IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демографията е Фактор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
    Подкрепям danetha. Така е, тези хора са малцина.
    За 2023 г 57 хиляди души са се заселили в България. От тях 17 хиляди са български граждани. Останалите 40 хиляди са чужденци. Та хич не са малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Аз питах с какво би била привлекателна БГ за тях?
      А крастави магарета има навсякъде.Колко човека или % шотландци са дошли в БГ? Я имат 100 човека ,я не,от 30 млн по цял свят.
      Подкрепям danetha. Така е, тези хора са малцина.
      I dream

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
        Ами не е така. И имам пример. От 15г . в моето село живее едно семейство от Шотландия. Те получват шотландска пенсия, купиха си къща, която реновираха и в момента са осиновили и 5 кучета за които се грижат ежедневно. Всякко лято дъщерите им пристигат със семействата си и прекарват ваканцията си в БГ. Ходят задължително на няколко години на гости в Шотландия, но казват, че са влюбени в БГ. Те ежедневно подкрепят и бълграския земеделец, купувайки храната си от него. Разбира се, има изключения......
        Аз питах с какво би била привлекателна БГ за тях?
        А крастави магарета има навсякъде.Колко човека или % шотландци са дошли в БГ? Я имат 100 човека ,я не,от 30 млн по цял свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

С кое е привлекателна? и кое е евтиното?
          Ясно е,че хора живели цял живот в цивилизацията,няма да дойдат в БГ голям град за нищо на света.Изключваме на радка тъмните приятели сутенъори, които я ползват като транзит към Европа.
          Остават села и паланки,без пътища,без ток по цели седмици,кражби и набези от цигани,по-скъпа храна,беззаконие и хаос.
          Не случайно масово англичаните си бият камшика на тумби
          Ами не е така. И имам пример. От 15г . в моето село живее едно семейство от Шотландия. Те получват шотландска пенсия, купиха си къща, която реновираха и в момента са осиновили и 5 кучета за които се грижат ежедневно. Всякко лято дъщерите им пристигат със семействата си и прекарват ваканцията си в БГ. Ходят задължително на няколко години на гости в Шотландия, но казват, че са влюбени в БГ. Те ежедневно подкрепят и бълграския земеделец, купувайки храната си от него. Разбира се, има изключения......
          Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
            България е привлекателна и евтина дестинация за европесйките пенсионери.
            С кое е привлекателна? и кое е евтиното?
            Ясно е,че хора живели цял живот в цивилизацията,няма да дойдат в БГ голям град за нищо на света.Изключваме на радка тъмните приятели сутенъори, които я ползват като транзит към Европа.
            Остават села и паланки,без пътища,без ток по цели седмици,кражби и набези от цигани,по-скъпа храна,беззаконие и хаос.
            Не случайно масово англичаните си бият камшика на тумби
            Last edited by danetha; 02.10.2024, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
              Като гледам какво се случва в Западна Европа очаквам в бъдеще все повече европейци да емигрират в Източна Европа, включително и към България. Така че демографските проблеми ще си ги решим, особено ако в замяна изпратим маргиналите в обратна посока към Западна Европа.
              България е привлекателна и евтина дестинация за европесйките пенсионери. За тях стандартът тук на база техните пенсии е идеален за нормален живот без лишения и същевременно спестявания, за разлика от милите ни баби и дядовци, котито цял живот са разботили за едни мизерни ниски пенсии. Но, това е друга тема.....
              Повече от красива

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                Като гледам какво се случва в Западна Европа очаквам в бъдеще все повече европейци да емигрират в Източна Европа, включително и към България. Така че демографските проблеми ще си ги решим, особено ако в замяна изпратим маргиналите в обратна посока към Западна Европа.
                Да, но държавата ни не е много уредена.

Из българската провинция, по селата, има чужденци тук там и са основно възрастни или пияници. И като ги излъжат 1-2 пъти и си тръгват.

Аз съм продавал имот на възрастна двойка англичани (добре че ни отърваха хората от тази къща) през 2017 г. и те го ползваха само 3 г. Дядото почина, а бабата си я взеха. И после къщата отново се продаде, те бяха правили още подобрения и обзавеждане и за това се продаде отново.

И дори им разказвах за градчето какво е било преди 100 г. и че е известно с винопроизводството си в миналото.

Коментар

• Като гледам какво се случва в Западна Европа очаквам в бъдеще все повече европейци да емигрират в Източна Европа, включително и към България. Така че демографските проблеми ще си ги решим, особено ако в замяна изпратим маргиналите в обратна посока към Западна Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

то сгради има, ама лекари НЯМА, а специалисти хептен, за КАДЪРНИ изобщо не може да се говори.
                    Само един пример - лекуване на счупена челюст с импланти. Има само на едно място в БЪЛГАРИЯ, а познай къде?
                    Айде още - специалист по стави - коляно и тазобедрена. Има 2-ма и 2-мата са в София. Останалите ОСАКАТЯВАТ ХОРАТА.
                    Специалисти по очи - има 1 + няколко дето не те правят инвалид. Всичко друго е НЕКАДЪРНИК до некадърника.
                    А това са ЕЛЕМЕНТАРНИ ОПЕРАЦИИ. Не ми се мисли за неврохирург, абе всякакъв хирург какво е положението еле па за жизненоважни органи като сърце
                    За беда, И докторите, се учат при работа. И стават грешки. Когато лекарите са слабо (професионално, медицински) натоварени, те просто не успяват да натрупат опит. Ала когато са ПРЕтоварени, те допускат грешки вече от пределно натоварване и недостиг на време за възстановяванеи квалификация. Накратко, краен си. Ако ще някои неща, казани от теб, и да са верни.

Коментар

И аз не съм виждал някой дето не е ходил на война да е умрял при бойни действия.
                      3 пъти ПРИПАДАХ докато ме вкарат в болница - дали нямаше да умра а? Включително на входа на спешното в токуда и ма приеха ВЕДНАГА - без да ме вкарват в системата, чак след 2 часа. Да не говорим че за 5-те дена лежани с най-тежките случаи видях точно 4 как ПОЧИНАХА след такива припадъци от липса на кислород.
                      Абе стават такива работи. При рекушети, при попадения на разни неща по мирни цели и т.н. Воюват едни, умират други.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Едва ли. Те от ковида ония дето влязоха в болниците обичайно ги ядат червеите.
                        Маса народ го прекарахме, даже по 2-пъти, и се самолекувахме кой как намери с народни средства, като от тея дето не сме влизали в болница честно не познавам нито един който да е умрял ковид.
                        И аз не съм виждал някой дето не е ходил на война да е умрял при бойни действия.
                        3 пъти ПРИПАДАХ докато ме вкарат в болница - дали нямаше да умра а? Включително на входа на спешното в токуда и ма приеха ВЕДНАГА - без да ме вкарват в системата, чак след 2 часа. Да не говорим че за 5-те дена лежани с най-тежките случаи видях точно 4 как ПОЧИНАХА след такива припадъци от липса на кислород.
                        Last edited by bota156; 19.09.2024, 18:34.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ами мен ма излекуваха. Може господ да е наминал из Софията и да ми е дал още ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ЖИВОТ.
                          От ковид също щях да умра ако не ме вкараха в Токуда и не ме гледаха като писано яйце. Е коритаров го вкараха 1 ден след мен ама бързо бързо го опущиха. Цяла нощ никой не го погледна в реанимация и сутринта го намериха умрял.
                          Ако бях в провинцията 1000% щяха да се ме изяли червеите.
                          Едва ли. Те от ковида ония дето влязоха в болниците обичайно ги ядат червеите.
                          Маса народ го прекарахме, даже по 2-пъти, и се самолекувахме кой как намери с народни средства, като от тея дето не сме влизали в болница честно не познавам нито един който да е умрял ковид.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ама ти си мислиш, че в София някой ще те лекува ли ако се разболееш тежко? - Колкото "излекуваха" И.Гарелов.
                            "Лечението" се състоеше в това да седят и да го чакат да умре...
                            ами мен ма излекуваха. Може господ да е наминал из Софията и да ми е дал още ДЕСЕТКИ ГОДИНИ ЖИВОТ.
                            От ковид също щях да умра ако не ме вкараха в Токуда и не ме гледаха като писано яйце. Е коритаров го вкараха 1 ден след мен ама бързо бързо го опущиха. Цяла нощ никой не го погледна в реанимация и сутринта го намериха умрял.
                            Ако бях в провинцията 1000% щяха да се ме изяли червеите.
                            Last edited by bota156; 11.09.2024, 20:17.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

а болежките дека ще ги лекуваш? Там няма откъде и един аспирин да си купиш.
                              Всичко над 50км от София не става за нищо. След 10-15г и в София няма да става че няма да има доктори
                              Ама ти си мислиш, че в София някой ще те лекува ли ако се разболееш тежко? - Колкото "излекуваха" И.Гарелов.
                              "Лечението" се състоеше в това да седят и да го чакат да умре...
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Всичко над 50км от София не става за нищо
                                To щото София става за нещо
                                Ако идваш от некви диви села естествено ще ти се стори Манхатън

Коментар

Working...
                                X