташ в тезата си? Я пак етническо Българче с пообъркано съзнание.Все едно това е най важното, но не е.А по важното знаеш ли кое е мазно тролче.Защото си точно такъв.
Я да чуем кога и как щеше да си тръгне Дянков и това правителство.
ДУУТРОБНО ВЪПРОСА Е КОЛКО ТОНА НАРКОТИЦИ ХВАНА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОВА УСПЕХ ЛИ Е ИЛИ НЕ?
Колко тона бре болни тролове можете ли да смятате.
Я сега ми кажете, какво значение имат братя Галеви, след като в интервюто си за БНТ Такси са се качили още 2006 г. и говорят че са невинни.А ти ме питаш кои ги бил изтървал.Защо даваш присъда на хора за които нищо и не знаеш, а говориш със същият патос за моряците. хахахах
Ей поляризирани и болни тролове няма да ме занимавате с проблемите си вътрешни и външни.
Коментар
Коментар