Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демографията е Фактор
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИзвършва се дебългаризация на България, която от национална държава на българите се трансформира в квазигражданска държава, управлявана от кланово-плутократично ядро, състоящо се от потомствени чужди агенти и криминало-насилнически, интриганто-заговорнически групи. Широките обществени интереси са игнорирани и се създава тясна върхушка с примитивни популистко-героични представи за обществото и лидерството в него. Това вещае потъпкване на българщината на Балканите и в други региони в полза на заобикалящите ни държави.
Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.
Шъ ти спрем пиенето....
пп Човешката популация ( като част от животинската ), не търпи празно място в което може да се развива и процъфтява...
Територията на България е едно прекрасно от климатична гледна точка местообитание ...Чудесен ареал за двуноги....
Когато популацията е слаба и намалява, идва друга...
Въпросът за оставащите е ? - Подобни на нас или мургави войнстващи кучета..!!!
Аз предпочитам руснаци, украинци, ако може и датчани ( но те не искат да идват... )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеРусите са красив, православен, образован, бял народ, които идват тук с парите си и не са в тежест на сиромашкия ни народ. Черноморието е застроено от русите, руски пари, с изпълнители наши строителни фирми.. По добре руси, отколкото емигрантските квоти на Четвъртия Райх на другарката Меркел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеГледай философски и с перспектива . И Ювиги Хана е знаел, че на кръстопът не се приспива, па камо ли държава да се вдига. Ама напук, прогонил месните патриотари дето го смятали за див номад от степите на Волга. Та населението тука се променя редовно на няколко столетия...
Коментар
-
българия влезе във видео на любимия ми канал в ютуб
Which Countries Have Shrinking Populations?
https://www.youtube.com/watch?v=qn9DDsxfpCAdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеИзвършва се дебългаризация на България, която от национална държава на българите се трансформира в квазигражданска държава, управлявана от кланово-плутократично ядро, състоящо се от потомствени чужди агенти и криминало-насилнически, интриганто-заговорнически групи. Широките обществени интереси са игнорирани и се създава тясна върхушка с примитивни популистко-героични представи за обществото и лидерството в него. Това вещае потъпкване на българщината на Балканите и в други региони в полза на заобикалящите ни държави.
Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеАаааа не ме разбирай погрешно.Аз си харесвам руските баби.
SEREBRO - ПЕРЕПУТАЛА
https://www.youtube.com/watch?v=IDixJgx8my4
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеМен ми е интересно дали има някаква статистика колко руснаци живеят постояно в България.Всеки ден ходя на басейн Приморски във Варна и трябва да ви кажа,че доста от посетителите са руснаци.То даже и един от треньорите е руснак.Наскоро четох някъде,че руснаци притежават около 500 000 имота в България.Това ми се вижда страшно много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеБез числа как да ти го обясним. Същото е и за София или В. Търново - колко бебета повече? 10-100-1000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБабите имат и внучки... Извинявам се, ако някой предпочита да получават квоти слузести араби и потни негри, пред бели и красиви жени
Коментар
-
Руснаците в Западно Причерноморския регион са своеобразен клин в Южния фланг на НАТО и дестабилизират българската политическа тежест в пакта и ЕС. И без това гледат на нас като най-хлабаво звено в европейската сигурност.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнениеАбе не знам.Тия в басейна са повечето руски баби и не ми приличат на агенти.Макар,че има един-двама по-млади и в доста добра форма.Ще ги поразпитам(това е в рамката на шегата).
Коментар
-
Русите са красив, православен, образован, бял народ, които идват тук с парите си и не са в тежест на сиромашкия ни народ. Черноморието е застроено от русите, руски пари, с изпълнители наши строителни фирми.. По добре руси, отколкото емигрантските квоти на Четвъртия Райх на другарката Меркел.
Коментар
Коментар