IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПОЗДРАВИ НА ЛЪЖЛИВАТА КОМУНИСТКА маце мейси

Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Хайде пак аферата. Ако това са ти надеждните източници, то ние във форума не сме будали. От 2 години ти обяснявам, че аферата е най-пропадналия и лъжрив сайт в нета, но ти едно си знаеш....

И какво те смущава че шефа на ЦРУ е бил по работа 3 дни в София? Очевидно е, че нашите евроатлантически партньори имат доверие на правителството. На кого да имат доверие, на теб ли, която постоянно пееш дитирамби на Путин и Трактора, защитаваш корумпираните магистрати и водиш борба срещу американския империализъм? Ех, маце мейси

Коментар

• То си бе ясно още тогава ,че бащицата искаше да си направи PR на гърба на шефа на CIA като каза ,че същият три дни му е бил личен гост, развеждал го из София, ходил по ресторанти и по кафета с него .И добре ,че има будни българи които са направили запитване до америш посолството и от там са опровергали изказването на премиерът ни
      http://afera.bg/mishena/26464.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Джоро,

Аз не мога да разбера що са ти данни за предишните. Ако някой примерно пусне данни за изпълнение на обещанията на предишните и излезе, че те също са МАСКАРИ, това ще го направи ли бащицата по малко МАСКАРА ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          ГЕРБ почти нямат изпълнени обещания за 3 години власт

kat123, позагледах се в синьото ти заглавие и се позачетох. Мдаа..., е има и някои поизпълнени нещица де. Да не забравяме, че има и още една година да понавакса неизпълнените.
          kat123, много ще съм Ви благодарен, ако предоставите по същият начин информация "изпълнено-неизпълнено" от обещанията на бившите ни Станишевско и Царско управление /ако не Ви е проблем, но явно разполагате с такава база данни/, за да можем да си направим някаква реална съпоставка, кой какво изпълнил /едните за по пълен мандат, а другият за 3/4 от същия/. Благодаря Ви предварително за положения труд...
          Материалът е на 168 часа, така, че можете да се обърнете към тях, да Ви предоставят информацията, която Ви интересува за предишните две, три и повече Правителства какво са обещали и какво са изпълнили. А ето тук http://politikat.net/%D0%9D%D0%B0%D1...B0%D0%BB%D0%BE можете лично да участвате и да следите какво е обещал Бойко Борисов и какво е изпълнил в "Бойкометър". Сайтът е създаден по модела на “Обамаметър". Самият пресцентър на ПП ГЕРБ се интересува от този сайт:

Писмото на пресцентъра на ГЕРБ в автентичния му вид:

“Уважаеми г-н Генов,

Във връзка с администрирания от Вас портал „politikat.net”, съдържащ твърдения за дадени „обещания” от министър-председателя Бойко Борисов, както и статистика за тяхното изпълнение, Ви молим да ни отговорите на няколко уточняващи въпроса.

На какъв принцип са подбрани изказванията на Бойко Борисов /освен ако нямате претенции, че сте обхванали 100% от публичните му изявления/?

По какви критерии определени части от изказванията на Бойко Борисов са квалифицирани като „обещания”?

Какви количествени и качествени измерители са използвани, за да бъде оценена обективно степента на изпълнение на „обещанията”?

От какви източници и по какъв ред е събрана информацията, обобщаваща степента на изпълнение на „обещанията”?

Колко често се актуализира статистиката по отношение на „обещанията”, които са със статут „в изпълнение”, така че да се осигури своевременно подаване на коректни данни към потребителите?

Имате ли претенции публикуваните данни да са с представително значение?

Севделина Арнаудова,
          Ръководител Пресцентър ПП ГЕРБ”

http://pressclub.bg/society/20120706/news-108001

Коментар

• От уикипедията, за който не знае:

"В политическия живот на страната също се среща често използване на ad hominem в различните му разновидности. Типичен пример е случилото се през юли 2011 с полицай Констатин Иванов, напуснал системата на МВР след разкритията, които прави за неправомерни списъци на коли, които не бива да се спират от КАТ за проверки [1]. След предаване по бТВ полицаят е принуден да напусне, а неговият началник публично го критикува и изкарва пред медиите информация от служебното му досие [2]. Тези аргументи "ад хоминем" не правят твърденията на полицая по-малко верни, но създават неблагоприятна представа за източника на информацията, т.е. опитват се да повлияят на общественото мнение и да го настроят срещу самия полицай, а оттам - и срещу изнесените от него данни за неправомерна протекция от страна на МВР за дадени фирми и лица."
            tnm

