Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКротни се малко, че без да е лично, мисля че ако ще се модерира в този форум, то и подобни "дубликати" нямат място!
И не ми плачи какво на теб ти липсва, пречи ми само "премиерската" цензура...над 60% от българите нямат компютри и се информират от вашите министри и медии, какво толкова сте се запретеснили, че някъде има място, все още, да коментираме каква е реалността
и ние сме били злобни , но иначе - "От Вашите министри и медии".... Министрите са на всички българи моме, няма нужда да злобееш
Коментар
-
Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнениестраха от забрана на творчеството ви взе да става параноичен.... пишете два пъти повече , а плачете ,че ви цензурират .. полудяваш момиче , очевидно се нуждаеш от едно яко чукане ... потърси Космонавта - голям чук бил , определено ще ти помогне
И не ми плачи какво на теб ти липсва, пречи ми само "премиерската" цензура...над 60% от българите нямат компютри и се информират от вашите министри и медии, какво толкова сте се запретеснили, че някъде има място, все още, да коментираме каква е реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТочно това им е целта. Да заринат колегите с лични обиди и нападки, за да ги е страх хората или пък да им е неприятно да си изказват мненията в такава обстановка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТака е,
Умните хора, осъзнават че негативизмът се връща като бумеранг, но
Властелините - не)
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТези дни имаше една реч на кандидата за президент на САЩ-Мит Ромни. В нея той се опита да замаже негативната си до сега кампания, като призова да не се гледа назад, какво е можело да бъде свършено, ами какво трябва да се свърши.
В същия дух имаше и изказване на френския президент Франсоа Олан. И той призова французите да гледат напред, а не какви грешки са извършени до сега. Ама Бойко от 8 години пее една и съща песен. Колко са лоши тройната коалиция и как те са виновни за всичко, което ТОЙ не е направил. Наскоро виновен за фалита на БДЖ се оказа Жан Виденов. Какво очакваш от такива идиоти?
освен това кражбата на тройната коалиция от парата на хората няма аналог в Западния свят старшинка.... умния човек сравнява неща които са аналогични , само такива като тебе сравняват несравнимото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТези дни имаше една реч на кандидата за президент на САЩ-Мит Ромни. В нея той се опита да замаже негативната си до сега кампания, като призова да не се гледа назад, какво е можело да бъде свършено, ами какво трябва да се свърши.
В същия дух имаше и изказване на френския президент Франсоа Олан. И той призова французите да гледат напред, а не какви грешки са извършени до сега. Ама Бойко от 8 години пее една и съща песен. Колко са лоши тройната коалиция и как те са виновни за всичко, което ТОЙ не е направил. Наскоро виновен за фалита на БДЖ се оказа Жан Виденов. Какво очакваш от такива идиоти?
Умните хора, осъзнават че негативизмът се връща като бумеранг, но
Властелините - не)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗнам, че това ви е задачата - да не пиша аз и другите като мен
Затова заливате с едни и същи приказки или посвате дълги статии на премиерските медии... това е тролстване - да обезсилиш другия с безмислен диалог
И само одите да се ширят из пространството.
Ода за премиера и "безгрешното" му правителство - неговото, което и той не се стеснява публично да строява в две редици.
Уж, им е делегирал отговорности, но като африкански крал им нарежда какво да пеят пред хората
п.п...кви са тези 60 тона, един кораб беше с 3 тона( с кокаин)....значи още 19 ли са хванали
Ама....те...повечето акции не бяха ли с нечие чуждо участие, направо под тяхно ръководство, ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗнам, че това ви е задачата - да не пиша аз и другите като мен
Затова заливате с едни и същи приказки или посвате дълги статии на премиерските медии... това е тролстване - да обезсилиш другия с безмислен диалог
Ода за премиера и "безгрешното" му правителство - неговото, което и той не се стеснява публично да строява в две редици.
Уж, им е делегирал отговорности, но като африкански крал им нарежда какво да пеят пред хората
п.п...кви са тези 60 тона, един кораб беше с 3 тона( с кокаин)....значи още 19 ли са хванали
Ама....те...повечето акции не бяха ли с нечие чуждо участие, направо под тяхно ръководство, ....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА ти кой Гигов си и що си избра този начин за ...замъгляване
съвсем се вкарахте в сценарий на "1984"
да ти направя един дубликат и на тебе
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеПротиворечие ти e както пола, така и етническото ти сам осъзнаване.
Не отговаряш на въпроси, а продължаваш да тролиш.Защо?Дуутробно.
2. За това в синьото народа е казал "Крадеца вика дръжте крадеца".Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеКаквооооо Ей съни я не пиши повече ,че реалността ти бяга.
Негативизъма тръгва от такива болни мозъци като на тези на изброените тролове по долу.
Това е, което казваш.
Само какво говорил, само какъв бил.А никои не казва какво прави.
По делата ще им ги познаете.
До сега някои да ти е хващал 60 тона хашиш.Някои да е отделял толкова пари за спорт и археология.Кои спря Наглите, кога щеше да си тръгва Дянков???????????
Та те си работят за страната, ама и не очакват благодарности от вас.
И тем подобни, кога ще им обърнете внимание.След като 20 години сте спали.Явно.
Като и всъщност забравят ,че от всеки от нас зависи колко и как ще се развиваме и живеем, затова гласувайте и не тролете по форуми.Ако има за кого.
Така че тролете си и и ако може с по малко леки мисли.
Ама....те...повечето акции не бяха ли с нечие чуждо участие, направо под тяхно ръководство, ....Last edited by съни(тя); 02.09.2012, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеА да ти си от точно най големите и закостенели версии/помии/, как се уцели?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Пак обиждаш (това в червеното)
2. Това в синьото не е ли формално противоречие бре Соколов. Ми вземай пример от Боко Тиквата. Той поне сутринта като каже нещо, е непоклатим до обяд. И чак след обяд се измята като фурнаджийска лопата и казва точно обратното. Пък ти в две изречения едно след друго. Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак.
Не отговаряш на въпроси, а продължаваш да тролиш.Защо?Дуутробно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVv Разгледай мнениеЯ ни кажи ти като какъв се самоопределяш?Етнически.
Разбира се че такива с това мислене сте продажници и анти Българи.Къде спахте 20 години ще изведнъж изливате толкова много помия.Или сега можете да я споделите.Но никои не го интересува, колко сте продажни и лекомислени.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар