IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Моме! . И знаеш ли колко много са се опитвали срещу мен? И не са успели. Ама ти всъщност ще си се изнесла от този форум.
    Първоначално изпратено от монти
    Виж какво мойто момче....отивай в местният клуб и се оплачи на координатора ,че не ти стоим мирно
    ей тука само юнаци . смели , корави и много страшни. само така юначета .

Коментар

• Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнение
      тебе като те гледам първо си много невъзпитан , което те прави безинтересен за разговор , второ от 200 кладенеца вода ще извадиш за "докажеш" колко са лоши едните и колко добри са другите , само че истината е някъде по средата - нито едните са ного лоши , нито другите са много добри.
      а аз като пусна в гугъл срещу думата магаре излизаш само ти . И какво да направя - да приема ,че това е истина ли . Човек когато приема само своята истина за меродавна е скучен и ретрограден. Гигов останал си някъде в средните векове братче.
      Моме! Аз в тази тема коментирам ПОЛИТИКА, а всички герберчета коментирате МЕН!
      Щото не можете да защитите ПОЛИТИКАТА на вожда си, който сутрин твърди едно, на обяд-друго, а вечер обяснява по всички телевизии, че е неправилно разбран. За това вашата цел е да дискредитирате противниците. И знаеш ли колко много са се опитвали срещу мен? И не са успели. Точно по тази причина, че ГЕРБ няма политика. Има спонтанни популистки решения на лидера, защото ГЕРБ не е партия. Тя е клика, обединена около една личност. И целта на кликата е да упражнява властта в своя полза.
      Може да бъдеш сигурна, че ГЕРБ ще последва съдбата на НДСВ. Въпреки магическото умение на Бойко да манипулира.
      Ама ти всъщност ще си се изнесла от този форум.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Монти неща които не разбираш , а си прочел нечие вестникарско мнение е най - добре да не дискутираш защото се излагаш.
        Управлението на държавата не е бизнес начинание за да говорим за "изкарване" на някакви пари.И много просташко звучи ,че ако някой управлявайки държавата е "изкарал" нещо има право да си го харчи както си иска .

Първо това не са "изкарани" пари , а генерирани от всички граждани и платени като данъци , такси , акцизи и т.н., второ както може би си чувал всяка година Народното събрание гласува и приема Бюджет за следващата година където всички приходи и разходи са описани , колко да се изхарчи на база на планираните приходи.
        Така че ако искаш разговор на тема публични финанси и държавно управление е хубаво да се пообразоваш малко . Тези общи и некомпетентни "лафове" които ползваш може и да се харесват в някоя квартална кръчма , но във форум като този са смешни...

Виж какво мойто момче....
        Когато отидеш на гости някъде ,първо се ослушай ,после поогледай малко , след това задай няколко въпроса за интересите на намиращите се и после можеш да даваш акъл ако някой ти се върже да те сметне за полезен ...
        За мен си един спамаджия и моля ти се ако имаш ка кажеш нещо съществено за икономиката ,борсата кажи ....иначе отивай в местният клуб и се оплачи на координатора ,че не ти стоим мирно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Я имаме си ново борисоФче......
          Ако някой изкара 8 милиарда има право да изхарчи 4 за каквото си иска...
          Ако някой за три години не изкара нищо а изхарчи 4 събрани от предшественика си ,който обвинява за всички нещастия , се нарича . ...
          А сега де ...?
          Монти неща които не разбираш , а си прочел нечие вестникарско мнение е най - добре да не дискутираш защото се излагаш.
          Управлението на държавата не е бизнес начинание за да говорим за "изкарване" на някакви пари.И много просташко звучи ,че ако някой управлявайки държавата е "изкарал" нещо има право да си го харчи както си иска .

Първо това не са "изкарани" пари , а генерирани от всички граждани и платени като данъци , такси , акцизи и т.н., второ както може би си чувал всяка година Народното събрание гласува и приема Бюджет за следващата година където всички приходи и разходи са описани , колко да се изхарчи на база на планираните приходи.
          Така че ако искаш разговор на тема публични финанси и държавно управление е хубаво да се пообразоваш малко . Тези общи и некомпетентни "лафове" които ползваш може и да се харесват в някоя квартална кръчма , но във форум като този са смешни...

Коментар

Станишев и популизъм...
            Ти како Гинке нещо си се объркала.

Я пусни думата "популизъм" в гугъла.... Излизат резултати САМО за Бойко.