Коментар

• ГЕРБ почти нямат изпълнени обещания за 3 години власт

kat123, позагледах се в синьото ти заглавие и се позачетох. Мдаа..., е има и някои поизпълнени нещица де. Да не забравяме, че има и още една година да понавакса неизпълнените.
              kat123, много ще съм Ви благодарен, ако предоставите по същият начин информация "изпълнено-неизпълнено" от обещанията на бившите ни Станишевско и Царско управление /ако не Ви е проблем, но явно разполагате с такава база данни/, за да можем да си направим някаква реална съпоставка, кой какво изпълнил /едните за по пълен мандат, а другият за 3/4 от същия/. Благодаря Ви предварително за положения труд...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Симеон Дянков : Социалистите като цялоса зле с цифрите
                http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...zle_s_cifrite/
                За социалистите не знам, и не ме интересува, но за чиновника от Световната банка със сигурност знам, че от финанси, нищо не разбира!!!! Три години, лъже и маже, и си избива комплексите на гърба на българския народ. Но за капацитета на вожда си, той е супер! Двамата са си лика прилика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Внимание TzvTzv вече е “United States – Secret Service” Символите на чуждо разузнаване върху ръкавелите на български министър на вътрешните работи.Ей това не мога да го проумея .За мен не е нормално, но за TzvTzv явно е.
                  Мантилитет на дребен хитрец, артелчик......
                  И шамар на аванта...може..!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Какво да ти кажа - безочието на тоя урод е нечувано !!! Не знам колко пъти вече съм си решавал за себе си, че Тиквата и Маймуната са стигнали безусловното дъно на позорът и излагацията, но те винаги успяват да ме изненадат с нови "постижения" !!!
                    Едно време за лека нощ деца имаше филмче за Чоко и Боко
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Какво да ти кажа - безочието на тоя урод е нечувано !!! Не знам колко пъти вече съм си решавал за себе си, че Тиквата и Маймуната са стигнали безусловното дъно на позорът и излагацията, но те винаги успяват да ме изненадат с нови "постижения" !!!
                      Чакам ги Цецо и боко скоро на покрива на министерски съвет нахлупили алуминиеви шапки да провеждат конферентна връзка с Алфа Кентавър за напътствия как да завоюват земята.

Коментар

Внимание TzvTzv вече е “United States – Secret Service” Символите на чуждо разузнаване върху ръкавелите на български министър на вътрешните работи.Ей това не мога да го проумея .За мен не е нормално, но за TzvTzv явно е.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Бля бля бля...
                          А ве омръзна ми да отворя темата и да ви видя поредните безсмислени брътвежи! Явно всекидневното ти кряскане по форумите няма ефект!
                          Събирай съмишленици, подготвяй доктрина, обявявай дата и час, излизай на площада в Русе и действай!
                          Когато днес правиш това, което си правил/а вчера, утре ще си там където си и днес...
                          Last edited by kev; 09.07.2012, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                            За кои хора в залата говориш, които били зле? В залата са членовете на Младежкото ГЕРБ, това са хората които се учат за да могат след някоя и друга година да помагат в управлението на народа. Не е лека работата, но за разлика от тук плюещите и критикуващите, ето че има и трудолюбиви хора, хора отговорни, които са готови да се учат за да помагат в управлението на народа.
                            .......а дали "народът" иска тая престъпна сган да го управлява?

Аз не мога да приема, че нормален човек - човек, който има чест, достойнство, патриотизъм - поне в някакви умерени количества, би се продал на проциганската ГРОБ !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Внимание TzvTzv вече е “United States – Secret Service” Символите на чуждо разузнаване върху ръкавелите на български министър на вътрешните работи.Ей това не мога да го проумея .За мен не е нормално, но за TzvTzv явно е.
                              Last edited by коки; 09.07.2012, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                                Европейски експерти ще проверяват пет знакови дела у нас
                                Авторитетни юристи от Европа ще преценяват защо знаковите дела в България са приключили със скандална загуба за прокуратурата или се движат извънредно бавно в съда

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4964371

Петима евроексперти - действащи магистрати, от следващата седмица ще проверяват защо пет знакови дела в България са приключили със загуба за прокуратурата или се движат в много бавни срокове, съобщи пред журналисти министърът на правосъдието Диана Ковачева.

Делата, които ще бъдат наблюдавани, са свързани с Пламен Галев и Ангел Христов (братя Галеви), с Марио Николов, с бившия изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" Асен Друмев, с братя Маринови (Маргините) и делата, в които за злоупотреби е подсъдим бившия изпълнителен директор на "Софийски имоти" Тошко Добрев.

Тези дела са част от списъка, който и Еврокомисията наблюдава и отправя критики в докладите си.
                                Делата са интересно подбрани от ЕК ! Всичките те са политически поръчкови, базирани на несериозни изопачено представени пред обществото факти и от там за какви улики може да става дума?Ясно е ,че лиспват .Но Цвък предварително обявява многократно виновността на съответните лица - сега ще проверяват защо няма осъждане. А трябва да се преценява,че ако няма осъждане - няма вина. Най-вероятно на милиционерите от ГЕРБ ще им бъдат натрити мутрите! А това по -долу което е визирано в линка ти ,доказва още един път ,че правистите начело с Фидоската са въздух под налягане .

Друга група европейски специалисти ще работи по текстовете за промени на Наказателния кодекс.
                                Чакам с нетърпение докладът от ЕК,който ще е доста критичен .
                                Last edited by коки; 09.07.2012, 19:25.

Коментар

Working...
                                X