IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Колега,
    Как очакваш ВСС и Главния Пр-р, избрани от Първанов и на Станишко да ги съдят точно тях? А може би си забравил, че предното правителство си прие закон, според който не могат да бъдат съдени.
    На крива ракета все космУса и пречи.
    То ясно, че трябва да се натягаш, ама не прекалявай със свирките, че ще мине време и ще се срамуваш от деца и внуци!

Коментар

• "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Гигов, решението се взе през март и всички го подкрепиха освен БСП. Ти подкрепяш ли го или си от БСП?
        (
        В твойто герберско мозъче дали може да се намери такава мозъчна гънка или проблясък която да възприеме мисълта без да съм от БСП да съм съгласен за Беляне....
        Чакам отговор.....

Коментар

• http://www.frognews.bg/news_47213/Sk...polumakedonska

Коментар

• http://youtu.be/QsE2O0T4ibs
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Дрън дрън! Бойко си сменя решенията по три пъти на ден според настроенията. И кога му остава време да се консултира със специалистите, като постоянно търчи да реже лентички? Понякога и по три лентички на ден.
              Как Бойко взе решението за Белене? През 2011г от телевизията Бойко страстно ни убеждаваше, че без АЕЦ Белене тока "ще скочи 18 пъти". Идиотия разбира се. А тази година февруари г-жа Клинтън му наби обръчите и март месец Бойко, еднолично, сам спря строежа на АЕЦ. Дори нямаше обсъждане в министерския съвет. Беше взето решение без никакво обсъждане. След което и парламента (за парлама) също взе решение без обсъждане. Само се дърлиха час-два. Това обсъждане ли беше? Имаше ли комисия? Експерти викани ли са да си кажат мнението? ДОКЛАДА НА КОНСУЛТАНТА HSBC защо не беше публикуван?
              Американците му скръцнаха със зъби, че ще му извадят кирливите ризи, ако не спре проекта. И толкоз.
              Това е чисто предателство на националните интереси. Само за това заслужава разстрел!
              Гигов, решението се взе през март и всички го подкрепиха освен БСП. Ти подкрепяш ли го или си от БСП?

Коментар

• ....Безкрайна е мутро-милиционерската наглост и безочие .....

..Правата за песента "До последен дъх" през 2009 г. са закупени от ПП ГЕРБ, за да бъде тя използвана в предизборните клипове на партията....
                ....

http://www.youtube.com/watch?v=5PCEwSJ3Saw

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...83%D0%BF%D0%B0
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://youtu.be/B8V0oQay4Nw
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                    Не знам защо все ми буташ за еталон Станишко, че аз никъде нищо добро не съм казал за него или пък изтъкнал.
                    Като е толкова черен Станишев и както и пожарникарската тиква го изкарва, че точно Станишко е обрал бостана, защо до днес Станишев си е на свобода, вместо зад решетките. Не е ли баш работа на Тиквата да подаде сигналите за злоупотреби до прокуратурата и да има присъди. Хем Станишко черен, хем на свобода. Хем Станишко му виновен за всичко на Тиквата, хем никви резултата - ей така, да му потърси реално някаква сметка. Само популизъм и прах в очите на хората. Ма то така са от време оно комунистите - един на друг си не бъркат по дупките, че иначе лошо, стават врагове! Та в заключение Борисов = Станишев = Виденов = ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!!!!
                    Колега,
                    Как очакваш ВСС и Главния Пр-р, избрани от Първанов и на Станишко да ги съдят точно тях? А може би си забравил, че предното правителство си прие закон, според който не могат да бъдат съдени.

Коментар

И кой точно фалира? Или говориш на ангро разпространявайки градските легенди на Корнелия Нинова?
                      При продънен бюджет и наследен дефицит от 550 милиона и растящ, откъде предлагаш да намери Дянков пари и да се разплати веднага.
                      Затова им предложи да изчакат, а ако искат плащане веднага - да намалят по 7% от раздутите договори. Моите съболезнования колега, ако и ти си бил сред тях, на които им е бил прескрипан хобота.
                      А че договорите са били доста раздути се видя от намалените суми по следващите търгове и договори и за спортната зала и за магистралите.....
                      Да бе тези който се закатанчиха и решиха да чакат следващите управляващи и лихви взеха от мой и твой гръб...

