IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    А бе знам ва вас хората с по десет ника.Пет от тях пеят за възхвала на ГЕРБ и Борисов,а другите пет плюят по тях,като се представят за най-твърда опозиция.
    Руснаците за такива като теб имат една поговорка . Кога порасна пиленцето и почна да дава акъл на квачката.....
    А американците друга ....ако на 20 не си бунтар/ комунист,анархист/ ,ако на 30 г. не си създал семейство и ако на 40 не си консерватор и пазител на християнските ценности все едно никога не си живял...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      По добре партия слънчоглед в три мандата и по лични интереси , отколкото бетонен милиционерски слънчоглед в един мандат...А това че Борисов е бил член на БКП и недеполитизиран ,Затова че е бил главен секретар и депутат при Царя....Затова че три пъти си сменя мнението за един час е ветропоказател ли....
      А бе знам ва вас хората с по десет ника.Пет от тях пеят за възхвала на ГЕРБ и Борисов,а другите пет плюят по тях,като се представят за най-твърда опозиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Гигов,преди месеци пееше тук,че хората не се хранили с асфалт-визирайки Борисов,а сега роптай към червените,че са оставили такова наследство.

И ти и Монти сте от партия слънчоглед!!!!
        По добре партия слънчоглед в три мандата и по лични интереси , отколкото бетонен милиционерски слънчоглед в един мандат...А това че Борисов е бил член на БКП и недеполитизиран ,Затова че е бил главен секретар и депутат при Царя....Затова че три пъти си сменя мнението за един час е ветропоказател ли....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          свободен човек си ама друг път ... ти си един роб , ниско интелигентен и гласуваш за оня който ти обещае повече .... т.е. нямаш позиция , а чакаш само на голи обещания.. И за пореден път виждам че си пълен идиот с твърдението ,че някой ми плаща за да пиша тука.... Ако беше така щях да имам над 10 000 поста .. тази измислица я роди оня шуменския шапкар и групата клакьори не спирате да я повтаряте ...
          На 100 % съм сигурен , че се платен. пусни една анкета за теб , Стамболов , меиси ,кат и т.н...
          Скоро ще дойде време и такива като теб ще станат персона нон грата в този форум. Сега само ми разнообразявате свободното време на мен и колегите който четат тук...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Аз пък минах през Бяла Слатина и Кнежа за сефте тези дни по Великден. Егати мизерията, егати и пътищата. През Бяла Слатина като минавах по "главния" път, компютъра на няколко пъти отключва сам вратите на колата. Като минавам през дупките си мисли че съм катастрофирал.... И естествено отключва.
            Купи си ВАЗ 2107 и няма да имаш проблеми.

Хвърляй го този дефектен западен автомобил!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Аз пък минах през Бяла Слатина и Кнежа за сефте тези дни по Великден. Егати мизерията, егати и пътищата. През Бяла Слатина като минавах по "главния" път, компютъра на няколко пъти отключва сам вратите на колата. Като минавам през дупките си мисли че съм катастрофирал.... И естествено отключва.
              Гигов,преди месеци пееше тук,че хората не се хранили с асфалт-визирайки Борисов,а сега роптай към червените,че са оставили такова наследство.

И ти и Монти сте от партия слънчоглед!!!!

Коментар

Знаеш ли каква е разликата от мен и теб освен арогантноста и простотията в твое лице. Ами аз съм свободен човек и днес ще гласувам за Кунева ,утре за Доган , след това за Костов или Сидеров ,но го правя като свободен човек и със съответните доводи а не като платена мижитурка в един форум който всички те смятат за шут .....Не можеш да кажеш нищо различно от това че Борисов е БОГ и ЦЕЦО Е НЕГОВИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ....
                свободен човек си ама друг път ... ти си един роб , ниско интелигентен и гласуваш за оня който ти обещае повече .... т.е. нямаш позиция , а чакаш само на голи обещания.. И за пореден път виждам че си пълен .... с твърдението ,че някой ми плаща за да пиша тука.... Ако беше така щях да имам над 10 000 поста .. тази измислица я роди оня шуменския шапкар и групата клакьори не спирате да я повтаряте ...
                Last edited by X_Y; 23.04.2012, 16:58.

