IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Не виждам какво има да обсъждам тъпата герберастка пропаганда с някакъв гей, който си е регистрирал ник с моята фамилия, с единствената цел да се лигави по форума.
    истината като заплува пред сополивите ви муцуни и изпадате в шизофреидна ярост..
    Какво викаше преди ...Аз говоря само си с факти - ето ти фактите пич казани през далечната 2008 г. от чужди лица.... .

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
      Вчера Мършата се цепи за дървата за огрев - цял ден (мисля няма нужда да давам линкове) - та скоро очаквайте рязък Ъп и там .......
      Че дървата за огрев ще скочат след като Миро се намесва това е ясно.
      Откак същата личност обяви че ще се замразят цените на стоките от първа необходимост забелязах, че киселото мляко надхвърля вече левче, а и другите стоки са поскъпнали. За хляба да не говорим. И при нас е поскъпнал осезателно. Нали Миро му регулира цената...
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
        какво стана старши
        Не виждам какво има да обсъждам тъпата герберастка пропаганда с някакъв гей, който си е регистрирал ник с моята фамилия, с единствената цел да се лигави по форума.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Прозренията на Миро МЪРШАТА .....

Хлябът ще скочи със стотинки, цена от 2 лева е абсурд
          http://btvnews.bg/bulgaria/ikonomika...-e-absurd.html
          Вчера си купих 700 гр. хляб, бял (нищо специално) за 1,20 лв. което идва над 1,70 лв./кг. .............
          В Била отдавна - белия хляб е 0,99 лв. за 500 гр. - т.е. 1,98 лв./кг. ...............
          Вчера Мършата се цепи за дървата за огрев - цял ден (мисля няма нужда да давам линкове) - та скоро очаквайте рязък Ъп и там .......
          Въобще защо ВЛАСТИМАЩИТЕ се "изхвърлят" не мога да разбера
          По добре да си мълчат и да не взимат отношение - така и така малко им остана
          Last edited by marin1; 31.08.2012, 12:41.
          remember remember the fifth of november

Коментар

и тишина оня фий.....
            Това ли имаш предвид, че бил мечобиков?:

http://botanix.bg/statii/349-vicia-sativa-l.html

Аз по-скоро го подозирам, че е това:
            http://botanix.bg/darveta/594-taxus.html

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Защо като?, Те са си глисти, Винаги са паразитирали върху тялото на държавата и винаги са му нанасяли щети. Нищо хубаво от тях не е видяла тази държава.
              и тишина .... сега трескаво търсят контрааргументи.. И естествено оня фий с дървената глава Мечо ще извади онези два списъка - за потеклото и за апартаментите.....

Коментар

какво стана старши като прочете манипулацията за спрените фондове. направи се както обикновено на НЕ ПРИЧОМ . когато ви зашлеви човек с истината в очите и като глисти се стопявате в мъглата.
                Защо като?, Те са си глисти, Винаги са паразитирали върху тялото на държавата и винаги са му нанасяли щети. Нищо хубаво от тях не е видяла тази държава.от комунистическата измет.
                1. Убиства на невиннни хора, Терористични актове много на брой от партизани и атентат в света Неделя
                2. Убийства на невинни хора след 1944 г за убеждения и за това ,че са кадърни и са забогатяли
                3 бой и принуда при колективизацията на земята.
                4. унищожаване на интелигенцията несъгласна с вашата идеология, Радой Ралин, Професор Чинков, Владимир Башев, и много други
                5. докарване страната до фалит през 1989 г, от некадърно управление
                6, Втори фалит от некадърно управление, Жан Виденов. 1996-97г.
                7 Геноцид срещу народа си. Чернобил.
                8. Противодействие на влизането ни в НАТО и ЕС.
                9. Галопираща инфлация и отново ограбване на доходите на Народа. - некадърно управление. от 17 август 2005 г. до 27 юли 2009
                10. Предателство спрямо националните интереси. за рушвети.
                И т,н.
                Last edited by 4un4o; 31.08.2012, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Нямаше маслини заради световния империализъм. Ама пък имахме социализъм и танкове. 3000 броя. Повече от Германия. Западната. Щото там беше прогнил капитализъм. Имаха банани, ама танковете им бяха малко
                  Ама що ми се чини, че маслини имаше? Турски, капиталистически, ама маслини..
                  какво стана старши като прочете манипулацията за спрените фондове. направи се както обикновено на НЕ ПРИЧОМ . когато ви зашлеви човек с истината в очите и като глисти се стопявате в мъглата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Кои са тия специалисти - калинките с купените дипломи ли? И кой е тоя "умен мъж" - Професорът по компирология, който в животът си е прочел само Винету? За един и същ ли говорим?
                    не ва чиляк ..ето за кого си лафим....

Товарищ Погончик

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      И тук грешиш:
                      http://hardwarebg.com/forum/showthre...BF%D0%B0%D1%81
                      Аз пък си мечтая да ме викнат запас! Да надена мундира и калашника и да се почваме
                      Може и до по-късно да са викали, но са били малки бройки. То всъщност няма как законодателно да премахнат запаса, защото все пак се предполага че при война трябва да бъде викнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                        Ама и ти си доста смешен. Хайде кажи кои са тия порядки?!
                        1. Култ към личността на Асфалт Паша
                        2. Тоталитарни порядки
                        3. Монополизъм в икономиката
                        4. Непрозрачно управление
                        5. Тотален рушветчилък на всички нива
                        6. Монопол върху медиите
                        7. Деца, зетъове и снахи на политбюро на ЦК на БКП и откровени бандити в ръководството на управляващата партия
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Вече просто няма запас - и мен не са ме викали никога. Последните май бяха някъде 98-99 година.
                          И тук грешиш:
                          http://hardwarebg.com/forum/showthre...BF%D0%B0%D1%81
                          Аз пък си мечтая да ме викнат запас! Да надена мундира и калашника и да се почваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Кои са тия специалисти - калинките с купените дипломи ли? И кой е тоя "умен мъж" - Професорът по компирология, който в животът си е прочел само Винету? За един и същ ли говорим?
                            Той, той същия. Асфалт Паша му викат, щото е сол таш*к с Бензин паша и със СИК Паша.

