If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На пуберчето татко му е бил двойкаджия и за това не са го приели никъде.
На мен нито баща ми, нито майка ми са били членове на компартията, а аз винаги съм си влизал да уча там, където съм искал. По успех. Ама е вярно, че когато ни приемаха в Електротехникума (там исках, а не в гимназия) имаше някакви квоти за окръзи. И влязоха някаква туркиня от Разградско и още някакви други дето отпаднаха после.
Абе чуло е нещо за синовете за активните борци ама чул и не до чул.....през 60 години ...
някой му казал за РАБФАК по линия на Районните комитети на БКП ама там трябваше да бачкаш в тежки производства и да те изберат и бяха десетки и в началните години...
Защо се мъчи да ни изкара комунисти щом сме завършили при Бай Тошо и некадърници....
За едно место съм се борил със 100 човека а не както сега с тройки....
Най мразя някой да лъже и пре иначава фактите.....
На пуберчето татко му е бил двойкаджия и за това не са го приели никъде.
На мен нито баща ми, нито майка ми са били членове на компартията, а аз винаги съм си влизал да уча там, където съм искал. По успех. Ама е вярно, че когато ни приемаха в Електротехникума (там исках, а не в гимназия) имаше някакви квоти за окръзи. И влязоха някаква туркиня от Разградско и още някакви други дето отпаднаха после.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Знам ,че има нещо у теб което ме кара да се чувстмам в комлания на бавноразвиващи.....
Кое то дано си го знаеш!
Първо в БГ имаше над милион и петстотин хиляди комунисти....Бах мааму тези университети с предимство.....
Второ как те репресираха да не пътуваш в чужбина ,като практика беше дисиденти да ги пращат навън по бързата процедура ......а децата им си ходеха когато искат стига да имат пари.
Трето забраняваха ти да слушаш Радио Свободва Европа....ти си бил пълен убитак щом един ВЕФ не си си купил....
Всички платени места .... Ами за тях нямаше желаещи за платени места.... в Кремиковци ,миньори ,тухларни по няколко хиляди изкарваха на месец....да знаИш и никой мамино дете не се навираше а ходеха за 120 лева счетоводители и администрация...Да знаИШ...
1.Едно време като се кандидатстваше в средни училища и ВУЗ. децата на комунистите ползваха привилегии и влизаха с кръгли двойки и изместваха кадърни и можещи кандидати. също имаше привилегии за определени окръзи. А деца на десиденти направо си ги режеха по заповед на Щуката.
2. репресираха ме като не ми даваха да пътувам в страни извън СИВ.
3. Репресираха ме като не позволяваха да слушаш забранени от тях станции
4. репресираха ме като всички платени работни места се заемаха от серГопозитивни.
и други.
Знам ,че има нещо у теб което ме кара да се чувстмам в комлания на бавноразвиващи.....
Кое то дано си го знаеш!
Първо в БГ имаше над милион и петстотин хиляди комунисти....Бах мааму тези университети с предимство.....
Второ как те репресираха да не пътуваш в чужбина ,като практика беше дисиденти да ги пращат навън по бързата процедура ......а децата им си ходеха когато искат стига да имат пари.
Трето забраняваха ти да слушаш Радио Свободва Европа....ти си бил пълен убитак щом един ВЕФ не си си купил....
Всички платени места .... Ами за тях нямаше желаещи за платени места.... в Кремиковци ,миньори ,тухларни по няколко хиляди изкарваха на месец....да знаИш и никой мамино дете не се навираше а ходеха за 120 лева счетоводители и администрация...Да знаИШ...
1.Едно време като се кандидатстваше в средни училища и ВУЗ. децата на комунистите ползваха привилегии и влизаха с кръгли двойки и изместваха кадърни и можещи кандидати. също имаше привилегии за определени окръзи. А деца на десиденти направо си ги режеха по заповед на Щуката.
4. репресираха ме като всички платени работни места се заемаха от серГопозитивни.
и други.
Лошо нещо е това тоталитаризма, нали. Когато една партия се опитва да създаде монопол върху властта, а лидера и да бъде възприеман като бащица на нацията.
Дядо Чунчо теб комунистите как са те репресирали. За фалитите във форекса ли ги обвиняваш или за инфлацията поради растеж над потенциала
и други.
Колега не им се връзвай на платените клакьори! Колкото повече врещят, толкова повече означава, че България /кораба/ се управлява в правилната посока. Това е добър индикатор. Гледай на него от положителната му страна.
1. Убиства на невиннни хора, Терористични актове много на брой от партизани и атентат в света Неделя
2. Убийства на невинни хора след 1944 г за убеждения и за това ,че са кадърни и са забогатяли
3 бой и принуда при колективизацията на земята.
4. унищожаване на интелигенцията несъгласна с вашата идеология, Радой Ралин, Професор Чинков, Владимир Башев, и много други
5. докарване страната до фалит през 1989 г, от некадърно управление
6, Втори фалит от некадърно управление, Жан Виденов. 1996-97г.
7 Геноцид срещу народа си. Чернобил.
8. Противодействие на влизането ни в НАТО и ЕС.
9. Галопираща инфлация и отново ограбване на доходите на арода. - некадърно управление.
10. Предателство спрямо националните интереси. за рушвети.
И т,н.
Баси, таквоз да го утепаш от бой - ама не.... Охранител ще му бъде
Ами като за начало ...
хармонизира законодателството и затвори сума ти преговорни глави и БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПРИЕТА ЗА ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.
А при тъпия пожарникар сме на път да ни изгонят от ЕС. Като начало не ни пускат нито в "еврозоната", нито в "Шенген".
Тиквата ще умре от яд, че Станишев е подписал присъединителния договор с ЕС. А той не може в една еврозона да ни вкара. Въпреки че му беше "приоритет". То и "Шенген" му беше приоритет, ама...
