If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Братя Галеви минали границата с 40 000 000 лв. в белия си джип БМВ Х5
Дупнишките силови босове Пламен Галев и Ангел Христов, обявени за общонационално издирване, са минали границата на България в нощта на петък срещу събота с бялото им БМВ Х5. БМВ-то е било натоварено с пачки на обща стойност над 40 милиона лева, довериха от близкото обкръжение на братята. Те са излетели за Африка през съседна Гърция.
Действащият в момента Наказателен кодекс (НК) е от 1968 година и е вече толкова дисбалансиран, че не може никаква обобщена наказателна стратегия и наказателна политика да се изведе от него. Това заяви пред Дарик депутатът от ГЕРБ и член на правната комисия Юлиана Колева. „Можете да си представите при една такава съществена промяна на обществените отношения в сравнение с това, когато той е бил приет, каква работа може да свърши сегашният НК. Но не беше демонстрирана воля при предшестващите мнозинства. Сега ние твърдо сме решили до изборите да създадем възможност да се приеме този кодекс”, коментира Колева.
Тя припомни, че в Министерството на правосъдието има готов проект за нов Наказателен кодекс и още през 2009 година работна група е предложила вариант, който е качен на сайта на Министерството на правосъдието и е подложен на широко обществено обсъждане. „Уведомени са всички неправителствени организации, всички професионални гилдии - съдии, адвокати, прокурори , дознание, МВР. Всички, които имат отношение към тези въпроси, могат да излагат предложения, съображения, критика към кодекса, включително и научни работници, които се занимават с теория на наказателното право или криминалисти. Всички, които имат допирна точка към този проект, могат да изразят своето отношение”, категорична бе Колева. По думите и, това обществено обсъждане би могло да приключи през есента и след това да влезе на обсъждане в парламента, за да може в края на тази година и началото на следващата, парламентът да започне да работи по новия Наказателен кодекс.
Kaкво предлагаш тогава?Да си я караме както досега ли?Държавните чиновници пенсионерите и децата уж ги осигурява държавата.Държавните фирми плащат като попове защото в тях осигуровки не се плащат.Самоосигуряващите се осигуряват на смешни суми а частния бизнес яко лъже и краде.Само малка част са коректни.Не може нотариуси и лекари да ми се осигуряват на ниски суми.Всякакви тарикати да се възползват а хора които се осигуряват върху максимума да не получават нищо.Тарикатите трябва да си получат заслуженото.
Koки айде да не се правиш на дръж ми шапката.Много добре знаеш отношението ми към ГЕРБ и Бащицата.Незнам на коя партия си член или не си но прави впечатление че никога не говориш против комунистите.С твойта глупава агитация няма да спечелиш нищо.Това с мангалите и собствеността го забрави.Там няма да ги лекуват няма социални и енергийни помощи.За българските тарикати е собствеността.Щото не само мангали не си плащат.Или държавата разрешава здравното осигуряване да е по личен избор или всички си плащат а който не иска не получава здравеопазване.И аз искам да не плащам но плащам.И от мен да знаеш че между циганин и комунист няма никаква разлика.За 50 години комунизъм ти твоите комунистически приятели направихте 90% от българите цигани.
Наборе едва ли някой тук повече от мен е изказвал негативни мнения за комунягите и техните им сателити.Следствие на което просто не е коректно да ми пишеш ,че видите ли никога не съм говорила за тях.В момента поредният им сателит ни управлява следователно ако има за какво ,а то е ежедневно ги критикувам.Когато другият сателит на БКП -БСП в едно с дпс и дедо бяха на власт за тях също съм писала, но не в тоя форум а в датата Относно 50 те години не са толкова ,а са 68 .г. защото към днешна дата продължават пребоядисани комуняги да ни управляват.И излиза ,,че 90% пак вашите хора направиха българите цигани
пп Относно циганите и здравната система казала съм си ясно мнението по -долу.
и пак ще го повторя
Наивник ти е написал ,бай мангал електората на милиционерите нивгиш няма собственост с НА и посмъртно не можеш да го накараш да си плати здр.осигуровки.До такава степен се е изтарикатил,че като му стане нещо и вика Бърза помощ и те го вкарват за лечение ,което ние плащаме/Инфото е от човек който работи там/И като за финада ,на тая здравна министърка която е юристка не и ли е светнало ,че с това предложение се ограничава правото на собственост. Ако същото не падне в КС, ще стане скандал на ниво ЕС.И е крайно време е да се разбере от такива като теб , че докато не се промени сегашната здравна система, нещата няма да се оправят. Хората просто нямат мотивация да се осигуряват и си има причина. На практика НЗОК не осигурява никакво лечение, винаги трябва да се доплаща и то много. Ако ще е така, по-добре да я няма /здравната каса/ и да се знае, че се плаща и всеки да се спасява сам.
