IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Кога казваш Асфалт Паша направи мечешка услуга на Сарфош Паша, когато осуети проверката на Търмък Паша или при самоубиването ???
    Аз съм дотук, щото дотук бяха фактите в спора ми с теб. Намесят ли се конспиративни теории, прекъсвам щото ми става безинтересно. Лека и внимавай с лопатата да не се обърне срещу теб
    А и модитата трябва да се замислят за все повечето турцизми които използваш
    Все пак официалния език за кореспонденция все още е славянски!
    Особено след празник като СЪЕДИНЕНИЕТО и 400 годишнината от рождението на Петър Парчевич изглежда малко неуместно!
    Last edited by LANDLORD 31; 07.09.2012, 18:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      НЕ, просто коректно междуинституционално сътрудничество между различните власти!
      Друг е въпроса, че за Държавника Бойко тази услуга се оказа мечешка!
      колко мечешка, колкото всичките тръби, които охранява ипон ли

Коментар

НЕ, просто коректно междуинституционално сътрудничество между различните власти!
        Кога казваш Асфалт Паша направи мечешка услуга на Сарфош Паша, когато осуети проверката на Търмък Паша или при самоубиването ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Гоце значи и той е приятел на Асфалт Паша

Коментар

Заради твоят приятел и другар по убеждения - ГОЦЕ
            Гоце значи и той е приятел на Асфалт Паша
            tnm

Коментар

Ми тогаз Асфалт Паша що е казал на Търмък Паша, сакън да не проверява Сарфош Паша ???
              Заради твоят приятел и другар по убеждения - ГОЦЕ

Коментар

И каква точно е равносметката да видим?!
                Румен Николов- бизнесмен
                Валентин Златев-бизнесмен
                Михаил Михов -бизнесмен
                ГЕРБ- Дясноцентристка партия , член на ЕНП.
                Бойко Борисов- премиер избран от партия ГЕРБ.
                РЕЧНИК:
                дясноцентристко управление- управление защитаващо интересите на дребния, средния и едрия бизнес!
                Тоест равносметката е- НАПЪЛНО НОРМАЛНИ КОНТАКТИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ МЕЖДУ БИЗНЕС И ДЯСНОЦЕНТРИСТКА ПАРТИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ БИЗНЕСА!

Наякакъв коментар по същество, или торбата със слуховете я намятат разни лузърчета...
                Ми тогаз Асфалт Паша що е казал на Търмък Паша, сакън да не проверява Сарфош Паша ???
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  само равносметка не искай от гербери
                  И каква точно е равносметката да видим?!
                  Румен Николов- бизнесмен
                  Валентин Златев-бизнесмен
                  Михаил Михов -бизнесмен
                  ГЕРБ- Дясноцентристка партия , член на ЕНП.
                  Бойко Борисов- премиер избран от партия ГЕРБ.
                  РЕЧНИК:
                  дясноцентристко управление- управление защитаващо интересите на дребния, средния и едрия бизнес!
                  Тоест равносметката е- НАПЪЛНО НОРМАЛНИ КОНТАКТИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ МЕЖДУ БИЗНЕС И ДЯСНОЦЕНТРИСТКА ПАРТИЯ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ БИЗНЕСА!

Наякакъв коментар по същество, или торбата със слуховете я намятат разни лузърчета...

Коментар

Да им пусна аз новия химн на ГЕРБ, белким им помогне с мисленето
                    http://www.vbox7.com/play:1c7c9a51&start=4
                    tnm

Коментар

Да направим равносметка. Значи:

...
                      ще е чудо, изобщо, ако гербер ти отговори по какъвто и да е начин на тези снимки

Коментар

• Да направим равносметка. Значи:

tnm

Коментар

А, туй не са ли Асфалт Паша и Сарфош Паша, дето го самоубиха ???
                          неее, привижда ти се, щото си комунист

Коментар

хАХАХАХХАХАХАХАХАХ. Само даренията на 2-ма които познавам надминават 1млн.
                            Ха ха ха, че то по закон дарения от един човек повече от 10 х.лв. не може да се прави, ама да, те законите не важат за ГЕРБ.

Коментар

така, така....първо медиите, после електронните медии, после душите.... а после...
                              Ако преди това не си помислим, че лопатите не са лопати !!!
                              tnm

Коментар

Напротив, точно на това наблягам в писанията си, че лъжете, че нямате нищо общо с комунистите и че водите битка с тях...
                                ето го и Борисов, дето не познавал Мишо бирата, но пък приятелите на нашите приятели са си наши
                                http://www.bivol.bg/borisov-birata-politikat.html

това е страшното, че лъжете като разпрани и само за момент, ако заспи гражданската мисъл, сте създали нова герберска история, която сътворява света през юли 2009, всичко преди това е архиистория, с която вие не сте обвързани

А, туй не са ли Асфалт Паша и Сарфош Паша, дето го самоубиха ???
                                tnm

Коментар

Working...
                                X