Та Станишев е избран и за вицепрезидент на Социнтерна и за временен председател на Партията на европейските социалисти.
А Боко? Разследва го Еврокомисията за престъпното му минало. И септември ще се изкаже.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...C_%D0%95%D0%A1.
Ето ти сайт да четеш ,и да не се излагаш. Щялата работа от идването на власт до подписването ,на договора за присъединяване е дело на НДСВ и Соломон Паси И правителството на Иван Костов. Сергопозитивните нищо не са свършили. Серго-позитивните бяха против приемането ни в НАТО. Те си искаха Варшавският договор. и правеха спънки като се дупеха на Русия ,че няма да влизаме в НАТО. а без НАТО няма членство в ЕС. Само пакости сте правили на България.
1. Убиства на невиннни хора, Терористични актове много на брой от партизани и атентат в света Неделя
2. Убийства на невинни хора след 1944 г за убеждения и за това ,че са кадърни и са забогатяли
3 бой и принуда при колективизацията на земята.
4. унищожаване на интелигенцията несъгласна с вашата идеология, Радой Ралин, Професор Чинков, Владимир Башев, и много други
5. докарване страната до фалит през 1989 г, от некадърно управление
6, Втори фалит от некадърно управление, Жан Виденов. 1996-97г.
7 Геноцид срещу народа си. Чернобил.
8. Противодействие на влизането ни в НАТО и ЕС.
9. Галопираща инфлация и отново ограбване на доходите на Народа. - некадърно управление. от 17 август 2005 г. до 27 юли 2009
10. Предателство спрямо националните интереси. за рушвети.
И т,н.
2005 г.
13 април - Европейският парламент гласува с абсолютно мнозинство в подкрепа на подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС на 1 януари 2007 г. Подписването на Договора за присъединяване е подкрепено с 522 гласа “за”, 70 гласа “против” и 69 “въздържали се”.
25 април - На тържествена церемония в Люксембург България и Румъния подписват Договори за присъединяване към Европейския съюз от 1 януари 2007 г. От българска страна Договорът за присъединяване е подписан от президента Георги Първанов, министър-председателя Симеон Сакскобургготски, министърът на външните работи Соломон Паси и министърът по европейските въпроси Меглена Кунева
Май си прав, а аз съм сбъркал за подписа.
Ама факт е че правителството на Станишев успя да изпълни условията на Евросъюза и България беше приета. Ако не си бяха дали зор можеше и да се разминем. Лошото е, че после една година лежаха на лаврите и си бъркаха в носа.
А Боко не успя да ни вкара в "Шенген".
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Еврофондовите не ги спряха. Това си е само герберска пропаганда. Пък еврокомисар Георгиева.... Не ставай смешен. Нея Боко я предложи, за да измие срама от онази патка Румито Желева.
Впрочем сякаш Пчелата е прав. Ти ли си Йосифчо?
понеже пенсионираните старшини винаги се съмнявате и викате "дай линк , от къде го прочете, не вярвам " съм ти посочил източника ... Това ми отне 25 секунди , ако искаш мога и по подробен да бъда ....
Първоначално изпратено от money.bg
България загуби 520 млн. евро от фондовете на Европейския съюз, защото не може да се справи с измамите и корупцията сред служителите, назначени от воденото от социалисти коалиционно правителство, припомня Financial Times. Това е първият случай, в който Европейската комисия е лишавала по подобен начин страна членка от фондове.
През ноември Комисията заяви, че няма да възобнови акредитацията на две правителствени агенции, отговорни за злоупотреби с фондове на ЕС и разследвани от европейската агенция за борба с измамите Олаф.
В резултат на това България, най-бедната страна - членка в ЕС, ще загуби 220 млн. евро от предприсъединителните фондове, които тепърва трябваше да се разпределят.
Правителството ще трябва да използва средства от бюджета, за да покрие контракти за още 300 млн. евро, замразени от Брюксел през юли заради подозрения за измама.
През октомври България получи рейтинг на най-корумпирана страна членка в ЕС, заставайки зад Румъния в глобалния индекс на възприеманата корупция на Transparency International.
Правителството пое ангажимент да подобри лошите резултати за корупцията на високо ниво и организираната престъпност, след като Комисията публикува язвителния си доклад през юли и заплаши, че ще изтегли фондове за почти 1 млрд. евро, ако не бъде постигнат прогрес.
Меглена Плугчиева, която бе част от преговарящия за членство в ЕС български екип, бе назначена за заместник премиер министър със задача да елиминира рушветчийството. Тя създаде план за действие срещу корупцията в администрацията.
Но говорител на Комисията каза, че повечето от взетите мерки са само обещание за бъдещи действия и още не са довели до конкретни резултати.
Плугчиева определи решението на комисията като „разочароващо". Тя каза, че администрацията е направила огромни усилия през последните шест месеца. „Ще продължим да работим, за да запазим интересите на българските и европейските данъкоплатци".
Комисията твърди, че слабата юридическа система на България е друга спънка за напредъка. Бившият шеф на агенцията за строителство на пътища, която загуби акредитацията си, наскоро бе обвинен във взимане на подкуп за проект на ЕС. Той получи 12 месеца условна присъда.
забележи гигоУ не са се посвинили твоите авери да компрометират най-безпардонно собствения си народ ...Някой да се е извинил , да е казал стана неволно , простете...не само че НЕ , ами сега имат наглостта и чрез такива заблудени овце да размахват пръст и да обиждат..... кой пита какво са направили ГЕРБ за 3 години ... а да , Пчелата 123 ...ами Пчела ГЕРБ ВЪЗСТАНОВИХА ДОВЕРИЕТО.....пчела пърхай сега с крилца
Коментар