IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демографията е Фактор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Шъ ти спрем пиенето....

пп Човешката популация ( като част от животинската ), не търпи празно място в което може да се развива и процъфтява...
    Територията на България е едно прекрасно от климатична гледна точка местообитание ...Чудесен ареал за двуноги....
    Когато популацията е слаба и намалява, идва друга...
    Въпросът за оставащите е ? - Подобни на нас или мургави войнстващи кучета..!!!

Аз предпочитам руснаци, украинци, ако може и датчани ( но те не искат да идват... )
    Не бъди така жесток, поне пиенето ми остави. Аз съм предлагал ускорен прием на имигранти от държави с подобна на нашата култура, ще рече предимно от бившата СССР, където живеят не само руснаци, но веднага почнаха подхвърляния, че съм бил за масово заселване на руснаци. Ала изкупуването на нашето Черноморие от стотици хиляди нови руснаци ми се струва твърде тегаво обстоятелство, тъй като се концентрират във важен стратегически, икономически, комуникационен и благоприятен за обитаване регион Едно е да вкарваш подходящи за производството и демографията лица и семейства и да ги насочваш накъдето е нужно, но смесени сред останалите българи и подлежащи на бърза доброволна интеграция и асимилация, съвсем друго е да се променя етническия характер на морското ни крайбрежие с нахлуването на богати и несъобразяващи се с местните общности външни, вероятно твърде зависими от собствената им държава заселници. Все пак се опитваме да запазим България като същностно, а не само формално държавно образувание. .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
      Извършва се дебългаризация на България, която от национална държава на българите се трансформира в квазигражданска държава, управлявана от кланово-плутократично ядро, състоящо се от потомствени чужди агенти и криминало-насилнически, интриганто-заговорнически групи. Широките обществени интереси са игнорирани и се създава тясна върхушка с примитивни популистко-героични представи за обществото и лидерството в него. Това вещае потъпкване на българщината на Балканите и в други региони в полза на заобикалящите ни държави.
      Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.

Шъ ти спрем пиенето....

пп Човешката популация ( като част от животинската ), не търпи празно място в което може да се развива и процъфтява...
      Територията на България е едно прекрасно от климатична гледна точка местообитание ...Чудесен ареал за двуноги....
      Когато популацията е слаба и намалява, идва друга...
      Въпросът за оставащите е ? - Подобни на нас или мургави войнстващи кучета..!!!

Аз предпочитам руснаци, украинци, ако може и датчани ( но те не искат да идват... )

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
        А нещо с килим на стената нямаше ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Русите са красив, православен, образован, бял народ, които идват тук с парите си и не са в тежест на сиромашкия ни народ. Черноморието е застроено от русите, руски пари, с изпълнители наши строителни фирми.. По добре руси, отколкото емигрантските квоти на Четвъртия Райх на другарката Меркел.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
            Гледай философски и с перспектива . И Ювиги Хана е знаел, че на кръстопът не се приспива, па камо ли държава да се вдига. Ама напук, прогонил месните патриотари дето го смятали за див номад от степите на Волга. Та населението тука се променя редовно на няколко столетия...
            Е, аз така си гледам по начало, щото се досещам, че никой не е избегал от съдбата си, особено като е притеснителна и погнусителна.

Коментар

• българия влезе във видео на любимия ми канал в ютуб

Which Countries Have Shrinking Populations?
              https://www.youtube.com/watch?v=qn9DDsxfpCA
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Извършва се дебългаризация на България, която от национална държава на българите се трансформира в квазигражданска държава, управлявана от кланово-плутократично ядро, състоящо се от потомствени чужди агенти и криминало-насилнически, интриганто-заговорнически групи. Широките обществени интереси са игнорирани и се създава тясна върхушка с примитивни популистко-героични представи за обществото и лидерството в него. Това вещае потъпкване на българщината на Балканите и в други региони в полза на заобикалящите ни държави.
                Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.
                Гледай философски и с перспектива . И Ювиги Хана е знаел, че на кръстопът не се приспива, па камо ли държава да се вдига. Ама напук, прогонил месните патриотари дето го смятали за див номад от степите на Волга. Та населението тука се променя редовно на няколко столетия...

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
                  Ааааа не ме разбирай погрешно.Аз си харесвам руските баби.
                  бабник

SEREBRO - ПЕРЕПУТАЛА
                  https://www.youtube.com/watch?v=IDixJgx8my4

Коментар

Мен ми е интересно дали има някаква статистика колко руснаци живеят постояно в България.Всеки ден ходя на басейн Приморски във Варна и трябва да ви кажа,че доста от посетителите са руснаци.То даже и един от треньорите е руснак.Наскоро четох някъде,че руснаци притежават около 500 000 имота в България.Това ми се вижда страшно много.
                    Според данни от преброяването на населението на България към 1.02.2011г. в България са живеели постоянно 11 991 граждани на Русия и 3064 граждани на Украйна. Сега тези чужди граждани може би са повече, но не е публикувана по-нова статистика за точния им брой. Голяма част от руските граждани, които притежават недвижим имот в България не живеят постоянно в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                      Без числа как да ти го обясним. Същото е и за София или В. Търново - колко бебета повече? 10-100-1000?
                      По предварителни данни през първите 4 месеца на 2016г. броят на родените деца в болнични заведения на област София - град, се е увеличил с над 100 деца, тоест това е нарастване с над 2 %. Данните са на Министерството на здравеопазването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Бабите имат и внучки... Извинявам се, ако някой предпочита да получават квоти слузести араби и потни негри, пред бели и красиви жени
                        Ааааа не ме разбирай погрешно.Аз си харесвам руските баби.

Коментар

• Някой ще обясни ли защо през април 2016г. броя на родените деца в Удмуртия, която е в Русия, по предварителни данни е намалял с 18,835 % спрямо април 2015г.?

Коментар

Това трябваше да го прочета преди обедната ракия. Сега срещам трудности при асимилиране на написаното.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Абе не знам.Тия в басейна са повечето руски баби и не ми приличат на агенти.Макар,че има един-двама по-млади и в доста добра форма.Ще ги поразпитам(това е в рамката на шегата).
                              Бабите имат и внучки... Извинявам се, ако някой предпочита да получават квоти слузести араби и потни негри, пред бели и красиви жени

Коментар

• Русите са красив, православен, образован, бял народ, които идват тук с парите си и не са в тежест на сиромашкия ни народ. Черноморието е застроено от русите, руски пари, с изпълнители наши строителни фирми.. По добре руси, отколкото емигрантските квоти на Четвъртия Райх на другарката Меркел.

Коментар

Working...
                                X