IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демографията е Фактор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
    Няма айде бе! Абсолютно невярно е.
    Децата не са стока. Когато имаш деца, не се правят бакалски сметки Аааа я да видя, колко детски ще взема, ще има ли ясла, ще има ли градина, колко ще ми струва раждането, колко месечно ще отчислявам за него.. ааа добре, на далавера съм, дай две. Може да ви пуснат кол опции за деца. Плащаш 1000 лева и чакаш, след 5 год. ако прецениш че ти е изгодно, ти карат направо едно 5 годишно.
    Те ромовете правят така, раждат ги заради детските, че са на далавера.
    Срамота.
    Дете е това бе ей! Детето се ражда, за да се обича, за да се гледа, за да се грижиш за него и те такива работи, дето явно трудно се побират в "финансовите" ви меркантилно глави. Кой ви е длъжен да ви гледа децата?
    П.С.
    Понеже знам какво ще изтърсиш сега, затова отговарям ПРЕДВАРИТЕЛНО - да имам 2.
    Големият ми син е роден през 97ма. Кой не помни 97ма, той не знае за какво става дума
    +1

Аз съм с едно, ама ако е рекъл... мисля за три...

Коментар

Мойто момче, аз пиша от позицията на човек, който ЗНАЕ как е, а не от позицията на теоРЕт като теб.
      "другите деца да имат неща, които то да няма "
      Осъзнаваш ли каква ЧУТОВНА глупост е това? Винаги ще има деца, които имат неща, които ти не можеш да си позволиш.
      Правиш каквото можеш, това е. Да правиш бакалски сметки за дете си е фашизъм
      Виждам, че продължаваш да не разбираш какво имам предвид, но като си спомня мненията ти по темата КТБ съм спокоен, че не е нещо лично към мен.
      Пак ти казвам, на разбираем език и изразявайки личното си мнение, не трябва да се правят деца, ако човек няма възможност себе си да гледа, камо ли дете. Само тъмните българи снасят чаве след чаве без никаква мисъл и с идеята, че държавата ще им го гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Май с кафето си пил и нещо друго, ама за спорта ще ти отговоря.

Точно циганите не вкарват никаква мисъл преди да направят дете.
        Нормалния българин трябва да помисли преди да прави дете дали може да му осигури нужните и подходящи условия за живот, а не да живее като куче, другите деца да имат неща, които то да няма и т.н. За съжаление всичко е свързано с пари.
        Нямаше нищо да изтърся.
        Не знам как реши "какво ще изтърся". Не мисля, че е уместно да те питам дали имаш деца или да ги коментирам.
        Мойто момче, аз пиша от позицията на човек, който ЗНАЕ как е, а не от позицията на теоРЕт като теб.
        "другите деца да имат неща, които то да няма "
        Осъзнаваш ли каква ЧУТОВНА глупост е това? Винаги ще има деца, които имат неща, които ти не можеш да си позволиш.
        Правиш каквото можеш, това е. Да правиш бакалски сметки за дете си е фашизъм

Коментар

Децата не са стока. Когато имаш деца, не се правят бакалски сметки Аааа я да видя, колко детски ще взема, ще има ли ясла, ще има ли градина, колко ще ми струва раждането, колко месечно ще отчислявам за него.. ааа добре, на далавера съм, дай две. Може да ви пуснат кол опции за деца. Плащаш 1000 лева и чакаш, след 5 год. ако прецениш че ти е изгодно, ти карат направо едно 5 годишно.
          Срамота.
          Дете е това бе ей! Детето се ражда, за да се обича, за да се гледа, за да се грижиш за него и те такива работи, дето явно трудно се побират в "финансовите" ви меркантилно глави. Кой ви е длъжен да ви гледа децата?
          П.С.
          Големият ми син е роден през 97ма. Кой не помни 97ма, той не знае за какво става дума
          Май с кафето си пил и нещо друго, ама за спорта ще ти отговоря.

Точно циганите не вкарват никаква мисъл преди да направят дете.
          Нормалния българин трябва да помисли преди да прави дете дали може да му осигури нужните и подходящи условия за живот, а не да живее като куче, другите деца да имат неща, които то да няма и т.н. За съжаление всичко е свързано с пари.
          Нямаше нищо да изтърся.
          Не знам как реши "какво ще изтърся". Не мисля, че е уместно да те питам дали имаш деца или да ги коментирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
            Когато продажници правят законите какво друго освен разпродажба на българщината може да се очаква. Божидар Димитров твърдеше, че като раздава българско гражданство се увеличават българите, но с неговия подход българите в България все повече намаляваха, а в чужбина за какви се представят, само той май знаеше. Некомпетентност и корист съсипват опитите да скърпим демографска политика. Засега провалът й е безспорен. Населението намалява с главоломен темп и статистиката дори не може да проследи какво става. Тя пък една статистика...
            http://parliament.bg/bg/bills/ID/15205
            http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134916612
            http://www.segabg.com/article.php?id=737769
            Май бая от онези тъмните българи ще вземат гражданство
            Идеята е бесарабските, българите от Западните покрайнини и тези от Украйна и Македония да могат да вземат гражданство бързо и безпроблемно. На практика разни хора, изповядващи една религия, различна от християнството ще вземат масово бг гражданство.
            Пълна асимилация на българския етнос от турци, цигани, араби, сирийци и т.н.

Коментар

Айде бе? За София говорим. Доста приятели минаха по този път и е огромна мъка.
              Срамота.
              П.С.

Коментар

• Законови безумия

Когато продажници правят законите какво друго освен разпродажба на българщината може да се очаква. Божидар Димитров твърдеше, че като раздава българско гражданство се увеличават българите, но с неговия подход българите в България все повече намаляваха, а в чужбина за какви се представят, само той май знаеше. Некомпетентност и корист съсипват опитите да скърпим демографска политика. Засега провалът й е безспорен. Населението намалява с главоломен темп и статистиката дори не може да проследи какво става. Тя пък една статистика...
                http://parliament.bg/bg/bills/ID/15205
                http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2134916612
                http://www.segabg.com/article.php?id=737769

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  ....и абсолютно невярно.....
                  Айде бе? За София говорим. Доста приятели минаха по този път и е огромна мъка.
                  Да не говорим като дойде време за първи клас и мъката се умножава рЕзко по 5
                  Last edited by andy2000; 06.02.2015, 11:16.

Коментар

+1 , кратко и ясно
                    ....и абсолютно невярно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                      Какви деца сънувате.
                      Пример за София
                      Раждане - искат ти 2000лв
                      Ясла - НЯМА
                      Детска градина - кур, освен ако не дадеш 2000 "дарение" или да си плащаш по 500-1000 месечно
                      Е как да си го позволи един нормален човек, дето ходи на работа и си плаща сметките.
                      Ако случайно се излъжеш с едно - все пак ще е плод на голяма любов и се сблъскаш с горепосочената действителност ще си отрежеш патката ма нема да направиш второ
                      +1 , кратко и ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        Какви деца сънувате.
                        Пример за София
                        Ясла - НЯМА
                        Детска градина - кур, освен ако не дадеш 2000 "дарение" или да си плащаш по 500-1000 месечно
                        Е как да си го позволи един нормален човек, дето ходи на работа и си плаща сметките.
                        Ако случайно се излъжеш с едно - все пак ще е плод на голяма любов и се сблъскаш с горепосочената действителност ще си отрежеш патката ма нема да направиш второ
                        Нищо не сънуваме.Не е необходимо всички хора да живеят в София.В Плевен такъв проблем няма в село хептен.Ясли и градини колкото щеш.В болницата пари за раждане не искат.Който иска да ражда на частно това си е негов проблем никой не му е длъжен.Въобще мрънкането е национален проблем.Баба ти е раждала на нивата един ден почивка и отива да копае.Днешния човек се изроди нищо не става от него.При най малката трудност се огъва.Голям рев голямо мрънкане.Едно раждане в Чикаго например е 20000 долара детската ясла и градина 1600 долара на месец.

Коментар

• Какви деца сънувате.
                          Пример за София
                          Ясла - НЯМА
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                            Домакинствата с едно дете ще получават 35 лева. При две деца сумата ще е 85 лева, а при три - 130 лева. За четвъртото и последващо дете подкрепата ще бъде по-ниска от 35 лева. Сега за второто дете сумата е 50 лв., а за всички останали - 35 лв.

По думите на Калфин прагът за доходите, който дава право на семействата да получават детски, ще остане в сила - 350 лв. на човек.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...vtoro_-_85_lv/

Новата линия на бедност в България ще е с 14% по-висока през 2015 г., или 286 лв.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...a_shte_e_s_14/

То беше ясно, че за работещите родители пак няма да има нищо, само за неработещия циганор.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Домакинствата с едно дете ще получават 35 лева. При две деца сумата ще е 85 лева, а при три - 130 лева. За четвъртото и последващо дете подкрепата ще бъде по-ниска от 35 лева. Сега за второто дете сумата е 50 лв., а за всички останали - 35 лв.

По думите на Калфин прагът за доходите, който дава право на семействата да получават детски, ще остане в сила - 350 лв. на човек.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/...vtoro_-_85_lv/

Новата линия на бедност в България ще е с 14% по-висока през 2015 г., или 286 лв.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...a_shte_e_s_14/

Коментар

• Разходите за майчинство на консолидирания държавен бюджет на България:
                                1)
                                - за 11 месеца от началото на 2011г. бяха 388,716,531 лв.
                                2)
                                - за 11 месеца от началото на 2014г. бяха 378,114,498 лв.
                                Тоест за 3 години има спад от над 10 МИЛИОНА лв.

За сравнение консолидираният държавен бюджет е изплатил:
                                1)
                                - за 11 месеца от началото на 2011г. пенсии на стойност 6,313,541,884 лв.
                                2)
                                - за 11 месеца от началото на 2014г. пенсии на стойност 7,198,555,086.89 лв.
                                Тоест за 3 години има увеличение от над 885 МИЛИОНА лв.

Честито!

http://www.noi.bg/aboutbg/st

Коментар

Working...
                                X