Ето и аргументи

Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Медиите не ми влияят при вземане на решения.Не ги и следя толкова.Преди години една баба в Сърбия ми каза ой дете дете на сръпски и бугарски вестник сал дата е верна.Никога не съм имал мераци да заемам държавни постове и служби и гледам да имам никакъв допир с администрацията.Ако искат да назначават марсианци там.Обяснил съм че ми дреме на шамйзера за тази държава.Ако ни нападнат няма да си мръдна пръста в нейна защита за да не кажа по тежки думи.Като завърших ТУ и отивам да се регистрирам адресно.В ония времена първо се ходеше с военната книжка за регистрация при военните и чак после в общината един полковник като ми прочете документите реши да ме прави офицер.Смаян ме пита ама ние как така сме те изпуснали да не те пратим в ШЗО сега ще поправим грешката и реши да ме праща във Враца запас да ставам офицер.Изсмях му се в лицето и му казах какво са направили колегите му преди години.Обясних му че вече сме в друга година и комунизма си е заминал.Няма сила която може да ме накара да ида запас и изобщо да имам някакви контакти с военни.Тоя галфон ме плаши с военен съд.Казах му да се успокои и да почеше коня.Ако иска да ме регистрира ако не иска чао.Мога си и без адресна регистрация.Година след това започнах да получавам покани да се явя във военното окръжие.Жена ми и родителите и бяха изпаднали в ужас като разбраха че съм отебал военните и какво ли не правиха да ме вразумят.Писаха писаха па спряха.Никой вече не ме търси.За тях аз съм умрял.
                              Вече просто няма запас - и мен не са ме викали никога. Последните май бяха някъде 98-99 година.

И на мен медиите ми влият слабо, но това няма особено значение. Хората се разделят на три според политическите им пристрастия. Тези с твърдо изградени представи, които не можеш да промениш - поне в демокрация. Хората абослютно не интересуващи се от политика.

И третия тип за когото е цялата битка - хората които се интересуват, но нямат изградено мнение. която партия хване тези хора тя взима властта. А те се влияят от медии. На теория който държи медиите държи и тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Основата на демокрацията са правата на личността, разделението на властите и свободата за изказване на различна гледна точка. ГЕРБ атакуват два от тези кри стълба.
                                -контрол над медиите - най-опасното поне според мен - защото целта му е изключване на алтернативни мнения.

-постоянни опити за унищоване на разделението на властите - всъщност законодателната власт вече е притурка на изпълнителната - а сега текат опити за контрол и над съдебната - разделението на властите е основата на демокрацията. Без това разделение имаме диктатура.

-опитват се да захранват дори децата с политическа пропаганда
                                -огромно повишаване на връзкарството при назначаване на държавни постове. Това винаги го е имало но в момента е направо епидемия
                                -силен превес на партиина лоялност над кадърност - всеки вижда как си избират кадрите, ако ги остави човек на мира сигурно ще върнат и партиините характеристики
                                -опитват се да създават култ към личност - не особено успешно наистина - но дори и опита само за това е огромна крачка към онези времена. А Бойко съвсем естествено приема че Той взима всички решения в тази държава - а това е против всякакви норми на демокрацията - защото той е глава само и единствено на изпълнителната власт.
                                Медиите не ми влияят при вземане на решения.Не ги и следя толкова.Преди години една баба в Сърбия ми каза ой дете дете на сръпски и бугарски вестник сал дата е верна.Никога не съм имал мераци да заемам държавни постове и служби и гледам да имам никакъв допир с администрацията.Ако искат да назначават марсианци там.Обяснил съм че ми дреме на шамйзера за тази държава.Ако ни нападнат няма да си мръдна пръста в нейна защита за да не кажа по тежки думи.Като завърших ТУ и отивам да се регистрирам адресно.В ония времена първо се ходеше с военната книжка за регистрация при военните и чак после в общината един полковник като ми прочете документите реши да ме прави офицер.Смаян ме пита ама ние как така сме те изпуснали да не те пратим в ШЗО сега ще поправим грешката и реши да ме праща във Враца запас да ставам офицер.Изсмях му се в лицето и му казах какво са направили колегите му преди години.Обясних му че вече сме в друга година и комунизма си е заминал.Няма сила която може да ме накара да ида запас и изобщо да имам някакви контакти с военни.Тоя галфон ме плаши с военен съд.Казах му да се успокои и да почеше коня.Ако иска да ме регистрира ако не иска чао.Мога си и без адресна регистрация.Година след това започнах да получавам покани да се явя във военното окръжие.Жена ми и родителите и бяха изпаднали в ужас като разбраха че съм отебал военните и какво ли не правиха да ме вразумят.Писаха писаха па спряха.Никой вече не ме търси.За тях аз съм умрял.

Коментар

Working...
                                X