IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Не се казва Цариградско шосе, а Цариградско море!
    а аз мисля ,че се казва Цариградска Пчела... Пчела ти поне знаеш ли къде се намира София...

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Като си пишеш ей така безгрижно ,поне прочети този малък цитат от "Уикито":
      През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.

Нима има инженер, който не е чел книги?!
      Само не се нервирай. Ще сецнеш кръста. Кой ше прай ремонта.

Добре бре Лардов, като ме турите мене за премиер в Уикито ще пише

"През 1988 година Биков се дипломира като инженер по специалността "Корабоводене за гражданския флот" с военно звание лейтенант от резерва.

Нима има инженер, който не е чел книги ???"
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Аз и Винету не съм чел биля !!!
        Като си пишеш ей така безгрижно ,поне прочети този малък цитат от "Уикито":
        През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.

Нима има инженер, който не е чел книги?!

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
          ти по рождение ли си тъп или прихвана от форума...
          дай списъците , че ги забравих
          Ми кат съм по тъп от Асфалт Паша турете мен за премиерин. Нали обичате тъпаци да ви управляват. Аз и Винету не съм чел биля !!!

Димке, това не са ли думи на Асфалт Паша а ???
          Ама още като не беше паша ами прост бинбашия

--- Quote ---"Искам да ме заведете на една отсечка на премиера Сергей Станишев с експерти и ако е по-равна от "Цариградско шосе" ще си говорим", заяви Бойко Борисов.
          Днес столичният кмет откри официално ремонтирания булевард "Александър Пушкин", предаде БТА. "Направил съм толкова булеварди, колкото БСП не са направили магистрали", добави още той.
          До средата на септември ще е готова естакадата на Околовръстното шосе на София, всички ремонти ще приключат в срок, каза столичният кмет Бойко Борисов. Борисов се извини на всички, които са затруднени при придвижването си по Околовръстното. Той не прие критиките по отношение на "Цариградско шосе". Това си остава най-добрия булевард, според него.
          --- End quote ---
          tnm

Коментар

Що ма Димке, той Асфалт Паша като беше кмет на София не асфалтира ли едно Цариградско шосе ли ко беше там ???
            Не се казва Цариградско шосе, а Цариградско море!

Коментар

пчела спри да злобееш бе ...ей го оня маринчо слузестия още го чакам да ми разкаже за някоя "Бакия" на Бойко....ти няма ли да ме зарадваш
              И аз ги питах толкова отдавна за издънките на Бойко, но не, само предположения и слухове. Нищо черно на бяло. Това хем ще излезе най-прозрачното правителство, хем най- честното! Дори и комунистите да влязат във властта догодина, те никога няма да се радват на такова затъмнение на делата им. Този път ще са под лупа, ако ще и да направят нова тройна коалиция. Това ще са така наречените хубави последствия на ГЕРБ, дори да не управляват повече. Е такова дъно като НДСВ-то няма да стигнат. Той и Каролев се направи на ударен, като му споменах, че все още членува в партия-политически труп.

Коментар

• ...Бащице помилуй!

Коментар

Що ма Димке, той Асфалт Паша като беше кмет на София не асфалтира ли едно Цариградско шосе ли ко беше там ???
                  ти по рождение ли си тъп или прихвана от форума...
                  дай списъците , че ги забравих

Коментар

Пчелата най ги обича такива чобанчете дето пътя им тесен , асфалта им къдрав слънцето им горещо ..а лъхат на платени тролове...Но сега са изключително модерни.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                      Абе мостове, петролоправоди и какво ли не, няма, ама както и да е!!!
                      Обаче те си крадат от цигари и какво ли не!!!
                      пчела спри да злобееш бе ...ей го оня маринчо слузестия още го чакам да ми разкаже за някоя "Бакия" на Бойко....ти няма ли да ме зарадваш

Коментар

• И к'во? Затвориха трансферния прозорец, а Бойко остава титуляр на "тигрите". Да чакаме ли трансфер?

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                          Я да видим сега кой стои зад този сайта - някой си Атанас Чобанов. Прави впечатление как комунде плюе по бойко, който уж бил човек на БйеСйеПйе то- хахахаха другари пак се издънихте

Правим този сайт, за да покажем истината за лицето Атанас Чобанов (този на снимката горе), което се подвизава в интернет пространството и като кандидат за Европейския парламент, председател на няколко фантомни партии, издател на „Парижки вести” и още много неща, които ще напишем скоро тук.
                          Омръзна ни подобни хора да злоупотребяват с интересите и потребностите на българските общности в чужбина, водени от най-груби кариеристични и користни подбуди.

Биографични бележки за Атанас Чобанов:

Атанас Чобанов е емигрант в Париж от 1991 г. В младежките си години е комсомолски секретар, а през 1989 кандидатства за членство в Българската комунистическа партия.

През последните няколко години прави отчаяни опити да се включи в политиката. За целта се умилква около СДС, после около НДСВ, а в последно време се пише активист на ДСБ. Има данни, че преди години се е ангажирал и с партиите на Жорж Ганчев, а след това с Евролевицата на Александър Томов. Отритнат е отвсякъде поради психическа неуравновесеност, нарцисизъм и агресивност. Отличава се безпринципност и готовност да направи всичко за пари. Характеризира се с пълна безидейност и склонност да паразитира върху чужди идеи, които присвоява и представя за свои. Прави няколко опита да създаде своя партия, но не успява да привлече симпатизанти – сред тези опити са „Е-партия” и Съюз на българите по света „Бъдеще”.

Политическите възгледи, които изповядва, видно от дописки и други документи, които е публикувал или изпращал до различни институции са объркани, противоречиви и като цяло показват некомпетентност и недостатъчно познаване на политическите проблеми. Доколкото могат да се идентифицират някакви идейни възгледи в проявите му, те са странна микстура от анархо-комунизъм и десен радикализъм.

Името му е напълно неизвестно сред авторитетните и успели българи в чужбина. Малцината, които го познават в Париж твърдят, че Чобанов с измамливи действия е придобил права върху вестничето „Парижки вести” и го използва главно като повод да събира спонсорства и дарения за собствената си издръжка. Сред българите във Франция, които поддържат връзки с българското посолство в Париж се говори, че Чобанов се е предлагал нееднократно за сътрудник на българските тайни служби, но след като за това не са му предложени финансови облаги, се е отказва и започва да злослови срещу тях.
                          Пчелата най ги обича такива чобанчете дето пътя им тесен , асфалта им къдрав слънцето им горещо ..а лъхат на платени тролове...Но сега са изключително модерни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Председателят на Европейската комисия Жозе Барозу и премиерът Бойко Борисов откриха втория лъч на метрото
                            31 август 2012 | 15:01 | Агенция "Фокус".
                            Къде да слезем - на “Европейския съюз” или на “Хемус”

ПРЕДИ доста години вече Тодор Живков, откривайки новата сграда на съветското посолство в София, импулсивно предложи булевардът отпред да се нарича "Българо-съветска дружба". Никой, разбира се, не посмя да противоречи на мнението на Първия, и още на другия ден се появиха табелите с новото име. То просъществува доста кратко - просто Съветският съюз рухна, а с него и тоталитарният режим у нас.

И ето че у нас сега се появява метростанция с името "Европейски съюз". Не искам да кажа, че ЕС скоро ще рухне - макар че при днешната ситуация за първи път от години сериозни анализатори и политолози допускат и такъв изход от най-тежката криза в историята на Евросъюза.
                            Очевидно е обаче, че решението на столичните общинари да кръстят станцията при хотел "Хемус" на името на ЕС е плод на политическа конюнктура и на остатъчни тоталитарни рефлекси. То променя възприетата практика метростанциите да получават локално-географски названия, т.е. свързани с конкретните градски обекти, край които се намират.http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1526106

Коментар

• Найденов звънял на журналистка, за да защити договора за Фейсбук

http://offnews.offroad-bulgaria.com/...ora-za-fejsbuk

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Значи от Туитър като са го подгонили с подигравки като Сокол пиле, той сега се прехвърлил да краде от Инвестор.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X