Коментар

И на мен ми е любопитно на кой, за да си кривиш така душата.
                        А за икономически грамотните - не съм особено съгласен. Никой не е очаквал премиерът да е най-умния, академик и експерт по всички науки и да измисли всичко. Премиерът е мениджър, а мениджърът трябва да намери хората, които да му свършат работата, да ги подкрепя, контролира и изисква от тях, което прави и ББ. Да не би Станишко да беше много икономически грамотен без един ден трудов стаж, та отричаше кризата до последно и при бюджет на минус 550 милиона през юли 2009 вдигна пенсиите с 900 милиона годишно, а преди това изхарчи ударно 4 милиарда? Това или е неграмотност или е престъпление срещу икономиката.
                        Да не би от много грамотност му спряха еврофондовете?
                        ББ може да е всякакъв, но не се прави на умник и взема решения след като прецени доста мнения, и е доста по-решителен и прагматичен, а и безкомпромисен включително и към своите.
                        Дрън дрън! Бойко си сменя решенията по три пъти на ден според настроенията. И кога му остава време да се консултира със специалистите, като постоянно търчи да реже лентички? Понякога и по три лентички на ден.
                        Как Бойко взе решението за Белене? През 2011г от телевизията Бойко страстно ни убеждаваше, че без АЕЦ Белене тока "ще скочи 18 пъти". Идиотия разбира се. А тази година февруари г-жа Клинтън му наби обръчите и март месец Бойко, еднолично, сам спря строежа на АЕЦ. Дори нямаше обсъждане в министерския съвет. Беше взето решение без никакво обсъждане. След което и парламента (за парлама) също взе решение без обсъждане. Само се дърлиха час-два. Това обсъждане ли беше? Имаше ли комисия? Експерти викани ли са да си кажат мнението? ДОКЛАДА НА КОНСУЛТАНТА HSBC защо не беше публикуван?
                        Американците му скръцнаха със зъби, че ще му извадят кирливите ризи, ако не спре проекта. И толкоз.
                        Това е чисто предателство на националните интереси. Само за това заслужава разстрел!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                          Не знам защо все ми буташ за еталон Станишко, че аз никъде нищо добро не съм казал за него или пък изтъкнал.
                          Като е толкова черен Станишев и както и пожарникарската тиква го изкарва, че точно Станишко е обрал бостана, защо до днес Станишев си е на свобода, вместо зад решетките. Не е ли баш работа на Тиквата да подаде сигналите за злоупотреби до прокуратурата и да има присъди. Хем Станишко черен, хем на свобода. Хем Станишко му виновен за всичко на Тиквата, хем никви резултата - ей така, да му потърси реално някаква сметка. Само популизъм и прах в очите на хората. Ма то така са от време оно комунистите - един на друг си не бъркат по дупките, че иначе лошо, стават врагове! Та в заключение Борисов = Станишев = Виденов = ТОТАЛЕН ПРОВАЛ!!!!
                          Та да си додем на думата
                          http://youtu.be/dYgeyJqKHFE
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            А Дянков ги фалира ..... вместо да ги подкрепи.
                            Що ли си затваряш очите.
                            И кой точно фалира? Или говориш на ангро разпространявайки градските легенди на Корнелия Нинова?
                            При продънен бюджет и наследен дефицит от 550 милиона и растящ, откъде предлагаш да намери Дянков пари и да се разплати веднага.
                            Затова им предложи да изчакат, а ако искат плащане веднага - да намалят по 7% от раздутите договори. Моите съболезнования колега, ако и ти си бил сред тях, на които им е бил прескрипан хобота.
                            А че договорите са били доста раздути се видя от намалените суми по следващите търгове и договори и за спортната зала и за магистралите.....

Коментар

• http://youtu.be/xp3CpQyoPOI
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Ако някой ме пита какви чувства изпитвам преди изборите догодина с лекота бих признал - СТРАХХХХХХХХХъ!!!
                                Много ме е страх да не влязат отново в коалиция разни шарлатани като предишните и да върнат България отново с десетилетие назад. Изпитвам ужас при мисълта, че Бойко няма да управлява. Щото е ясно на всички, че и около Него има шарлатани или такива медузи, че ако не е насреща силният Му авторитет, веднага ще се разпищолят.
                                В този смисъл липса на ГЕРБ и в частност Бойко Борисов, в управлението е опасно и за националната сигурност!
                                Ти още ли не си разбрал, че от другата есен няма да ни управлява ГЕРБ?!?!

ГЕРБ ще са първи на изборите, но няма да имат 50%+ места в Парламента и ще откажат коалиция с ДПС, БСП или Кунева. Последните трима ще направят нова Тройна ламя (разбира се в името на България и стабилността й) и "веселбата" на българския народ ще премине в същинската си част.
                                Last edited by anon6706; 05.09.2012, 23:34.

Коментар

Working...
                                X