Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Залязва ли човешката цивилизация?
Collapse
X
-
След като се запознах с най-новото проучване на Евробарометър, се оказа че в Европейската империя има сериозен проблем с човешкия материал – притеснително значителен процент от населението на империята не счита, че науката и технологиите имат положително влияние върху обществото.
В условията на демокрация няма как да имаме качествени политици, ако човешкият материал е лош.
Не разбирам само защо още няма политици, които да яхнат новите евролудити?
Коментар
-
Онзи ден си изтеглих 1 игра за андроида, няма да я казвам да не и направя реклама, но идеята е, че си избирате някаква болест и трябва да я развивате.
Ъпгрейдвате как да се разпространява, какви резистенции към антибиотици да има, кои органи да засяга и т.н. Целта да избиете всичко народ
Та се замислих кога ли нещо подобно ще се случи и в реалния свят..
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеНапротив, няма никаква корекция още. Населението расте, расте от много векове. "Корекцията", още не е дошла, ама като дойде, милиарди глави ще хвръкнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеА това дали е балон или само така ми се струва?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
О, тази графика ми е една от любимите. Много пъти съм се чудил какво ли точно ще стане, за да "спихне" балона.... Но няма начин, не може да стигнем повече от 15-тина милиарда някъде, защото после ще започнем да си ходим по главите от пренаселване. За ресурсите пък на планетата не ми се мисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнениеА това дали е балон или само така ми се струва?
И дали е възможно да гръмне?????????Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Коментар