IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    Ма той прехода го почна Луканката бе, що не благодариш на него
    ако трябва да сме най-точни прехода в България започна средата на 80 години на миналия век и по-точно когато Горби застана начело на СССР ..... на много неща случили се по късно началото бе поставено тогава , като започнем с възродителния процес , минем през задграничните дружества , указите за "частна инициатива" на гражданите , търговски банки , засилена контрабанда на оръжие и други нещица и т.н.и т.н. и т.н.

Коментар

Сори ама аз не съм от тея дето помнят по 2 седмици
      ТАКА Е - ти си от тия дето изобщо не помнят

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
        завръщат се в мозъците на Правителството оето лъже безогледно хората ....
        при положение че в Гърция заплатат е 5 над българската кой би се върнал ....

и при положение че БУЛГАИСТАН Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА - за кво замогване говорите бе хора - ВИЕ НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?!!!?!!?!?!!
        Бедна е само в отчетите - я си подай главата навънка през прозореца да видиш какви задръствания стават - като са толкова бедни, що всеки се е натоварил в некаква кошница поединично, нали бензина уж скъп - 2.55

Аз при това правителство, не съм виждал некой да протестира затова, че е беден За разлика от предишното, когато точно затова имаше протести . Сори ама аз не съм от тея дето помнят по 2 седмици

Коментар

Напуснаха, ма са нещо по спешност почнаха да се завръщат от Гърция, Испания , Италия и прочие
          Начи името ти е исключително правилно избрано, жено.
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Напуснаха, ма са нещо по спешност почнаха да се завръщат от Гърция, Испания , Италия и прочие
            завръщат се в мозъците на Правителството оето лъже безогледно хората ....
            при положение че в Гърция заплатат е 5 над българската кой би се върнал ....

и при положение че БУЛГАИСТАН Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА - за кво замогване говорите бе хора - ВИЕ НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ?!!!?!!?!?!!
            Last edited by all_trader2; 13.02.2012, 16:09.

Коментар

кажи го това на 2-та милиони българи които отдавна напуснаха потъващия кораб България ........

за 20 години БГ е намаляла с поне 2 милиона - това ли наричаш замогване??!!!!?!!!!

Коментар

ми малко трудно ше ми е ...... освен да го вземе да го възкресим

Коментар

Па знам ли - една средно месечна заплата стигаше за едно наяждане в макдоналдс в Западна Германия -> дали не се е замогнал ? Джей е прав, че некои хора помнат по 2 седмици и вие червените само се възползвате от това качество на хората
                  кажи го това на 2-та милиони българи които отдавна напуснаха потъващия кораб България ........

за 20 години БГ е намаляла с поне 2 милиона - това ли наричаш замогване??!!!!?!!!!

Коментар

замогнаха се главно ТЕЗИ КОИТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ!!!

ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗДУХАХА СУПАТА

мерси Иване за измисления преход .......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Всъщност се замогна, обедняха тези които тогава са взимали незаслужено високи заплати.

замогнаха се главно ТЕЗИ КОИТО ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ!!!

ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗДУХАХА СУПАТА

мерси Иване за измисления преход .......

Коментар

отново глупости - по - богати са 1-2 % но върха на пирамидата - всичики останали обедняха ......

или искаш да ми кажеш че българският народ се е замогнал от 1989 насам ли ???
                        Па знам ли - една средно месечна заплата стигаше за едно наяждане в макдоналдс в Западна Германия -> дали не се е замогнал ? Джей е прав, че некои хора помнат по 2 седмици и вие червените само се възползвате от това качество на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                          само ще кажа, че реално днес света е доста по-богат отколкото в 70 те години.
                          Не съм съвсем сигурен... Виж със сигурност мога да твърдя, че през 1970 г. светът е по-богат отколкото през 1920 г. А през 1920 г. е по-богат отколкото през 1870 г... и т.н. Надявам се, разбираш каква глупост си казал!?

Не съм сигурен дали сега светът е по-богат отколкото през 1970 г. защото това богатство е в резултат на безпрецедентни планини от дългове. А както знаем дълговете се плащат от бъдещите поколения. Това което САЩ и ЕС изплюскаха на кредит през последните 30-40 години ще се плаща от идните поколения в САЩ и ЕС!Лошото е че БГ плюска на кредит само през последните 5-6 години но ще плаща наред с тези които го правят от 30 години насам!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

отново глупости - по - богати са 1-2 % но върха на пирамидата - всичики останали обедняха ......или искаш да ми кажеш че българският народ се е замогнал от 1989 насам ли ???
                            Ами аз да. Преди комунистчета като теб и татковците им ми бяха сложили таван дори на заплатата. Вземах 1000 лева, а нямаше какво да си купя. На това отгоре ми пречиха да вземам по 2000-3000 на месец, за това и в един момент просто спрях да работя повече от 20 часа на седмица, за което време стигах тавана си в пари.. Дори телевизори нямаше, освен ако нямаш връзки. Пък и магазините за храни бяха празни - само за комунягите имаше луканки рязани им от гавазите в УБО - сега НСО За нас имаше купони в края на 80 те. Имаше и режим на тока, по едно време и на водата.. Бе абсурд да си помисля някога че ще си купя жилище въпреки парите, защото апартаменти се даваха само на техни хора. Винаги съм мразил хора с привилегии. Сега също ги мразя, ама от това не съм почнал да обичам комунистите от татово време повече .
                            Last edited by Jay Gould; 13.02.2012, 16:00.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

отново глупости - по - богати са 1-2 % но върха на пирамидата - всичики останали обедняха ......

Всъщност се замогна, обедняха тези които тогава са взимали незаслужено високи заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Тъй като мнозина от вас помнят точно колкото пилета и не повече от 2 седмици назад, само ще кажа, че реално днес света е доста по-богат отколкото в 70 те години. Дори в САЩ където в 70 те имаше около 15 милиона недохранени въпреки изобилието.

Коментар

Working...
                                X