IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
    Крайно време е държавата да спре да се меси във всичко и по-малко да разпределя, да се ограничи социалистическия егалитарен източващ хъс на матряла.
    За това ли става въпрос другарю?
    Полицията ще следи търговете за дървесина

Криминалната полиция ще проверява търговете с дървен материал и участниците в тях, съобщи в четвъртък премиерът Бойко Борисов. "Разпоредил съм на министър Цветанов чрез Криминална полиция да проверява всички търгове и фирмите-участници в тях, като се следи какви са доставните цени и по какъв начин купуват дървения материал", каза той, цитиран от БТА.
    И аз бих желал на търговците да не се гледа като на "криминални" типове, ама настоящото комунистическо (няма нищо общо със социалистическото правителство на Станишев) гледа на свободната търговия като на "криминално", тоест престъпно занятие. И Пожарникаря праща Криминалната полиция да контролира чисто търговски търгове!

Да живее ДЯСНОТО правителство на Тиквата!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ехеееееееееееее, на юг , югоизток имат 3 милиарден пазар!!!
      ИмаШЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Ами Китай само чакат ресурси.Скоро четох,че Китай можели да поемат целият нефт на Иран....Сигурно въпрос на време е да си спретнат газопроводи с Русия.Пари не им липсват.

Интересно ми е Европа при една студена зима какво ще прави без газ...особено като махат и ядрените реактори
        Китай е с едни от най-големите залежи на шистов газ в света - няма да се навие да купува скъпо и прескъпо руски газ. Цяла европа има терминали за втечнен газ. САЩ имат огромно свръхпредлагане на газ.

Силата на Газпром е история. И Газпром го знае. И русия го знае и ЕС го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          И какво ще го правят този газ като го врътнат за европа.
          Ами Китай само чакат ресурси.Скоро четох,че Китай можели да поемат целият нефт на Иран....Сигурно въпрос на време е да си спретнат газопроводи с Русия.Пари не им липсват.

Интересно ми е Европа при една студена зима какво ще прави без газ...особено като махат и ядрените реактори

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Ехеееееееееееее, на юг , югоизток имат 3 милиарден пазар!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
              Българското правителство в лицето на премиера Бойко Борисов приветства инициативата на еврокомисията. Министър-председателят заяви, че България ще настоява в преговорите с Русия по новите договори за доставка на природен газ сроковете да са по-кратки от подписваните досега за 20-30 години.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart

То хубаво смята ББ ,ама като врътнат кранчето рашъните зимата,ще ходи да се моли на Меркел за газ.

иНАЧЕ СМЕ ОТВОРЕНИ ДЕ

Коментар

• Българското правителство в лицето на премиера Бойко Борисов приветства инициативата на еврокомисията. Министър-председателят заяви, че България ще настоява в преговорите с Русия по новите договори за доставка на природен газ сроковете да са по-кратки от подписваните досега за 20-30 години.

http://www.capital.bg/politika_i_iko...p=1#storystart

То хубаво смята ББ ,ама като врътнат кранчето рашъните зимата,ще ходи да се моли на Меркел за газ.

иНАЧЕ СМЕ ОТВОРЕНИ ДЕ

Коментар

Хахахахаххахахаххах Видя ли преди разклона за стария град отдясно на баира какво чудо е?!?! Представи си да си купиш там ВИ и да спускаш до плажа, след това да катериш до жилището по баира!!!
                  Я па като по прост се паркирах директно на плажа. Супер хотелче

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Нищо не мога да ти кажа повече Отиди на място и разгледай Между другото на Созопол ми направи впечатление, че за застроили и другата скала. Где ще ходят на плаж тези ора - идея нямам
                    Хахахахаххахахаххах Видя ли преди разклона за стария град отдясно на баира какво чудо е?!?! Представи си да си купиш там ВИ и да спускаш до плажа, след това да катериш до жилището по баира!!!

Коментар

Кое не ти харесва в ГЕРБ?
                      Нищо не ми харесва....
                      Нито големината на заплатата ,нито цената на тока ,парното ,водата ,бензина и храните ...
                      Даже почивам по Северното Черноморие....
                      А някой който плаче че държавата е в криза и защищава бедността като начин на управление да изхарчи три бона за една вечеря ....е гадно.
                      Особенно като се дават помощи на 400 К българи като боб и леща и макарони..

Коментар

Стига си се чудил и смял, а кажи още нещо за Аспарухово, че само ми пусна муата!
                        Чудя се в коя тема да те издиря!
                        Нищо не мога да ти кажа повече Отиди на място и разгледай Между другото на Созопол ми направи впечатление, че за застроили и другата скала. Где ще ходят на плаж тези ора - идея нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                          Ну - и паметь у тебя! ...Пиюш' йод, а я водку !
                          За тези, които мислят Спарт за руски фен.

4 основни фала тук в руския език.

За мен Спарт е некакво турско мекере, но не е и малко близо до руски фен.
                          Last edited by vmankov; 09.09.2012, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

винаги съм се чудил какво може да накара едно човешсо същество да се държи като зомби....
                            Три отговора..
                            Кокал ..
                            Морков ..
                            Тояга...
                            Кое не ти харесва в ГЕРБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Ти съвсем изперка бре
                              Стига си се чудил и смял, а кажи още нещо за Аспарухово, че само ми пусна муата!
                              Чудя се в коя тема да те издиря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Werter Разгледай мнение
                                Крайно време е държавата да спре да се меси във всичко и по-малко да разпределя, да се ограничи социалистическия егалитарен източващ хъс на матряла.
                                Ами крайно време е ГЕРБ да съобщи тези си намерения ясно и точно на материала. Така че да го разберат и глухите

Коментар

Working...
                                X