Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да се повиши туристическия потенциал на София?
Collapse
X
-
-
Неволно се връщам към физиката с нейната бруталност: ПОТЕНЦИАЛЪТ, това е количеството работа, извъшвано за преместване на нещо от една точка до безкрай.
Ще рече, /вече на прост език/ че, София си има потенциала и той е, колкото е. Важното е, да се улесни неговото използване. Чистота, сигурност, лесни комуникации...
За яснота:
по 1. София си има топлите извори. ТОВА е потенциалът. Повишаване използването им, е като да пуснеш тока.
по 2. Точки за панорамни гледки и сега има. Друг въпрос, колко е удобно, сигурно, чисто
по 3. А има ли какво да се представи там, в амфитеатъра? ТОВА ще го напълни с хора повече - не знам, дали ми вярвате.
по 4. Да работят зоните, или да ги има? Ако ги има, ТЕ СА Потенциалът. Затваряш прекъсвача и-готово. /твърде образно, но, това е/
по 5. И тук - същото. Имаш какво да възстановяваш...
Виж, т. 6. е интересно предложение: Пуснете туристите пред/в Парламента, там ку*венски номера да искате
Коментар
-
Когато се прибирам от чужбина, ме хваща срам още докато самолета маневрира над селата до София, камо ли пък над София. Това отдолу е гето. разхвърляно, мръсно, лъхащо простотия и ниска хигиена.На земята видяното се оформя с още по-добри детайли. Колегите се маят какви са тия блокове с намацани изолации по пътя.
София не е място за туризъм, освен за извратеняци
Коментар
-
Шесто :Да се открият модерни публични домове ........
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Как да се повиши туристическия потенциал на София?
Здравейте, желаете ли тук да се събират предложения?
Първо София трябва да използва топлите си извори. София е създадена заради тях. В други градове съществуват целогодишни открити басейни с гореща вода, например.
Второ, трябва да има добра точка за панорамна гледка, както в Рим се гледа от катедралата на Ватикана.
Трето. Да бъде възстановен и отворен за посетители столичния амфитеатър http://amfiteatar.blog.bg/
Четвърто. Ски зоните на Витоша, да работят отново.
Пето. Да бъдат реконструирани старите сгради в София, например в стария еврейски квартал и да бъде обособен маршрут.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар