IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Дерзай! Имаш още 999 пъти до края на експеримента та да видим какво ще излезе.
    Експериментът по хилядократно повтаряне май го прави не Съни, а ти.

Прочее, в поговорката се говори за 100 пъти.

Пропрочее, тя не е измислена от Гьобелс и не е сигурно въобще, дали я е използвал някога. По скоро е девиз на някой еврейски медиен магнат.
    Ционистската пропаганда, повтаряйки 10000 пъти това, те кара да мислиш, че е казано от Гьобелс.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      а бе, истини, лъжи....ама медиите станаха бойкови А имаше една, която тръгна да пуска флашки със записи на премиера как нарежда да не се закачат хора, на които Той е обещал и взеха, че я гръмнаха, а друга 24- часовата намериха начин да я купят чрез съдебна заигравка

Гьобелс ряпа да яде пред днешните методи бойкови...
      Аха, обещал по искане на Първанката, който проплакал, че му проверяват хората и са ги сгащили с далавери.
      И май Първанката спретна 3-та ламя и тези муцуни бяха на власт при него, а после и полиграфическия щяха да им дават.
      Но тази каша май има подправки и от кухнята на Трактора.
      Давайте - остават още 998 пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Въпроса беше, защо форумните ГЕРБери не го нападаха с лични обиди и не го наричаха червен БСПар ???
        не бях го класифицирала, честно )) просто, наистина съм прескачала постовете
        Но, отговорът, който искаш, сам си го дал - щом е бесепар, значи не е проблем

Герберите не са против бесепарите - те са си рода, те са против всеки, който дръзни да се осъмни в Култа на личността на Вожда им

Коментар

Манков, тук преди някой и друг ден в темата се появи едно момче БСПарче Бибитко. Агитираше си за БСПето най спокойно и никой от ГЕРБерите не го закачаше. Продължаваха да ни плюят нас свободомислещите че и да ни псуват и БСПари да ни наричат, а Бибитко все едно, че е от тяхната. Ти какво мислиш ???
          Гарван гарвану око не вади
          Крадецът вика "дръжте крадеца"

И ей в тая ред на мисли
          Свободен във виелицата.

Коментар

нямам впечатления от постовете на Бибитко, попадала съм на няколко, които директно прескачам, защото са копи-пейст на дълги статии
            щом него го мързи да избере цитат и да даде линк, мен пък ме мързи да чета подобна пропаганда
            негови мнения нямам спомен да съм чела
            Въпроса беше, защо форумните ГЕРБери не го нападаха с лични обиди и не го наричаха червен БСПар ???
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Ако искаш отговори на въпроса дето го задавам на Манков за Бибитко
              нямам впечатления от постовете на Бибитко, попадала съм на няколко, които директно прескачам, защото са копи-пейст на дълги статии
              щом него го мързи да избере цитат и да даде линк, мен пък ме мързи да чета подобна пропаганда
              негови мнения нямам спомен да съм чела

Коментар

а бе, истини, лъжи....ама медиите станаха бойкови А имаше една, която тръгна да пуска флашки със записи на премиера как нарежда да не се закачат хора, на които Той е обещал и взеха, че я гръмнаха, а друга 24- часовата намериха начин да я купят чрез съдебна заигравка

Ако искаш отговори на въпроса дето го задавам на Манков за Бибитко
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                  Хехе Гьобелс ли беше казал да повтаряте една лъжа хиляда пъти, та белким стане истина? А и заедно с истини и полуистини да пробутате и лъжата?
                  А и бай Ганьовата прочута теза - всички са маскари!
                  Браво - добри ученици на прекрасни учители!

Коментар

Манков, тук преди някой и друг ден в темата се появи едно момче БСПарче Бибитко. Агитираше си за БСПето най спокойно и никой от ГЕРБерите не го закачаше. Продължаваха да ни плюят нас свободомислещите че и да ни псуват, а Бибитко все едно, че е от тяхната. Ти какво мислиш ???
                    И той като тебе,най-мрази да мисли!!!
                    И да вземете да му върнете на човеко 5000 лева!!!

Коментар

• Манков, тук преди някой и друг ден в темата се появи едно момче БСПарче Бибитко. Агитираше си за БСПето най спокойно и никой от ГЕРБерите не го закачаше. Продължаваха да ни плюят нас свободомислещите че и да ни псуват и БСПари да ни наричат, а Бибитко все едно, че е от тяхната. Ти какво мислиш ???
                      Last edited by mechobikov; 07.09.2012, 13:39.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Жълтата преса е на ей този човек

Много добър приятел на Бойко и на неговия друг приятел Доган.
                        А това е майка му Ирен Кръстева:

Боже, боже-е-е!
                        Какви горилски муцуни държат медиите у нас.

Направо лъха на висок интелект и култура от тези муцуни...
                        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Жълтата преса е на ей този човек

Много добър приятел на Бойко и на неговия друг приятел Доган.
                          Хехе Гьобелс ли беше казал да повтаряте една лъжа хиляда пъти, та белким стане истина? А и заедно с истини и полуистини да пробутате и лъжата?
                          А и бай Ганьовата прочута теза - всички са маскари!
                          Браво - добри ученици на прекрасни учители!
                          Last edited by Werter; 07.09.2012, 13:14.

Коментар

• А да, забравих

Честит празник на ментора на днешния лидер и Вожд, и учител, и Бащица.

Гербери да почерпите за рождения ден на Тодор Живков )

Коментар

• Нищо ново под Слънцето

Заимствам поста на Коки от тема "история", думите, като че ли за Днес са писани, само героят е друг

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              Днес се навършват 34 години от покушението срещу големия писател и дисидент Георги Марков!Убийството му е най- срамното петно, което бе лепнато на лицето на България. Поклон пред паметта на писателя, на който до ден днешен няма кръстена даже една улица в България!

"Култът към личността в България пристигна със самолета, с който дойде Георги Димитров. Никога преди това нашата страна не е била свидетел на такъв вулгарен маскарад на човешкото унижение. На изграждането и насаждането на култа трябва да се гледа изключително като на част от общото явление, духовно и физическо, с което се целеше сриването на самостоятелността, човешкото достойнство и самоуважението на всеки отделен българин. Култът за огромното мнозинство от нашия народ не бе израз (с изключение на шапа партийни фанатици) на фанатична почит, страстна вяра или безкрайна привързаност, а на страх. За много хора произнасянето на думите "нашият любим учител и вожд, бащата на цялото прогресивно човечество, другарят Сталин", беше нещо като ваксина срещу терора." - Из "Задочни репортажи за България"
                              http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D..._i.217749.html
                              Last edited by съни(тя); 07.09.2012, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                САМО ГЕРБ!
                                Да жювей Франц Йосиф
                                tnm

Коментар

Working...
                                X