Koки айде да не се правиш на дръж ми шапката.Много добре знаеш отношението ми към ГЕРБ и Бащицата.Незнам на коя партия си член или не си но прави впечатление че никога не говориш против комунистите.С твойта глупава агитация няма да спечелиш нищо.Това с мангалите и собствеността го забрави.Там няма да ги лекуват няма социални и енергийни помощи.За българските тарикати е собствеността.Щото не само мангали не си плащат.Или държавата разрешава здравното осигуряване да е по личен избор или всички си плащат а който не иска не получава здравеопазване.И аз искам да не плащам но плащам.И от мен да знаеш че между циганин и комунист няма никаква разлика.За 50 години комунизъм ти твоите комунистически приятели направихте 90% от българите цигани.
Здравейте дрогари - какво стана с вашите хора галеви - май се разбягаха нещо, а - изпуснахте властта и вижте какво стана - мухахахахахаах уж бойко беше ваш човек пък що така
коки-Като пояснение оказа се ,че бизнесмените Пламен Галев и Ангел Христов са в Африка, Те са напуснали страната законно, тъй като е нямало забрана да пътуват в чужбина. От днес обявяват Галеви за общодържавно издирване
Днес Цвък призова Галеви да се предадът . Пак днес в Twitter му отговориха Цветанов, гледай си работата. Няма да се предадем. Венсеремос!".
Веднага посланието беше публикувано във Facebook и започна неговото разпространение чрез потребителите там. Интерес буди и фактът, че регистрацията на Пламен Галев в Twitter е с никнейм на абревиатурата на Министерство на вътрешните работи - @mvrbg.http://society.actualno.com/news_385996.html
коки
Поредното безумие на управляващите което ни гласят .Мярката има за цел да намали броя на хората без здравни вноски у нас
Ако човек няма изрядни здравни вноски, губи право да си продава апартамента или колата. Това гласят промени в Данъчно-осигурителния кодекс, които прие Правителството. За да станат факт обаче, трябва да се гласуват и от Парламента. http://offnews.offroad-bulgaria.com/...zdravni-vnoski
Toва е добре.Остава да прибавим и да не получават социални и енергийни помощи.И да не ги лекува никой.Не може да имаш пари за Булсаткоми пиене и цигари телефони и тонколони а за здраве не.А ти като си се загрижила за такива плащай им осигуровките.Не разбрахте ли това партийците че само се потите в този форум.Ти лично никога няма да убедиш дори и един човек да стане комунист.
Наборе пак си объркал влака нещо.За сметка на бащицата ви аз никога не съм била член нито на БКП нито и на който и друг техен сателит.Следствие на което с изказването си нямам намерение да агитирам когото и било за нещо.И въобще това предложение не е добре,защото както и Наивник ти е написал ,бай мангал електората на милиционерите нивгиш няма собственост с НА и посмъртно не можеш да го накараш да си плати здр.осигуровки.До такава степен се е изтарикатил,че като му стане нещо и вика Бърза помощ и те го вкарват за лечение ,което ние плащаме/Инфото е от човек който работи там/.И като за финада ,на тая здравна министърка която е юристка не и ли е светнало ,че с това предложение се ограничава правото на собственост. Ако същото не падне в КС, ще стане скандал на ниво ЕС.И е крайно време е да се разбере от такива като теб , че докато не се промени сегашната здравна система, нещата няма да се оправят. Хората просто нямат мотивация да се осигуряват и си има причина. На практика НЗОК не осигурява никакво лечение, винаги трябва да се доплаща и то много. Ако ще е така, по-добре да я няма /здравната каса/ и да се знае, че се плаща и всеки да се спасява сам.
Toва е добре.Остава да прибавим и да не получават социални и енергийни помощи.И да не ги лекува никой.Не може да имаш пари за Булсаткоми пиене и цигари телефони и тонколони а за здраве не.А ти като си се загрижила за такива плащай им осигуровките.
Този закон нали се сещаш, че не е за манго Той коли и къщи няма
Toва е добре.Остава да прибавим и да не получават социални и енергийни помощи.И да не ги лекува никой.Не може да имаш пари за Булсаткоми пиене и цигари телефони и тонколони а за здраве не.А ти като си се загрижила за такива плащай им осигуровките.Не разбрахте ли това партийците че само се потите в този форум.Ти лично никога няма да убедиш дори и един човек да стане комунист.
Поредното безумие на управляващите което ни гласят .Мярката има за цел да намали броя на хората без здравни вноски у нас Ако човек няма изрядни здравни вноски, губи право да си продава апартамента или колата. Това гласят промени в Данъчно-осигурителния кодекс, които прие Правителството. За да станат факт обаче, трябва да се гласуват и от Парламента. http://offnews.offroad-bulgaria.com/...zdravni-vnoski
Поредното безумие на управляващите което ни гласят .Мярката има за цел да намали броя на хората без здравни вноски у нас Ако човек няма изрядни здравни вноски, губи право да си продава апартамента или колата. Това гласят промени в Данъчно-осигурителния кодекс, които прие Правителството. За да станат факт обаче, трябва да се гласуват и от Парламента. http://offnews.offroad-bulgaria.com/...zdravni-vnoski
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар