If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой ще обясни ли защо през април 2016г. в Хакасия, която е в Русия, по предварителни данни са родени с 8,175 % по-малко деца в сравнение с април 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през април 2016г. в Хакасия, която е в Русия, по предварителни данни са родени с 8,175 % по-малко деца в сравнение с април 2015г.?
Ми, на времето бременните раждаха на къра, а сега за болни ги имат. Затова ражданията в болничните заведения се увеличават.
Аз винаги казвам истината. Вижте в линка, който съм дал по-рано, че TFR за Швейцария през 2015г. е бил 1,51 и е намалял спрямо 2014г. Тоест през 2015г. в България жените в детеродна възраст са раждали средно повече деца в сравнение с жените в детеродна възраст в Швейцария.
Някой ще обясни ли защо през април 2016г. в болнични заведения в Софийска област са се родили повече деца в сравнение с април 2015г.?
да бе нали тва гледам бе бастун ей ти го линка директно от швейцарския институт по статистика ..... и населението им се е увеличило обясни ми ти троле как от 5 млн през 1960 стават през 2016 8 млн.в Швейцария, а в България от 9 млн. сега сме 7 млн. а ефективно 4млн.останалите 3 млн. живеят и работят в чужбина ..... и стига си лъгал
това направо е отчайващо, ние сме влезли в класацията за най-бързо топяща се нация, браво честито !!!
164 души намаляват на ден 60 000 души на година в България еби му майката
Според все още неокончателни данни от началото на 2016г. до 6 май 2016г. включително, в болнични заведения в област Велико Търново са родени със 106 деца повече спрямо същия период на миналата година.
Веднага ти обяснявам айде бегай да лапаш папура некъде - приръста в България е ОТРИЦАТЕЛЕН от 1987 насам !!!
Гледах преди малко Валя и Моро по света.Двама циганина които обикалят Европа.Направо се втрещих когато Моро каза накрая-В Лондон слънчице не видяхме,в Барселона егати жегата,В България си е най-убаво.За всички нас прехласвайки се по запада това ми дойде като някакво откровение.Накрая царя ще се окаже наистина гол.
Оставям ти го и го удвоявам ..
Относно "новите българи "...
Опростено нещата ги виждам така..:
Предпочитанията за нас са - богати и щастливи ,но монолитни и създаващи поминък общности или нещастни, бедни и търсещи препитание, но готови за асимилация семейства....Не знам....
Истината винаги е по средата.....
Де да беше толкова просто. Но поне последното ти съждение донейде верно, ако и не е ясно къде точно се пада средата.
Не бъди така жесток, поне пиенето ми остави. Аз съм предлагал ускорен прием на имигранти от държави с подобна на нашата култура, ще рече предимно от бившата СССР, където живеят не само руснаци, но веднага почнаха подхвърляния, че съм бил за масово заселване на руснаци. Ала изкупуването на нашето Черноморие от стотици хиляди нови руснаци ми се струва твърде тегаво обстоятелство, тъй като се концентрират във важен стратегически, икономически, комуникационен и благоприятен за обитаване регион Едно е да вкарваш подходящи за производството и демографията лица и семейства и да ги насочваш накъдето е нужно, но смесени сред останалите българи и подлежащи на бърза доброволна интеграция и асимилация, съвсем друго е да се променя етническия характер на морското ни крайбрежие с нахлуването на богати и несъобразяващи се с местните общности външни, вероятно твърде зависими от собствената им държава заселници. Все пак се опитваме да запазим България като същностно, а не само формално държавно образувание. .
Оставям ти го и го удвоявам ..
Относно "новите българи "...
Опростено нещата ги виждам така..:
Предпочитанията за нас са - богати и щастливи ,но монолитни и създаващи поминък общности или нещастни, бедни и търсещи препитание, но готови за асимилация семейства....Не знам....
пп Човешката популация ( като част от животинската ), не търпи празно място в което може да се развива и процъфтява...
Територията на България е едно прекрасно от климатична гледна точка местообитание ...Чудесен ареал за двуноги....
Когато популацията е слаба и намалява, идва друга...
Въпросът за оставащите е ? - Подобни на нас или мургави войнстващи кучета..!!!
Аз предпочитам руснаци, украинци, ако може и датчани ( но те не искат да идват... )
Не бъди така жесток, поне пиенето ми остави. Аз съм предлагал ускорен прием на имигранти от държави с подобна на нашата култура, ще рече предимно от бившата СССР, където живеят не само руснаци, но веднага почнаха подхвърляния, че съм бил за масово заселване на руснаци. Ала изкупуването на нашето Черноморие от стотици хиляди нови руснаци ми се струва твърде тегаво обстоятелство, тъй като се концентрират във важен стратегически, икономически, комуникационен и благоприятен за обитаване регион Едно е да вкарваш подходящи за производството и демографията лица и семейства и да ги насочваш накъдето е нужно, но смесени сред останалите българи и подлежащи на бърза доброволна интеграция и асимилация, съвсем друго е да се променя етническия характер на морското ни крайбрежие с нахлуването на богати и несъобразяващи се с местните общности външни, вероятно твърде зависими от собствената им държава заселници. Все пак се опитваме да запазим България като същностно, а не само формално държавно образувание. .
Извършва се дебългаризация на България, която от национална държава на българите се трансформира в квазигражданска държава, управлявана от кланово-плутократично ядро, състоящо се от потомствени чужди агенти и криминало-насилнически, интриганто-заговорнически групи. Широките обществени интереси са игнорирани и се създава тясна върхушка с примитивни популистко-героични представи за обществото и лидерството в него. Това вещае потъпкване на българщината на Балканите и в други региони в полза на заобикалящите ни държави.
Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.
Шъ ти спрем пиенето....
пп Човешката популация ( като част от животинската ), не търпи празно място в което може да се развива и процъфтява...
Територията на България е едно прекрасно от климатична гледна точка местообитание ...Чудесен ареал за двуноги....
Когато популацията е слаба и намалява, идва друга...
Въпросът за оставащите е ? - Подобни на нас или мургави войнстващи кучета..!!!
Аз предпочитам руснаци, украинци, ако може и датчани ( но те не искат да идват... )
Русите са красив, православен, образован, бял народ, които идват тук с парите си и не са в тежест на сиромашкия ни народ. Черноморието е застроено от русите, руски пари, с изпълнители наши строителни фирми.. По добре руси, отколкото емигрантските квоти на Четвъртия Райх на другарката Меркел.
Гледай философски и с перспектива . И Ювиги Хана е знаел, че на кръстопът не се приспива, па камо ли държава да се вдига. Ама напук, прогонил месните патриотари дето го смятали за див номад от степите на Волга. Та населението тука се променя редовно на няколко столетия...
Е, аз така си гледам по начало, щото се досещам, че никой не е избегал от съдбата си, особено като е притеснителна и погнусителна.
Коментар