тебе като те гледам първо си много невъзпитан , което те прави безинтересен за разговор , второ от 200 кладенеца вода ще извадиш за да "докажеш" колко са лоши едните и колко добри са другите , само че истината е някъде по средата - нито едните са много лоши , нито другите са много добри.
            а аз като пусна в гугъл срещу думата магаре излизаш само ти . И какво да направя - да приема ,че това е истина ли . Човек когато приема само своята истина за меродавна е скучен и ретрограден. Гигов останал си някъде в средните векове братче.
            Last edited by dimka_1981; 25.05.2012, 19:05.

Коментар

фискалния резерв беше 12 млрд , като в края на 2008 г. добрия чичко станишев с подкрепата на другите двама добри чичковци го редуцира на 8 млрд лева . така че защо се сърдиш ,че Борисов го направи същото при това забележи гигов едните го правят в условията на разстеж , а Борисов в условията на стагнация.
              относно изплащане предсрочно на част от външния дълг не е героизъм на добрия чичко станишев , а на може би единствения разумен човек Орешарски .
              Относно увеличение на вътрешен и външен дълг - това са пак празнословия от добрия чичко станишев - посочи ми източника ти на това твърдение , за двата милиарда увеличение на дълга слушам само станишев , ти и коки да го твърдите и никой друг.
              за белене не ми се говори , излишно е .Като намалиш вътрешното си напрежение и прогледнеш отвъд популизма на чичко станишев може и да го разгледаме този въпрос, иначе е безсмислено.
              Я имаме си ново борисоФче......
              Ако някой изкара 8 милиарда има право да изхарчи 4 за каквото си иска...
              Ако някой за три години не изкара нищо а изхарчи 4 събрани от предшественика си ,който обвинява за всички нещастия , се нарича . ...
              А сега де ...?

Коментар

Станишев и популизъм...

1 Връщането на бонусите не е популизъм, отсече Борисов
                2 Би било популизъм администрацията да връща бонуси, смята премиерът

Я да чуя кое е вярното? Едно или две?
                И двете са верни !!!
                Защото ги казва този който е на власт.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Mного пъти съм казвал че след Пловдив магистрала не е необходима за Бургас.Две ленти в посока са достатъчни.Пътища трябва да се строят в Северна България.Магистрала София В.Търново и Шумен Варна както и Русе Свиленград.Две ленти в посока между Търново и Шумен и Русе Шумен.Както и Каварна Китен.Пътища не се строят за да ходят софиянци на море.Или ако имат такъв мерак общината да им строи ако искат космодруми.Румъния вкарва толкова пари у нас а имаме 1,5 моста.Резил.

Коментар

Ама то ако не беше ГЕРБ, изобщо нямаше да се строи....

Интересно защо никой не се сеща как Станишев развали договора за строежа на магистралата от португалците. Забравихте, че царят сключи един изключително неизгоден договор с португалски консорциум. Да не мислите че на БСП е било леко да го разтрогне, като с НДСВ бяха в коалиция?

Всъщност по време на управлението на Станишев е построена и пусната в експлоатация отсечка от АМ "Хемус" между Шумен и Нови пазар, отсечката от АМ "Тракия" между Бургас и Карнобат, и отсечката от Плодовитово до Стара Загора. Като строежите по тези отсечки започнаха по времето на царя.
                    Ама не! То само при Бойко се строи....
                    Гигов, мен не ме интересува кой, какво и кога е правил.
                    Мен ме интересува догодина като си пална колата в София и след 3 часа да съм в Бургас. като пътуването ще ми бъде и многократно по-безопасно.
                    Та затова ти казвам - щом ГЕРБ си го имат като приоритет строежа на пътища, аз съм ЗА тях. Като ги построят, после да идват червени, Меглени, турци... който ще и да раздават пари на клапак.
                    Last edited by anon6706; 25.05.2012, 16:32.

Коментар

фискалния резерв беше 12 млрд , като в края на 2008 г. добрия чичко станишев с подкрепата на другите двама добри чичковци го редуцира на 8 млрд лева . така че защо се сърдиш ,че Борисов го направи същото при това забележи гигов едните го правят в условията на разстеж , а Борисов в условията на стагнация.
                      относно изплащане предсрочно на част от външния дълг не е героизъм на добрия чичко станишев , а на може би единствения разумен човек Орешарски .
                      Относно увеличение на вътрешен и външен дълг - това са пак празнословия от добрия чичко станишев - посочи ми източника ти на това твърдение , за двата милиарда увеличение на дълга слушам само станишев , ти и коки да го твърдите и никой друг.
                      за белене не ми се говори , излишно е .Като намалиш вътрешното си напрежение и прогледнеш отвъд популизма на чичко станишев може и да го разгледаме този въпрос, иначе е безсмислено.
                      Станишев и популизъм...

1 Връщането на бонусите не е популизъм, отсече Борисов
                      2 Би било популизъм администрацията да връща бонуси, смята премиерът

Я да чуя кое е вярното? Едно или две?

Коментар

Фактите са че Станишев прекрати договора, че при него са пуснати в експлоатация трите отсечки,които посочих, че се ремонтираха в пъти повече пътища, че се отремонтираха безброй училища, че се изплати предсрочно голяма част от външния дълг, че фискалният резерв от 4 милиарда стана осем милиарда! Това са фактите.
                        А другите факти са, че пожарникаря стопи резерва, увеличи вътрешния и външния дълг, заряза повече от милиард инвестиция в Белене, че три години само рита топка и се хвали.

Коментар

добрия чичко станишев как развалил договора

което показва не как добрия чичко станишев е развалил договора , а как до последно са искали да се случи , въпреки скандала , въпреки очавадната невъзможност португалците да финансират строежа и в резултат на този грандиозен опит за грабеж ( нямам друго обяснение ) България загуби повече от 3 г. за да направи това което прави сега бълг.правителство .И забележи гигов многознайков това са годините на трупане на резерви ( тупане в гърдите ) , т.е. безобразието е двойно . Така че др.Гигов хубаво е преди да празнословиш е да прочетеш фактите.
                          Фактите са че Станишев прекрати договора, че при него са пуснати в експлоатация трите отсечки,които посочих, че се ремонтираха в пъти повече пътища, че се отремонтираха безброй училища, че се изплати предсрочно голяма част от външния дълг, че фискалният резерв от 4 милиарда стана осем милиарда! Това са фактите.
                          А другите факти са, че пожарникаря стопи резерва, увеличи вътрешния и външния дълг, заряза повече от милиард инвестиция в Белене, че три години само рита топка и се хвали.

Коментар

Правилно го разбираш. С тези, които гласуват за мутри като сикаджията така се държа. Докарват на власт престъпник като Бойко, отявлен крадец като Цецо и искат да ги уважаваш на това отгоре!

Ти за какво обичаш лъжеца Бойко? Дето преди година вдъхновено обясняваше как не можем без АЕЦ "Белене", как токът щял да стане 18 пъти по-скъп, как фатално ще е да спрем строежа. А преди два месеца без да се съобрази със доклада на консултанта спря строежа! Само заради това престъпление мястото на пожарникаря е в затвора!
                            ти как разбра гигов за кого съм гласувала.И ще те помоля да се държиш малко по възпитано.Виждам че в този форум е пълно с многознайковци с приповдигнато либидо , но както сам посочи от твята икона , желателно е да се държим възпитано , културно и цивилизовано .Просташкия тон демонстрира само колко жалко и травмирано човече стои пред клавиатурата , нищо повече.

Коментар

• Кабинетът възлага на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на Министерство на финансите да проучат други възможни форми за изграждане на участъка от Стара Загора до Карнобат.

През 2008 г. са обявени тръжни процедури за доизграждане на автомагистралата, които обаче са спрени след писмо от Генералната дирекция „Вътрешен пазар и услуги“ на Европейската комисия.
                              защо ли така са направили тези лоши хора Гигов , че съм позабравила

Коментар

етична ,възпитана , не обижда , интелигентна и образована...

Не разбирам ти какво правиш там обаче и защо поне малко не си се поучил от нея.След като си неин последовател би трябвало да си поне мъничко като нея.От простаци тази държава няма нужда

Това като обида към мене ли да го разбирам.
                                Правилно го разбираш. С тези, които гласуват за мутри като сикаджията така се държа. Докарват на власт престъпник като Бойко, отявлен крадец като Цецо и искат да ги уважаваш на това отгоре!

Ти за какво обичаш лъжеца Бойко? Дето преди година вдъхновено обясняваше как не можем без АЕЦ "Белене", как токът щял да стане 18 пъти по-скъп, как фатално ще е да спрем строежа. А преди два месеца без да се съобрази със доклада на консултанта спря строежа! Само заради това престъпление мястото на пожарникаря е в затвора!

Коментар

Working...
                                X