If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не трябва да се спестяват пари от магистралите, а да се строят за 10 мнл евро/1 км за да има германски заплати за работниците ,които строят магистралата.Няма как да се получи средна класа в бг така.
Ти средната класа от бетонджии и шофери ли ще я праиш
Не трябва да се спестяват пари от магистралите, а да се строят за 10 мнл евро/1 км за да има германски заплати за работниците ,които строят магистралата.Няма как да се получи средна класа в бг така.
в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Едно полезно мнение за просперитета на всяко икономическо начинание
| 11.09.2011 21:10 " Аз съм привърженик т.н. конспиративни теориии и по тази причина ми се струва, че на българите се прилагат от чужбина евтини трикове, с които си правят гавра и ни отнемат клиенти на всеки бизнес в който започваме да подаваме глава!
Това е защото имаме глупендери, или продажници на управленческо ниво, които ни уверяват, че всико което идва като съвети от запад и Турци
я е чиста монета! А, то не е!"- Москва бясна от кризата с туристите й у нас http://news.ibox.bg/news/id_1228894142
Кланяй се пред когото искаш и колкото искаш.На мен ми писна вече 10г да ми надуват главата с тяхната мъка.Събориха и две сгради и голяма трагедия.А какво да кажат иракчаните афганистанците виетнамците?Те не са ли човешки същества?Те не изпитват ли мъка?Или човеци са само американците???Та нали тия идиоти избиха толкова много хора съсипаха природата хвърляха демократични бомби с уран в Сърбия
Въпрос към Дянков - "Разходите на домакинствата растат двойно по-бързо от приходите. Бихте ли обяснили защо е така, на какво се дължи инфлацията?" - Ако забелязвате, не отговаря! И как, като точно от кабинета дават разрешение на ДКЕВР да качва постоянно цените на тока, газта докато самите те качват данъците!
Впрочем, втората вълна е вече в ход и последните месеци на БФБ бяха само сигнал за нея. Ако помните и предните комуноиди с Орешарски начело приказваха, така, а този поне на няколко пъти щеше да ни вкарва в Еврозоната
Коки продължаваш с помията и лайната,защо няма ли кои,около теб да те начеши.
да чешиш стара брантия си е наказание брат, а пък и алкохолизирана си е вече престъпление ..по НК
Коментар
SoKoLoV
Коки продължаваш с помията и лайната,защо няма ли кои,около теб да те начеши.
Тия от тоя бивол са същите глупаци.От жълт вестник,какво да очакваш истината ли,пак си заблудена и яко хвърляща лайна,ограничавай се ако искаш да пишеш тук.Това е.
Bulgaria Air пыталась заставить россиян повторно оплатить билеты - РСТ
Авиакомпания Bulgaria Air, задержав российских пассажиров в Бургасе, пыталась таким образом заставить их во второй заплатить за уже оплаченные авиабилеты, заявила РИА Новости пресс-секретарь российского союза туриндустрии Ирина Тюрина.
По ее словам, очевидно, что туристы за свои билеты заплатили, иначе они бы не оказались в Болгарии, и в Bulgaria Air это прекрасно знают. Но авиакомпания решила шантажировать российских туристов, чтобы заставить их заплатить второй раз. По информации Тюриной, некоторые из туристов в итоге купили билеты на другие рейсы, других пересадили российские туроператоры.... http://ria.ru/society/20110910/434315369.html
Доста нагличко от страна на авиокомпания „България Ер” .Естествено никой няма да им потърси отговорност за това изнудване.
kev;ти спомняш ли си Барак Обама, Джордж Буш или Бил Клинтън да е предоставял Еър Форс 1 на чужди туристи, защото Еър Америка не иска да ги извози заради неуредени отношения с някоя полуфалирала американска туроператорска фирма??Щото аз не си спомням .И айде стига с тая човечност за наша сметка а??За нас някой да е помислил?За наши моряци на които роднини на задържаните се оплакват, че българското Министерство на външните работи не им оказва съдействие и е оставило близките им на произвола на съдбата да е помогнал той или някой друг?
една гадна , злобна и вечно мрънкаща русенска лелка....
Възмути ме,когато пратиха религиозни шмекери на държавни разноски да вземат "свети огън" от Израел.Реномето в туризма е важно.А за Русия нямаме какво да изнесем.Тъкмо се уреди с визи,и тази фирма ни заби нож в гърба.Хотелиерите са обещали мечка на достъпniя personal
" Алматур е една няма значение дали е в Русия, България или Финландия централния офис е в София Средец 12, изпълнителния директор е Любомир Панковски. Между другото по принцип е много словоохотлив, за разлика този път се е скрил под дърво и камък, беше редно поне да застане пред камерите наред с Янко Георгиев директора на Бългерия Еър. Не вярвайте на измислижите които... още се опитват да се внушат че са отделни фирми Алматур . Работил съм и ми е ясно. Между другото фирмата дължи много пари и на хотелиери и в голяма част настанява и след това трудно се изплаща и с тях."
10.09.2011 21:25 http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=9454583
"...Става въпрос за хуманитарно действие. Ще бъдат извозени основно деца, болни хора, бременни жени, възрастни хора. Полетът е до Москва, обясни министърът......."
Айде да бъдем преди всичко Хора, а!!!? Стига с тая политика, стига с тия партии, стига с тия глупости!!! А съм от Русе и познавам толкова готини и добри русенци...
kev;ти спомняш ли си Барак Обама, Джордж Буш или Бил Клинтън да е предоставял Еър Форс 1 на чужди туристи, защото Еър Америка не иска да ги извози заради неуредени отношения с някоя полуфалирала американска туроператорска фирма??Щото аз не си спомням .И айде стига с тая човечност за наша сметка а??За нас някой да е помислил?За наши моряци на които роднини на задържаните се оплакват, че българското Министерство на външните работи не им оказва съдействие и е оставило близките им на произвола на съдбата да е помогнал той или някой друг?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар