IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За безмислието на този форум

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: За безмислието на този форум

Първоначално изпратено от Dolaresko
    Чета форума от 5 дни и отново откривам, че е същият шит като останалите:
    10-15 човека постоянната клика
    някви лични забележки и подмятания
    некви 10 к, 20 к, друг седял и чакал на 1.40 ?? Е кой го боли (само инвеститора май ама за тва си има психоаналитици
    пълна тъпота

Как пък не се намери една тема да отворя да видя някой нещо смислено, защитено и аргументирано да каже. Оловото било 1800 и как щяло да стане 2000 ?? Е кво ме боли имам и аз ОТЗК и стискам зъби и акции. Ама дайте малко мисъл. Развии си идеята тва че е 1800 всички го виждаме

Та ми сълта ми е - мааааалкооо по-смислено ако може.
    -----------------------------------------------------------------------------
    Първи пост ми е във форума.
    Инвеститор дребен и на ръст и на финанси съм
    Пък и от другата страна съм (от тая на институционалните инв)
    Та така че имам някаква бегла идея за кво иде реч, ако някой побърза да попита къв е тоя ортак с първи пост пък шебека отворен

-----------------------

Та така както пише на една емайлирана табела, поставена от Ръководството в обществената тоалетна в северозападно село :

Строго се забранява мазането на гов*а по стените!
    това и аз го писах някъде преди време...
    95% от мненията не само в този форум, а по принцип във форумите са глупости. Но има едни 5% които са много добри. За над 2-3 години четене на форума не съм се отказал, просто слагаш хубав филтър и игорираш тъпаците или тея дето разпускат във форумаи пишат каквото им падне...
    за да останат хора в България

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
      Какво го нападате - истината казва момчето - аз не познавам някой кадърен, който да пише тук редовно. Отдавна си вдигнаха чукалата разбиращите - останаха някакви палячовци само да си чешат езиците и да си ги мерят "кой е по-по-най" и си мислят, че могат да променят нещо с писане на глупости и балъците ще им се хванат.

Повечето са непрокопсаници - глупави, смотани, омачкани квадрати. Не са за заяждане, а много повече са за съжаление.

То нито парите им пари, нито жените им жени, нито коите им коли, животът им е форум и БиТиВи-новините - не помнят от кога не са се чувствали добре - умни са много ама по нищо не им личи...завряни в квартирките в които са под наем са заредили лайнометите и стрелят ли, стрелят...и за какво?

Така че, пич, бегай яж дюнер и по-далече от тук, да не станеш като тях!

1++++++++

Коментар

• Здравейте РАДИОТЕЛЕГРАФИСТИ....Някои позивни не се забравят....
        Опитах се да защитя долареску, но май не си струваше...Извинявам се на тайфата...
        Прясната риба на "суши" и да се папа...милост никаква, за да има уважение.
        Към долареску - внимавай с дюнерите да не се поддрискаш...Тогава формата ти, ще се изпълни със съдържание.......

Коментар

• Аба захаушка, ти пишман си станал с тойту баталясване ба? Ади сига хубава работа!Ептен кепазе са напрай ама.Кат нямаш пари ти другити са криви а ?
          По явяш ва, най кадърен ша излезиш от сичкити маскари тука.Аааа! Беяз тяушан бютюн гюн оннайдъ якам ормандъ, тъй да знайш!

Коментар

• мдаа всички си приличаме :lol: бай ганьовци в операта... също като теб . Нищо лично.. ;P
            if u don't know...now u know

Коментар

• Какво го нападате - истината казва момчето - аз не познавам някой кадърен, който да пише тук редовно. Отдавна си вдигнаха чукалата разбиращите - останаха някакви палячовци само да си чешат езиците и да си ги мерят "кой е по-по-най" и си мислят, че могат да променят нещо с писане на глупости и балъците ще им се хванат.

Повечето са непрокопсаници - глупави, смотани, омачкани квадрати. Не са за заяждане, а много повече са за съжаление.

То нито парите им пари, нито жените им жени, нито коите им коли, животът им е форум и БиТиВи-новините - не помнят от кога не са се чувствали добре - умни са много ама по нищо не им личи...завряни в квартирките в които са под наем са заредили лайнометите и стрелят ли, стрелят...и за какво?

Така че, пич, бегай яж дюнер и по-далече от тук, да не станеш като тях!

Коментар

• Truht, truth...

Коментар

• колкото са по-тъпи прохождащите, толкова по-лесно ще им взимаме парите .
                  if u don't know...now u know

Коментар

• доларесо, типичното келеме си ти от мак кока кола поколението със зализаните причесчици и skills=bigzero=== даже много внимание ти обърнаха... айде да не казваш кой колко е тъп а? с типичната наглост и неграмотност се отличавате вие - абсолютни донори на съвремието ... персонал ... и то от много заменимия...айде марш да учиш и като се изучиш съм сигурен че лиготенето като начин на живот ще
                    ти е един срамен спомен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dolaresko
                      Дали е смислен или с мислъ рипа ми гъза (на морзова при това)
                      Като гледам наистина е яко безмислено

Има една приказка: не си кадър на кашо куче у гъзъ (гъзо) да бръкнеш
                      Те тва и тука - некви инвеститори дето ядат и скучаят, размишляват? за цените на имотите надолу или нагоре, цитират се невероятно далновидни и доказани сайтове като инвестор и т.н. Опитват се да Щ-ъкат и М-ъкат, ама нещо като теми от сорта:

Нарастването на продажбите на имоти доколко е показателно за започващо възстановяване в ЮСА?
                      Доколко статистиката в .. е близка до тази в БГ или до реалната

Докъде може да стигне влиянието на решенията на кит правит. върху цените на металите (във връзка с последните новини движение йена и т.н.)

Ако се гледа 17 годишният цикъл на ДАУ, къде се намираме в момента и какви са възможните развития?

Се безинтересни теми нали? По добре е да се изплющят няколко дюнера и да се изфърлят поредните тъпизми/онанизми

Чиърз, отивам за дюнер
                      Абе момко , като не ти харесва чао ......... някой да не ти е сложил пистолет до кратунката да четеш и пишеше насила !!!

п.с. Такъв си е форума ,такива сме всички продавачи,купувачи, слагачи, платени писачи, лузъри и т.н. има от всичко за всеки .

Коментар

• Дали е смислен или с мислъ рипа ми гъза (на морзова при това)
                        Като гледам наистина е яко безмислено

Има една приказка: не си кадър на кашо куче у гъзъ (гъзо) да бръкнеш
                        Те тва и тука - некви инвеститори дето ядат и скучаят, размишляват? за цените на имотите надолу или нагоре, цитират се невероятно далновидни и доказани сайтове като инвестор и т.н. Опитват се да Щ-ъкат и М-ъкат, ама нещо като теми от сорта:

Нарастването на продажбите на имоти доколко е показателно за започващо възстановяване в ЮСА?
                        Доколко статистиката в .. е близка до тази в БГ или до реалната

Докъде може да стигне влиянието на решенията на кит правит. върху цените на металите (във връзка с последните новини движение йена и т.н.)

Ако се гледа 17 годишният цикъл на ДАУ, къде се намираме в момента и какви са възможните развития?

Се безинтересни теми нали? По добре е да се изплющят няколко дюнера и да се изфърлят поредните тъпизми/онанизми

Чиърз, отивам за дюнер

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                          Човека, пише че няма мисъл , а не че е безсмислен форума...Това е за негово оправдание...
                          А по продължението с "българският поздрав" - едно ЩЩД (който е бил радист знае за какво става дума) на 2-3 педеругофорумци...
                          Тогава трябва да напише безмислието във форума, а не на форума, бе Чиче...Форумът не мисли, но форумът е смислен. Българска граматика. Аз си мисля, че точно правописна грешка (изядено с) си има човека.

Ебаси заниманието имаме тук, обаче...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                            Па много сме тука тия дето знаят какво значи ЩЩД бе!!!
                            ФХРП , ЯМХ също са кодове.. и се пише безСмислие господин автор на тема...може да е понякога скука но докато кибичи човек в офиса си кво да прави от време на време..така и подчинените ГО отнасят по - малко..

Коментар

• Па много сме тука тия дето знаят какво значи ЩЩД бе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                                Човека, пише че няма мисъл , а не че е безсмислен форума...Това е за негово оправдание...
                                А по продължението с "българският поздрав" - едно ЩЩД (който е бил радист знае за какво става дума) на 2-3 педеругофорумци...
                                За да защитя тъпия форум (не го приемам лично ;-) )
                                ще кажа че радистите тук сме много ;-)

И да преведа "ЩЩД" - 4i4o праща много поздрави на майките на 2-3 педеругофорумци
                                http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=12974&r=89

Коментар

Working...
                                X