Коментар

В Кнежа съм ходил доста пъти. малко земеделско градче ....Хората бедни и отчаяни от кражбата на реколтата от циганите имизерията ...Беше закачка че колкото и да са купили ГЕРБ пак не са им стигнали.....
                  А относно това че управляващите който идват са като предишните...не съм съгласен. По лоши са....
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

селяндурче глупавичко , а защо вашата любима партийка така е залиняла (само 6,02% за кандидата на БСП ) ... много внимателно гледай ..че това ще е резултата и догодина на парламентарните избори.... а купувачите на цигански гласове са всеизвестни - вашите коалиционни партньори с рязаните карабини ...
                    Може и да е толкова на БСП но ако е на ГЕРБ ще се кефя изкрено защото искрено вярвам че натам отива ....
                    Знаеш ли каква е разликата от мен и теб освен арогантноста и простотията в твое лице. Ами аз съм свободен човек и днес ще гласувам за Кунева ,утре за Доган , след това за Костов или Сидеров ,но го правя като свободен човек и със съответните доводи а не като платена мижитурка в един форум който всички те смятат за шут .....Не можеш да кажеш нищо различно от това че Борисов е БОГ и ЦЕЦО Е НЕГОВИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ....
                    Last edited by X_Y; 23.04.2012, 16:38.

Коментар

• Парламентът отказа да дискутира вота на недоверие, Борисов остана да говори в залата
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._na_nedoverie/

http://www.vsekiden.com/115970/boris...ie-se-provali/

Решението беше взето на извънредно заседание днес със 130 гласа "за", 35 "против" и един "въздържал се".

Коментар

Ало с основното образование и нелогичната мисъл.
                        селяндурче глупавичко , а защо вашата любима партийка така е залиняла (само 6,02% за кандидата на БСП ) ... много внимателно гледай ..че това ще е резултата и догодина на парламентарните избори.... а купувачите на цигански гласове са всеизвестни - вашите коалиционни партньори с рязаните карабини ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Ако нема, ше ги нарегистрираме на бърза ръка - те, циганите, са мобилни и евтини.

А на местните ше кажем, че немат право да гласуват поради различни временни проблеми - например, не живеят в селото.

Думокрация в действие!
                          В Кнежа съм ходил доста пъти. малко земеделско градче ....Хората бедни и отчаяни от кражбата на реколтата от циганите имизерията ...Беше закачка че колкото и да са купили ГЕРБ пак не са им стигнали.....
                          А относно това че управляващите който идват са като предишните...не съм съгласен. По лоши са....

Коментар

• Като мислих, мислих и взех да я разбирам политиката. Мога да дам единствено вярното определение за демокрация:

Днес едни, утре други, все едни и същи.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

Що така бе Миме...нямаше ли достатъчно цигани в тези селца и градове.....
                              Ако нема, ше ги нарегистрираме на бърза ръка - те, циганите, са мобилни и евтини.

А на местните ше кажем, че немат право да гласуват поради различни временни проблеми - например, не живеят в селото.

Думокрация в действие!

Коментар

и понеже загуби кметските избори в някакво село и ти реши ,че край Герб загинаха... голямо момче си , а се радваш като 3 годишен хлапак....
                                Ало с основното образование и нелогичната мисъл.

Най богатата партия , вербална подкрепа от всички управленски структури , Цецо и сие демонстрират лично присъствие и агитация и след Великденски платени вечеринки с куБ обещания за просперитет в леФчета и такива резултати.....
                                Що така бе Миме...нямаше ли достатъчно цигани в тези селца и градове.....

Коментар

Working...
                                X