IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФБР: "Вярвате в златния стандарт? Вие сте екстремист!"

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    На кой му пука са обикновения човек бе Мастъре?!Блажени са вярващите!
    Добре че обикновения човек се грижи сам за себе си. Сега и с Интернет може да се добере до нецензурирана информация. Интернет изравнява информационните възможности за богати и бедни. Това е извънредно опасно за властимащите... Но прогреса няма връщане назад. Веднъж опитали от свободната информация от Интернет хората никога няма да се съгласят на нещо по-малко....
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Някъде надолу го писах в шеговита форма , но да го кажем така . Кой ти пречи да си направиш собствен златен стандарт , тоест всички активи са ти в злато .Ако ти се наложи плащане обръщаш злато и плащаш с пари (фалшиви ) .Как ги виждам аз нещата : ще бъдеш занулен в кратки срокове чрез движенията на златото спрямо измислените пари . И ти го знаеш много добре това ,затова на тебе ти трябва златен стандарт , но на световно ниво ,тоест да има зверско търсене на злато от всички посоки .

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ако гледат ведро за къв им е стабилност. Стабилност искат тези дето си мислят че нещата като се променят се променят винаги към по-зле

А когато някой смята че всяка промяна води към влошаване, идва противопоставянето на всяка промяна. Което в един вечно променящ се свят е все едно да се опитваш да спреш света. А това без екстремизъм няма как да стане. Просто колкото повече човек се опитва да стои на едно място, толкова повече се отдалечава от реалността, която постоянно се променя. И така се превръща в екстремист.

Така че аз наистина мисля че ФБР са напълно прави да причисляват привържениците на златния стандарт към екстремистите. Между тяхното мислене и това на мюсулманските или християнските фанатици всъщност няма особена разлика. Все искат да живеят в някакво минало, което отдавна е само минало.

Ей го и ти само повтаряш 6000 г. И само оплюваш днешния ред. Ами че това си е първа фаза екстремизъм. Като се има в предвид че се опитваш да убеждаваш и останалите че си прав и че не приемаш никакъв компромис, ами аз не познавам много екстремисти, но от това което съм гледал по филми ...
        Абе ти верно да не си от Позитано 20 ? Все едни дълги такива ги пишеш, па накрая нищо не казваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Аз съм се ровил много, но явно ти не си я и помирисвал. Златният стандарт е защитна реакция на обкновения човек, който не желае да плаща чужди дългове натрисани му посредством инфлация от новонапечатани хартишки!
          На кой му пука са обикновения човек бе Мастъре?!Блажени са вярващите!

Коментар

Няма такова нещо... Пак си се объркал! Екстремисти са онези които не вярват в златото и се надяват бъдещата хиперинфлация да им изтрие дълговете и заличи загубите от неуспешни инвестиции на бфб-то. Ако златото е основата на паричната система то ясно е че такава хиперинфлация няма как да се случи.

Ето защо положителните и ведро гледащите на бъдещето хора искат златен стандарт, защото на тях им трябва стабилност.
            Ако гледат ведро за къв им е стабилност. Стабилност искат тези дето си мислят че нещата като се променят се променят винаги към по-зле

А когато някой смята че всяка промяна води към влошаване, идва противопоставянето на всяка промяна. Което в един вечно променящ се свят е все едно да се опитваш да спреш света. А това без екстремизъм няма как да стане. Просто колкото повече човек се опитва да стои на едно място, толкова повече се отдалечава от реалността, която постоянно се променя. И така се превръща в екстремист.

Така че аз наистина мисля че ФБР са напълно прави да причисляват привържениците на златния стандарт към екстремистите. Между тяхното мислене и това на мюсулманските или християнските фанатици всъщност няма особена разлика. Все искат да живеят в някакво минало, което отдавна е само минало.

Ей го и ти само повтаряш 6000 г. И само оплюваш днешния ред. Ами че това си е първа фаза екстремизъм. Като се има в предвид че се опитваш да убеждаваш и останалите че си прав и че не приемаш никакъв компромис, ами аз не познавам много екстремисти, но от това което съм гледал по филми ...

Коментар

• шибаната идея за златния стандарт във всички "умни" кратуни ще се изпари, щом се започне да го синтезират злото ..
              Шема, пукаш ли балона ?
              Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Ами поразрови се в шестхилядната история,която постоянно споменаваш и ще си отговориш сам.
                Аз съм се ровил много, но явно ти не си я и помирисвал. Златният стандарт е защитна реакция на обкновения човек, който не желае да плаща чужди дългове натрисани му посредством инфлация от новонапечатани хартишки!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Ми не съм много съгласен тук. Марката/Еурото не са обезпечени със злато и може да се напечатат при нужда.
                  Пак глупости... БНБ не може да печата евро, колкото и нужда да има БГ!

Коментар

Смяташ че този който иска златен стандарт го прави, защото иска да прецака някой друг ли? Кой?
                    Ами поразрови се в шестхилядната история,която постоянно споменаваш и ще си отговориш сам.

Коментар

Не е друго. Същото е. Сложи в закона за валутния борд злато вместо германската марка и си готов!
                      Ми не съм много съгласен тук. Марката/Еурото не са обезпечени със злато и може да се напечатат при нужда.

Така че златен стандарт и борд, не са едно и също.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                        Нали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .
                        Пак говориш глупости Гуапо... Борд се въвежда не преди хиперинфлацията а след като хиперинфлацията е изтрила всички дългове! Така стана в БГ... Никой не въвежда борд когато марката е 10 лева, а когато стана 1000 лева!

Така че този който имаше марки преди това спечели този който си стискаше левовете издуха супата... Така ще бъде и със златото!

Коментар

• Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнение
                          Нали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .
                          Ето пак мислите облъчено. Примерно аз ако имам златен лев , който отговаря точно на количеството злато, съхранявано в трезорите на БНБ и ти ми дойдеш с една торба долари и поискаш да си купиш от моите левове, просто ще ти посоча вратата и ще ти кажа

Ако искаш от моите златни левове, ще трябва да ми предложиш някакви реални стоки и услуги за тях, а не някакви глупави обещания за дълг и не знам какво си

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                            И тука бъркаш. Сега сме свидетели на едно поколение , което не иска и няма да свикне. Е миналата събота , хората дето протестираха против поредната глупост на корпорациите за ограничване на правата, знаеш ли каква им беше средната възраст ? Не повече от 20 години. Така че, ти свиквай, че нещата няма да са вече такива, каквито са били досега
                            Нямаш си и на идея в каква голяма заблуда си.От как свят светува младите винаги са се бунтували и са били недоволни.Кръвта им ври.Чърчил беше споменал нещо по въпроса.

Коментар

• Нали си наясно че ако го въведат няколко държави с не големи икономики ще ги схрускат за закуска .Дори и САЩ не могат да вкарат златния стандарт сами . Освен това за да се вкара трябва икономиката на тази държава да е в перфектно състояние . Да вземем за пример Гърция , вкарва зл. стандарт и вече дължи 3 % от всичкото количество злато на света .

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                валутен борд е едно , златен стандарт съвсем друго..жалко е че не правиш разлика....
                                Не е друго. Същото е. Сложи в закона за валутния борд злато вместо германската марка и си готов!

Коментар

Working...
                                X