Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Някъде надолу го писах в шеговита форма , но да го кажем така . Кой ти пречи да си направиш собствен златен стандарт , тоест всички активи са ти в злато .Ако ти се наложи плащане обръщаш злато и плащаш с пари (фалшиви ) .Как ги виждам аз нещата : ще бъдеш занулен в кратки срокове чрез движенията на златото спрямо измислените пари . И ти го знаеш много добре това ,затова на тебе ти трябва златен стандарт , но на световно ниво ,тоест да има зверско търсене на злато от всички посоки .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко гледат ведро за къв им е стабилност. Стабилност искат тези дето си мислят че нещата като се променят се променят винаги към по-зле
А когато някой смята че всяка промяна води към влошаване, идва противопоставянето на всяка промяна. Което в един вечно променящ се свят е все едно да се опитваш да спреш света. А това без екстремизъм няма как да стане. Просто колкото повече човек се опитва да стои на едно място, толкова повече се отдалечава от реалността, която постоянно се променя. И така се превръща в екстремист.
Така че аз наистина мисля че ФБР са напълно прави да причисляват привържениците на златния стандарт към екстремистите. Между тяхното мислене и това на мюсулманските или християнските фанатици всъщност няма особена разлика. Все искат да живеят в някакво минало, което отдавна е само минало.
Ей го и ти само повтаряш 6000 г. И само оплюваш днешния ред. Ами че това си е първа фаза екстремизъм. Като се има в предвид че се опитваш да убеждаваш и останалите че си прав и че не приемаш никакъв компромис, ами аз не познавам много екстремисти, но от това което съм гледал по филми ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз съм се ровил много, но явно ти не си я и помирисвал. Златният стандарт е защитна реакция на обкновения човек, който не желае да плаща чужди дългове натрисани му посредством инфлация от новонапечатани хартишки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНяма такова нещо... Пак си се объркал! Екстремисти са онези които не вярват в златото и се надяват бъдещата хиперинфлация да им изтрие дълговете и заличи загубите от неуспешни инвестиции на бфб-то. Ако златото е основата на паричната система то ясно е че такава хиперинфлация няма как да се случи.
Ето защо положителните и ведро гледащите на бъдещето хора искат златен стандарт, защото на тях им трябва стабилност.
А когато някой смята че всяка промяна води към влошаване, идва противопоставянето на всяка промяна. Което в един вечно променящ се свят е все едно да се опитваш да спреш света. А това без екстремизъм няма как да стане. Просто колкото повече човек се опитва да стои на едно място, толкова повече се отдалечава от реалността, която постоянно се променя. И така се превръща в екстремист.
Така че аз наистина мисля че ФБР са напълно прави да причисляват привържениците на златния стандарт към екстремистите. Между тяхното мислене и това на мюсулманските или християнските фанатици всъщност няма особена разлика. Все искат да живеят в някакво минало, което отдавна е само минало.
Ей го и ти само повтаряш 6000 г. И само оплюваш днешния ред. Ами че това си е първа фаза екстремизъм. Като се има в предвид че се опитваш да убеждаваш и останалите че си прав и че не приемаш никакъв компромис, ами аз не познавам много екстремисти, но от това което съм гледал по филми ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеАми поразрови се в шестхилядната история,която постоянно споменаваш и ще си отговориш сам.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеМи не съм много съгласен тук. Марката/Еурото не са обезпечени със злато и може да се напечатат при нужда.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСмяташ че този който иска златен стандарт го прави, защото иска да прецака някой друг ли? Кой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе е друго. Същото е. Сложи в закона за валутния борд злато вместо германската марка и си готов!
Така че златен стандарт и борд, не са едно и също.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .
Така че този който имаше марки преди това спечели този който си стискаше левовете издуха супата... Така ще бъде и със златото!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеНали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .
Ако искаш от моите златни левове, ще трябва да ми предложиш някакви реални стоки и услуги за тях, а не някакви глупави обещания за дълг и не знам какво си
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеИ тука бъркаш. Сега сме свидетели на едно поколение , което не иска и няма да свикне. Е миналата събота , хората дето протестираха против поредната глупост на корпорациите за ограничване на правата, знаеш ли каква им беше средната възраст ? Не повече от 20 години. Така че, ти свиквай, че нещата няма да са вече такива, каквито са били досега
Коментар
-
Нали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениевалутен борд е едно , златен стандарт съвсем друго..жалко е че не правиш разлика....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар