IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://economymagazine.bg/news/9058/...vrozonata.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Ко стана бре къде сте бре модита, куде сте да затриете истинските тролове.Гигов, кат123,4и4о.Това са ви проблемите изтрийте тях или мен избирайте си.
      Само тъпотии в този форум, а то било фирма.аххахаха
      Ами нека, но първо администратори с морал и да следят за такива отвратителни цървули като горните.

Значи излязох, аз щута, неграмотника, викат ми Соки.Смятай във какъв форум се намирам.Сами тролове.Така ли е? АДМИНА ТОВА Е ПРЕДИЗВИКАНО ПРОВЕРИ ЛИПСАТА ИМ НА АРГУМЕНТИ И ФАКТИ И ПРЕМИНАВАНЕТО ИМ НА ОТРКОВЕННИ ОБИДИ И ОЧЕРНЯНЕ.Което няма кои да търпи, нито пък вашата липса на морал или въобще липса.
      Помощ моди, помощ, пък те ми казват Соки. Ще се разплаааачааааа, а вече плачааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
        2005 г.
        13 април - Европейският парламент гласува с абсолютно мнозинство в подкрепа на подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 1 януари 2007 г. Подписването на Договора за присъединяване е подкрепено с 522 гласа “за”, 70 гласа “против” и 69 “въздържали се”.
        25 април - На тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват Договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министърът на външните работи Соломон Паси и министърът по европейските въпроси Меглена Кунева
        Като ви казвам ,че сте мяхове пълни с пръдня вЕрвайте ми!
        Чунчо, това го изтрий, ще ти се смеят хората.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Глупости на таркалета.
          Ако го нямаше Станишев можеше и друг да свърши тази работа. Ама факта е, че СТАНИШЕВ ни вкара в ЕС. А Боко не успя нито за "еврозоната", нито за "Шенген". А му затръшнаха и силно вратата, като казаха, че следващия доклад ще е след повече от година.
          На Боко му казаха в прав текст: "С тебе вече няма да се занимаваме. Не ти вярваме!"
          Няма и да ни пуснат никъде... и причината не е толкова в шизофреническите глупости на борисов, а в електоратът му.

Как мислиш, дали французите са навити да влезем в Шенген и да ги нападнат още 780 000 мангала - те, дето и с 28 000 не могат да се оправят?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
            хората решили да ни приемат 2007 г. и ти тъпия старшина да беше Мин.Председател и ти щеше да разписваш поради това обстоятелство... не знам на Боко кой му казва това освен Холандия, но заради станишев дедо и доган сложих клауза за мониторинг , после спряха еврофондове и не ни пускат в шенген...
            А като ходи насам натам всички се прегръщат с Боко , еврокомисар Георгиева редовно е в България , мислиш ли ,че ако беше толкова компрометиран ( както на тебе ти се иска ) тя щеше да е редовен посетител.... А за еврозоната няма да ти обяснявам ,защото на шапкар да му говориш за финанси е загуба на време.... така че шапка мечтай си колко добри бяха онези и колко е лош Боко...
            Еврофондовите не ги спряха. Това си е само герберска пропаганда. Пък еврокомисар Георгиева.... Не ставай смешен. Нея Боко я предложи, за да измие срама от онази патка Румито Желева.

Впрочем сякаш Пчелата е прав. Ти ли си Йосифчо?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ами като за начало ...
              хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
              Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
              Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
              А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.
              2005 г.
              13 април - Европейският парламент гласува с абсолютно мнозинство в подкрепа на подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 1 януари 2007 г. Подписването на Договора за присъединяване е подкрепено с 522 гласа “за”, 70 гласа “против” и 69 “въздържали се”.
              25 април - На тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват Договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министърът на външните работи Соломон Паси и министърът по европейските въпроси Меглена Кунева
              Като ви казвам ,че сте мяхове пълни с пръдня вЕрвайте ми!
              Last edited by 4un4o; 30.08.2012, 21:16.

Коментар

НАИВНИК МНОГО СИ СМЕШЕН С ТАЗИ СНИМКА ПОКАЗВА КОЛКО СТРУВАШ В ЕДИН МОМЕНТ КАТО ТОЗИ.
                АЗ СЕГА ПАПАГАЛОВ ЛИ СЪМ ЗАЩОТО ВИ ПОВТАРЯМ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И ВИЕ ПАК СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЬОНОВЕ. АЗ ЛИ СЪМ ПАПАГАЛОВ ИЛИ ВИЕ ТРОЛЧЕТА С НЕЗЕМНИ ГЛУПСТИ КОИТО ПИШЕТЕ.АХАХХА

ЕЙ ГЛУПАВ МАЙМУНСКИ ТРОЛ, СТЕЗИ СНИМКИ СКАЧАЙ НА РЕДА В ДРУГАТА ТЕМА.
                нЕ СЪМ ТИ НИТО, СОКОЛОВ, НИТО ПАПАГАЛОВ.
                Бахти и малоумните тролове.
                Тогава защо изгони ПРАСЕТО ???
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Водка-менте!

