If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Г-н Каролев, относно спора ви с Христо Стоичков има една приказка:
"Не спори с простак, ще те смъкне на своето ниво и ще те бие с опит"
А относно участието Ви в този форум под собственото ви име-не ви съветвам. Тук има доста простаци. И то с опит. Ще Ви смъкнат на тяхното ниво.
Гигов, ти кога станеш доктор, тогава се изказвай, че олекваш, с тази критика към най добрият Бг футболист-доктор.
Имах един приятел и му качих сам един диван до петият етаж по стълбите.
И този се занася горе: Еееее Як си като бик Помълча малко и добави: и почти толкова умен
Мен пък това ме дразни,че Ицето си мисли ,че разбира от футбол!!!
Той не разбира от футбол, а е най добрият, и това се дължи на огромното му желание за победа и самораздаване както и физически данни.
Бате е як оти е гл.....
Имах един приятел и му качих сам един диван до петият етаж по стълбите.
И този се занася горе: Еееее Як си като бик Помълча малко и добави: и почти толкова умен
Акъл или умения. В много видове спорт и много течения на културата се правят пари без много задълбочени познания в основни сфери на науката. Това, че Мандела има по-малко пари от Митко Пайнера, не го прави по-малко вещ в човешките права и международната политика от Митко, нали? Но гаранция го прави по-неук в бизнеса с музика/чалга. Е, аз никога не съм имал амбиции да уча Стоичков на футбол. И не споря с него по футболни въпроси. Но да си мерим ...... за да установим кой е по-кадърен в икономиката, май е глупаво, не мислите ли?
Г-н Каролев, относно спора ви с Христо Стоичков има една приказка:
"Не спори с простак, ще те смъкне на своето ниво и ще те бие с опит"
А относно участието Ви в този форум под собственото ви име-не ви съветвам. Тук има доста простаци. И то с опит. Ще Ви смъкнат на тяхното ниво.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Акъл или умения. В много видове спорт и много течения на културата се правят пари без много задълбочени познания в основни сфери на науката. Това, че Мандела има по-малко пари от Митко Пайнера, не го прави по-малко вещ в човешките права и международната политика от Митко, нали? Но гаранция го прави по-неук в бизнеса с музика/чалга. Е, аз никога не съм имал амбиции да уча Стоичков на футбол. И не споря с него по футболни въпроси. Но да си мерим ...... за да установим кой е по-кадърен в икономиката, май е глупаво, не мислите ли?
Мен пък това ме дразни,че Ицето си мисли ,че разбира от футбол!!!
Повишението на доходите е напълно възможно. Няма политическа воля да се направи. Високите заплати и свободната конкуренция вдигат производителността, а не обратното.
Отново смесица между мечка и бик. Напълно съм съгласен, че конкуретноспособността на една икономика е фактор за повишаване на производителността на труда. За високите заплати е точно обратното - те са следствие от повишаване на производителността на труда.
Да се твърди, че повишаването на доходите е следствие от политическа воля е типично комунистическо мислене. Дянков прави каквото може по въпроса, без да наруши фискалната консолидация. Но доходите са следствие на растежа на икономиката, а не обратното.
Ей, ужасно много левичарско мислене, и то в инвестиционен форум.
Не знам колко съм виден, но ако може да ме въведете в темата, че има много страници и не съм наясно точно за какво спорите. Нещо за МРЗ?
Аз твърдя, че повишението на заплатите със закон нарушава пазарният принцип, че цената на труда ,се формира като пресечна точка на търсенето и предлагането на труд.и за всички ефекти (от това вдигане на МРЗ и осигурителните прагове със закон), за Бюджета от една страна, за работещите от друга и за работодателите от трета!
Чий?
Не беше ли сред предизборните обещания - герберски и това за повишение на доходите до средните на европейските?
Повишението на доходите е напълно възможно. Няма политическа воля да се направи. Високите заплати и свободната конкуренция вдигат производителността, а не обратното.
Коментар