If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Код: Очаквай неочакваното! За това как най-неочаквано получихме оферта за изтребители F-16... в Берлин и съвсем очаквано пакет за модернизацията им в Йерусалим четете тук >http://pan.bg/view_article-1-12650-K...hakvanoto.html
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Гарантирано от Герб !!!
...
Бившата кметица герберистка на пловдивския район "Южен”, която преди 3 месеца беше отстранена от поста заради ПТП се връща на работа в Районната администрация.От община Пловдив отказаха коментар за новото назначение с аргумента, че Кацарова е в правото си да се явява на конкурси, а вината й за пътния инцидент не е доказана.http://btvnews.bg/bulgaria/bivshata-...ratsiyata.html А що не е доказана ,то е ясно като бял ден
а бе....има нещо в тез държавни служби, като магнит притеглят - минуси, плюсчета, всичко накуп
Извинявам се от името на колегата Новобранец за грубият език и грубо отношение спрямо гейовете!Бил ядосан за нещо си от деня и ме помоли аз да го извиня пред вас, чувства се виновен и го е срам явно да го направи сам!Моли да му простите!
нормално, след като приоритет на това Правителство е да развива музейното дело, ще направи първия музей в света, в който ще има изложен ядрен реактор...
Бившата кметица герберистка на пловдивския район "Южен”, която преди 3 месеца беше отстранена от поста заради ПТП се връща на работа в Районната администрация.От община Пловдив отказаха коментар за новото назначение с аргумента, че Кацарова е в правото си да се явява на конкурси, а вината й за пътния инцидент не е доказана.http://btvnews.bg/bulgaria/bivshata-...ratsiyata.html А що не е доказана ,то е ясно като бял ден
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Извинявам се от името на колегата Новобранец за грубият език и грубо отношение спрямо гейовете!Бил ядосан за нещо си от деня и ме помоли аз да го извиня пред вас, чувства се виновен и го е срам явно да го направи сам!Моли да му простите!
----
Равнис на ляво, За равностойно или не положение не ми се изпада в обяснение.Въпроса е, че пудела се огъва лесно, или да го обясня така:Искам да ме управлява човек с нормална, а не с мека китка!
Добре, разбрахме те. Изпитваш садо мазо копнежи към лидер със силна ръка. Да те наказва и да те поощрява. И да не му се огъва ръката все едно какво ти прави.
-----------------
Тук в този сайт и основно застъпници на левите идеи, сте били ГОЛЕМИ защитници на правата на хомосексуално ориентираните
Кр. Кънев: Недопустимо
Абсолютно недопустима форма на дискриминация е това към депутатите, вътре в ПП "ГЕРБ" и в обществото. Това каза за БГНЕС председателят на БХК Красимир Кънев по повод на призива на Красимир Велчев кандидат-депутатите на ГЕРБ да попълват декларации за сексуалната си ориентация.
Това е шокиращо искане, което идва не, от когото и да е, а от едно ръководните лица на ГЕРБ и председател на парламентарна група на мнозинството. Освен това тази партия има претенции да е европейска и е в европейската мрежа на известната с демократичността си Европейска народна партия, подчерта Кънев. Недопустимо, неколкократно повтори видният правозащитник.
А ти си много незапознат с действащите закони в България. То ти е простено, то всичките гербери много лесно можете да съдите държавата за дискриминация на основа на неравностойно умствено положение
----
Равнис на ляво, За равностойно или не положение не ми се изпада в обяснение.Въпроса е, че пудела се огъва лесно, или да го обясня така:Искам да ме управлява човек с нормална, а не с мека китка!
-----------------
Тук в този сайт и основно застъпници на левите идеи, сте били ГОЛЕМИ защитници на правата на хомосексуално ориентираните
А ти си много незапознат с действащите закони в България. То ти е простено, то всичките гербери много лесно можете да съдите държавата за дискриминация на основа на неравностойно умствено положение
Коментар