Наивник, по-серизоно моля те! Виж първо в коя тема постваш преди да го правиш!
                  А ме не бре няма значение, видя ли човек да мисли и му се подиграли.Ами това сте бре Българи, тъпи и завистливи.Така започнах да си мисля след като пиша в този форум. Ай де някои да ми докаже обратното, ама по бързо.Тролове мазни 4и4о, наивник, гигов, кат 123, и коки.Това е проблема ви инвесторе.Тези типажи всеки ден с помията си ви излагат и посрамват.Това е.
                  А това аз кои съм е много маловажно, тъй като на мислене и възгледи ви слагам в малкият си джоб.Болни тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
                    хората решили да ни приемат 2007 г. и ти тъпия старшина да беше Мин.Председател и ти щеше да разписваш поради това обстоятелство... не знам на Боко кой му казва това освен Холандия, но заради станишев дедо и доган сложих клауза за мониторинг , после спряха еврофондове и не ни пускат в шенген...
                    А като ходи насам натам всички се прегръщат с Боко , еврокомисар Георгиева редовно е в България , мислиш ли ,че ако беше толкова компрометиран ( както на тебе ти се иска ) тя щеше да е редовен посетител.... А за еврозоната няма да ти обяснявам ,защото на шапкар да му говориш за финанси е загуба на време.... така че шапка мечтай си колко добри бяха онези и колко е лош Боко...
                    Човеко е бил под мосто,га господ е раздавал акъл!!!

Коментар

• НАИВНИК МНОГО СИ СМЕШЕН С ТАЗИ СНИМКА ПОКАЗВА КОЛКО СТРУВАШ В ЕДИН МОМЕНТ КАТО ТОЗИ.
                      АЗ СЕГА ПАПАГАЛОВ ЛИ СЪМ ЗАЩОТО ВИ ПОВТАРЯМ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И ВИЕ ПАК СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЬОНОВЕ. АЗ ЛИ СЪМ ПАПАГАЛОВ ИЛИ ВИЕ ТРОЛЧЕТА С НЕЗЕМНИ ГЛУПСТИ КОИТО ПИШЕТЕ.АХАХХА

ЕЙ ГЛУПАВ МАЙМУНСКИ ТРОЛ, СТЕЗИ СНИМКИ СКАЧАЙ НА РЕДА В ДРУГАТА ТЕМА.
                      нЕ СЪМ ТИ НИТО, СОКОЛОВ, НИТО ПАПАГАЛОВ.
                      Бахти и малоумните тролове.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Това е морен Сокол пил Водка от Вардаро
                        Водка-менте!

Наивник, по-серизоно моля те! Виж първо в коя тема постваш преди да го правиш!

Коментар

Глупости на таркалета.
                          Ако го нямаше Станишев можеше и друг да свърши тази работа. Ама факта е, че СТАНИШЕВ ни вкара в ЕС. А Боко не успя нито за "еврозоната", нито за "Шенген". А му затръшнаха и силно вратата, като казаха, че следващия доклад ще е след повече от година.
                          На Боко му казаха в прав текст: "С тебе вече няма да се занимаваме. Не ти вярваме!"

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Сами отлетяха

Боже АДМИНИСТРАТОРИТЕ ТА ВИЕ НЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА.КЪДЕ Е ТОЗИ ТРОЛ НАИВНИК ДА МИ ПОСТВА СНИМКИ на ТРОЛОВЕ ОТ ДРУГИ ТЕМИ.

А Румен Петков като ходи при тях "за кафе" и е бил супер любезен къде беше ти тогава бре маймуна глупава.

Много глупава маймуна си не ме занимавай с проблемите си.Това разбра ли го.

Пак ще ви повторя като на болни пациенти не съм ви Соки, но като него ще поискам да ме изтрият защото помията която бълвате е супер смешна и банална вече.Гореща за вас и нивото ви.Аз няма вечно да слизам и да ви оправям мисленето, болни същества.

АДМИНИСТРАТОРИТЕ КЪДЕ СПИТЕ ВИЖТЕ КОЛКО ТРОЛА ВИ ПОКАЗАХ САМО ДНЕС.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Чай ся, аз не съм го оскубал пилето. Говориме си за политика. Пък и то това май не е сокол пиле. На папагал ми мяза.
                              Това е морен Сокол пил Водка от Вардаро

Коментар

Ами доста тъп въпрос в контекста на темата ама нищо, то толкова ви е акъла на троловете.
                                Това изтърва ли е или друг термин предпочиташ в тезата си? Я пак етническо Българче с пообъркано съзнание.Все едно това е най важното, но не е.А по важното знаеш ли кое е мазно тролче.Защото си точно такъв.
                                Я да чуем кога и как щеше да си тръгне Дянков и това правителство.

ДУУТРОБНО ВЪПРОСА Е КОЛКО ТОНА НАРКОТИЦИ ХВАНА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОВА УСПЕХ ЛИ Е ИЛИ НЕ?
                                Колко тона бре болни тролове можете ли да смятате.
                                Я сега ми кажете, какво значение имат братя Галеви, след като в интервюто си за БНТ Такси са се качили още 2006 г. и говорят че са невинни.А ти ме питаш кои ги бил изтървал.Защо даваш присъда на хора за които нищо и не знаеш, а говориш със същият патос за моряците. хахахах
                                Ей поляризирани и болни тролове няма да ме занимавате с проблемите си вътрешни и външни.
                                Мани го дзен будиста, малко трудно стопля, като тибетски реотан. Нека първо той ми отговори кой според него та да го зачешам аз....

Коментар

Working...
                                X