Първоначално изпратено от Ани Василева
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Демографията е Фактор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Аз питах с какво би била привлекателна БГ за тях?
А крастави магарета има навсякъде.Колко човека или % шотландци са дошли в БГ? Я имат 100 човека ,я не,от 30 млн по цял свят.
I dream
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеАми не е така. И имам пример. От 15г . в моето село живее едно семейство от Шотландия. Те получват шотландска пенсия, купиха си къща, която реновираха и в момента са осиновили и 5 кучета за които се грижат ежедневно. Всякко лято дъщерите им пристигат със семействата си и прекарват ваканцията си в БГ. Ходят задължително на няколко години на гости в Шотландия, но казват, че са влюбени в БГ. Те ежедневно подкрепят и бълграския земеделец, купувайки храната си от него. Разбира се, има изключения......
А крастави магарета има навсякъде.Колко човека или % шотландци са дошли в БГ? Я имат 100 човека ,я не,от 30 млн по цял свят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С кое е привлекателна? и кое е евтиното?
Ясно е,че хора живели цял живот в цивилизацията,няма да дойдат в БГ голям град за нищо на света.Изключваме на радка тъмните приятели сутенъори, които я ползват като транзит към Европа.
Остават села и паланки,без пътища,без ток по цели седмици,кражби и набези от цигани,по-скъпа храна,беззаконие и хаос.
Не случайно масово англичаните си бият камшика на тумбиПовече от красива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнениеБългария е привлекателна и евтина дестинация за европесйките пенсионери.
Ясно е,че хора живели цял живот в цивилизацията,няма да дойдат в БГ голям град за нищо на света.Изключваме на радка тъмните приятели сутенъори, които я ползват като транзит към Европа.
Остават села и паланки,без пътища,без ток по цели седмици,кражби и набези от цигани,по-скъпа храна,беззаконие и хаос.
Не случайно масово англичаните си бият камшика на тумбиLast edited by danetha; 02.10.2024, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКато гледам какво се случва в Западна Европа очаквам в бъдеще все повече европейци да емигрират в Източна Европа, включително и към България. Така че демографските проблеми ще си ги решим, особено ако в замяна изпратим маргиналите в обратна посока към Западна Европа.Повече от красива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКато гледам какво се случва в Западна Европа очаквам в бъдеще все повече европейци да емигрират в Източна Европа, включително и към България. Така че демографските проблеми ще си ги решим, особено ако в замяна изпратим маргиналите в обратна посока към Западна Европа.
Из българската провинция, по селата, има чужденци тук там и са основно възрастни или пияници. И като ги излъжат 1-2 пъти и си тръгват.
Аз съм продавал имот на възрастна двойка англичани (добре че ни отърваха хората от тази къща) през 2017 г. и те го ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха. И после къщата отново се продаде, те бяха правили още подобрения и обзавеждане и за това се продаде отново.
И дори им разказвах за градчето какво е било преди 100 г. и че е известно с винопроизводството си в миналото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
то сгради има, ама лекари НЯМА, а специалисти хептен, за КАДЪРНИ изобщо не може да се говори.
Само един пример - лекуване на счупена челюст с импланти. Има само на едно място в БЪЛГАРИЯ, а познай къде?
Айде още - специалист по стави - коляно и тазобедрена. Има 2-ма и 2-мата са в София. Останалите ОСАКАТЯВАТ ХОРАТА.
Специалисти по очи - има 1 + няколко дето не те правят инвалид. Всичко друго е НЕКАДЪРНИК до некадърника.
А това са ЕЛЕМЕНТАРНИ ОПЕРАЦИИ. Не ми се мисли за неврохирург, абе всякакъв хирург какво е положението еле па за жизненоважни органи като сърце
- 1 like
Коментар
-
И аз не съм виждал някой дето не е ходил на война да е умрял при бойни действия.
3 пъти ПРИПАДАХ докато ме вкарат в болница - дали нямаше да умра а? Включително на входа на спешното в токуда и ма приеха ВЕДНАГА - без да ме вкарват в системата, чак след 2 часа. Да не говорим че за 5-те дена лежани с най-тежките случаи видях точно 4 как ПОЧИНАХА след такива припадъци от липса на кислород.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Едва ли. Те от ковида ония дето влязоха в болниците обичайно ги ядат червеите.
Маса народ го прекарахме, даже по 2-пъти, и се самолекувахме кой как намери с народни средства, като от тея дето не сме влизали в болница честно не познавам нито един който да е умрял ковид.
3 пъти ПРИПАДАХ докато ме вкарат в болница - дали нямаше да умра а? Включително на входа на спешното в токуда и ма приеха ВЕДНАГА - без да ме вкарват в системата, чак след 2 часа. Да не говорим че за 5-те дена лежани с най-тежките случаи видях точно 4 как ПОЧИНАХА след такива припадъци от липса на кислород.Last edited by bota156; 19.09.2024, 18:34.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
ами мен ма излекуваха. Може господ да е наминал из Софията и да ми е дал още ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ЖИВОТ.
От ковид също щях да умра ако не ме вкараха в Токуда и не ме гледаха като писано яйце. Е коритаров го вкараха 1 ден след мен ама бързо бързо го опущиха. Цяла нощ никой не го погледна в реанимация и сутринта го намериха умрял.
Ако бях в провинцията 1000% щяха да се ме изяли червеите.
Маса народ го прекарахме, даже по 2-пъти, и се самолекувахме кой как намери с народни средства, като от тея дето не сме влизали в болница честно не познавам нито един който да е умрял ковид.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ама ти си мислиш, че в София някой ще те лекува ли ако се разболееш тежко? - Колкото "излекуваха" И.Гарелов.
"Лечението" се състоеше в това да седят и да го чакат да умре...
От ковид също щях да умра ако не ме вкараха в Токуда и не ме гледаха като писано яйце. Е коритаров го вкараха 1 ден след мен ама бързо бързо го опущиха. Цяла нощ никой не го погледна в реанимация и сутринта го намериха умрял.
Ако бях в провинцията 1000% щяха да се ме изяли червеите.Last edited by bota156; 11.09.2024, 20:17.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
а болежките дека ще ги лекуваш? Там няма откъде и един аспирин да си купиш.
Всичко над 50км от София не става за нищо. След 10-15г и в София няма да става че няма да има доктори
"Лечението" се състоеше в това да седят и да го чакат да умре...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВсичко над 50км от София не става за нищо
Ако идваш от некви диви села естествено ще ти се стори Манхатън
Коментар
Коментар