IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демографията е Фактор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
    Здравей Пешо,

Всъщност, следи човешкото в поведението, не в гените.
    Говорим за задружност, последователност и т.н.
    Точно поведението.

- Хъхряците са интелектуално непълноценни - и това може да ти го потвърди всяка детска учителка.
    - Хъхряците нямат понятие от дълг или дисциплина.
    - Хъхряците са единствените животни (поне измежду бозайниците), което обича мръсотията и я създава умишлено там, където се засели. Всички животни интуитивно разбират, че телесната чистота е здраве и я поддържат.
    - Хъхряците често не полагат грижа дори за собствените си малки. Една мечка, лисица, лъвка, хиена, катерица, една лястовица дори с 1 грам мозък, се грижат за малките си много повече, отколкото хъхрещите самки. Това е доказателство, че ромовете всъщност нямат инстинкт за оцеляване на рода, но използват малките си само за получаване на доходи.
    - Хъхряците са практически лишени от морал - нямат такъв дори колкото животните. Знаем много отделни случаи на мангали, убивали точно хора, които са се отнасяли добре с тях, давали са им хляб, черпили са ги. Като цяло - ние като народ и държава ги храним, те като племе ни тероризират и ограбват за благодарност. От друга страна ти колко случая си чул, когато лъвове, тигри, пуми и т.н. опасни хишници в зоопаркът или в циркът са изяли хората, които ги хранят? Има със сигурност такива случаи, но те са страшно малко !!!
    Още великият Сиуифт е казал, че неблагодарството трябва да се наказва само със смърт, защото който се отнася зле с благодетелят си, няма как да не е враг на цялото човечество !!! Тогава ние защо продължаваме да търпим мръснокафявите изроди?

Говориш за "задружност и последователност". Те и хиените са последователни, когато преследват плячка и я нападат задружно - просто защото всеки хиен поотделно е твърде страхлив за да нападне каквото и да било, по-едро от мишка !!! Защо мангалите не са задружни за нещо съзидателно?

Всичко изброено по-горе мисля е достатъчно за да докаже непълноценността на мангалите чрез поведението им, но ето още някои неща:
    - Хъхряшкият език е един от най-примитивните на света, липсват му почти всякакви абстрактни термини (например моралните категории), както и думи за по-големи числа.
    - Хъхряците никога не са имали писменост.
    - Хъхряците на практика нямат култура. Разните гьобеци и маанета са заемки от фолклора на другите народи.
    - Хъхряците са единственото племе в умереният пояс, което въпреки своята "древност" (с която ромовете дори се гордеят) никога не е създавало държава. Хората в Негрия не ги броим - те са живели при условия, правещи излишни създаването на по-развито общество и държава - но какво е оправданието на ромовете? А причината е проста - ако се бяха обособили самостоятелно на дадена територия (необходима предпоставка за създаване на държава) нямаше да има кой да ги храни.

Е, след всичко това - какъв побъркан идеалист трябва да си, че да смяташ ромовете за пълноценни човешки същества?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Да директно.Еволюцията е нещо съвсем друго.Както виждаме последните 5000 г човека не е мръднал и милиметър в развитието си.Това с маймуните е някакво недоразумение.Друг е момента че мангалите може наистина да са произлезли от тях.
      Здравей Пешо,

Всъщност, следи човешкото в поведението, не в гените.
      Говорим за задружност, последователност и т.н.

Коментар

Защо, ти директно от човек ли си произлязъл. Не отричай еволюцията
        Да директно.Еволюцията е нещо съвсем друго.Както виждаме последните 5000 г човека не е мръднал и милиметър в развитието си.Това с маймуните е някакво недоразумение.Друг е момента че мангалите може наистина да са произлезли от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
          Не бъркай, човекоподобни с човеци
          Защо, ти директно от човек ли си произлязъл. Не отричай еволюцията

Коментар

Емперор, колко цигани и турци (па и евреи) е имало баш в Германия и Япония след войната?

Били са супер чисти нации
            Освен това, били са инструмент в ръцета на САЩ.
            Играл ли си стратегически електронни игри? Ако да, ме разбираш.
            Всички опасности по-далече от дома.
            Първо се развивам икономически и научно, след това хвърлям едно око на най-близките. После на далечни , но слаби военно и без съюзници и т.н.

Принципите са винаги едни и същи. Оцеляване (което включва елиминиране на всякакви заплахи).

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Чудно, ако след ВСВ германци и японци бяха казали "Мани я Германия, мани я Япония, всичко свърши"? Та те са били в много по-тежко положение от нас !!!

Нещата са обратими и то за кратък срок, от нас зависи да ги обърнем.
              Емперор, колко цигани и турци (па и евреи) е имало баш в Германия и Япония след войната?

Били са супер чисти нации

Коментар

И през ум не ми минава да оневинявам - ЦИГАНИ!
                Но тази генетична човешка мутация е.... такава. Те са генетична аномалия - нито ще се променят, нито е възможно да еволюират към човек - това имах предвид
                Не си прав. Те са човеци, и знаеш ли защо? Ами има кой да ги организира да ни откраднат парите. А ние, псевдочовеците - пием текила, караме трошки, радваме се на Билла, Метро и т.н. ходим на почивка и си мислим , че сме голяма работа. А те, кошове, боклуци, избирателни урни - все изметта на държавата. Ама на, живи и малко или много (с нашите пари) здрави.

Коментар

В родината си (според мен Индия) тия боклуци пият вода от реката, а малко по-нагоре току що са хвърлили мъртви хора.

Мани я нашата България. Всичко свърши. ДМА са в чужди ръце. Земята - почва битката между турци, евреи и руснаци (те поне са добре дошли). Земеделие - хахахахаха. Какво земеделие в България. 2005 бях на екскурзия в Турция - там между масивите имаше асфалтови пътища. Дрехите - китайски. Банките...............
                  ВПК - няма такъв. Кои са ни стратегическите отрасли?????
                  Чудно, ако след ВСВ германци и японци бяха казали "Мани я Германия, мани я Япония, всичко свърши"? Та те са били в много по-тежко положение от нас !!!

Нещата са обратими и то за кратък срок, от нас зависи да ги обърнем.

Коментар

Тогава да запитаме защо арменци, евреини не излизат с някакви безумни претенции, с доводът, че са малцинство?

Стига с това оневиняване на хъхряците - по цяла Европа и по цял свят те са дивашки и безполезни изроди - и все са невинни, и все другите са им виновни...

В родината си (според мен Индия) тия боклуци пият вода от реката, а малко по-нагоре току що са хвърлили мъртви хора.

Мани я нашата България. Всичко свърши. ДМА са в чужди ръце. Земята - почва битката между турци, евреи и руснаци (те поне са добре дошли). Земеделие - хахахахаха. Какво земеделие в България. 2005 бях на екскурзия в Турция - там между масивите имаше асфалтови пътища. Дрехите - китайски. Банките...............
                    ВПК - няма такъв. Кои са ни стратегическите отрасли?????

Коментар

Да. Така е - съгласен съм с това!
                      НО! Тази циганска сган е следствието, те не са причината за проблема!
                      Причината/ните на териториално/местно ниво е в най голямата сган върху главите ни - туземната ционистка/комунистическо/милиционерска СГАН! Широко позната и наричана - партии и управляващи. Те са тези които позволяват и разрешават на човекоподобните да вилнеят и да вършат всичко това, което ти си писал и изброявал...
                      За да решиш даден проблем, трябва да намериш първоизточника му!
                      Тогава да запитаме защо арменци, евреини не излизат с някакви безумни претенции, с доводът, че са малцинство?

Стига с това оневиняване на хъхряците - по цяла Европа и по цял свят те са дивашки и безполезни изроди - и все са невинни, и все другите са им виновни...

Коментар

Да. Така е - съгласен съм с това!
                        НО! Тази циганска сган е следствието, те не са причината за проблема!
                        Причината/ните на териториално/местно ниво е в най голямата сган върху главите ни - туземната ционистка/комунистическо/милиционерска СГАН! Широко позната и наричана - партии и управляващи. Те са тези които позволяват и разрешават на човекоподобните да вилнеят и да вършат всичко това, което ти си писал и изброявал...
                        За да решиш даден проблем, трябва да намериш първоизточника му!
                        Защо не си прав? Ами много е просто. Кой свали неционисткото правителство в Египет - евреите ли?
                        Не. Имат някакво (не е задължително да е цивилизовано) самосъзнание. А нашето....
                        Аз си признавам. Не съм ходил на нито един протест. От 1997 до сега. В края на 1996 и началото на 1997 взимах 50-60 долара и си траях. Тогава родителите ми (учители) взимаха около 10 долара. Питайте ги тях как са даянили.
                        За това говоря. На кой тротоар да застана? От едната страна ГЕРБ и разни плюнки, от другата БСП, ДПС и онзи. Аз по средата ли да застана. Да ме бутне някой луд джигит с кола (като Максим Стави....) Аз да умра, он жив и здрав, че и тренира.

Хм...До сега не съм писал така, но ........Взе да ми писва.

Коментар

• Разбирам те бе, неговата кожа, защо мислиш, че споря с тебе?

Коментар

Да, ама са работили, нали? Мангалите растат, защото им се плащат огромни пари от нашия джоб, за да се размножават. А ако спрем и троха хляб да им даваме?
                            За раждането: какво предлагаш - да спираме Българските момичета от училище на 12 и да ги заплождаме, за да насмогнем на хъхряшките гадини? Това не означава ли да паднем на тяхното ниво? Не - на Българските семейства им стигат по 2-3 деца, но хъхряшката безумна раждаемост трябва да бъде озаптена.

Майка ти и баба ти на 12 ли са раждали?

Коментар

Да, ама са работили, нали? Мангалите растат, защото им се плащат огромни пари от нашия джоб, за да се размножават. А ако спрем и троха хляб да им даваме?
                              За раждането: какво предлагаш - да спираме Българските момичета от училище на 12 и да ги заплождаме, за да насмогнем на хъхряшките гадини? Това не означава ли да паднем на тяхното ниво? Не - на Българските семейства им стигат по 2-3 деца, но хъхряшката безумна раждаемост трябва да бъде озаптена.
                              Виждам, че си отдавна във форума, но как да уважавам мнението ти:'Не - на Българските семейства им стигат по 2-3 деца"???
                              Кога си ги виждал тези цифри за последно?????
                              Не говорим за пожелания, а за реалност. Това говоря. Реалност. Ако не плащам за ЦИГАНИ, ще остават повече за мен, жена ми и бъдещите деца под формата на детски, обезщетения за майчинство и т.н.
                              Какво очакваш от държава в която сребърния резерв се харчи??? А??? Кой ще ражда??? 21-ви век отдавна не е век на мечти, а на реалности - икономически. Света се изроди. Всички са меркантилисти. Матраци по 500 лв. А??? Какво ще кажеш???
                              Апартамент 50 кв. - 1000000 лв. А????
                              И.....Понеже знам, че си на тема СФТР и СФ. При определяне на цените на лекарствата (по наредба) се вземат референтни за няколко държави (може би 8). Защо не е така с лихвите, или със заплатите???
                              Emperor, разбираш ли ме?

Коментар

Ами това е ключовия въпрос: Кой в каква система живее!
                                Настоящата система на бившата държава БГ - е колониално/териториален ГЕНОЦИД
                                Абсолютно и напълно умишлено се изтребва българския етнос - по всякакъв начин и с всички възможни средства!
                                Вече не я следя статистика на кое челно място сме не само в европа но и в света по:
                                Смъртност
                                Отрицателен прираст
                                Бедност
                                Емиграция
                                Сърдечно съдови заболявания
                                Инсулти
                                Ниво на грамотност
                                Безработица
                                И т.н. - списъка е много дълъг

Още един ключов въпрос - ние защо сме бедни
                                Много от тия работи дължим на ромовете - те живеят в мизерия, мрат млади, напук на безплатната здравна помощ, защото са мръсни и непълноценни изроди, те са неграмотните и професионално безработните. Тая античовешка измет ни дърпа надолу и трябва да намерим начин, щото ако не след 10, то след 20 години, да я няма !!!

Коментар

Working...
                                X