Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мутра ли е Бойко Борисов? - Да
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеДали се пукна балонът след повече от 10 години?
предлагам ти пич като оня лудия от темата за златото да пукаш писменно и устно балона пък барем да се спука близките 10 години , че има реална опасност да влезе в книгата на Гинес като най-дълго пукащия се балон на света.....
първо Пуууууууууууккккккккк.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМного литее е срам...оспокой се даневдигнеш кръвно я си лягай че утре си на работо...че сметката за тока наближава
За по-висок те взех. Сега разбра,
че престараването е опасно…
Вий стига там сте чупили ръце!
Седнете тук! Аз вашето сърце
сега да поразчупя, ако то е
все още от чупливо същество
и сластните ви навици не са го
втвърдили чак дотам, че да е вече
непроницаемо за всяко чувство!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТи пък каде ме видя гербаджия.....не ас съмЧорбаджия....най обичам рибена и бобена с наденичка...и бира и гол да тичам идасе препичам.ТЪЪЪПHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАс несам тъп,стихотворението тие тъпо.А тиквали е или мутра...го болингъзъ за тъпото ти писание и нашите,коментари.А стихчето повярвай е мнпго ама много много тъпо.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТова стихотворение тилиго измисли,много е тъпо.
Верно ли си толкова тъп или само се правиш?
Върви в манастир! Защо ти е да плодиш грешници? Аз сам съм донейде честен и все пак мога да се упрекна в такива неща, че по-добре майка ми да не бе ме раждала. Аз съм много надменен, отмъстителен, славолюбив, и имам на свое разположение толкоз много гадости, че не ми стигат ум да ги обмисля, въображение да си ги представя и време да ги извърша. И за какъв дявол нещастници като мене се мотаят между земята и небето? Всички сме дипломирани негодници. Недей да вярваш на никого от нас! Казвам ти, поемай към манастира! Къде е баща ти?Last edited by netware5; 13.07.2012, 02:42.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТова стихотворение тилиго измисли,много е тъпо.
Коментар
Коментар